• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning
ROG Strix G 2022

ROG Strix G

Raise your game. Play with style.

 • CPU/GPUTot een AMD Ryzen™ 9 6900HX CPU en tot een NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU
 • dGPU iGPUTot een 150W TGP NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU met MUX Switch
 • Vloeibaar metaalROG Intelligent Cooling™: Liquid Metal en 84-bladen Arc Flow Fans™
 • QHD/FHDVloeiend, snel gamen met FHD 300Hz/3ms of QHD 165Hz/3ms schermen
 • Dolby VISION ATMOSDolby Vision- en Dolby Atmos-ondersteuning voor meeslepende inhoud
 • ASUS AURA RGB Meerdere RGB-verlichtingszones met Aura Sync-ondersteuning om je flair aan te wakkeren
NVIDIA GEFORCE RTX logo Xbox GAME PASS logo
Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. Raise your game. Play with style. 
Start your winning streak. Start your winning streak. Start your winning streak. Start your winning streak. Start your winning streak. Start your winning streak.

Esports overheersing

De nieuwste AMD Ryzen™ 9 6900HX CPU in combinatie met tot een NVIDIA® 3080 Ti Laptop GPU met 150W max. TGP en MUX Switch vormen de ruggengraat van de gloednieuwe 2022 Strix G. Geavanceerd DDR5-geheugen houdt je CPU altijd gevoed met informatie, wat zorgt voor een responsieve ervaring. PCIe® 4.0 SSD-ondersteuning betekent dat je nooit meer hoeft te wachten op bestandsoverdrachten of het laden van games.


 • WINDOWS 11 Pro

  BESTURINGSSYSTEEM

 • AMD

  Ryzen™ 9 6900HX

  CPU

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080 Ti

  Laptop GPU

 • Max. TGP

  150W

  met Dynamic Boost

 • Tot

  32GB

  DDR5 geheugen


 • MUX Switch • PCIe® 4.0


ROG Strix G 2022
 • Ryzen to the challenge

  RYZEN TO THE CHALLENGE

  Benut de power van Ryzen™ met de AMD Ryzen™ 9 6900HX CPU. Dit paradepaardje onder de processors biedt ongelooflijke single-threaded prestaties, cruciaal voor een vloeiende gaming-ervaring. Wanneer je gameplay moet streamen of opnemen, kunnen de 8 cores en 16 threads ook hun multi-threaded spierkracht laten wapperen zonder dat het enige inspanning kost. Hoe je ook van plan bent te gamen, de AMD Ryzen™ 9 6900HX CPU is er om je te ondersteunen.

 • De volgende generatie

  DE VOLGENDE GENERATIE

  DDR5 is hier. De volgende generatie geheugentechnologie schrijft gegevens 50% sneller weg dan DDR4, waarbij de Strix G beschikt over 4800MHz DDR5 RAM-snelheden die de meeste DDR4-laptops in de schaduw stellen. Meer bandbreedte en hogere frequenties zorgen ervoor dat je CPU nooit op gegevens zit te wachten.

 • Elimineer laadtijden

  ELIMINEER LAADTIJDEN

  Niemand wacht graag op laadschermen. Met PCIe® 4.0 kom je sneller in de game dan ooit tevoren. Of je nu een nieuwe missie laadt, de nieuwste game in je bibliotheek installeert of werkt met grote projecten en bestandsoverdrachten, PCIe® 4.0 heeft meer dan genoeg bandbreedte om je machine vlot te laten werken.

KRIJG MEER MET MUX

Componenten van topklasse vereisen vermogen, vooral als het gaat om geavanceerde GPU's. Dit jaar verhogen we de maximale TGP van de G met 20W, tot een totaal van 150W voor de NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU. Hogere vermogenslimieten ontsluiten nog meer prestaties van deze videokaarten, zodat je verzekerd bent van de allerbeste gaming-ervaring.

Moderne gaming-laptops leiden frames van de GPU door de geïntegreerde grafische processor van de CPU voordat ze het beeldscherm bereiken. Dit biedt betere accuduur maar voorkomt dat de GPU zijn absolute topprestaties kan leveren. Dus voegen we een MUX Switch toe aan alle 2022 ROG-laptops. Voor competitieve games kun je overschakelen naar een directe GPU-modus die de latentie vermindert en de prestaties met gemiddeld 15% opvoert.

*Prestatieverhoging kan per game verschillen
KRIJG MEER MET MUX

GEFORCE RTX

THE ULTIMATE PLAY

 • GEEF PRESTATIES EEN BOOST MET AI

  Geef prestaties een boost met AI

  NVIDIA DLSS geeft games een snelheidsboost met een compromisloze beeldkwaliteit. Voer de instellingen en resolutie op voor een nog betere visuele ervaring.

 • MEER MEESLEPENDE ERVARINGEN

  Meer meeslepende ervaringen

  Ray Tracing is de heilige graal van graphics. Het simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt om de meest realistische en meeslepende graphics te produceren voor gamers en ontwerpers - en draait snel dankzij 2e generatie RT Cores.

 • Geoptimaliseerde power en prestaties

  Geoptimaliseerde power en prestaties

  NVIDIA Max-Q is een suite van AI-aangedreven technologieën die laptops optimaliseren om hoge prestaties te leveren in dunne vormfactoren.

ROG INTELLIGENT COOLING

Topklasse gaming-componenten genereren warmte, wat de prestaties en het geluidsniveau kan beïnvloeden. De Strix G maakt gebruik van ROG Intelligent Cooling™ om de thermische waarden onder controle te houden. Liquid Metal op de CPU begint het proces, waardoor de temperatuur tot 16 graden Celsius daalt in vergelijking met traditionele thermische pasta's. Vier ventilatoruitlaten zorgen ervoor dat de laptop zich zo efficiënt mogelijk kan ontdoen van overtollige warmte. Softwareprofielen passen de ervaring aan, met een Stille modus die het geluidsniveau laag houdt bij lichtere taken, en een Prestatiemodus die de kracht van je laptop ontsluit door zowel de grafische vermogenslimieten als de ventilatorsnelheden te verhogen. Wat je ook doet, je kunt de ideale balans tussen vermogen en akoestiek kiezen.

 • Vloeibaar metaal

  tot 16°C koelere CPU

 • Arc Flow Fans™

  84 gebogen bladen

 • 4 ventilatoruitlaten

ROG Strix G 2022
#KOELING

Houd je CPU koel met Liquid Metal

Koeling is een van de grootste uitdagingen voor gaming-laptops, en ROG is voortdurend bezig de grens op te zoeken. Dit heeft geleid tot vloeibaar metaal, dat zeer efficiënt is in het overbrengen van thermische energie. Lagere temperaturen helpen processors om hogere kloksnelheden langer vol te houden en voorkomen dat ventilatoren te hard gaan draaien en lawaai maken.
*Temperatuurverbeteringen vergeleken met de traditionele thermische compound, zoals intern getest door ASUS. Thermische geleidbaarheid vergeleken met industriestandaard.

Verbeterde Arc Flow Fans™ verplaatsen meer lucht met minder geluid

De vernieuwde Arc Flow Fans™ zijn voorzien van 84 gebogen bladen die speciaal zijn gevormd voor een maximale luchtstroom met minimaal geluid. Bladen van variabele dikte verminderen turbulentie terwijl de ventilator de lucht met centrifugale kracht versnelt, wat je een stillere totaalervaring geeft.
*Luchtstroomverbeteringen in vergelijking met het 71-bladige ROG-ventilatorontwerp, zoals intern getest door ASUS.

0,1MM ULTRADUNNE RIBBEN VOOR DE WINST

0,1MM ULTRADUNNE RIBBEN VOOR DE WINST

Thermische energie wordt afgevoerd door 4 koellichamen op de flanken. Elk is bekleed met ultradunne ribben van slechts 0,1mm dun, wat hogere dichtheid en lagere luchtweerstand mogelijk maakt dan bij gangbare ribben. Er zijn 247 koellichaamribben met een totaal oppervlak van 101.706mm², speciaal gevormd zodat de behuizing de luchtstroom in meerdere richtingen kan leiden.

TWEEDE GENERATIE ANTI-STOFTUNNELS VERWIJDEREN ROMMEL

TWEEDE GENERATIE ANTI-STOFTUNNELS VERWIJDEREN ROMMEL

Ons verbeterde ontwerp van de thermische module heeft kortere anti-stoftunnels die meer ruimte rond de ventilator laten, waardoor de luchtstroom met tot wel 15% verbetert. Het voorkomen van stofophoping garandeert de stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem op lange termijn.

3D FLOW ZONE GEEFT TOEGANG TOT FRISSE LUCHT

3D FLOW ZONE GEEFT TOEGANG TOT FRISSE LUCHT

Overvloedige luchtstroom is een fundamenteel aspect van effectieve koeling. Om de inlaat van koele lucht voor de Strix G15/17 op te voeren, worden de scharnieren naar voren geschoven, vóór een zwaar geventileerde 3D Flow Zone. Een trapeziumvormige uitsparing snijdt de onderkant van het scherm uit om ervoor te zorgen dat niets de ventilatie eronder blokkeert. Bovendien geeft het de laptop zijn kenmerkende, asymmetrische stijl.

COOLZONE-TOETSENBORD HOUDT JE IJZIG KOEL

COOLZONE-TOETSENBORD HOUDT JE IJZIG KOEL

Langdurige gaming-sessies kunnen interne onderdelen opwarmen en het toetsenbord erboven warm laten aanvoelen. Om je vingers koel te houden, laten kleine ventilatieopeningen rond de WASD-toetsen de ventilatoren van bovenaf koele lucht aanzuigen in de behuizing.

0DB OMGEVINGSKOELING

0DB OMGEVINGSKOELING

Geniet van echt stille koeling onder lichte werkbelasting dankzij 0dB Ambient Cooling. In de Stille bedrijfsmodus schakelt het koelsysteem alle ventilatoren uit tijdens alledaagse taken, om warmte passief af te voeren. Dankzij minder afleiding kun je je concentreren op je werk en helemaal opgaan in films. Als de CPU- of GPU-temperaturen stijgen, schakelen de ventilatoren automatisch weer in.

TOT 6 UITGEBREIDE HEATPIPES ZORGEN DAT JE GOED ZIT

TOT 6 UITGEBREIDE HEATPIPES ZORGEN DAT JE GOED ZIT

Het uitgebreide thermische ontwerp omvat een verlengde warmteverdeler die de warmte van de CPU, GPU, VRAM en VRM absorbeert. Het wordt gecombineerd met maximaal 6 heatpipes die dezelfde onderdelen afdekken. Deze uitvoerige thermische dekking helpt de algehele prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van het systeem in stand te houden en te verlengen.

SCENARIOPROFIELEN

SCENARIOPROFIELEN

Onze Stille, Prestatie- en Turbostanden zijn nog maar het begin. Scenarioprofielen zorgen ervoor dat het systeem automatisch tussen deze profielen schakelt op basis van de uitgevoerde toepassing, naast andere essentiële systeeminstellingen. Schakel automatisch tussen verlichtingsconfiguraties, schakel de Windows-toets en het touchpad uit tijdens games en automatiseer alles naar hartenlust. Armoury Crate past zich in een oogwenk aan de huidige taak aan.

#DESIGN STRIX G - REPUBLIC OF GAMERS

EEN VLEUGJE KLEUR

Voeg wat kleur toe aan je leven. Voor een meer gereserveerde look houdt Eclipse Gray het ware potentieel van je laptop verborgen, terwijl opvallend Volt Green en Electro Punk ervoor zorgen dat je eruit springt in de menigte.

Eclipse Gray

ROG Strix G 2022 grijs
#DESIGN STRIX G - REPUBLIC OF GAMERS

EEN VLEUGJE KLEUR

Voeg wat kleur toe aan je leven. Voor een meer gereserveerde look houdt Eclipse Gray het ware potentieel van je laptop verborgen, terwijl opvallend Volt Green en Electro Punk ervoor zorgen dat je eruit springt in de menigte.

Volt Green

ROG Strix G 2022 groen
#DESIGN STRIX G - REPUBLIC OF GAMERS

EEN VLEUGJE KLEUR

Voeg wat kleur toe aan je leven. Voor een meer gereserveerde look houdt Eclipse Gray het ware potentieel van je laptop verborgen, terwijl opvallend Volt Green en Electro Punk ervoor zorgen dat je eruit springt in de menigte.

Electro Punk

ROG Strix G 2022 roze
Armor Cap

De sportieve Armor Caps van de Strix G voegen nog meer persoonlijkheid toe aan de machine. Subtiele uitsparingen en pictogrammen sieren de buitenkant en voegen nog meer intrige toe aan de onderkant van de laptop, waardoor het systeem zich vanuit elke hoek onderscheidt.

Lichtbalk

Een lichtbalk voegt wat gloed toe en kan worden geconfigureerd via Aura Sync. In combinatie met het RGB-toetsenbord kun je je domein verlichten.

Kleiner formaat

Verpakt in een compacte behuizing is de Strix G klaar om overal mee naar toe te nemen.

#DISPLAY

Concurrerende hertz

De 15" Strix G heeft tot QHD 165Hz en FHD 300Hz paneelopties. Beeldschermen met een hoge verversingssnelheid zijn essentieel voor competitief gamen, omdat animaties er vloeiender door worden en vijandelijke bewegingen beter te volgen zijn. Zelfs in de snelste games kan de Strix G je helpen om je doel in het oog te houden. Bepaalde modellen hebben een responstijd van 3 ms en ondersteunen Dolby Vision HDR voor uitzonderlijk contrast en beeldkwaliteit.

ROG Strix G 2022 ESPORTS-SNELHEID
ESPORTS-SNELHEID

FHD

300Hz
/3ms

FHD

300Hz
/3ms

ROG Strix G 2022 RIJKE DETAILS
RIJKE DETAILS

QHD

165Hz
/3ms

QHD

165Hz
/3ms

ROG Strix G 2022
#AUDIO #AUDIO

Haarzuivere communicatie

Smart Amp-luidsprekers gekoppeld aan Dolby Atmos verbeteren de ruimtelijke onderdompeling met meer genuanceerde, gelaagde geluidseffecten die je kunt optimaliseren met speciaal afgestemde voorkeuzestanden voor films en games. Hi-Res audio garandeert de hoogste natuurgetrouwheid tijdens het luisteren via een hoofdtelefoon. AI Noise Cancelation-technologie filtert zowel inkomende als uitgaande audio, zodat je communicatie kristalhelder is, zelfs als er achtergrondgeluid in de mix zit. Mis nooit meer een oproep.

 • Smart Amp luidsprekers

 • Two-Way

  AI Noise-Cancelation

 • DOLBY ATMOS logo
 • Hi-RES logo
ROG Strix G 2022
STRIX G - REPUBLIC OF GAMERS
 • Two-way AI Noise Cancelation

  AI Noise-Cancelation

  Onze geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation-technologie werkt met elk invoerapparaat en ook met downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen van zowel je eigen microfooninput als van inkomende feeds. De instellingen voor ruisonderdrukking kunnen zelfs per toepassing worden aangepast.

 • Meeslepende geluiden

  Meeslepend geluid

  Rijkere audio trekt je dieper in de gameplay en in media. Virtuele 5.1.2-kanaals surround sound, aangedreven door Dolby Atmos, verbetert de ruimtelijke onderdompeling met meer genuanceerde, gelaagde geluidseffecten die je kunt optimaliseren met speciaal afgestemde vooraf ingestelde modi voor films en games.

 • HI-RES

  Hi-Res

  Hi-Res Audio biedt geluid zonder kwaliteitsverlies, zodat je opnamen kunt beluisteren precies zoals de artiest het heeft bedoeld.

#BEDIENING

Sla toe met precisie

Overstroke-technologie laat je subliem werken en gamen op de Strix G, door toetsactuatie te verminderen en de responsiviteit te verbeteren. Het is gemaakt met gamers in het achterhoofd en is voorzien van functietoetsen met grote tussenruimtes voor intuïtieve identificatie en speciale sneltoetsen voor snelle toegang tot essentiële opdrachten. Grote pijltjestoetsen maken nauwkeurigere besturing in het heetst van de strijd mogelijk. Een ruim opgezet touchpad betekent eenvoudigere tracking in alle toepassingen. Met RGB-verlichting per toets kun je kiezen uit miljoenen kleuren op elke toets, voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

 • Statisch

  Statisch

 • Ademend

  Ademend

 • Strobe

  Strobe

 • Kleurencyclus

  Kleurencyclus

 • Regenboog

  Regenboog

 • Muziek

  Muziek

 • Slim

  Slim

 • Sterrenhemel

  Sterrenhemel

ROG Strix G 2022
 • Toetsenbordindeling

  Toetsenbordindeling

  Geïnspireerd door de beste desktop gaming-toetsenborden zijn de Strix G15/17 voorzien van functietoetsen met grotere tussenruimtes voor minder missers, en de spatiebalk is verlengd en opnieuw gevormd voor meer comfort en nauwkeurigheid.

 • Speciale sneltoetsen

  Speciale sneltoetsen

  Speciale gaming-sneltoetsen zijn vlak boven het linkerdeel van het toetsenbord geplaatst voor snelle toegang tot het volume en microfoondemping, bedrijfsmodi en Armoury Crate. Ze zijn ook volledig aanpasbaar, en kunnen worden geprogrammeerd om apps te starten, als functietoets worden ingesteld of als macro worden gebruikt. De Strix G heeft alle tools voor de overwinning.

 • Overstroke-technologie

  Overstroke-technologie

  Exclusieve ROG Overstroke-technologie registreert ingedrukte toetsen eerder tijdens de toetsaanslag, waardoor een meer responsieve typervaring mogelijk wordt voor serieus gamen en werken. Eerder activeren betekent snellere, moeiteloze invoer met grotere nauwkeurigheid.

 • Groot touchpad

  Groot touchpad

  Verbeter het dagelijkse comfort en het gebruiksgemak met een groot actief touchpad. Meer ruimte betekent meer precisie en meer comfortabele handbewegingen en gebaren tijdens het navigeren.

ACCU ACCU

ACCU ACCU

ACCU ACCU

Stay in charge

Als je onderweg verder wilt gamen, trek je de stekker eruit en kun je langer doorgaan dankzij een 90Wh accu met hoge capaciteit. Ontspan ver weg van stopcontacten met tot wel 12 uur videoweergave. De Strix G ondersteunt snelladen, dat je machine in slechts 30 minuten van 0 naar 50% kan brengen. Of laad onderweg op via USB Type-C, met gebruik van een accu naar keuze.


 • 90W

  accu

 • Snel

  Type-C

  Opladen

 • Tot

  12 uur

  videoweergave

ROG Strix G 2022
#CONNECTIVITY

Gamen zonder lag

Game op gigabit-snelheden waar compatibele verbindingen beschikbaar zijn via Wi-Fi 6E (802.11ax). De nieuwste generatie wifi verhoogt de piekbandbreedte van de interface, verhoogt de efficiëntie en betrouwbaarheid op drukke netwerken, en biedt lagere latentie, voor minder in-game lag. Zelfs wanneer je de competitie aangaat met meerdere andere apparaten, profiteer je van een vlotte verbinding zonder kabels.

 • 2.5G LAN

  hogere internetsnelheid

ROG Strix G 2022
 1. USB 3.2 Gen2 Type-C
 2. USB 3.2 Gen2 Type-C
  Met DisplayPort™ 1.4 en USB Power Delivery
 3. HDMI (2.0b)
 4. LAN RJ45-aansluiting
 5. USB 3.2 Gen1 Type-A
 6. USB 3.2 Gen1 Type-A
 7. Audio combi-aansluiting

Uitgebreide connectiviteit

Breid je installatie uit met een veelzijdige selectie van I/O-poorten. Sluit next-gen apparaten aan op de USB 3.2 Type-C poort met DisplayPort™ 1.4 en USB Power Delivery. Twee Type-A USB 3.2 Gen 1-poorten zijn klaar voor je favoriete gaming-uitrusting, en een 2.5G LAN-poort zorgt voor een ijzersterke netwerkverbinding. De belangrijkste poorten zijn strategisch gepositioneerd aan de achterkant om kabels weg te houden van je muishand.

STRIX-G 2022 Armoury Crate Software Armoury Crate

Armoury Crate

ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelaars samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games.

Gebruikersinterface met Armoury Crate

Aanpasbare sneltoets

Armoury Crate ondersteunt ook volledige aanpassing van de speciale sneltoetsen. Standaard fungeren ze als volumeregeling, microfoon dempen en een snelstart voor Armoury Crate, maar met een paar aanpassingen kun je er je eigen functie aan toewijzen. Maak een functietoets om snel te schakelen wanneer dat nodig is, een macro voor ingewikkelde toetscombinaties, of zelfs een snelstartknop voor je favoriete toepassing. Maak je machine uniek voor jou.

Gebruikersinterface met aanpasbare sneltoets

Game Visual

ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.

Gebruikersinterface met Game Visual

Aura Creator

Pas de RGB-verlichting op Aura-compatibele randapparatuur aan je gaming-stijl aan. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van Aura Core stelt gebruikers in staat om een briljant spectrum van lichteffecten en kleuren aan te passen, naast het wisselen tussen vooraf ingestelde verlichtingsmodi. Ook is het mogelijk om Aura Sync activeren om de kleuren en effecten op meerdere apparaten met elkaar overeen te laten stemmen.

Gebruikersinterface met Aura Creator

Scenarioprofielen

Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.

Gebruikersinterface met Scenarioprofielen

Xbox Game Pass Ultimate

Ontdek je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 games van hoge kwaliteit met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één lage maandelijkse prijs.* Omdat er constant games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws te spelen.

*Voorwaarden en uitzonderingen zijn van toepassing. De gamescatalogus varieert per tijd, regio en toestel. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor details. Xbox Cloud Gaming: Streaminglimieten zijn van toepassing. Compatibele controller (afzonderlijk verkocht), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass-app vereist; zie systeemvereisten. De systeemeisen verschillen per game; de prestaties nemen toe bij krachtigere systemen. **Het EA-logo en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. © FIFA is een copyright en/of handelsmerk van FIFA. All rights reserved. Gefabriceerd onder licentie door Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden.
ONTDEK JE VOLGENDE FAVORIETE GAME - GAME PASS

Onderscheidingen

Video Reviews

This is the laptop you get when you want maximum performance and gameplay experience without going past 150k PHP

ASUS ROG Really did a good job laser focusing this laptop for performance and for gaming

Very impressive performance for its price point

Very good not only for gaming but also for rendering work

It is an amazing laptop. Loved the combination of NVDIA and AMD. If you’re looking for a premium gaming laptop, do consider this one

Considering the resolution and screen size, the overall picture quality is crisp and sharp, which I loved.

Maybe if you're a student who wants to game and requires portability, or a creative professional who travels a lot then this laptop is a good option for those.

2022 ROG Strix G15/17 - Raise your game. Play with style.

The brand new ROG Strix G513RM-HQ012 gaming laptop comes equipped with the AMD Ryzen™ 7 6800H Mobile processor and NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 graphics, ROG Strix is ​​ready to take on any game or multitasking challenge you throw at it.

It is the rival to beat in the mid-range of gaming laptops, the most balanced laptop of the year? It is possible, that is why we have passed it through the analysis table, testing its power, evaluating its design and looking for its weak points.

Today we do the in-depth review of the Asus ROG Strix G15, will it be worth it? Could it be a beast in the making? Let's test it! (And by the way we see its interior 👀)

ASUS ROG Strix G15 | The BEST option for you?

Một trong TOP 5 LAPTOP GAMING đáng mua 2022

ROG Strix G15 Electro Punk vẫn mạnh mẽ cùng cấu hình AMD Ryzen 7 6800H và RTX 3050.

Laptop Gaming giá hời gọi tên ROG Strix G15.

Cùng 1977 xem ROG Strix xịn như thế nào nhé.

ASUS ROG Strix G15 2022 Phiên bản ấn tượng - cá tính với màu Electro Punk

Súp Heo sẽ chia sẻ với các bạn về CPU AMD Ryzen 7 6800H trên chiếc laptop Asus Strix G15 2022 (G513RC).

This is a really good year to get new devices!

You have got a lot of performance for this sort of form factor...

These Next-Gen gaming laptops will blow your mind!

ASUS have just gone crazy this year by updating pretty much their entire gaming laptop lineup with some nice changes.

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer