• Characteristics
  • Techn. specs
  • Ondersteuning

SNELHEID. SLINKSHEID. FLEXIBILITEIT.

Geef jezelf een concurrentievoordeel in e-sporten met de ROG Strix GT15, die klaar is voor het strijdperk. Deze op koeling gerichte, compacte Windows 10 Pro gaming-desktop is van binnen en van buiten ontworpen voor superieure gameplay en maakt gebruik van maximaal een NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ videokaart en een krachtige Intel® Core™ 10th Gen i7 CPU voor het leveren van vloeiende beelden op hoge frame rates en responsieve prestaties voor dagelijkse multitasking. Doordachte details zoals een ingebouwd handvat en een hoofdtelefoonhaak houden hem netjes en draagbaar, terwijl de aanpasbare Aura Sync-accenten alle gamers laten pronken met hun individuele stijl.

ONTWERP

STEALTH-STIJL

Innovatieve koeling verhoogt de prestaties in het gerichte, thermische ontwerp van de GT15. De aerodynamische behuizing heeft verbrede ventilatieopeningen, waardoor er ongemerkt meer koele lucht door het interne koelsysteem wordt geleid. Deelname aan e-sportwedstrijden en LAN-parties wordt eenvoudiger dankzij een ingebouwd handvat voor draagbaarheid. Het speciale, EMI-afgeschermde glas laat je in de behuizing zelf kijken om de krachtige componenten aan het werk te zien.

PRESTATIES

SNEL EN VLOEIEND

Vloeiende, duidelijke graphics zijn cruciaal in eSporten, waar reactietijden je kunnen maken of breken. Maximaal een NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER™ produceert betrouwbaar hoge frame rates voor snelle en vloeiende gaming, terwijl de nieuwste Intel® Core™ 10th Gen i7 CPU genoeg power levert om ook creatief werk aan te kunnen zoals streaming en videobewerking. Gekoppeld aan maximaal 64GB DDR4-2933MHz geheugen, kun je gemakkelijk streamen, gamen en bijblijven met teamchats zonder dat je een moment hoeft te missen.

Windows 10 PRO
besturingssysteem
Tot
10eGen.
Intel® Core™ i7-processor
Tot GeForce®
RTX 2070 SUPER™
Videokaart
Tot
64GB
DDR4 geheugen

GAME TEST

KLAAR VOOR DE NIEUWSTE GAMES

Alles, van snelle eSporten tot AAA-meesterwerken, draait supervloeiend op de GT15. Geniet van het uitzicht in OVERWATCH via verbluffende 4K Ultra-beelden op max. 245 FPS, of duik in een FAR CRY 5 match en ervaar het competitieve voordeel van 129 FPS-gameplay, zelfs in het heetst van de strijd.

OVERWATCH
245FPS
In FHD Epic
FAR CRY 5
129FPS
In FHD Ultra

THERMISCH

VERSTERK JE LUCHTSTROOM

Uitgebreide koeling maakt het mogelijk om de aanhoudende prestaties te leveren van het hoge niveau dat nodig is voor serieuze gaming en multitasking. Ontworpen met een unieke multi-zone-behuizing die de CPU, videokaart en voeding in afzonderlijke bays houdt om thermische interferentie te minimaliseren en omgevingstemperaturen te verlagen, is de GT15 in staat om processorkloksnelheden en -frequenties te verhogen, voor betere algemene prestaties.

*Getest met Metro Exodus

Akoestiek
Onder 35 dB
tijdens het gamen
Omgevingstemperatuur
tot 15%
koeler

PERSONALISATIE

JOUW APPARAAT, JOUW MANIER

Het creëren van de perfecte pc-ervaring vereist diepgaande aanpassings- en personalisatiemogelijkheden. Een transparant glazen zijpaneel toont de interne RGB-verlichting van de GT15, terwijl de AURA Sync-ondersteuning ervoor zorgt dat de kleuren en effecten te coördineren zijn met een volledige collectie van compatibele randapparatuur. Met ROG Armoury Crate-software en andere optimalisatiefuncties is de GT15 klaar om te tweaken en aan te passen aan je exacte behoeften.

Statisch
Ademend
Strobe
Kleurencyclus
Regenboog
Muziek
Slim
Sterrennacht

AUDIO

ONDERDOMPELING IN SUPERIEUR GELUID

Audio komt helderder en duidelijker door dankzij de verbeterde in de GT15 geïntegreerde geluidstechnologie. Superieure audio-afscherming scheidt analoge en digitale signalen om interferentie te verminderen en overspraak te minimaliseren, terwijl hoogwaardige audiocondensatoren een rijkere, meer meeslepende geluidservaring mogelijk maken. In combinatie met Sonic Studio III kunnen gamers hun geluidsinstellingen aanpassen met voorinstellingen die zijn afgestemd op gaming, video of andere ervaringen, of hun instellingen handmatig aanpassen om de perfecte audio-ervaring te bereiken.

CONNECTIVITEIT

MAAK VERBINDING

Sluit favoriete apparaten aan en ga snel gamen. De GT15 heeft één omkeerbare Type-C™ (USB-C™) poort met een piekbandbreedte van 10Gbps via USB 3.2 Gen 2 voor snel opladen en gegevensoverdracht, plus zes Type-A USB 3.2 Gen 1-poorten die volop plaats bieden voor al je favoriete randapparaten. Voor gaming of het streamen van 4K-video op het grote scherm sluit je een externe monitor aan op de HDMI 2.0b-poort en geniet je van weergave op max. 60Hz.

EXCLUSIEVE SOFTWARE

UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE

ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelaars samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games.

GameFirst V

Sonic Studio III

Sonic Radar III

Aura Creator

XSplit Gamecaster

Android/iOS-app

ROG GameFirst V-technologie maximaliseert de doorvoer van games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS RT-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst V-instellingen van de ROG-laptop.

Sonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde noise-cancellation, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.

De nieuwe Sonic Radar III audio engine verwerkt geluiden met verhoogde ruimtelijke en positionele helderheid, waardoor gamers zich meer bewust worden van hun in-game omgeving. Gevisualiseerde audiodetails, zoals de on-screen pijl die wijst in de richting van inkomende geluiden, kan gamers helpen hun oren te trainen en ze ook door de gameplay leiden in omstandigheden waar in-game audio moeilijk of onmogelijk te horen is.

Ontwerp complexe lichteffecten vanaf nul met Aura Creator, een virtuele toolbox voor RGB-aanpassing. Deze software geeft volledige creatieve controle over de LED-verlichting, waardoor je effecten gelaagd kunt maken, animaties aanpassen, snelheden wijzigen en nog veel meer. In combinatie met Aura Sync-apparaten zijn het uiterlijk en de thema's van de hele spelomgeving op elkaar af te stemmen.

De gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.

Download de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.

GEBUNDELDE RANDAPPARATUUR

Uitrusting klaar, gamen maar

Combineer het met een indrukwekkend scala aan gaming-randapparatuur en accessoires. Het ROG Strix Flare RGB mechanische gaming-toetsenbord is uitgerust met Cherry MX-schakelaars, een aanpasbare verlichte badge en speciale mediatoetsen voor gaming. De ROG Gladius II is uitgerust met een DPI-schakelaar voor superieure gevoeligheidsregeling, voor precieze muisbediening. Beide accessoires zijn compatibel met Aura Sync, zodat je de RGB-verlichting in het hele ecosysteem van accessoires kunt aanpassen en coördineren.

*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod

©2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA Turing, GeForce en RTX SUPER zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. COPYRIGHT ©2020 PUBG CORPORATION. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS en PUBG zijn geregistreerde handelsmerken, handelsmerken of servicemerken van PUBG CORPORATION. © 2020 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. GEEN ENKELE FABRIKANT VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF UITRUSTING IS GELIEERD AAN DEZE GAME OF HEEFT HET GESPONSORD OF ONDERSCHREVEN. Beelden uit in-game engine. © 2020, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het Epic Games-logo, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden.

INGEBOUWD HANDVAT

Dankzij een stevig, in de behuizing ingebouwd handvat neem je je beste game overal mee naar toe. Dit ingebouwde handvat is ontworpen voor dagelijks gebruik en maakt het gemakkelijker om je pc mee te nemen naar LAN parties, toernooien en meer.

Tot
20 KGF
Aanhoudende kracht

HOOFDTELEFOONHAAK

Hang je hoofdtelefoon in stijl aan een elegant in de behuizing verwerkte haak. Dit strakke ontwerp helpt je omgeving netjes en opgeruimd te houden, waardoor er meer ruimte overblijft voor muisbewegingen en alle mogelijke favoriete randapparaten.

Tot
3 KGF
Aanhoudende kracht
Tot
10 KGF
Kortstondige kracht

COMPETITIEF VOORDEEL

De RTX 2070 SUPER™ videokaart is gebouwd op NVIDIA's paradepaardje in Turing™-architectuur en is voorzien van CUDA-, RT- en Tensor-cores, speciaal voor programmeerbare shading, realtime ray tracing en kunstmatige intelligentie. Deze core-combinatie maakt spectaculaire nieuwe effecten mogelijk, waaronder levensechte verlichting, reflecties en schaduwen die diepere onderdompeling bieden in de nieuwste gaming-ervaringen.

POWER UP VOOR GAMING EN MEER

Veeleisende games en apps werken soepeler op de nieuwste generatie Intel® Core™ i7 CPU. De nieuwe 8-core processor met Hyper-Threading die tot 16 parallelle threads mogelijk maakt om zware multitasking en andere intensieve toepassingen te versnellen. Gamers kunnen tegelijkertijd gamen, chatten met teamgenoten en de actie live streamen, terwijl creatief werk zoals videobewerking en 3D-rendering sneller en efficiënter kan worden uitgevoerd.

GEHEUGEN

Duik multiplayer games in, stream je games live en volg tegelijk de teamchat zonder je systeem te vertragen. Tot 32GB DDR4-2933MHz geheugen zorgt voor een meer vloeiende multitasking-ervaring, ongeacht het aantal geopende browsertabbladen of apps.

SUPERSNELLE OPSLAG

Tot 1TB NVM Express® (NVMe®) PCIe® voegt ongelooflijke snelheid en reactievermogen toe aan het systeem, wat betekent dat je sneller dan ooit kunt werken aan enorme multimediaprojecten of in de nieuwste games kunt duiken. Een secundaire 2TB HDD breidt de opslagruimte verder uit, waardoor er voldoende ruimte is voor een complete collectie moderne games en media.

Sluiten

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

    BEKIJK VERGELIJKING

    ASUS Footer