PDA

View Full Version : 7950->7970??



WhitePaw
02-05-2012, 12:40 AM
I have not done some research about this yet..

Anyone know if its possible to bring a 7950-7970??

Without to much fuss..

if so, which vendors?

Its kinda important for me, because it could save me ALOT of work..

Happy for reply's...:D

WhitePaw
02-05-2012, 12:45 AM
I know some of them got bios switch, but??

Yes its possible..

But without alot of work???

WhitePaw
02-06-2012, 04:57 PM
atchiiiiiiiii, God bless.............;)

emailed Sapphire....... awaiting reply......

Radi8tor
02-08-2012, 01:23 PM
You can flash the 7970 BIOS on 7950 but you wont have the shaders unlocked like on 6950 models.
Minor performance gain is noticable. You can OC the card to 7970 frequency without flashing the BIOS.

WhitePaw
02-08-2012, 02:38 PM
i needed those shaders..

Thanks for the reply..

It was very useful info for me..

joedreamliner787
02-09-2012, 02:08 AM
I haven't overclocked mine yet but it's incredibly fast and this card handles anything I throw at it.

WhitePaw
02-18-2012, 09:25 PM
No reply from Sapphire= They are now on my never going to buy that brand, list.......

:cool:

WhitePaw
03-04-2012, 01:44 PM
powercolor got my cash/trust for this one............

Danny Chang at Powercolor was very friendly and helping towards me..

And i will use their's products in the future...

Will be getting 8 more gpu's shortly..