Results 1 to 2 of 2

Thread: Maximus IV Extreme Rev 1.xx

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Houston
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Maximus IV Extreme Rev 1.xx

    I have a Maximus IV Extreme Rev3 per the box, but under Asus AI suite and go to system information it states its version Rev 1.xx? Did the store give me a rev1 in a rev3 box??? Thanks!




  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Houston
    Reputation
    10
    Posts
    5

    ***False alarm. It reads B3. Phew, was about to rage***

Similar Threads

  1. Maximus IV Extreme-Z = DOA ?
    By jhuk in forum Older Maximus Motherboards
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2011, 10:17 AM
  2. Maximus IV Extreme USB issue (P67)
    By Siamak8286 in forum Older Maximus Motherboards
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2011, 04:21 AM
  3. Maximus Extreme IV-Z and SLI
    By kix1 in forum Older Maximus Motherboards
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2011, 04:28 PM
  4. SSD for Maximus iv extreme z
    By MIVE in forum Older Maximus Motherboards
    Replies: 8
    Last Post: 07-27-2011, 01:09 AM
  5. Maximus 3 Extreme SLI
    By Reaper in forum Older Maximus Motherboards
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-2011, 07:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •