• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Cetra II

ROG Cetra II noise-canceling in-ear gaming-hoofdtelefoon met ruisonderdrukkende microfoon, Active Noise Cancellation (ANC), LSR-drivers (Liquid Silicone Rubber of vloeibaar siliconenrubber), Aura Sync RGB-verlichting en USB-C connector voor ROG Phone 5, pc, mobiel en Nintendo Switch

 • ANC-technologie (Active Noise Cancellation) rekent af met omgevingsgeluiden om volledig op te gaan in gaming
 • Ambient-modus: de ingebouwde microfoon vangt omgevingsgeluiden en spraak op in de Ambient-modus, perfect wanneer je wilt horen wat er om je heen gebeurt
 • Innovatieve LSR-drivers (vloeibaar siliconenrubber) zorgen voor stabiele luidsprekerprestaties en leveren ongelooflijk stevige bassen en geoptimaliseerde gaming-audio
 • Innovatieve verborgen microfoons met ruisonderdrukkingstechnologie zorgen voor duidelijke spraakcommunicatie
 • Ergonomisch ontwerp met ultrazachte LSR-oorvinnen (vloeibaar siliconenrubber) en oordopjes voor een comfortabele pasvorm
 • Lichtgewicht en krasbestendige metalen behuizing geeft een premium gevoel
 • Aanpasbare, meerkleurige RGB-verlichting voor een unieke, persoonlijke look
 • De USB-C®-connector biedt ondersteuning voor meerdere platforms: mobiele telefoons, pc's, Mac en Nintendo Switch™

Arstayl

Stijg boven het geluid uit met meeslepende audio

De ROG Cetra II RGB Gaming-hoofdtelefoon is ontworpen om verbazingwekkende audio te leveren. Het maakt gebruik van Active Noise Cancellation (ANC)-technologie om omgevingsgeluiden effectief te elimineren, zodat in-game audio en muziek zonder afleiding klinken. Hij beschikt over een Ambient-modus, zodat je je omgeving met één druk op de knop kunt horen.
Innovatieve LSR-drivers (vloeibaar siliconenrubber) leveren onberispelijk geluid met stevige bassen, terwijl ruisonderdrukkende microfoons zorgen voor duidelijke spraakcommunicatie en verbeterde in-line prestaties voor gesprekken en chats in games.

Ongelooflijke audio, meeslepend gamen

Active-Noise-Cancellation
(ANC)-technologie

Ontsnap aan de herrie van de stad met de ROG Cetra II Gaming-hoofdtelefoon. Met Active Noise Cancellation-technologie die ongewenste geluiden blokkeert, biedt de ROG Cetra ll een meer natuurlijke luisterervaring met een betere weergave van hoge en lage frequenties, zodat hij ideaal is voor mobiel gamen en muziek.

Active Noise Cancellation (ANC)-technologie

Hoor wat er om je heen gebeurt
met de Ambient-modus

Met één druk op de knop schakel je de Ambient-modus in en de noise cancellation-functie uit, zodat je de geluiden om je heen duidelijk kunt horen. Dit is ideaal wanneer je met iemand praat of iets wilt bestellen in een café.

Hoor wat er om je heen gebeurt met de Ambient-modus

Vloeibaar siliconenrubber
ASUS Essence-drivers

De ASUS Essence-drivers op de ROG Cetra II zijn gemaakt van geavanceerd LSR-materiaal en bieden stabielere luidsprekerprestaties en ongelooflijk stevige bassen. Met geluid dat is geoptimaliseerd voor gaming, geniet je van ongelooflijk meeslepende en gedetailleerde audio tijdens het spelen van je favoriete games.

Vloeibaar siliconenrubber ASUS Essence-drivers

Duidelijke spraakcommunicatie
met ingebouwde microfoons

In de oordopjes verwerkte microfoons met ruisonderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat je luid en duidelijk verstaanbaar bent tijdens in-game communicatie en telefoongesprekken. De microfoons pikken je stem op vanuit vrijwel elke hoek, zodat je op een natuurlijke manier kunt praten en gehoord wordt zonder dat je een in-line microfoon naar je mond hoeft te brengen. Het geïntegreerde ontwerp betekent ook dat je niet gebukt gaat onder een microfoon aan de kabel.

Duidelijke spraakcommunicatie met ingebouwde microfoons

Ontworpen voor je comfort

Een perfect comfortabele pasvorm
Lichte, duurzaam ontworpen aluminium behuizing

Een perfect comfortabele pasvorm

De meegeleverde oorvinnen en oordopjes zijn gemaakt van vloeibaar siliconenrubber (LSR) en bieden een ultrazachte textuur voor extra comfort tijdens lange gaming-sessies. Het ontwerp van de oordopjes is aan de voorkant iets gekanteld voor een betere pasvorm, en elk oordopje heeft een kleine bobbel aan de basis om goed in het oor te blijven zitten. Deze ergonomische ontwerpen op de ROG Cetra II verbeteren de geluidsisolatie en bieden maximaal comfort en pasvorm voor de beste luisterervaringen tijdens het gamen.

Een perfect comfortabele pasvorm

Lichte, duurzaam ontworpen aluminium behuizing

De ROG Cetra II is vervaardigd uit slank, lichtgewicht aluminium en heeft een opvallend, elegant uiterlijk dat wordt aangevuld met krasbestendigheid, voor een hoger niveau qua esthetiek en duurzaamheid.

Lichte, duurzaam ontworpen aluminium behuizing

Directe controle binnen handbereik

Met de in-line bediening kun je eenvoudig het volume aanpassen, audio afspelen of pauzeren, of de ANC- of Ambient-modi activeren.

1Volume hoger
2Afspelen / Pauzeren
3Volume lager
4ANC-modus aan / Ambient-modus/ ANC-modus uit
5ANC-modus indicator

Directe controle binnen handbereik
Directe controle binnen handbereik
ASUS Aura Sync

ASUS Aura Sync RGB-verlichting

Toon je stijl met aanpasbare Aura Sync RGB-verlichting. De ROG Cetra II is voorzien van betoverende lichteffecten die door het oplichtende ROG-logo heen schijnen. Kies uit meer dan 16,8 miljoen kleurencombinaties en vier vooraf ingestelde lichteffecten.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Strobe Strobe

ROG Strix Magnus
0 40 60 100 Laag punt: 40 o C Hoog punt: 60 o C
Let op: alleen bij aanwezigheid van apparaten met monitoring-mogelijkheden.
Blauw:normale scènes Geel:waarschuwingsscènes Rood:gevaar/kwetsend

Uitgebreide compatibiliteit

De ROG Cetra II is voorzien van een USB-C-connector, voor brede compatibiliteit met mobiele telefoons, pc's, Mac en Nintendo Switch.

Uitgebreide compatibiliteit
Uitgebreide compatibiliteit

Meegeleverd reisetui

Het meegeleverde compacte reisetui is handig voor het opbergen van oordopjes en oorvinnen. De ROG Cetra II wordt ook geleverd met LSR-tips en oorvinnen in drie maten, evenals een paar schuimrubberen oordopjes.

Meegeleverd reisetui

Armoury Crate

Armoury Crate-software biedt uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface, zodat je de ROG Cetra II gemakkelijk kunt afstemmen om te gamen zoals jij het wilt. Krijg volledige controle over de audio-ervaring, van equalizer (EQ) tot 7.1-luidsprekerniveaubalans, en maak en gebruik gemakkelijk audioprofielen voor verschillende soorten games en scenario's, zoals first-person shooters en race games.

*Armoury Crate-app op ROG Phone 5 ondersteunt alleen verlichtingsbediening.

  ROG Cetra IIROG Cetra II ROG Cetra II CoreROG Cetra II Core ROG Cetra RGBROG Cetra RGB ROG CetraROG Cetra ROG Cetra CoreROG Cetra Core
Connectiviteit USB-C® 3,5mm USB-C® USB-C® 3,5mm
Actieve noise-cancellation J N J J N
Ambient-modus J N J J N
Stuurprogramma's ASUS Essence drivers met vloeibaar siliconenrubber (LSR) ASUS Essence drivers met vloeibaar siliconenrubber (LSR) ASUS Essence-drivers ASUS Essence-drivers ASUS Essence-drivers
Microfoon Verborgen microfoon verwerkt in oordopjes In-line microfoon In-line microfoon In-line microfoon In-line microfoon
Type microfoon Omni-directioneel Omni-directioneel Omni-directioneel Omni-directioneel Omni-directioneel
Materiaal oordopjesframe Aluminium en kunststof Aluminium en kunststof Kunststof Kunststof Kunststof
Oordopjes Zwart met rood Zwart met rood Zwart Zwart Zwart
Software Armoury Crate n.v.t. Armoury Crate Armoury Crate n.v.t.
Opmerking - - - - -