• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG STRIX LC II 280 ARGB

ROG Strix LC II 280 ARGB all-in-one liquid CPU cooler met Aura Sync, Intel®LGA1700/1200/1150/1151/1152/1155/1156/2011/2011-3/2066 en AMD AM4/TR4 ondersteuning en dubbele ROG 140mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

 • De 7e generatie Asetek-pomp levert uitzonderlijke koeling en minimaal geluidsniveau met een werkbereik vanaf 840 tpm.
 • ROG Axial-tech radiatorventilatoren bieden geoptimaliseerde luchtstroom en statische druk.
 • Individueel adresseerbare RGB-verlichting op de pomp cover met NCVM-coating en de radiatorventilatoren zorgen voor een slank, modern design.
 • Het uiterlijk past perfect bij ROG-moederborden, om het beste van je build in de schijnwerpers te zetten.
 • Versterkte omhulde slangen bieden verbeterde duurzaamheid.

Onderscheidingen

Video Reviews

I really enjoyed playing in 4K resolution, and this PC build provided 120 frames at ultra settings.

CPU we will be cooled by 280 mm of dropsy.

The LC was also released before the new chips, but according to the statements of the ASUS, the pump is able to sit down and therefore you can press this dropsy tightly. And as we can see from the thermal paste print - everything is fine, it fits tightly.

Video review from the channel Stiupidmadworld

The review from the channel stupidmadworld

The review from the channel Texnoplov

Media Reviews

ROG STRIX LC II 280 ARGB

De ROG Strix LC II 280 ARGB AIO levert high-performance CPU liquid cooling met een strakke, moderne esthetiek. Met een closed-loop ontwerp en ARGB-radiatorventilatoren, ontsluit de cooler het volledige potentieel van een Intel® of AMD CPU, terwijl het je build nog meer accentueert met briljante lichteffecten in meerdere kleuren. Met de koeling die je van ROG verwacht, is de Strix LC II 280 ARGB klaar om een essentieel onderdeel van je installatie te worden en deze te verlichten met je eigen unieke stijl.

VOLGENDE STAP IN MAATWERK


Straal je stijl uit

Complexe nieuwe ontwerpen op de ROG Strix LC II 280 ARGB demonstreren de iconische ROG-esthetiek, waarbij elk detail de spirit van Strix uitstraalt. Aura Sync-ondersteuning op het nieuwe verlichte ROG-logo van de pomp cover en ARGB-radiatorventilatoren stellen je in staat de lichteffecten te coördineren met componenten van je ROG build - en te pronken met je persoonlijke stijl. Ook de gegraveerde ROG-belettering op de zijkant van de radiator is een aanvulling op de iriserende belettering op de naven van elke ventilator.

Straal die gaming-identiteit uit AURA SYNC
ARMOURY CRATE

Armoury Crate

Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat gecentraliseerde controle geeft over ondersteunde ROG gaming-producten. Vanuit één intuïtieve interface brengt Armoury Crate de controle over alle Aura-apparatuur binnen handbereik, terwijl de nieuwe Aura Creator klaar is voor gebruik. De software stelt gebruikers ook in staat om de instellingen te regelen voor een selectief en groeiend aantal ROG-producten, waardoor het gemakkelijker wordt om de ‘look & feel’ van het systeem af te stellen. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie- en ROG-nieuwsfeedgedeeltes om je contact te helpen houden met de ROG gaming community.

*Windows 10 is vereist voor volledige Aura Sync-functionaliteit binnen Armoury Crate. Voor Windows 8 en eerdere versies is de standalone Aura Sync-software gratis te downloaden van de productondersteuningswebsite.

 • AURA SYNC

 • APPARAATCONFIGURATIE

 • STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN

 • GAMING HIGHLIGHT

 • ACCOUNTBEHEER

COOL TO THE CORE

Geoptimaliseerd ventilatorontwerp

De ROG radiatorventilatoren zijn specifiek afgestemd om optimale prestaties te leveren op ROG Strix LC II-serie radiatoren. De ventilatoren genereren 102,3 cfm / 3,1 mmH2O voor uitzonderlijke koelingefficiëntie.

 • 5%
  grotere

  luchtstroom

  ROG-radiatorventilator
  102,3 CFM
  Andere radiatorventilator
  97 CFM
 • 3%
  grotere

  statische druk

  ROG-radiatorventilator
  3,1mmH2O
  Andere radiatorventilator
  3,0mmH2O
Geoptimaliseerd ventilatorontwerp
 • Verbeterd pompontwerp

  De ROG Strix LC II-serie is uitgerust met het nieuwste koelplaatontwerp met microkanalen die zorgen voor een groter oppervlaktegebied voor thermische afvoer van CPU-warmte. Deze innovatieve functie vermindert de thermische weerstand en levert efficiëntere prestaties en koelere temperaturen.

 • Nauwkeurige 4-pins PWM-pompbesturing

  Met 4-pins PWM-besturing voor zowel de pomp als de radiatorventilatoren levert de ROG Strix LC II-serie nauwkeurige snelheidsregeling, voor de optimale balans tussen prestaties en akoestiek in elk scenario.

UITGEBREIDE COMPATIBILITEIT

De ROG Strix LC II-serie is compatibel met een breed scala aan Intel®- en AMD-moederbordplatforms, wat je de flexibiliteit geeft om hem te koppelen aan een processor naar keuze.
Ook wordt hij geleverd met een slang van 380 mm, om montage en geleiding te vergemakkelijken.

CPU-socket ondersteuning
 • Intel®

  LGA 1700, 1200, 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 2066

 • AMD

  AM4, TR4*

  *De montagebeugel wordt meegeleverd met een TR4-processorpakket.
ROG Strix LC II-serie

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG STRIX LC 240 RGB

ROG Strix LC 240 all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en dubbele ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

ROG STRIX LC 360 RGB

ROG Strix LC 360 RGB all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en drievoudige ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

ROG RYUO 240

ROG Ryuo 120 all-in-one vloeibare CPU-koeler met kleuren-OLED, Aura Sync RGB en ROG 120mm radiatorventilator

ROG STRIX LC 240

ROG Strix LC 240 all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync RGB en dubbele ROG 120mm radiatorventilatoren

Verwante producten

ROG MAXIMUS XIII HERO

Intel®Z590 ATX gaming-moederbord met 14+2 vermogensfasen, PCIe® 4.0, on-board WiFi 6E (802.11ax), dubbele Intel® 2.5 Gb Ethernet, viermaal M.2 met koellichamen en geïntegreerde achterplaten, dubbele on-board Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2x2 frontpaneelconnector en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Crosshair VIII Dark Hero

AMD X570 ATX gaming-moederbord met PCIe 4.0, 16 vermogensfasen, OptiMem III, on-board Wi-Fi 6 (802.11ax), 2.5Gbps Ethernet, USB 3.2, SATA, M.2 en Aura Sync RGB-verlichting

ROG STRIX B550-E GAMING

AMD B550 Ryzen AM4 ATX gaming-moederbord met PCIe® 4.0, 16 vermogensfasen, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), twee on-board M.2-slots en vier extra M.2-slots op de gebundelde ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4-kaart, SATA 6Gbps, USB 3.2 Gen 2 en Aura Sync RGB-verlichting

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer