ROG Flow X13 (2023) GV302

ASUS estore-prijs € 2.299,00 € 2.499,00
ASUS estore-prijs € 2.299,00 € 2.499,00
 • Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
01

Gemaakt om zich aan te passen. Ultracompact.

ALLROUNDVEELZIJDIGHEID
ONTWERP

Ontwerp

Snel, vloeiend, flexibel.

Ontwerp

Allround veelzijdigheid

Ontwerp

Snel, vloeiend, flexibel.

Ontwerp

Allround veelzijdigheid

Prestaties

Draagbare prestaties

Windows 11 Pro
Besturingssysteem
AMD
Ryzen™ 9 7940HS
CPU
Tot GeForce
RTX™ 4070
GPU
Tot
32GB
LPDDR5 geheugen
Tot
1TB SSD
opslag

Game. Stream. Creëer.

&nbsp

Jouw ideeën, versneld.

XG mobile

Snel, flexibel, functioneel

Meer info over XG Mobile
GeForce RTX 4090
GPU
Ingebouwde
I/O HUB
USB, SD, Ethernet
Geïntegreerde
330W
adapter
Dampkamer
&nbsp

XG mobile

Snel, flexibel, functioneel

Meer info over XG Mobile
GeForce RTX 4090
GPU
Ingebouwde
I/O HUB
USB, SD, Ethernet
Geïntegreerde
330W
adapter
Dampkamer
&nbsp
SCHERM

Glasheldere gaming

&nbsp
&nbsp
&nbsp
16:10
schermverhouding
85%
scherm/behuizing ratio
Corning
Gorilla Glass DXC
touchscreen-bescherming

Glasheldere gaming

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
16:10
schermverhouding
85%
scherm/behuizing ratio
Corning
Gorilla Glass DXC
touchscreen-bescherming

Koeling

Zeer efficiënte flow

0dB Ambient Cooling
&nbsp
Vloeibaar metaal
op de CPU
Heatpipe1
Arc flow ventilatoren2
Koellichaam3
Koellichaam4
Vloeibaar metaal5

Draagbaarheid

Reis overal heen

1,3 kgdraagbaar gewicht
100W USB Type-CCompacte adapter
XX uurVideo afspelen
1,3 kgdraagbaar gewicht

Draagbaarheid

Reis overal heen

100W USB Type-CCompacte adapter
XX uurVideo afspelen

Gebruikerservaring

Compact gemak

15”
toetsenbordindeling
56% groter
touchpad
Full HD IR
camera
&nbsp

Audio

Pump up the volume

&nbsp
Two-Way AI
Noise Cancelation
3D-array
microfoon
3D array-microfoon
Two-Way AI Noise Cancelation
Dolby Atmos
Ervaar het meeslepende geluid van Dolby Atmos

Connectiviteit

Dump de dongles

USB 4.0 Gen2 Type C (met DisplayPort 1.4 en Power Delivery)
USB 3.2 Gen 2 Type-A
Exclusieve interface met USB 3.2 Gen 2 Type-C
Micro SD kaartlezer
HDMI 2.1
3,5mm audio combi-aansluiting

Software

Unified System Tuning en Personalisatie

 • Armoury Crate
 • Game Visual
 • Scenarioprofielen
Armoury CrateWanneer je instellingen wilt tweaken, temperaturen wilt bewaken of aan je laptop wilt sleutelen, is Armoury Crate je commandocentrum. Realtime monitoring laat je zien waar je GPU, CPU en geheugen mee bezig zijn. RGB kan per game worden aangepast via Aura Sync. Ventilator- en vermogensprofielen laten je de akoestiek, vermogensafgifte en thermische kenmerken van de laptop in een oogwenk wijzigen. Exclusieve game-aanbiedingen houden je bibliotheek bovendien altijd aangevuld.
GameVisualROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.
ScenarioprofielenAutomatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Je kunt ook toepassingsspecifieke voorkeuren definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie en of de Windows-toets of het touchpad zijn ingeschakeld. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
XBOX GAME PASS ULTIMATE
* Voorwaarden en uitzonderingen zijn van toepassing. De gamescatalogus varieert per tijd, regio en toestel. Zie xbox.com/gamepass en

Bundel

Bundelen maar

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG XG Mobile (2023)

ROG XG Mobile, GC33, NVIDIA GeForce RTX 4090 Laptop GPU, externe GPU, PCIe Gen 4.0 x8, geïntegreerde 330W adapter, USB-Type A 3.2 Gen2, USB-Type-C 3.2 Gen2, HDMI 2.1, DP 1.4, RJ-45 aansluiting (2.5G), DC-in aansluiting

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer