• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning

ROG Strix Helios EVA Edition

ROG Strix Helios EVA Edition RGB ATX/EATX mid-tower gaming-behuizing met gehard glas, aluminium frame, GPU-beugels, 420mm radiatorsteun en Aura Sync

 • Hoogwaardige vormgeving & esthetiek: gemaakt voor showcase builds met drie panelen van gehard glas, geborsteld aluminium frame en geïntegreerde Aura Sync RGB frontverlichting
 • Overzichtelijke build, gemakkelijk gemaakt: een multifunctionele cover met videokaarthouders, een PSU-mantel en een doorzichtige kabel cover aan de achterkant zorgen voor moeiteloos kabelbeheer
 • Veelzijdige GPU-montage: installeer drie videokaarten in de standaardrichting, of twee verticaal voor extra showcase flair met behulp van een meegeleverde beugel
 • Klaar voor serieuze koeling: ondersteunt maximaal EATX-moederbord, met ruimte voor 420mm frontradiatoren en een waterkoelingpomp en -reservoir
 • Geavanceerd I/O-paneel: USB 3.1 Gen 2 Type-C™ poort, vier USB 3.0-poorten, een RGB-verlichting regelknop en een ventilatorsnelheid regelknop
 • Comfortabele behuizingsgrepen: draag je kostbare build gemakkelijk mee naar LAN- parties, dankzij de ergonomische en stijlvolle stoffen handgrepen

Video Reviews

The ULTIMATE PC EVA-01 ! ROG X EVANGELION ft. HARD CORNER !

ROG actually went all out and made it possible to create an entire gaming setup.

ゲーミングデバイスはいいね、リリンが生み出した文化の極みだよ【ROG×エヴァンゲリオンコラボ】

“ROG×エヴァンゲリオン”コラボPCパーツでPCを自作するとこうなるのよ、シンジ君。

Asus Rog Strix Helios Eva Edition - Who is a fan to play immediately !!! #Short

PC more than 100 full Rog Strix #Shorts #satisfying #satisfyingvideo #ODDLYSATISFYING

Likes are not expensive! ROG EVA EDITION, complete set, brutal, complete machine

Powerful computer ROGxEVA, is this a robot or a computer?

The video review from the channel Adaliatta

The review from the channel stupidmadworld

The review from the channel TECHNOGAMING

Video review from the channel StupidmadWorld

ROG en EVANGELION crossover logo's

ROG x EVANGELION - De ultieme EVA-apparatuur. Ontworpen door ROG

Het is 2022. De Republic of Gamers lanceert nieuwe apparatuur voor het EVANGELION-project. De ROG Strix Helios EVA Edition is een hoogwaardige mid-tower gaming-behuizing met drie panelen van gehard glas, een verfijnd aluminium frame en geïntegreerde RGB-verlichting op het frontpaneel. Details aan de binnen- en buitenkant zijn zo vormgegeven dat ze passen bij de esthetiek van de EVA-01 en huisvesten de andere ROG x EVANGELION-componenten, wat het de hoeksteen van de samenwerking maakt.
45 graden hoek voorkant van ROG Strix Helios EVA Edition ROG X EVANGELION PROJECT @khara

GEMAAKT VOOR SHOWCASE BUILDS

ROG Strix Helios EVA EDITION BEHUIZING

Hoogwaardige esthetiek
Gemakkelijk kabelbeheer
Klaar voor serieuze koeling
Comfortabele behuizingsgrepen

45 graden hoek voorkant van ROG Strix Helios EVA Edition zonder zijpaneel

HOOGWAARDIGE VORMGEVING & ESTHETIEK

De ROG Strix Helios is gemaakt voor showcase builds, met drie panelen van gerookt gehard glas, gemonteerd in een verfijnd frame van geborsteld aluminium. Om de concurrentie te overtreffen is een verbluffend vertoon van dynamische RGB-verlichting geïntegreerd in het frontpaneel.
Zijaanzicht van ROG Strix Helios EVA Edition zonder zijpaneel

GEMAKKELIJK KABELBEHEER

Multifunctionele cover met GPU-beugels, PSU-omhulsel en doorzichtige afdekplaat aan achterkant voor een moeiteloos opgeruimde build.
Bovenaanzicht van ROG Strix Helios om de handgrepen aan de bovenkant te tonen

COMFORTABELE BEHUIZINGSGREPEN:

Draag je kostbare build moeiteloos mee naar LAN parties met behulp van de ergonomische en stijlvolle stoffen handgrepen die uitgebreid zijn getest om tot 50 kg te kunnen dragen.

Meer productinfo //

CUSTOMER REVIEWS

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer