• Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning

ROG Strix Go 2.4

USB-C 2.4GHz draadloze gaming-headset met AI-ruisonderdrukkende microfoon en lage latentie prestaties voor compatibiliteit met pc, Mac, Nintendo Switch, slimme apparaten en PS4

 • Draadloze 2.4GHz-verbinding met lage latentie via een USB-C adapter die compatibel is met Nintendo Switch in handheld-modus, slimme apparaten, pc, Mac en PS4, plus een 3,5 mm-aansluiting voor Xbox One en andere 3,5 mm apparaten
 • Extreem licht ontwerp, met meegeleverde draagtas voor gebruik onderweg en bescherming
 • Marktleidende AI-ruisonderdrukkende microfoon voor kristalheldere spraakcommunicatie in games
 • Indrukwekkend snel opladen zorgt voor drie uur gebruik na slechts 15 minuten opladen, plus tot 25 uur totale accuduur voor non-stop gaming
 • Exclusieve luchtdichte kamers en 40 mm ASUS Essence-drivers leveren een ongelooflijk rijk, zuiver geluid met geoptimaliseerde diepe bassen voor een meeslepende audio-ervaring

GamerTech

Monaliza

GameClopedia

GameClopedia

GameClopedia

saltynewsnetwork

saltynewsnetwork

saltynewsnetwork

GENKI LABO

Others

Jagat Review

The Lazy Monday

Extreme IT

Brighttotech

Donanimhaber.com

Technopat

HARDWARE PLUS

Sonchyk

FERUMM LIVE

Glafi

Max Shelest

Funduk TV

CTRL TECH

MOYO

Andro-news.com

Rozetka

AnonimInc

PC CRAZY YouTube

Streberi Youtube

We Do Tech

We Do Tech

Speel waar dan ook

De ROG Strix Go 2.4 dumpt Bluetooth om 's werelds eerste USB-C 2.4GHz headset te worden, wat ultrastabiele draadloze verbindingen voor multi-platform gaming onderweg mogelijk maakt. Geniet van vertragingsloze audio op pc, PlayStation, Xbox of slimme apparaten, en zwerf overal rond met een Nintendo Switch in handheld-modus. De Strix Go 2.4 is licht van gewicht, laadt snel op en heeft een lang meegaande accu voor non-stop gaming-sessies. Het beschikt zelfs over AI-aangedreven noise-cancelling microfoons voor glasheldere communicatie, waar dan ook.

Perfecte draadloze audio, overal

Bluetooth-verbindingen gaan vaak vergezeld door afleidende vertraging. Dat probleem speelt niet bij de ROG Strix Go 2.4, omdat deze is voorzien van USB-C 2.4GHz RF-technologie met dubbele antennes voor directe audiotransmissie - een combinatie die het de toonaangevende headset maakt voor mobiel gamen* of handheld gamen op de Nintendo Switch. Met een bereik tot 20 meter is het ook perfect voor thuisconsoles of pc-gaming - het geeft gamers de vrijheid om even naar het toilet of de keuken te kunnen rennen zonder de verbinding kwijt te raken!

*Slimme apparaten vereisen een USB-C aansluiting voor volledige compatibiliteit.

Extreem licht comfort

Met slechts 290 gram is de ROG Strix Go 2.4 een uitzonderlijk lichte draadloze gaming-headset, die onovertroffen comfort biedt en perfect is voor lange gaming-sessies. Het opvouwbare ontwerp is ideaal om onderweg te gamen, omdat de Strix Go 2.4 gemakkelijk overal mee naartoe is te nemen.

AI-aangedreven noise-cancelling microfoon

De ROG Strix Go 2.4 is voorzien van marktleidende, AI-aangedreven noise-cancelling technologie voor glasheldere spraakcommunicatie in games. Het algoritme maakt gebruik van een enorme deep-learning database om omgevingsgeluiden nauwkeurig te identificeren en tegen te gaan. Het resultaat is dat alles, van toetsenbordgerammel tot kletsende mensen op de achtergrond, zo goed als geëlimineerd wordt, zodat in-game spraakcommunicatie met teamgenoten glashelder klinkt. De boom-hoofdmicrofoon is bidirectioneel, afneembaar en gecertificeerd door toonaangevende communicatieaanbieders, waaronder Discord en TeamSpeak.


Meer info

Hoor het verschil

 • Passieve noise cancellation

 • Onderdrukking van omgevingsgeluid

 • AI-aangedreven noise cancellation

Verborgen microfoon voor
communicatie onderweg

De ROG Strix Go 2.4 beschikt ook over een verborgen geïntegreerde microfoon voor gemakkelijke communicatie, waar dan ook, zonder dat een boom-microfoon nodig is. Deze discrete ingebouwde microfoon wordt nog steeds aangestuurd door AI-aangedreven noise-cancellation technologie, zodat je onderweg kunt genieten van fantastisch heldere communicatie.

Levensechte gaming-audio

Exclusieve ASUS Essence-driver en luchtdicht kamerontwerp

Exclusieve luchtdichte kamers en 40mm ASUS Essence-drivers leveren ongelooflijk rijk, zuiver geluid met geoptimaliseerde diepe bassen, voor meeslepende audio-ervaringen.

*Hi-res audio is alleen beschikbaar via de 3,5mm kabelverbinding.Snel opladen en lange accuduur

Snel opladen in slechts 15 minuten voor maximaal drie uur gamen, of ga voor een volledige oplaadbeurt met maximaal 25 uur accuduur voor non-stop gamen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

*USB 3.0 of USB-C kabel vereist voor snel opladen.

 • Tot

  25UUR
  accuduur
 • Voor

  3UUR
  15 min. snel opladen
 • Volumeaanpassing
  Druk om de microfoon te dempen of weer te activeren

 • Druk eenmaal voor afspelen of pauzeren
  Druk tweemaal voor volgende nummer
  Druk driemaal voor vorige nummer

 • Selecteer draadloze modus of bekabelde modus

 • Bekabelde modus voor 3,5mm aansluiting

 • Voeding-oplaadpoort

Directe controle binnen handbereik

Met de intuïtieve bedieningsknoppen en een duurzame tuimelschakelaar op de oorschelp regel je het volume en aan/uit, of demp je de microfoon onmiddellijk tijdens het gamen.

Ga waar nodig voor bekabeld

De ROG Strix Go 2.4 wordt geleverd met meerdere adapters, waaronder een USB-C naar USB 2.0 dongle en een 3,5mm aansluiting - en is dus eenvoudig aan te sluiten op compatibele Xbox-controllers of andere apparaten.

Beschermhoes voor reisgemak

De meegeleverde handige compacte draagtas helpt de headset en andere gerelateerde accessoires gemakkelijk te beschermen en te ordenen.

Armoury II

Met ASUS Armoury II's uitgebreide bedieningsmogelijkheden en intuïtieve gebruikersinterface is de ROG Strix Go 2.4 eenvoudig af te stemmen op je eigen gaming-voorkeuren, van EQ tot 7.1 virtuele surround sound en level-balancing. Audioprofielen zijn in een oogwenk te maken en toe te passen voor verschillende games, zoals first-person shooters of race games. Je kunt Armoury II zelfs gebruiken om het accuniveau van de headset te controleren of om een pc-gestuurde slaaptimer in te stellen.

Nu downloaden