+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: bluetooth?

  1. #1
    iron man kkn +150 kkn +150 kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    norway
    Posts
    4,356

    bluetooth?

    how to aactivate the bluetooth module on the mpcie card?
    there are no info on it in the manual on how to enable it.
    Last edited by kkn; 11-05-2012 at 03:45 PM.
    CPU: i5-3570K | MB: M5F | Mem: 16GB dominator platinum | GPU: 2x EVGA hydro copper 780 | SSD: 3 x OCZ 120gb | PSU: Corsair 1200i | CPU cooling: custom water cooling | Monitor: LG 47" ( main ( tv ) ), acer 24" s242hl

  2. #2
    ROG AirWays Captain TenBlade +20 TenBlade's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    796

    Think that´s what the ROG connect button on the back (I/O) is for, try and press it, doesn´t it make your board discoverable for BT devices?!

  3. #3
    iron man kkn +150 kkn +150 kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    norway
    Posts
    4,356

    nops, its on the mpcie card, not rog connect usb port.

  4. #4
    ROG Guru: Platinum Belt Chino +200 Chino +200 Chino +200
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,051

    It's activated automatically unless you've disabled it. There should be a bluetooth icon on your task bar.

  5. #5
    iron man kkn +150 kkn +150 kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    norway
    Posts
    4,356

    tried it, and it cant find enny devices.
    i have not connected the antennas so i guess that have only to do whit the wifi only.

  6. #6
    ROG Guru: Platinum Belt Chino +200 Chino +200 Chino +200
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,051

    You don't need to connect the antennas for Windows to detect it. When did you install the mPCIe card? Before or after you installed Windows?

  7. #7
    iron man kkn +150 kkn +150 kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    norway
    Posts
    4,356

    before i instaled os

  8. #8
    ROG Guru: Platinum Belt Chino +200 Chino +200 Chino +200
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6,051

    Is the WiFi working?

  9. #9
    iron man kkn +150 kkn +150 kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    norway
    Posts
    4,356

    not instaled, and can not activate BT at all.
    i have a samsung galaxy 3.
    well the phone is finding a device but it dont show what sort of unless a defused mac address.
    and the pc dont find enny device even if its looking, and yes my cell is not blocking incoming signals.
    Last edited by kkn; 11-05-2012 at 07:55 PM.

  10. #10
    ROG Enthusiast helidan +20
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    West Wales, UK
    Posts
    60

    From experience Bluetooth will NOT work properly unless the Wi-Fi aerials are plugged in.

    I could not get my phone to connect properly when the aerials were disconnected but as soon as I plugged them in I had perfect connectivity.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts