• Characteristics
 • Techn. specs
 • Ondersteuning

Sta op bij dageraad

De elegante, gestroomlijnde Strix Hero III is ontworpen voor e-sporten en topprestaties in Windows 10-gaming. Intelligent Cooling ontketent de rauwe kracht van de 9e generatie Intel Core CPU en GeForce RTX™ graphics, en maakt volledig gebruik van het ultrasnelle gaming-scherm. Duik waar je ook bent in multiplayer-wedstrijden dankzij de krachtigere RangeBoost Wi-Fi, laat je persoonlijkheid zien met de omhullende Aura Sync-lichtbalk en krijg privacy voor persoonlijke gegevens met de nieuwe ROG Keystone.

15” MODEL 17” MODEL

Ontwerp

VOORUITSTREVEND FUNCTIONEEL ONTWERP

Efficiëntie en innovatie komen samen in de in middernachtzwart verdekte ROG Strix Hero III. Het strategische ontwerp is geïnspireerd op onze samenwerking met BMW Designworks Group en biedt met de 3D Flow Zone een koelend voordeel. Het subtiele interieur met cybertekstpatroon wordt geaccentueerd door Aura Sync-verlichting die zich uitstrekt over de nieuwe, omhullende lichtbalk, het toetsenbord en het ROG-logo. Of je je nu voorbereidt op de competitie of even tussendoor een game wilt spelen, deze met metaal afgedekte machine is nauwkeurig afgesteld en klaar voor actie.

GEÏNSPIREERDE LIJNEN

Het opvallende ontwerp is geïnspireerd op onze samenwerking met BMW Designworks Group, met wie we samen de toekomst van gaming-laptops bedenken. Verhoogde randen en de golvende kieuwen van het Face Off-concept voegen een oppervlaktesculptuur toe die de aandacht trekt naar de extra ontluchting boven de achteruitlaat. Door een ROG Keystone te docken wordt een transformatie teweeggebracht die de look en feel van het systeem vormgeeft met een uitgesproken fysieke interactie. Dit roept een diepere verbinding op die parallel loopt met een ander hoofdthema dat door het project wordt verkend.

Statisch
Ademend
Strobe
Kleurencyclus
Regenboog
Komeet
Flash & Dash
Ster
Regen
Reactief
Laser
Rimpel

VERLICHT JE STEMMING

Game in de gloed van de geheel nieuwe uitgebreide lichtbalk. Verspreidde RGB LED's wikkelen zich om de rand van de behuizing heen en verlichten de voor- en zijkanten met aanpasbare kleuren en effecten. Personaliseer de verlichting over de hele reeks van compatibele Aura Sync-randapparaten en kom in de juiste stemming om je te concentreren op een competitieve mentaliteit.

DUNNE RANDEN VOOR GROTE ONDERDOMPELING

De randen van het scherm worden omlijst door supersmalle bezels, waardoor we een groter scherm kunnen inpassen in een compacter formaat dan typische laptops in deze klasse. De bezels verdwijnen vrijwel geheel, waardoor gebruikers volledig in de actie worden ondergedompeld, zonder afleiding. Een scherm/behuizing ratio tot 81,5% zorgt voor een verruimde weergave van games, streams, films en meer.

STERKE SCHARENDE SCHARNIEREN

De op vleugeldeuren geïnspireerde, vloeiend scharende scharnieren komen moeiteloos tevoorschijn bij het openen van de klep, om weer discreet in de behuizing te verdwijnen wanneer de klep sluit. Dit verborgen scharnierontwerp zorgt voor een laag profiel en opent extra ruimte voor ventilatie en koeling rond de koellichamen aan de achterzijde. De verborgen scharnieren zijn ook beter beschermd tegen scheuren waarvan sprake kan zijn bij vrijliggende alternatieven.

GEMAKKELIJK TE OPENEN BEHUIZING

De Strix Hero III vereenvoudigt upgrades door de geheugenslots en opslagbays gemakkelijk toegankelijk te maken. De onderkant van de behuizing zit vast met standaard schroeven; ze zijn prima te bereiken en kunnen zonder speciaal gereedschap worden verwijderd. De haken die de randen bij elkaar houden zijn kleiner en sterker dan voorheen, met een lossere pasvorm die het makkelijker maakt om het bodempaneel te verwijderen en onder de kap te komen.

Sluiten

Keystone

INTRODUCTIE VAN DE KEYSTONE

Keystones bieden een flexibele nieuwe manier om een machine te personaliseren en persoonlijke gegevens te beschermen. Deze fysieke, NFC-geschikte sleutels passen keurig in de behuizing van de Strix Hero III en voegen een subtiel accent toe aan de afwerking. In het dock geplaatst, transformeren ze de machine direct met verschillende effecten en game-specifieke profielen, of ontgrendelen ze de toegang tot een geheime Shadow Drive, voor geheime privé-opslag. Dit is nog maar het begin van het potentieel van Keystone. Krijg nu al een blik op de toekomst.

ONZICHTBARE BEVEILIGING

Verberg privé-bestanden in een virtuele kluis, gelinkt aan de Keystone. Gebruikt als een echte sleutel, onthult het een verborgen Shadow Drive in de computer. De gecodeerde opslagruimte biedt extra beveiliging voor persoonlijke gegevens, programma's en bestanden die niet in verkeerde handen mogen vallen. Koppel de drive aan meerdere Keystones om toegang te delen of zelf back-upsleutels aan te maken.

DE SLEUTEL TOT MAATWERK

Sla gepersonaliseerde configuraties op in Armoury Crate en koppel ze aan Keystones om op commando toegang te krijgen tot profielen. Door een Keystone te docken, komen zorgvuldig afgestemde instellingen en aanpassingen beschikbaar via het ROG-hulpprogramma, zodat het gemakkelijk is om een persoonlijk accent toe te voegen aan favoriete games. Bij het buitenshuis gamen bent of het delen van een laptop met vrienden, bieden Keystones een fysieke link naar profielen via Armoury Crate.

Sluiten

Scherm

Bekijk een game op professionele snelheid

Speel op de snelheid van professionele e-sporten, met 's werelds snelste gaming-laptopscherm. Het 240Hz-paneel maakt echt hoge FPS-gameplay mogelijk die in staat is om gelijke tred te houden met concurrerende games op het hoogste niveau. Blijf in de flow van snelle actie met onberispelijk vloeiende, scherpe beelden die gamers nog meer laten op gaan in hun games. Krijg een voorsprong in de strijd, waar snelle reacties en bewustzijn van de omgeving cruciaal zijn voor de overwinning. Ervaar games zoals de pro's dat doen, en til je vaardigheden naar het volgende niveau.

* Specificaties variëren afhankelijk van het model.

Prestaties

PRESTEREN OP HET HOOGSTE NIVEAU

Alles, van hardcore gaming tot dagelijkse multitasking, gaat snel en soepel met de ROG Strix Hero III. Baanbrekende GeForce RTX™ graphics, ondersteund door ROG Boost tot 1540MHz op 115W in Turbo-modus maken verbluffende, uiterst vloeiende gameplay mogelijk. De krachtige 9e generatie Intel® Core-processor, in combinatie met maximaal 32GB DDR4-2666 RAM, handelt moeiteloos intensieve werk- en speltaken af. Met maximaal een 1TB M.2 NVMe SSD en 1TB FireCuda™ SSHD is de opslag snel en ruim genoeg om een hele spelbibliotheek overal mee naartoe te nemen en onderweg te gamen.

Windows10 Pro
Intel Core
i9-9880H
CPU
NVIDIA GeForce
RTX™ 2070
GPU
Boost Clock 115W
1540MHz
GPU
8GB
GDDR6
VRAM
32GB
2666MHz
SDRAM
1TB
NVMePCIe
SSD
1TB
FireCuda
SSHD

De nieuwste 9e generatie Intel Core CPU's

Werk op volle kracht intensieve taken af met tot de nieuwste 9e generatie Intel® Core™ i9-9880H CPU. Deze 8-core processor tilt de frequenties naar 4.1GHz met een enkele kern, en Hyper-Threading maakt tot 16 parallelle threads mogelijk om zware multitasking te versnellen. Contentmakers kunnen snel en efficiënt werken aan enorme projecten, zoals videobewerking en 3D-rendering, terwijl gamers tegelijkertijd kunnen spelen, chatten en de actie live streamen.

NVIDIA® GeForce RTX 20-serie

Visuele natuurgetrouwheid wordt verbeterd door de nieuwste NVIDIA® GeForce RTX™ GPU's. De mix van CUDA-, RT- en Tensor-cores van de nieuwe Turing™-architectuur combineert programmeerbare shading, ray tracing en kunstmatige intelligentie in real-time om de belichting en effecten in games te verbeteren, van realistische reflecties tot verschuivende schaduwen. Deze grote verwerkingskracht kan ook worden gebruikt om een reeks andere werklasten te versnellen, van content maken tot 3D-modeling en deep learning.

Krachtig geheugen

Multitask als een pro maximaal 32GB dual-channel DDR4-2666 geheugen. Geklokt op 2666MHz, is dit high-performance RAM bestand tegen elke uitdaging, terwijl het een prestatieboost van 11% biedt ten opzichte van DDR4-2400. Gamers kunnen de nieuwste AAA-titels spelen, streamen en chatten met teamgenoten zonder iets te missen, terwijl serieuze power users en multimediamakers elk programma kunnen draaien dat ze nodig hebben voor maximale productiviteit.

Razendsnelle SSD

Uitgerust met een ultrasnel reagerende M.2 NVMe PCIe® 3.0 SSD, worden enorme games en apps razendsnel geladen, voor een vlottere ervaring en tijdbesparing voor de taken die er toe doen. Tot 1TB opslagcapaciteit biedt genoeg ruimte voor grote projecten zoals complexe video's en 3D-scènes, met volop resterende ruimte voor een groeiende gamesbibliotheek.

Ultra-efficiënte SSHD

Als aanvulling op de SSD is er een 5400RPM FireCuda solid-state hybrid drive (SSHD), die tot 1TB ruimte biedt voor gigantische games, programma's en media. De snelle SSHD laadt games in minder dan de helft van de tijd die 1TB 7200RPM HDD's nodig hebben, en is ook stiller. Het geïntegreerd flash-geheugen plaatst vaak geraadpleegde data in de cache, om sneller toegang te krijgen tot favoriete games, programma's en bestanden.

Sluiten

Koelingontwerp

INTELLIGENTE KOELING VERBETERT DE ERVARING

ROG's Intelligent Cooling-filosofie combineert de juiste functies en systeeminstellingen om de beste ervaring te waarborgen voor elke situatie. De Strix Hero III verbetert de goed geventileerde buitenkant met een zelfreinigende thermische module die stof uitstoot om de levensduur te verbeteren. Dubbele n-Blade ventilatoren draaien 83 bladen rond om de luchtstroom te vergroten, en ultradunne ribben vergroten het oppervlak voor warmteafvoer. ROG Armoury Crate-software schakelt naadloos tussen bedrijfsmodi om de prestaties en de akoestiek voor de taak te optimaliseren.

Innovatief
3D Flow Zone
ontwerp
Intelligent
dubbele ventilator
Architectuur
Krachtig
12V
ventilatoren
Zelfreinigende
anti-stof
tunnels
Slank
0,1mm
thermische ribben
Verbeterd
Luchtstroomvriendelijk
Klep
HyperFan

MEE MET DE LUCHTSTROOM

Voldoende luchtstroom is een fundamenteel aspect van effectieve koeling, dus zijn de scharnieren naar voren verschoven om aan de achterkant meer ruimte over te laten voor een sterk geventileerde 3D Flow Zone die de Strix Hero III effectiever laat uitademen. Geperforeerde randen over de achterzijde vergemakkelijken extra doorstroming en verlagen zo de temperatuur van de onderdelen. Een gepatenteerde, trapeziumvormige snede snijdt de onderkant van het scherm uit en zorgt ervoor dat niets ontluchting aan de onderkant in de weg staat. Bovendien geeft het de Strix Hero III zijn kenmerkende, asymmetrische uiterlijk.

MEER BLADEN VERHOGEN DE LUCHTSTROOM

De Strix Hero III heeft twee n-Blade ventilatoren, ontworpen voor maximale luchtstroom. De zorgvuldig vormgegeven aluminium inlaatmantels maken gebruik van gebogen randen en verhoogde geleiders om de ventilatoren te helpen meer lucht aan te zuigen. Eenmaal binnen wordt de lucht naar de koellichamen geblazen, door bladen die 33% dunner zijn dan conventionele ontwerpen en toch sterk genoeg om te draaien op hoge toerentallen. De Strix Hero III bereikt onze hoogste bladdichtheid ooit, met 83 per ventilator, wat de luchtstroom verbetert met tot wel 15%.

KOELZONE TOETSENBORD

Langdurige gaming-sessies warmen interne onderdelen op en kunnen ervoor zorgen dat het erboven liggende toetsenbord na verloop van tijd oncomfortabel wordt om aan te raken. Om de vingers koel te houden, biedt de Strix Hero III strategische ventilatie rond de WASD-toetsen om luchtstroming van de ventilator eronder mogelijk te maken, Dit verbetert het comfort bij langere gaming-marathons, door de oppervlaktetemperatuur met 2° Celsius te verlagen in vergelijking met de vorige generatie.

ZELFREINIGEND KOELSYSTEEM

Het schoonhouden van de koellichamen is van cruciaal belang voor het behoud van een optimale warmteafvoer. Daarom hebben onze technici een speciale anti-stoftunnel ontworpen die deeltjes opvangt en naar buiten de behuizing leidt, om te voorkomen dat ze zich op de ribben verzamelen. Dit zelfreinigende systeem helpt consistente koelprestaties te waarborgen, wat de stabiliteit op lange termijn en de algehele betrouwbaarheid verbetert.

MEER ULTRADUNNE RIBBEN

Thermische energie wordt afgevoerd door koellichamen op de flanken. Elk is bekleed met ultradunne koperen ribben van slechts 0,1mm dun, wat een hogere dichtheid en een lagere luchtweerstand mogelijk maakt dan bij typische ribben die twee keer zo dik zijn. Afhankelijk van de CPU en GPU zijn er tot 189 koellichaamribben met een totale oppervlakte van 102.500 mm2, waardoor de warmteafvoer met 10,4% toeneemt en de luchtweerstand met 8,2% afneemt.

VERLENGDE WARMTEVERDELER

Het uitgebreide thermische ontwerp omvat een verlengde warmteverdeler die de warmte van de GPU en CPU absorbeert en opnieuw verdeelt om thermische throttling te minimaliseren. De warmteverdeler strekt zich uit over maximaal 5 heatpipes, waardoor hij energiecomponenten efficiënt onder 85° Celsius kan houden. Dit consistente thermische beheer helpt de algehele prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van het systeem in stand te houden en te verlengen.

DE JUISTE MODUS VOOR HET MOMENT

Gaming-laptops zijn veelzijdig genoeg om een reeks van taken aan te kunnen, maar de eisen variëren sterk, dus Intelligent Cooling past zich dienovereenkomstig aan. Het schakelt automatisch tussen bedrijfsmodi die de prestaties en het geluid voor verschillende games en toepassingen optimaliseren. De Turbomodus maakt gebruik van de hoogste ventilatorsnelheid en kloksnelheden om de maximale snelheid te behouden, de Prestatiemodus past de kloksnelheden en koeling aan om het geluidsniveau tijdens het gamen te verlagen, en de Stille modus loopt nog stiller, voor lichtere werkzaamheden en entertainment.

Sluiten

Aura Sync

AURA STRAALT HELDERDER DAN OOIT TEVOREN

Dim de lichten en kijk hoe de Aura-verlichting zichzelf in de schijnwerper zet. RGB gloeit achter het op de klep uiteenspattende metallic ROG-logo en de verlichting strekt zich uit tot de optionele lichtbalk die om de buitenste rand van de behuizing is gewikkeld. Duidelijke randen rond de toetsen en transparante WASD-kappen markeren cruciale toetsenbordcommando's. Krijg toegang tot het volledige spectrum van kleuren en effecten in het Aura-bedieningspaneel en laat je persoonlijkheid stralen, en voeg favoriete Aura Sync-apparaten toe om een bijpassende gaming-omgeving voor jezelf te creëren.

Statisch
Ademend
Strobe
Kleurencyclus
Regenboog
Muziek
Slim
Sterrennacht

Connectiviteit

HANDHAAF HET STERKSTE WI-FI SIGNAAL

ROG RangeBoost-technologie waarborgt het meest stabiele wifi-signaal. Het unieke RangeBoost-algoritme evalueert de signaalsterkte van vier interne antennes en kiest het beste paar dat voor de locatie is te gebruiken, waardoor dode hoeken tot een minimum worden beperkt en het draadloze bereik met tot wel 30% wordt vergroot. Gekoppeld aan de nieuwste Intel® 802.11ac (2x2) Gigabit Wi-Fi, dat een maximale draadloze bandbreedte tot 1,7Gbps biedt, is vrijwel overal verbinding te maken en op hoge snelheid te gamen.

* Specificaties verschillen per model.

Multi-antenne
RangeBoost
technologie
Intel
Gigabit
Wifi
WIFI-DEKKING
*Beelden om wifi-prestaties te simuleren.
Traditioneel ontwerp met dubbele antenne
RangeBoost multi-antenne ontwerp

Toetsenbord

SLA TOE MET PRECISIE

Krijg een voorsprong op de e-sportconcurrentie met een duurzaam toetsenbord dat is ontworpen voor precisie-gaming. Blijf gefocust op de game dankzij functietoetsen met tussenafstanden voor eenvoudige identificatie, en gaming-sneltoetsen voor snelle toegang tot belangrijke commando’s. Transparante WASD-toetsen helpen bij de visuele herkenning van veelgebruikte besturingsopties, of gebruik RGB-verlichting per toets* om eigen tijdbesparende sneltoetsen te markeren. De Strix Hero III is gebouwd om meer dan 20 miljoen toetsaanslagen te weerstaan en kan zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid gedurende een lange levensduur van intense gaming behouden.

*Per-toets aanpassing vereist Aura Creator, beschikbaar vanaf juni 2019. *Specificaties verschillen per model.

Snel activerende
toetsen
N-Key
rollover
Gebogen
toetskapjes
WASD
gemarkeerde toetsen
Per-toets RGB
achtergrondverlichting
20 miljoen
toetsaanslagen

Gaten tussen de functietoetsen voor gemakkelijkere identificatie.

Geïsoleerde pijltjestoetsen voor de meest nauwkeurige vingertopbediening.

De spatietoets is ook verlengd en opnieuw vormgegeven, voor meer comfort en minder missers.

OP MAAT GEMAAKT VOOR GAMING

De Strix Hero III is geïnspireerd op de beste desktop gaming-toetsenborden en is voorzien van functietoetsen die dankzij de onderlinge tussenafstanden voor minder misklikken zorgen, en van geïsoleerde richtingspijlen voor nauwkeurige vingertopbediening. De spatiebalk is uitgebreid en opnieuw vormgegeven voor meer comfort en nauwkeurigheid in het heetst van de strijd. De 15” G531 is voorzien van een digitaal numeriek toetsenblok op het touchpad dat beschikbaar is met een druk op de knop, terwijl de 17” G731 een volledig numeriek toetsenbord biedt.

Ruimtes tussen de functietoetsen voor gemakkelijkere identificatie.

Geïsoleerde pijltjestoetsen voor de meest nauwkeurige vingertopbediening.

De spatietoets is ook verlengd en opnieuw vormgegeven, voor meer comfort en minder missers.

GAMING-SNELTOETSEN

Vijf speciale gaming-sneltoetsen zijn geïsoleerd boven het toetsenbord geplaatst voor snelle toegang tot bediening van het volume en microfoondemping, prestatiemodi en Armoury Crate. Ze bevinden zich linksboven, zodat ze direct bereikbaar zijn zonder uit te tabben of de rechterhand van de muis af te halen. Schakel de microfoon in om met het hele team de strategie te bepalen of zet het volume harder om elke vijandelijke beweging in de omgeving te horen zonder de focus op het spel te verliezen.

MEER ACTIES PER MINUUT

ROG Overstroke-technologie registreert toetsaanslagen eerder tijdens het indrukken, waardoor een meer responsieve typervaring mogelijk wordt voor intens gamen en werken. Vroegtijdige activering zorgt voor moeiteloze invoer, die de nauwkeurigheid van gamers in de loop der tijd kan verbeteren, terwijl de resulterende langere na-activering indrukafstand ervoor zorgt dat elke druk op een toets comfortabeler en gecontroleerder aanvoelt. Verhoog het aantal acties per minuut met een toetsenbord dat is gekalibreerd voor precisie-gaming.

PRECISIE ONDER DRUK

Speel nauwkeuriger in het heetst van de strijd met volledige N-Key rollover en anti-ghosting technologie. Samen zorgen ze ervoor dat elke toetsaanslag correct wordt gedetecteerd en geregistreerd, ongeacht het aantal commando's dat tegelijkertijd wordt ingevoerd. Snelkoppelingen, functies en andere inputs die gelijktijdige toetsaanslagen vereisen, kunnen op elke snelheid nauwkeuriger worden uitgevoerd. Speel met meer vertrouwen en profiteer van een concurrentievoordeel als het gaat om snelle reacties.

Sluiten

Audio

EEN KLINKEND VOORDEEL

Meeslepende, zijdelingse luidsprekers plaatsen gamers midden in de actie. Smart Amp-technologie bewaakt de audio-output en voert real-time aanpassingen uit om de luidsprekers binnen thermische en excursionlimieten te houden, waardoor schade aan de conussen wordt voorkomen. Het resulterende geluid heeft minder ruisvervorming, een hoger dynamisch bereik, meer bassen en een aanzienlijk hoger uitgangspotentieel. Pomp het volume op en hoor elke vijandelijke beweging, vuurgevecht en omgevingsgeluid in games.

Tot
2,8x
meer volume
Tot
3x
krachtigere bas
6,5dBA
dynamisch bereik

I/O-poorten

SLUIT ALLE FAVORIETE APPARATEN AAN

Sluit favoriete randapparaten aan en ga snel gamen. Geniet van razendsnelle overdrachten op Gen 2-snelheden via USB 3.1 Type-C™ met DisplayPort™ 1.4, of sluit een extern beeldscherm aan voor superieure multi-tasking. Drie Type-A USB 3.1 Gen 1-poorten staan klaar voor alle onmisbare apparatuur, terwijl HDMI 2.0b gebruikers laat genieten van films en games op een 4K monitor of tv, op maximaal 60Hz. Geïntegreerde Gigabit Ethernet zorgt voor lagere netwerklatentie voor competitieve multiplayer gaming, als aanvulling op de ingebouwde wifi.

*Specificaties variëren afhankelijk van het model.

3,5mm audio-aansluiting

USB3.1 x 3

RJ-45 aansluiting

HDMI 2.0b

USB3.1 Type-C

Voeding

VR/MR

VERKEN NIEUWE VIRTUELE WERELDEN

Ontdek de nieuwste virtuele en augmented reality titels met de ROG Strix Hero III. De GeForce RTX™ graphics zorgen voor vloeiende, haperingsloze VR met lage latentie, voor een breed scala aan ervaringen. Plug-&-play-compatibiliteit met toonaangevende headsets betekent dat het eenvoudig is om toegang te krijgen tot nieuwe omgevingen op je favoriete platforms. Verken digitale werelden met filmische vloeiendheid die gebruikers visueel naadloos laat opgaan in de omgeving.

*GeForce GTXTM 1660 Ti of beter is vereist voor vloeiende VR gaming.

SOFTWARE

Armoury Crate

ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelingen samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games. Door deze aanpassingen te koppelen aan de nieuwe ROG Keystone zijn de afgestemde instellingen snel te laden.

GameFirst V

GameVisual

Sonic Studio III

Sonic Radar III

Aura Core

Scenarioprofielen

XSplit Gamecaster

Android/iOS-app

ROG GameFirst V-technologie maximaliseert de doorvoer van games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS RR-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst V-instellingen van de ROG-laptop.

ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke spelgenres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in de spelbibliotheek.

Sonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde ruisonderdrukking, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.

De nieuwe Sonic Radar III audio engine verwerkt geluiden met verhoogde ruimtelijke en positionele helderheid, waardoor gamers zich meer bewust worden van hun in-game omgeving. Gevisualiseerde audiodetails, zoals de on-screen pijl die wijst in de richting van inkomende geluiden, kan gamers helpen hun oren te trainen en ze ook door de gameplay leiden in omstandigheden waar in-game audio moeilijk of onmogelijk te horen is.

Pas de RGB-verlichting op Aura-compatibele randapparatuur aan je gaming-stijl aan. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van Aura Core stelt gebruikers in staat om een briljant spectrum van lichteffecten en -kleuren aan te passen, naast het verwisselen van vooraf ingestelde verlichtingsmodi. Ook is het mogelijk om Aura Sync activeren om de kleuren en effecten op meerdere apparaten met elkaar overeen te laten stemmen.

Automatisch schakelen tussen stille, gebalanceerde en turbomodi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst V- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.

De gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.

Download de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.

Accessoires

ALLE BENODIGDE UITRUSTING

Bundel de ROG Strix Hero III met een scala aan gaming-randapparatuur en accessoires. Haal alles in huis en heers over het spel!

*Bundelopties kunnen per regio verschillen

CUSTOMER REVIEWS

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer