• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning
SCAR Runner
ROG SCAR 17 SE Laptop
ROG SCAR 17 SE Laptop

ROG STRIX SCAR 17 SE

Weergaloze prestaties. Punt uit.

 • Prestaties van topklasse

  Intel® Core™ i9-12950HX processor met 16 cores en 24 threads, en tot 65W TDP

 • MUXimum vermogen

  Tot een NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU met 175W max. TGP en MUX Switch

 • Vloeibaar metaal

  Conductonaut Extreme vloeibaar metaal op zowel de CPU als de GPU en een aangepaste dampkamer houden de machine koel

 • Scherpte van een adelaar

  Zie een duidelijk pad naar de overwinning met FHD 360Hz/3ms of QHD 240Hz/3ms beeldschermen

 • Lichten aan!

  Meerdere RGB-verlichtingszones met aanpassingen per toets kunnen moeiteloos worden gesynchroniseerd met Aura Sync

 • Kraak de code

  Kraak de code op de behuizing met de meegeleverde UV-zaklamp en ontgrendel de verborgen geheimen binnen ROG's nieuwe SCAR Runner game

Intel Core i9 LogoNVIDIA GeForce RTX LogoXbox GamePass Logo
R O GSTRIX
scar

PrestatiesWEERGALOZE PRESTATIES

 
Windows 11 Pro
BESTURINGSSYSTEEM
Intel® Core™
i9-12950HX
Processor
NVIDIA®
GeForce RTX 3080 Ti
Laptop GPU
Max. TGP
175W
met Dynamic Boost
 
MUX Switch
 
Tot
64GB
DDR5 geheugen
 
PCIe 4.0
In RAID 0
ROG SCAR 17
icon red arrow right

12e gen. Intel® Core i9 CPU

Blaas door elke game of elk project met een Intel® Core™ i9-12950HX processor met max. 65W TDP en een hybride architectuur die vanaf de basis is opgebouwd voor Windows 11. Met maximaal 8 Performance cores en 8 Efficiency cores gaat AAA-gaming en streaming moeiteloos.

 
16 Cores.
8 E-cores + 8 P-cores
 
24
threads
Tot
175W
PL2 Handmatige modus
Tot
65W
Max. TDP
12e gen. Intel® Core i9 CPU’s
dashboard
Geklokt tot de max
cirkel cpu
CPU
45W
totaal
cirkel gpu
GPU
175W
icon red arrow right

GPU-vermogen ontketend

Componenten van topklasse vereisen vermogen, vooral als het gaat om het maximaliseren van de prestaties van je GPU. De NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop GPU is volledig ontgrendeld, met een maximale TGP van 175W, dankzij de extra 25W die beschikbaar is via Dynamic Boost. Hogere vermogenslimieten stellen de kaart in staat om langer een hogere boost te geven, zodat je de allerhoogste prestaties uit je machine kunt halen en de hoogst mogelijke frame rates kunt halen.

Moderne gaming-laptops leiden frames van de GPU door de geïntegreerde graphics van de CPU voordat ze het scherm bereiken. Dit biedt betere accuduur, maar voorkomt dat de GPU zijn absolute topprestaties kan leveren. Dus voegen we een MUX Switch toe aan alle 2022 ROG-laptops. Voor competitieve games kun je overschakelen naar een directe GPU-modus die de latentie vermindert en de prestaties met gemiddeld 5-10% opvoert.

NVIDIA®
GeForce RTX 3080 Ti
Laptop GPU
Max. TGP
175W
met Dynamic Boost
 
MUX Switch
 
ROG SCAR 17 SE

GEFORCE RTX

THE ULTIMATE PLAY

NVIDIA GeForce RTX Logo
icon red arrow right

Razendsnel DDR5-geheugen

Door gebruik te maken van de gloednieuwe DDR5-standaard profiteer je in deze generatie van een enorme prestatieverbetering naar 4800MHz, met schrijftijden die 50% sneller zijn dan bij met DDR4 uitgeruste machines. Dit ultrasnelle geheugen zorgt ervoor dat alle aspecten van de laptop vlot aanvoelen, van intensief gamen tot licht surfen op het web.

Razendsnel DDR5-geheugen
icon red arrow right

Beter. Sneller. Sterker.

Pak zelfs de grootste projecten aan, vol vertrouwen en met een PCIE Gen4 SSD geconfigureerd in RAID 0. Met een rauwe doorvoer tot 7000MB/s laden enorme bestanden en grote games in een oogwenk.

Beter. Sneller. Sterker.
R O GSTRIX
scar
deco1
deco2
deco3

Logo ROG Intelligent Cooling

Thermal Grizzly Logo
Conductonaut Extreme Logo
tot
15°C COOLER
CPU-temperatuur
 
Dampkamer
 
 
4 Uitlaatopeningen
 
 
Arc Flow Fans
84 GEBOGEN BLADEN
 
ONDER 40 dB
in Performance-modus
icon red arrow down

Versla de hitte

De warmteafvoer verloopt sneller en efficiënter dankzij ons dampkamerontwerp, dat het oppervlak enorm vergroot in vergelijking met traditionele heatpipe-systemen. In tegenstelling tot conventionele heat pipes die de warmte alleen langs hun as overbrengen, verspreiden dampkamerontwerpen de warmte over hun gehele oppervlak, waardoor de dampkamer afvalwarmte snel kan absorberen en afvoeren zonder extra massa aan de machine toe te voegen. Deze efficiënte warmteoverdracht houdt ook het oppervlak van de laptop koeler, zodat je handen tijdens het gamen altijd comfortabel blijven.

*Dampkamerontwerp alleen beschikbaar op G733CX. Visueel effect is slechts ter demonstratie.

icon red arrow down

Ontketen de Grizzly

Koeling is een van de grootste uitdagingen voor gaming-laptops, en ROG is voortdurend bezig de grens op te zoeken. Dit leidde tot het gebruik van vloeibaar metaal, dat zeer effectief is in het overbrengen van thermische energie tussen oppervlakken zoals een processormatrijs en een koellichaam.

De SCAR 17 SE gaat nog een stap verder in deze evolutie, met het gebruik van Conductonaut Extreme vloeibaar metaal, toegepast op zowel de CPU als de GPU. Dit ultrahoogwaardige thermische interfacemateriaal kan de temperatuur tot maar liefst 15°C verlagen in vergelijking met traditionele thermische pasta's.

*Temperatuurverbeteringen vergeleken met reguliere thermische pasta, zoals intern getest door ASUS. Thermische geleidbaarheid vergeleken met industriestandaard.

Koeling is een van de grootste uitdagingen voor gaming-laptops, en ROG is voortdurend bezig de grens op te zoeken. De SCAR 17 SE gaat nog een stap verder in deze evolutie, met het gebruik van Conductonaut Extreme vloeibaar metaal, toegepast op zowel de CPU als de GPU. Dit ultrahoogwaardige thermische interfacemateriaal kan de temperatuur tot maar liefst 15°C verlagen in vergelijking met traditionele thermische pasta's.

*Temperatuurverbeteringen vergeleken met reguliere thermische pasta, zoals intern getest door ASUS. Thermische geleidbaarheid vergeleken met industriestandaard.

0dB omgevingskoeling

Geniet van echt stille koeling onder lichte werkbelasting dankzij 0dB-technologie. In de Stille bedrijfsmodus schakelt het koelsysteem alle ventilatoren uit tijdens alledaagse taken, om warmte passief af te voeren. Dankzij minder afleiding kun je je concentreren op je werk en helemaal opgaan in films. Als de CPU- of GPU-temperaturen stijgen, schakelen de ventilatoren automatisch weer in.

0,1mm ultradunne ribben

Thermische energie wordt afgevoerd door vier koellichamen, elk gevoerd met ultradunne koperen ribben van slechts 0,1mm dun. Deze ribben zijn half zo groot als gangbare oplossingen, voor een hogere dichtheid voor warmteafvoer vergroot en lagere luchtweerstand voor vlottere doorstroming. Er zijn tot 218 koellichaamribben met een totaal oppervlaktegebied van 107.131mm2.

Anti-stof tunnels

Ons verbeterde ontwerp van de thermische module bevat kortere anti-stoftunnels die tot 5% meer ruimte overlaten rond de ventilator, waardoor de luchtstroom met tot wel 15% verbetert. Het voorkomen van stofophoping garandeert de stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem op lange termijn.

3D Flow Zone geeft toegang tot frisse lucht

Overvloedige luchtstroom is een fundamenteel aspect van effectieve koeling. Om de inlaat van koele lucht voor de Strix SCAR op te voeren, worden de scharnieren naar voren geschoven, vóór een zwaar geventileerde 3D Flow Zone. Een trapeziumvormige uitsparing snijdt de onderkant van het scherm uit om ervoor te zorgen dat niets de ventilatie eronder blokkeert. Bovendien geeft het de laptop zijn kenmerkende, asymmetrische stijl.

CoolZone-toetsenbord houdt je ijzig koel

Langdurige gaming-sessies kunnen interne onderdelen opwarmen en het toetsenbord erboven warm laten aanvoelen. Om je vingers koel te houden, laten kleine ventilatieopeningen rond de WASD-toetsen de ventilatoren van bovenaf koele lucht aanzuigen in de behuizing.

Tot 6 uitgebreide heatpipes zorgen dat je goed zit

Het uitgebreide thermische ontwerp omvat een verlengde warmteverdeler die de warmte van de CPU, GPU, VRAM en VRM absorbeert. In combinatie met maximaal 6 heat pipes helpt deze uitgebreide thermische dekking de algemene prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van het systeem te ondersteunen en te verlengen.

*Alleen op G733CW

Scenarioprofielen

Onze Stille, Prestatie- en Turbostanden zijn nog maar het begin. Scenarioprofielen zorgen ervoor dat het systeem automatisch tussen deze profielen schakelt op basis van de uitgevoerde toepassing, naast andere essentiële systeeminstellingen. Schakel automatisch tussen verlichtingsconfiguraties, schakel de Windows-toets en het touchpad uit tijdens games en automatiseer alles naar hartenlust. Armoury Crate past zich in een oogwenk aan de huidige taak aan.

laptop inkt niet zichtbaar
laptop inkt zichtbaar
laptop inkt zichtbaar
zaklamp apparaat
zaklamp licht
Zaklamp

Ontgrendel de inscriptie

*De inkt op de klep zal na verloop van tijd vervagen. Langdurige blootstelling aan daglicht of ultraviolette (UV) stralen versnelt het verblekingsproces van de inkt en doet de klep van kleur veranderen.

ROG CITADEL XV Scar Runner

SCAR Runner Weggeefcampagne

R O GSTRIX
scar

OntwerpPas je look aan

ROG SCAR 15 Laptopkap - Prismatisch zwart
ROG SCAR 15 Laptopkap - Heimelijk zilver
ROG SCAR 15 Laptopkap - Doorschijnend gespikkeld zwart
SCHERM
V I SU A L-
I ZE
V IC-
T ORY

BeeldschermRazendsnel, kristalhelder

R O GSTRIX
scar
FHD
QHD
FHD
360Hz
FHD
3ms
responstijd
ADAPTIVE-SYNC
technologie
Logo Dolby Vision
scar 15
QHD
240Hz
QHD
3ms
responstijd
ADAPTIVE-SYNC
technologie
Logo Dolby Vision
scar 15
deco1

AudioGeluid van studiokwaliteit

Dolby Atmos
Hi-res audio
4x
SMART AMP LUIDSPREKERS
5.1.2-KANAALS
virtuele surround sound
TWO-WAY
AI Noise-Cancelation
geluidsgolf
geluidsgolf
geluidsgolf
geluidsgolf
geluidsgolf
geluidsgolf
ROG SCAR 15 Laptop
R O GSTRIX
scar

BedieningDruk om aan te vullen

PER-TOETS
RGB
AURA SYNC
technologie
deco

Toetsenbordindeling

De functietoetsen halen hun inspiratie van de beste desktoptoetsenborden. Ze hebben functietoetsen die dankzij de onderlinge tussenafstanden voor minder misklikken zorgen, en vergrote pijltjestoetsen zijn geïsoleerd voor nauwkeurige vingerbediening. Vijf speciale gaming-sneltoetsen geven snel toegang tot functies als volume, microfoon dempen en Armoury Crate.

Speciale sneltoetsen

Speciale gaming-sneltoetsen zijn vlak boven het linkerdeel van het toetsenbord geplaatst voor snelle toegang tot het volume en microfoondemping, bedrijfsmodi en Armoury Crate. Ze zijn ook volledig aanpasbaar, en kunnen worden geprogrammeerd om apps te starten, als functietoets worden ingesteld of als macro worden gebruikt. De Strix SCAR heeft alle tools voor de overwinning.

Overstroke-technologie

Exclusieve ROG Overstroke-technologie registreert ingedrukte toetsen eerder tijdens de toetsaanslag, waardoor een meer responsieve typervaring mogelijk wordt voor serieus gamen en werken. Eerder activeren betekent snellere, moeiteloze invoer met grotere nauwkeurigheid.

Groot touchpad

Verbeter het dagelijkse comfort en het gebruiksgemak met een groot actief touchpad. Meer ruimte betekent meer precisie en meer comfortabele handbewegingen en gebaren tijdens het navigeren.

R O GSTRIX
scar

AccuGaat de hele dag mee

90Wh
Accu
Snel
TYPE-C
Opladen
Tot
8,5 UUR
Video's afspelen

Accu

Accu

R O GSTRIX
scar
0
0
0
0
1
1
1
2
2
3
3
3
3
3
5
5
5
6
9
9
9
9

ConnectiviteitBlijf verbonden

WIFI 6E
Tot
2.5G LAN
Sneller internet
ROG SCAR 15 Connectiviteit

I/O poortCommandopost gereed

ROG SCAR 15 I/O-poort
Thunderbolt 4
(ondersteunt DisplayPort, USB4 compatibel)
USB3.2 Gen2 Type-C
(ondersteunt Display Port & PD-lader)
HDMI (2.1)
2.5G LAN RJ45-aansluiting
Voeding
USB 3.2 Gen 1 Type-A
USB 3.2 Gen 1 Type-A
audio-aansluiting

SoftwareEindeloos maatwerk

Eindeloos maatwerk

Wanneer je instellingen wilt aanpassen, temperaturen in de gaten wilt houden of aan je laptop wilt sleutelen, is Armoury Crate je commandocentrum. Realtime monitoring laat je zien wat je GPU, CPU en geheugen doen. RGB kan per game worden aangepast via Aura Sync. Ventilator- en vermogensprofielen laten je de akoestiek en de thermische kenmerken van de laptop in een oogwenk wijzigen. En exclusieve game deals houden je bibliotheek altijd aangevuld.

Macrotoetsen

Armoury Crate ondersteunt ook volledige aanpassing van de speciale sneltoetsen. Standaard fungeren ze als volumeregeling, microfoon dempen en een snelstart voor Armoury Crate, maar met een paar aanpassingen kun je er je eigen functie aan toewijzen. Maak een functietoets om snel te schakelen wanneer dat nodig is, een macro voor ingewikkelde toetsencombinaties, of zelfs een snelstartknop voor je favoriete toepassing. Maak je machine uniek voor jou.

Game Visual

ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.

Aura Creator

Pas de RGB-verlichting op Aura-compatibele randapparatuur aan je gaming-stijl aan. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van Aura Core stelt gebruikers in staat om een briljant spectrum van lichteffecten en kleuren aan te passen, naast het wisselen tussen vooraf ingestelde verlichtingsmodi. Ook is het mogelijk om Aura Sync activeren om de kleuren en effecten op meerdere apparaten met elkaar overeen te laten stemmen.

Scenarioprofielen

Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.

Aura Wallpaper

Met deze gloednieuwe functie in Armoury Crate 5.0 kun je een geanimeerde bureaubladachtergrond synchroniseren met de RGB-verlichting van je laptop. Kies uit meerdere wallpapers met ROG-thema en RGB-effecten om je installatie een compleet uniforme look te geven. Extra achtergronden kunnen rechtstreeks worden gedownload vanuit Armoury Crate, en de toepassing kan gemakkelijk worden bediend vanuit het Windows-systeemvak.

arrow
arrow
Eindeloos maatwerk
Macrotoetsen
Game Visual
Aura Creator
Scenarioprofielen
Aura Wallpaper

Xbox Game Pass Ultimate

Ontdek je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 games van hoge kwaliteit met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één lage maandelijkse prijs.* Er komen steeds nieuwe games bij, dus er is altijd wel iets nieuws te spelen.

*Voorwaarden en uitsluitingen zijn van toepassing. De gamescatalogus varieert per tijd, regio en toestel. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor details. Xbox Cloud Gaming: Streaminglimieten zijn van toepassing. Compatibele controller (afzonderlijk verkocht), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass-app vereist; zie systeemvereisten. Systeemvereisten verschillen per game; prestaties worden beter bij geavanceerdere systemen.

**Het EA-logo en Battlefield zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. © FIFA is een copyright en/of handelsmerk van FIFA. All rights reserved. Gefabriceerd onder licentie door Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Ontdek je volgende favoriete game

BundelGa voor een bundel

*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.

Onderscheidingen

Video Reviews

2022 ROG Strix SCAR 17 SE- Peerless performance. Period.

CRAZY COOL Laptops from Asus!

The Most POWERFUL Gaming Laptops from ROG

These two new ROG systems are incredibly costly and have different strengths, but each gives gamers top-performing components across the board.

This New Laptop Has a Hidden Secret...

The FASTEST Gaming Laptop in the World!

The Scar 17 SE (Special Edition) is the most powerful gaming laptop ASUS have ever made!

"..some seriously impressive specs for a gaming laptop'

Berdesup habis nih! - ASUS ROG STRIX SCAR 15 (2022)

Asus ROG Flow X16 (GV601RW) & ROG Strix Scar 17 SE (G733CX) First Impressions

We analyze the ASUS ROG STRIX SCAR 17 SE, the limited edition of a sublime team that arrives to revolutionize the world of laptops

압도적 성능 1등! ASUS ROG Strix SCAR 17 SE | 인텔 12세대 i9-12950HX RTX 3070Ti | 게이밍 노트북 끝판왕

노트북으로 피파4를 한다면?

ROG Strix SCAR 17 SE review: Cực mạnh với Intel® Core™ i9-12950HX và RTX 3080Ti

Trên tay ROG Strix SCAR 17 SE | Mạnh mẽ nhất thế giới, thiết kế độc đáo

LAPTOP GAMING MẠNH NHẤT THẾ GIỚI! - ROG SCAR 17 SE 2022

ROG Strix SCAR 17 SE - Laptop Mạnh nhất thế giới

ASUS ROG STRIX SCAR 17 SE : THIẾT KẾ ĐỘC ĐÁO, CẤU HÌNH MẠNH NHẤT THẾ GIỚI !!!

Trên tay ASUS ROG Strix SCAR 17 SE – Laptop Gaming sử dụng Intel Alder Lake HX đầu tiên tại Việt Nam

ROG Strix SCAR 17 SE - Laptop mạnh nhất thế giới

Bỏ ra hơn 100 triệu để "chạm" tay chiếc laptop Gaming mạnh nhất thế giới | Strix SCAR 17 SE

LAPTOP GAMING sử dụng VI XỬ LÝ INTEL ALDER LAKE HX đầu tiên RA MẮT tại Việt Nam | CCKD

Asus ROG Strix Scar 17 SE (2022) - Sức mạnh KHỦNG KHIẾP của i9 12950HX và 3080Ti | LaptopWorld

[TEST] Hiệu năng Asus ROG Strix Scar 17 SE (Special Edition) - Vừa MẠNH lại vừa MÁT

ROG Strix Scar 17 SE: 110 triệu đồng cho hiệu năng cực khủng!

Đánh giá ROG Strix SCAR 17 SE: Hiệu năng quái vật, mặt lưng “tàng hình” và giá 110 triệu

ASUS ROG Strix SCAR 17 SE - Sở hữu Core i9 12900HX vs RTX 3080 Ti quá mạnh mẽ

Đánh giá ROG Strix Scar 17 SE: CẤU HÌNH KHỦNG PHÁT SỢ!!!

Khi Core i9 HX + RTX 3080Ti được GIẢI THOÁT... - ROG Strix Scar 17 SE!

110 TRIỆU CHO MỘT CHIẾC LAPTOP GAMING!! ROG Strix Scar 17 SE (2022)

Laptop 100 củ kì lạ của ASUS - Asus ROG Scar 17

Laptop 100 Triệu Hơn Gì So Với Laptop 10 Triệu? | ROG Strix Scar 17SE Review

Unboxing the ROG Strix Scar 17 SE (2022) | ROG

This New Laptop Has a Hidden Secret...

ASUS Most Powerful Gaming Laptop Has a Secret!

2022 ROG Strix SCAR 17 SE - Unmatched performance. Dot.

ROG Flow X16 + STRIX SCAR 17 SE - First Review! 🔥

Video review from the channel pakapak

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer