• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Ondersteuning
Meer power. Doe meer.
Ontwerp
STEALTH POWER
PRESTATIES
OP ALLES VOORBEREID
WINDOWS 10 PRO
Besturingssysteem
Tot GeForce
RTX®2080Ti
Graphics
Tot AMD®
Ryzen 9 3950X
CPU
Tot DDR4
3200MHz
Geheugensnelheid
GAME & BENCHMARK TEST
High-FPS gaming
*Getest op ROG Strix GA35 met NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 Ti-videokaart,
AMD® Ryzen™ 9 3950X-processor en 64GB DDR4 RAM.
Gaming
|
Creëren
Shadow of the Tomb Raider
73FPS
In 4K Ultra
Overwatch
188FPS
In 4K Epic
Cinebench R20
9350
Blender Test
150
Classroom Test
NVIDIA Turing™ architectuurDeze revolutionaire architectuur, gecombineerd met ons gloednieuwe GeForce® RTX-platform, combineert real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading. Je hebt nog nooit eerder zulke games gemaakt en ervan genoten.
Real-time ray tracing in gamesRay tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt een realismeniveau dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele renderingtechnieken. NVIDIA Turing™ is de eerste GPU die in staat is om real-time ray tracing uit te voeren.
PrestatiesGeForce® RTX gaming-GPU's zijn uitgerust met volgende-generatie GDDR6-geheugen, ondersteuning voor DirectX 12-functies en meer. Oftewel, graphics opnieuw uitgevonden.
Drivers klaar voor gamingBehaal de hoogste prestatieniveaus en de meest vloeiende ervaring die mogelijk is, vanaf het moment dat men begint te spelen.
Baanbrekende gaming-technologieënGa voor de nieuwste NVIDIA GameWorks™ technologieën, voor vloeiende gameplay, filmische ervaringen en revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR. Haal bovendien de prestaties in huis om de nieuwste schermen aan te sturen, inclusief VR, ultrahoge resolutie en meerdere beeldschermen tegelijk.
VR ReadyOntdek volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende headsets - aangedreven door NVIDIA VRWorks™ technologieën. VR audio, fysica en ergonomie laten gebruikers elk moment horen en voelen.
THERMISCH
Geavanceerde koeling
*Verticale montage videokaart is alleen beschikbaar met RTX 2080 Ti-configuratie.
Akoestiek
Onder35dB*
met multi-kamer
Vloeistofgekoelde CPU
tot 9°C koeler
met vloeistofkoelsysteem
*Getest met Metro Exodus
PERSONALISATIE
Tot in de perfectie gepersonaliseerd
SYSTEEM
Superieure systeemflexibiliteit
Digi + VRM SupremeFXPCIe 4.0 M.2 slots PCIe 4.0 M.2 slots
CONNECTIVITEIT
MAAK VERBINDING
* I/O-poorten variëren afhankelijk van de GPU-configuratie.
HDMI 2.0
Display Port 1.2
USB 3.2 Gen 1 Type-AUSB 3.2 Gen 2 Type-AUSB 3.2 Gen 2 Type-C
Intel® I211-AT Gigabit LAN
Vergulde audio-aansluitingen HDMI 2.0
Display Port 1.4
Mic-in / hoofdtelefoon-uit USB 3.2 Gen 2 Type-AUSB 3.2 Gen 1 Type-A
EXCLUSIEVE SOFTWARE
UNIFORME
SYSTEEMCONTROLE MET
ARMOURY CRATE
|
|
|
|
|
|
GameFirst VIROG GameFirst V-technologie maximaliseert de doorvoer voor games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS RT-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst V-instellingen van de ROG-laptop.
Sonic Studio IIISonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde ruisonderdrukking, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.
Sonic Radar IIIDe nieuwe Sonic Radar III audio engine verwerkt geluiden met verhoogde ruimtelijke en positionele helderheid, waardoor u zich meer bewust wordt van uw in-game omgeving. Gevisualiseerde audiodetails, zoals de on-screen pijl die wijst in de richting van inkomende geluiden, kan gamers helpen hun oren te trainen en ze ook door de gameplay leiden in omstandigheden waar in-game audio moeilijk of onmogelijk te horen is.
Aura CreatorOntwerp vanuit het niets complexe lichteffecten met Aura Creator, een virtuele toolbox voor RGB-aanpassing. Deze software geeft volledige creatieve controle over de LED-verlichting, waardoor je effecten gelaagd kunt maken, animaties aanpassen, snelheden wijzigen en nog veel meer. In combinatie met Aura Sync-apparaten zijn het uiterlijk en de thema's van de hele spelomgeving op elkaar af te stemmen.
XSplit GamecasterDe gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.
Android/iOS-appDownload de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.
GEBUNDELDE RANDAPPARATUUR
Uitrusting klaar, gamen maar
*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
Disclaimer
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA Turing, Optimus en ShadowPlay zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. COPYRIGHT ©2020 PUBG CORPORATION. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS en PUBG zijn geregistreerde handelsmerken, handelsmerken of servicemerken van PUBG CORPORATION. © 2020 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. GEEN ENKELE FABRIKANT VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF UITRUSTING IS GELIEERD AAN DIT SPEL OF HEEFT HET GESPONSORD OF ONDERSCHREVEN. Beelden uit in-game engine. © 2020, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het Epic Games-logo, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden.

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

    BEKIJK VERGELIJKING

    ASUS Footer