• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG STRIX LC II 360 ARGB

ROG Strix LC II 360 ARGB all-in-one liquid CPU cooler met Aura Sync, Intel® LGA 1700, 1200, 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 2066 en AMD AM4/TR4 ondersteuning en drie ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

 • De 7e generatie Asetek-pomp levert uitzonderlijke koeling en minimaal geluidsniveau met een werkbereik vanaf 840 tpm.
 • Dubbele ROG-ontworpen radiatorventilatoren zorgen voor geoptimaliseerde luchtstroom en statische druk.
 • ARGB-verlichting op de pomp cover met NCVM-coating en de radiatorventilatoren zorgen voor een slank, modern design.
 • Esthetiek vult ROG-moederborden perfect aan vanuit het midden.
 • Versterkte omhulde slangen bieden verbeterde duurzaamheid.

Onderscheidingen

Video Reviews

We build a 3000€ ASUS GAMING PC.

ROG quality is legendary and with good reason. 4/5 candies.

Building an EPIC Gaming PC for GTA 6

【自作PC】30万円台で組む黒い本格ゲーミングPC RTX4070Ti 13700K Z790【TUF GAMING】

【TUF GAMING】自作ゲーミングPCを解説しながら組み立てと性能テスト TUF RTX4070Ti 13700K【APEX 240fps】

人生初の『自作PC』の組み立てに挑戦するスタンミじゃぱん

スタンミと作ったTUF GAMING PCを紹介しながら使ってみた

PC Gaming 100 tubers brings brilliant aura to gamers

Build PC Gaming 100 million | "Brilliant aura" brought the god again

Build PC extremely terrible with RTX 4090, Strix Z790, Intel Gen 13 CPU

Along the new year pork soup with super-terrible apparatus using the Intel Core i9-12900k CPU

Review of intel gen 13 with ROG Z790 board paired with with a powerful 4090.

I'm excited because I've been dreaming of doing a collaboration with Asus for years and we're finally here! Today we will assemble my new computer for the one million special. I can't wait then to try this ORG Wingwall, I think I'm one of the first to try it and it looks super cool.

LC cooling ROG STRIX LC II 360 ARGB in games copes even with this CPU, although the fans are audible.

Maherco Assembly #2: Broadcasting device 2022

The review from the channel ASUS ROG CIS

The review from the channel Pakapak

Media Reviews

ROG STRIX LC II 360 ARGB

De ROG Strix LC II 360 ARGB AIO levert high-performance CPU liquid cooling met een strakke, moderne esthetiek. Met een closed-loop ontwerp en ARGB-radiatorventilatoren, ontsluit de cooler het volledige potentieel van een Intel® of AMD CPU, terwijl het je build nog meer accentueert met briljante lichteffecten in meerdere kleuren. Met de koeling die je van ROG verwacht, is de Strix LC II 360 ARGB klaar om een essentieel onderdeel van je installatie te worden en deze te verlichten met je eigen unieke stijl.

VOLGENDE STAP IN MAATWERK


Straal je stijl uit

Complexe nieuwe ontwerpen op de ROG Strix LC II 360 ARGB demonstreren de iconische ROG-esthetiek, waarbij elk detail de spirit van Strix uitstraalt. Aura Sync-ondersteuning op het nieuwe verlichte ROG-logo van de pomp cover en ARGB-radiatorventilatoren stellen je in staat de lichteffecten te coördineren met componenten van je ROG build - en te pronken met je persoonlijke stijl. Ook de gegraveerde ROG-belettering op de zijkant van de radiator is een aanvulling op de iriserende belettering op de naven van elke ventilator.

Straal die gaming-identiteit uit AURA SYNC
ARMOURY CRATE

Armoury Crate

Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat gecentraliseerde controle geeft over ondersteunde ROG gaming-producten. Vanuit één intuïtieve interface brengt Armoury Crate de controle over al je Aura-uitrusting binnen handbereik, inclusief toegang tot de krachtige Aura Creator - waarmee je oneindige verlichtingsmogelijkheden opent. De software stelt gebruikers ook in staat om de instellingen te regelen voor een selectief en groeiend aantal ROG-producten, waardoor het gemakkelijker wordt om de ‘look & feel’ van het systeem af te stellen. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale gedeeltes voor productregistratie en ROG-nieuws om je contact te helpen houden met de ROG gaming community.

*Windows 10 is vereist voor volledige Aura Sync-functionaliteit binnen Armoury Crate. Voor Windows 8 en eerdere versies is de standalone Aura Sync-software gratis te downloaden van de productondersteuningswebsite.

 • AURA SYNC

 • APPARAATCONFIGURATIE

 • STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN

 • GAMING HIGHLIGHT

 • ACCOUNTBEHEER

COOL TO THE CORE

Geoptimaliseerd ventilatorontwerp

De ROG radiatorventilatoren zijn specifiek afgestemd om optimale prestaties te leveren op ROG Strix LC II-serie radiatoren. De ventilatoren genereren 81 CFM / 5,0 mmH2O voor uitzonderlijke koelingefficiëntie.

 • 14%
  grotere

  luchtstroom

  ROG-radiatorventilator
  81 CFM
  Andere AIO-ventilator
  71 CFM
 • 7%
  grotere

  statische druk

  ROG-radiatorventilator
  5,00 mmH2O
  Andere AIO-ventilator
  4,65 mmH2O
Geoptimaliseerd ventilatorontwerp
 • Verbeterd pompontwerp

  De ROG Strix LC II-serie is voorzien van het nieuwste koelplaatontwerp. De plaat is gemaakt van puur koper en voorzien van een reeks fijne microkanalen die de thermische weerstand verminderen en het oppervlaktegebied vergroten, wat resulteert in lagere CPU-temperaturen.

 • PWM-gestuurde pomp en ventilatoren

  Dankzij de PWM-regeling kunnen zowel de pomp- als de radiatorventilatoren langzamer draaien als de CPU stationair draait of licht belast wordt, zodat het geluidsniveau tot een minimum beperkt blijft.

UITGEBREIDE COMPATIBILITEIT

De ROG Strix LC II-serie is compatibel met een breed scala aan Intel®- en AMD-moederbordplatforms, wat je de flexibiliteit geeft om hem te koppelen aan een processor naar keuze. Met 380mm aan buizen tot je beschikking is de radiatorinstallatie net zo flexibel in een groot aantal behuizingen.

CPU-socket ondersteuning
 • Intel®

  LGA 1700, 1200, 1150, 1151, 1152, 1155, 1156, 2011, 2011-3, 2066

 • AMD

  AM4, TR4*

  *De montagebeugel wordt meegeleverd met een TR4-processorpakket.
ROG Strix LC-serie

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG STRIX LC II 240 ARGB

ROG Strix LC II 240 ARGB all-in-one liquid CPU cooler met Aura Sync, Intel® LGA1700/1200/1150/1151/1152/1155/1156/2011/2011-3/2066 en AMD AM4/TR4 ondersteuning en dubbele ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

ROG STRIX LC 120 RGB

ROG Strix LC 120 RGB all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en ROG 120mm adresseerbare radiatorventilator

ROG STRIX LC 240 RGB

ROG Strix LC 240 all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en dubbele ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

ROG STRIX LC 360 RGB

ROG Strix LC 360 RGB all-in-one CPU-vloeistofkoeler met Aura Sync en drievoudige ROG 120mm adresseerbare RGB-radiatorventilatoren

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer