Search:

Type: Posts; User: effendi360

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. Replies
    35
    Views
    18,261

    @aberdeen My friend if I choose second...

    @aberdeen

    My friend if I choose second solution... I've updated FW but the driver itself... Sould I choose any specyfic version or the lastest one, I think it's 3.0.12.0 ?
  2. Replies
    35
    Views
    18,261

    @hbap300 Yes they working but for how long ? ...

    @hbap300

    Yes they working but for how long ?
    Yesterday I was on chat with some dude who has same mobo M4E and same issue.
    He seaid that he solved problem permanently by dowgrading to older...
  3. Replies
    35
    Views
    18,261

    It is so anoying ! I spent 15$ for extra power...

    It is so anoying ! I spent 15$ for extra power cables, I've tried diffrent bios settings. NOTHING HELPS ! Its four top ports on back of mobo are having issue ! This is ridiculous ! It's second asus...
  4. Replies
    35
    Views
    18,261

    Guys but it is diffrent in your case. In mine,...

    Guys but it is diffrent in your case. In mine, when ports arent working I have nothing wrong showed in device manager panel.
    When I see first bios posts it showing less ports than I have so I my...
  5. OK I got this. I'ts on 46 now all the time. THX.

    OK I got this. I'ts on 46 now all the time. THX.
  6. Replies
    35
    Views
    18,261

    uaryism i8i8,

    Hmmm... today I pluged 2 extra molex cables. When I switched windows on, it installed some USB devices (?) automaticly.
    I pluged mouse and keyboard to this ports, with witch I've had problems and we...
  7. How to set up cpu multiplier on M4E to have always the same value of it ?

    Hello again,

    I'd like to leave my CPU multiplier on 46 value oll the time. Every time when nothing goes on in the system it goes down from 46 to 16. Can U tell me what I have to switch in bios to...
  8. Replies
    35
    Views
    18,261

    I switch all bios settings to "default" i does...

    I switch all bios settings to "default" i does not helped at all. Only "hard" reset of bios helps and they starting to work. Its four top ports I noticed. Rest of them is working fine. Maybe it is...
  9. Replies
    35
    Views
    18,261

    It happened again. It goes like this: I powered...

    It happened again. It goes like this:
    I powered on computer, after a while it switched off itself for 2 seconds then it goes back on and in first post where it shows drives witch are connected when...
  10. Yes that is exacly what I meant. Two AA leters on...

    Yes that is exacly what I meant. Two AA leters on mobo. Thank U for clarifying that for me.
  11. Replies
    35
    Views
    18,261

    Hmmm I reset bios coniguration and have changed...

    Hmmm I reset bios coniguration and have changed as xeromist sugested usb configuration to NEC. Since this morning I have both mouse and keyboard in this ports. Rebooted few times, everything ok for...
  12. System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode - ?????

    Hi,

    Since begining when my system is working on my new M4E, I get this message from mobo "System has transitioned into ACPI mode. Interrupt controller is in APIC mode". Can you explain please what...
  13. Replies
    35
    Views
    18,261

    Guys, look I now U R trying to help but please...

    Guys, look I now U R trying to help but please dont treat me like I am retarded or something. For U the fact that I bought MOBO for ~400$ sould be enough prove to clear this that instaling new bios,...
  14. Replies
    35
    Views
    18,261

    My friend, about this extra power, I was thinking...

    My friend, about this extra power, I was thinking about it, I got two places where I can plug it, the one U mentioned and second on the bottom. Is there any diffrence to witch one I plug extra power...
  15. Replies
    35
    Views
    18,261

    The answer for all your questions is YES.

    The answer for all your questions is YES.
  16. Replies
    35
    Views
    18,261

    ahade cessUnd

    Corsair TX950W and Maximus 4 Extreme.
  17. Replies
    35
    Views
    18,261

    USB ports stops working randomly.

    Hi, here how it goes:

    I had mouse and keyboard connected to two highest placed ports on back of my mobo. Randomly when I'm starting windows both ports are not working, mouse and keyboard are off....
  18. Yes, this is same PSU, its Corsair TX950 Bronze,...

    Yes, this is same PSU, its Corsair TX950 Bronze, more than enough to handle this config in my opinion. I've just changed cpu (jumped to 2600K) and mobo. I've just tested one card in second slot...
  19. I've updated bios to 2105 i think it was the...

    I've updated bios to 2105 i think it was the lastes from asus site.
    With SLI connector... I have tried the one witch I get with mobo - single one, and comuter came out with info that there is no SLI...
  20. OK I did what U said. I have cards in slot 1 and...

    OK I did what U said. I have cards in slot 1 and 2. And again :/ after turning windows on it discovered second card, and automatic installation begun. After while I can see both of my 570's in device...
  21. OK my friend I hope this will work for U. I'm...

    OK my friend I hope this will work for U. I'm just loosing patience. Few days ago I was running both of them on P55 EVGA - everything was fine. Both cards separately are runing just fine as well.
    ...
  22. Yes my friend but U want the photo with cards...

    Yes my friend but U want the photo with cards installed or not ?


    Ahhh ok, give me few minutes.
  23. Maximus IV Extreme, can't switch to SLI mode :(

    Hello all. I have HUGE problem with my M4E. Whatewer I do I can't switch to SLI mode my 570's.
    Bios is on default. NO OC. When I turn computer on I can see both cards in device manager, but as soon...
Results 1 to 23 of 23