PDA

View Full Version : Matrix 5870 Platinum artifacting on sprites in game



retrogreq
01-10-2011, 02:14 PM
I also posted this in a similar thread, but I figure I could use my own thread as well.

When I try to flash the BIOS on the card, it says no valid adapter could be found. When i check the stock clocks in the CCC Overdrive test, it fails within seconds. It will not run 3Dmark Vantage but for about 4.3 seconds on the first test. The card stays below 46c (good ambient here, 15c), and at idle is around 30c.
http://www.youtube.com/watch?v=nWAZ4lGH_sw
this is what it is doing in every game I try to play. I have put the card in a different computer and it does the same thing. I have also tried an MSI 5770 Hawk, which works fine in this system, along with a GTX 260.

i5 750@ 4ghz
4gb Gskill ripjaw 1600mhz 9-9-9-24
60gb vertex 2
1tb WD caviar black
750 Antec Earthwatts PSU
p55-ud3r

2nd test system
i3 540@3.7ghz
4gb gskill ripjaw 1488mhz 7-7-7-20
1tb Seagate Barracuda
650w Corsair TX
Asrock p55a motherboard


if a tech reads this, I have already submited an RMA request last week via your website, and I havent gotten an RMA number or a response yet.

G30 St1GmA X1X2
01-17-2011, 03:24 PM
Can someone please help me with how to update your VBIOS please? start to finish. i can build awesome computers but have no clue how to trouble shoot heh. I have ASUS Crosshair IV Formula MB and Win7 ultimate 64-bit OS. Help would be greatly appreciated. i just hope someone can help soon. VBIOS update how-to-do
-USMC Prowler Mech