+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: CH V Formula, not able to install Asus AI Suite II

  1. #1

    CH V Formula, not able to install Asus AI Suite II

    Hi,

    This is something thats been bothering me for a while. I recently changed from a CH IV to a CH V and got all the drivers and Soundblaster installed. But for some reason anything with AI suite II just wont install. I double click the setup file and nothing happens. So I downloaded the latest version from the Asus site, which was a 250 MB odd download and that still would not work.

    So basically I double click and nothing happens. I have tried to run as administrator as well, but still does not work.

  2. #2
    Retired ROG Moderator and Reviewer Kipper +20 Kipper's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Redding, CA
    Posts
    547

    Did you download the patch that is suppose to solve this problem?

  3. #3
    Platinum Guru ROG chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5,763

    or... did you install the c5f...on the same install as the c4e as i did??? did you uninstall the old AI suite???
    not to step on the patch...or disrespect to you Kipper..none ever intended...but...
    i did not need the patch..didnt know it existed...didnt install it.
    i wasnt sure it would load win7 64...just switching boards..of course i had to do the 18x5 bill's nightmare
    call to his empire...twice...
    all in the game...........good luck...... heres to better rog'n to all.c.

  4. #4
    Thanks, yes the old AI suite is uninstalled. Can someone direct me to the patch?

    Ok, found the patch for the P67 and installed it...computer restarts after installation, but still having the same issue. It asks me thrice if I want to open the program and then nothing happens.

  5. #5
    Retired ROG Moderator and Reviewer Kipper +20 Kipper's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Redding, CA
    Posts
    547

    Hey May

    One problem with working with three systems at the same time is forgetting which system you are working with at the moment.

    That patch for the P67 will not help you on the CH5. It was a long day for me yesterday and I should have never said anything about any patch for the CH5.

    Do you have the latest version of the A1Suite installed, which is: 1.01.30, dated June 7th this year.

  6. #6
    Platinum Guru ROG chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5,763

    'IT ASKS IF YOU WANT THE PROGRAM TO OPEN'....USER CONROL? YOU STILL HAVE THAT TURNED ON??
    IN MY HUMBLE OPINION...WHAT A USELESS WASTE OF TIME TO BE ASKED IF YOU WANT THE PROGRAM
    THAT YOU JUST CLICKED OPENED.....NO..I JUST LIKE THE PRETTY COLORS ON THE ICON.HAHAHA...NUFF BOUT THAT.

    IS AI IN TASK AREA...START UP?? HAVE YOU LOOKED AT MSCONFIG TO SEE WHAT IS LOADING IN THERE??
    PLEASE...I CERTAINLY MEAN NO DISRESPECT...EVER...JUST ASKING...AND I DONT KNOW WUT U KNOW BOUT
    WUT U KNOW..IF U KNOW WHAT I MEAN....

    CTRL,ALT,DEL...TASKMANAGER.....WUTS RUNN'N UNDER APPS???? IS A I RUNN'N????
    WHAT OTHER PROGRAMS ARE RUNNING...SOUNDS TO ME AS IF SOMETHING IS CONFLICTING IT...
    LIKE WHEN YOU CLICK IE AND ALL YOU GET IS THE LIT'L BLUE BILL SWIRL AND NOTHING....
    THIS IS VERY CURIOUS.....

    KIPPER NAILED IT ......3 PROJECTS AT THE SAME TIME.....ROGAHOLIC....MY KINDA GUY/GAL...
    BUT SAVE YOUR HAIR AS SUGGESTED BY KIPPER....DO ONE THING..DO IT WELL.. MOVE ON...BEST OF LUCK...
    PLEASE LET US KNOW..... THIS IS HOW THESE 'PROBLEMS' TURN OUT TO BE SIMPLE ANNOYANCES FOR THE
    NEXT ROG'R THROUGH.....

    (I WOULD LIKE TO TAKE A MOMENT HERE TO TIP MY HAT TO KIPPER,,IF YOU READ BETWEEN THE LINES
    AND IF I READ CORRECTLY...HE WAS SORRY HE WAS SO TIRED FROM A LOOOONG DAY...AND MISSPOKE..
    HE SAYS..ABOUT THE PATCH....THIS IS THE CARING THAT KEEPS ME READING ALSO....BUT STILL HE..
    <KIP--IF UR NOT A HE..NO OFFENSE MEANT MA'AM>...THROUGH BLURRY EYES SAT DOWN AND TO HELP
    WHICHEVER STRANGER NEED IT.....NOW IF WE CAN GET THE REST OF THE WORLD TO TREAT EACH OTHER
    THIS WAY.....................I KNOW....NOT IN THIS LIFETIME....CUDOS ONE AND ALL...

    ;;;THE TEST OF INTELLIGENCE IS NOT HOW MANY ANSWERS YOU HAVE...BUT IN THE QUESTIONS YOU ASK;;;

    WE CANT WOOP EACH OTHERS BOTTOMS ALL OUT ULTRA IF OUR RIGS WONT ROG.....AND IF YOU HAVE A BOARD THAT
    WONT ROG..TAKE IT OUT...FLIP IT OVER....IT MAKES A GREAT COASTER........'NOT I', SAID THE ROG BOARD.c.

  7. #7
    Got the latest version of the site and it just will not install. I tried about 10 times right now, but all I get is the mouse cursor showing busy for like 3 seconds and then its like nothing ever happened...have checked task manager and msconfig and the task bar and notification area...no sign of the install..

  8. #8
    Not to be taken seriously Raja@ASUS has disabled reputation Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    ASUS North America
    Posts
    4,337

    I think you are going to have to reinstall Windows to get AI Suite to install.

    -Raja

  9. #9
    Platinum Guru ROG chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr +200 chrsplmr's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5,763

    AGREED.... THATS ALL THATS LEFT..c.

  10. #10
    Super Moderator Shamino +10
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    tw
    Posts
    567

    you can try this version

    http://www.megaupload.com/?d=1FKOGL69

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Asus Al Suite II Problem
    By Ceco in forum Crosshair Motherboards
    Replies: 10
    Last Post: 08-26-2011, 04:58 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-13-2011, 02:24 PM
  3. ASUS AI Suite II
    By davidproby in forum Rampage Motherboards
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2011, 04:07 PM
  4. What s the difference between ASUS AI Suite and ASUS AI Suite 2
    By dctokyo in forum Rampage Motherboards
    Replies: 8
    Last Post: 05-22-2011, 11:37 PM
  5. ASUS AI Suite II V1.00.27 giving strange voltage warnings
    By MarcusTaz in forum Rampage Motherboards
    Replies: 7
    Last Post: 03-23-2011, 04:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts