Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 182

Thread: New Beta Phoebus-3.08(CR)

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    15

    New Beta Phoebus-3.08(CR)

    Well I have to say so far I am impressed and only by one feature so far, I rebooted and the headphone gain was right where i left it on High Gain!

    Thanks for listening Asus

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    12
    Posts
    167

    Whut? Where?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Guys can you check if your firmware was updated? Mine still says 1014 and I have installed the new drivers.

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Mine is 1014 too
    Last edited by HEMAH; 11-27-2012 at 05:52 PM.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    15

    if the firmware didn't update then the installer would have tried to flash it again, so probably not showing the correct version even though it is.

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    15

    i take that back.

    asus.jpg

  7. #7
    ROG Enthusiast Array Jandenengelsman's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Where to download??? cant find them on the Asus site!!
    Coolermaster HAF 922 | Corsair PSU Gaming GS800W | Asus Sabertooth X58 | i7 950 | Corsair Dominator 12GB(6x2) 1600 MHz DDR3 CL8 | 2x Corsair Force F120 120GB 2.5" SATA2 RAID 0 | ASUS ROG GeForce GTX580 Matrix | ASUS ROG Phoebus | Sennheiser PC360 G4ME | Logitech Z5500 5.1 | Logitech G500 | Logitech G19 | Acer GD245HQAbid@120Hz

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    15

    the beta driver thread that's stuck at the top of this forum section.

  9. #9
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    27

    So why didn't mine?

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by HEMAH View Post
    So why didn't mine?
    did you fully uninstall the drivers 1st ?

    if so i suggest you file a report.

Page 1 of 19 1 2 3 11 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •