• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Delta Core

De ROG Delta Core gaming-headset levert meeslepende gaming-audio en ongelooflijk comfort, en ondersteunt pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten

 • Exclusieve ASUS Essence-drivers, luchtdichte kamer en audiosignaalomleidingstechnologie voor een audio-ervaring waar je helemaal in opgaat
 • Cross-platform ondersteuning voor pc, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten
 • Verbeterd comfort met ergonomische D-vormige ROG Hybrid oorkussens
 • Fysieke bediening op de oorschelp voor eenvoudige volume-aanpassing en dempen van microfoon

High-res audio voor alle gaming

De ROG Delta Core is een 3,mm gaming-headset die al je favoriete gaming-platforms ondersteunt: pc, Mac, mobiele telefoons, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Uitgerust met exclusieve ASUS Essence-drivers, luchtdichte kamers en audiosignaalomleidingstechnologie, levert de ROG Delta Core hoge-resolutie geluid en diepe, krachtige bassen die je volledig laten opgaan in games. Ergonomische D-vormige oorschelpen met ROG Hybride oorkussens zorgen voor verbeterd comfort, zodat je zonder vermoeidheid kunt spelen. Met uitmuntende geluidskwaliteit en uitstekend uitgebalanceerde functies is de ROG Delta Core klaar om een essentieel onderdeel te worden in je gaming-arsenaal.

Hoge-resolutie audio

Audiosignaalomleidingstechnologie

Bij de ROG Delta Core zijn de exclusieve ASUS Essence-drivers bijgewerkt met Audio Signal Diversion-technologie. Dit geeft ze een ronde wand die hoge, lage en middenfrequente geluiden helpt te scheiden, waardoor de interferentie tussen frequentiebereiken wordt verminderd, voor zuiverder en helderder geluid. Bovendien zijn de drivers voorzien van een breed frequentiebereik van 20Hz-40kHz, om ongelooflijk krachtige bassen en geoptimaliseerd gaming-geluid te bieden, zodat je elk detail kunt horen terwijl je geniet van een akoestische ervaring waar je helemaal in opgaat.

Exclusief ontwerp met luchtdichte kamer

De door geluidstechnici zorgvuldig afgestelde ROG Delta Core is voorzien van een vergroot gebied rond de drivers, met een exclusief ontwerp met luchtdichte kamer dat zorgt voor zuivere, natuurlijk klinkende audio.

Duidelijke communicatie

De ROG Delta Core wordt geleverd met een afneembare, unidirectionele boommicrofoon die is afgestemd om stemmen er uit te laten springen, voor duidelijkere en eenvoudigere communicatie met teamgenoten.

Ergonomische D-vormige oorschelp

De ROG Delta Core heeft ergonomische, D-vormige oorschelpen die nauwer aansluiten bij de vorm van het menselijk oor in vergelijking met ovale oorschelpen. Hierdoor wordt het onnodige contactoppervlak met 20% verminderd, voor een betere, meer comfortabele pasvorm, vooral wanneer de headset langdurig wordt gedragen.

Gekanteld, voor beter comfort en geluid

De drivers in elke oorschelp zijn 12 graden gekanteld, wat nauw aansluit bij de natuurlijke hoek van menselijke oren. Dit schuine ontwerp biedt niet alleen meer comfort, maar helpt ook de geluidskwaliteit te verbeteren door het audiosignaal rechtstreeks in de gehoorgang te brengen.

Directe controle binnen handbereik

Een volumeregelaar en microfoonschakelaar op de oorschelp laten je direct de geluidsinstellingen aanpassen en je stemgeluid tijdens het gamen dempen of weer inschakelen. Met intuïtieve bediening direct binnen handbereik kun je je blijven concentreren op de game in plaats van op de apparatuur.

Twee soorten pasvorm en gevoel

De ROG Delta Core biedt twee soorten pasvorm en gevoel om uit te kiezen op basis van persoonlijke behoeften of voorkeuren. ROG Hybrid oorkussens zijn met een combinatie van kunstleer en gaasstof dikker, ademen beter en bieden een voorgevormde pasvorm, perfect voor lange spelsessies. De imitatieleren kussens zijn relatief dunner en zachter, wat ze prima maakt voor gebruik onderweg.

Multiplatform-compatibiliteit

De ROG Delta Core is voorzien van een 3,5mm connector, waardoor de headset kan worden gebruikt op bijna elk spelplatform, waaronder pc, Mac, mobiele telefoons, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Fusion 300

ROG Delta

Fusion 500

ROG Delta Core

Connectiviteit USB-C
USB 2.0*
3,5mm
Hi-fi ESS 9218 Quad-DAC V -
Luchtdichte kamer V V
Volgende generatie ASUS Essence-driver V V
RGB-verlichting Meerkleurige ronde
RGB-verlichting
-
Microfoon Analoog Analoog
Microfoonindicator V -
Ergonomische D-vormige oorkussens V V
Directe bediening Volume-aanpassing
Mic. dempen
RGB aan/uit
Volume-aanpassing
Mic. dempen

* Met gebruik van meegeleverde USB-C naar USB 2.0 adapter

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Delta

RGB gaming-headset met Hi-Res ESS Quad-DAC, rond RGB-verlichtingseffect en USB-C connector voor pc's, consoles en mobiele gaming

ROG Strix Go 2.4

USB-C 2.4GHz draadloze gaming-headset met AI-ruisonderdrukkende microfoon en lage latentie prestaties voor compatibiliteit met pc, Mac, Nintendo Switch, slimme apparaten en PS4

ROG STRIX GO CORE

ROG Strix Go Core gaming headset delivers immersive gaming audio and incredible comfort, and supports PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch and mobile devices.

Verwante producten

ROG Clavis

ROG Clavis USB-C naar 3,5 mm gaming DAC met AI Noise-Canceling microfoon, MQA rendering-technologie, ESS 9281 QUAD DAC™, audioversterker en Aura Sync. ROG Clavis is compatibel met pc's, mobiele apparaten en laptops

ROG Keris Wireless

Lichtgewicht FPS draadloze gaming-muis met drievoudige connectiviteit (bekabeld/2.4GHz/Bluetooth), speciaal afgestelde 16.000 dpi ROG-sensor, exclusieve push-fit switch sockets, PBT polymeer L/R-toetsen, verwisselbare zijknoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Strix Scope RX

ROG Strix Scope RX optisch RGB gaming-toetsenbord voor FPS-gamers, met ROG RX optisch-mechanische schakelaars, Aura Sync RGB-verlichting rondom, IP56 water- en stofbestendigheid, USB 2.0-doorvoer en lichtmetalen bovenplaat

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer