• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning
ROG en EVANGELION crossover logo's

ROG x EVANGELION - De ultieme EVA-apparatuur. Ontworpen door ROG

Het is 2022. De Republic of Gamers lanceert nieuwe apparatuur voor het EVANGELION-project. De ROG Strix GeForce RTX™ 3090 EVA Edition is uitgerust met een groot aantal prestatieverbeterende functies. Esthetische hints naar EVA-01 bedekken het omhulsel en de achterplaat, en het iconische synchronisatie-effect wordt weergegeven op het ARGB-frontpaneel.
ROG Strix GeForce RTX 3090 EVA Edition videokaart met rode verlichting ROG X EVANGELION PROJECT @khara

Ga voor de top

ROG STRIX GeForce RTX 3090
EVA EDITION VIDEOKAART

Axial-tech ventilatorontwerp  · 2.9-slots ontwerp
Super Alloy Power II    · Aura Sync

ROG Strix GeForce RTX 3090 EVA Edition met verbeterde Axial-tech ventilatoren

Axial-tech upgrades

Ons Axial-tech ventilatorontwerp is geoptimaliseerd voor een nieuw, groter koellichaam met meer ribben en oppervlakte dan de vorige generatie. Het aantal bladen is bij alle drie de ventilatoren verhoogd, met 13 op de centrale ventilator en 11 op de hulpventilatoren. De barrièrering op de zijventilatoren is dunner gemaakt om meer zijdelingse aanzuiging mogelijk te maken en een betere luchtstroom door de koelarray mogelijk te maken. De extra bladen van de centrale ventilator en de full-height ring zorgen voor een verhoogde statische druk om lucht rechtstreeks op de GPU-warmteverdeler te blazen.
Bovenaanzicht van de ROG Strix GeForce RTX 3090 EVA Edition, met de nadruk op de dikte van de kaart en het RGB-element.

2.9-slots ontwerp

De warmteverdeler trekt warmte omhoog de heatpipes in, waarna het door gestapelde ribben wordt gevoerd die een grote 2.9-slots voetafdruk vult. Het vergroten van het koellichaam ten opzichte van de vorige generatie zorgt voor meer thermische speelruimte om rekening te houden met de nieuwe, krachtige chipset.
De ROG Strix GeForce RTX 3090 EVA Edition is voorzien van eersteklas componenten, waaronder condensatoren, spoelen en MOSFET's.

Hoogwaardige componenten

Condensatoren, spoelen en MOSFET's van de bovenste plank zijn geselecteerd om binnen een milliseconde moeiteloos honderden watts te leveren. De Super Alloy Power II-onderdelen worden aan het PCB vastgesoldeerd met behulp van ons geavanceerde geautomatiseerde Auto-Extreme productieproces. Gladde verbindingen aan de achterkant van de printplaat en de eliminatie van menselijke fouten zorgen ervoor dat elke videokaart voldoet aan onze strenge specificaties.

Meer productinfo //

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

    BEKIJK VERGELIJKING

    ASUS Footer