• Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning
Two Screens. Zero Limits.
ROG ScreenPad Plus
Verdubbel je mogelijkheden
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
Prestaties
Presteer op het hoogste niveau
*ROG kiest zorgvuldig geavanceerde componenten om de stabiliteit en prestaties van het systeem te garanderen. Om de beste ervaring te leveren, gebruiken we DDR4-3200 geheugen, draaiend op 1,2V. Het bereiken van die snelheid met modules van derden is niet gegarandeerd. Neem contact op met je lokale ASUS-ondersteuningscentrum voor meer details over opties voor het upgraden van het geheugen.

*RAID zal worden ondersteund in een toekomstige update van het AMD-stuurprogramma. Raadpleeg je lokale ROG-vertegenwoordiger voor meer details.
Windows 10 Pro
Besturingssysteem
AMD
Ryzen™ 9 5900HX
CPU
Nvidia® GeForce
RTX™ 3080
GPU
Tot
32GB
DDR4-3200
Tot
2TB
SSD RAID 0
802.11ax
WIFI 6
WLAN
GeForce RTX™ 30-serie laptopsDe GeForce RTX™ 30-serie drijft de snelste laptops ter wereld aan voor gamers en creatieven. Ze zijn gebouwd met de bekroonde Ampere -NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.
NVIDIA Ampere-architectuur
2E GENERATIE
RT-CORES
2X DOORVOER
3E GENERATIE
TENSOR-CORES
TOT 2X DOORVOER
NIEUW
SM
2X FP32 DOORVOER
RTX. It’s on.Ervaar de populairste titels van nu als nooit tevoren met de natuurgetrouwe beelden van real-time ray tracing en de ultieme prestaties van AI-aangedreven DLSS. RTX. It’s on.
DLSS AI-versnellingNVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die de frame rates een boost geeft met ongeëvenaarde beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-processing Tensor-cores op de GeForce RTX™. Dit geeft qua prestaties de speling om instellingen en resoluties op te voeren, voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is naar gaming gekomen.
Voer je creativiteit opTil je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX™ 30-serie laptops. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Gesteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video bewerkt of live streams verzorgt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX™ laptops geven je de prestaties om je beste creaties te maken.
Overwinning gemeten in millisecondenNVIDIA Reflex levert het ultieme concurrentievoordeel op. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door GeForce RTX™ 30-serie laptops. Vind doelwitten sneller, reageer vlotter en verhoog de nauwkeurigheid tijdens het richten via een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie te meten en te optimaliseren voor competitieve games.
Stream als een baasSteel de show met ongelooflijke graphics en soepele live streaming zonder haperingen. De volgende generatie hardwarecodering en -decodering komen samen om je beste momenten tot in het kleinste detail te laten zien. En de geheel nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een nieuw niveau dankzij krachtige AI-mogelijkheden om de audio- en videokwaliteit te verbeteren met effecten zoals virtuele achtergronden, webcam auto frame en verwijdering van microfoonruis. GeForce RTX™ 30-serie laptops leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek altijd het beste te geven.
We werken samen met de experts van UL om de prestaties van elke door ons verkochte gaming-pc te testen. UL is een onafhankelijk, wereldwijd opererend bedrijf dat een breed scala aan testdiensten aanbiedt.
Time Spy: 8604
1000
Goed
3000
Beter.
7000
Beste
Goed - Het systeem biedt een goede ervaring met het merendeel van de games op een resolutie van 1080p en aanvaardbare grafische instellingen.
Beter - Je kunt alle huidige games comfortabel spelen op een resolutie van 1080p en hoge grafische instellingen. Alle pc's op dit niveau en hoger zijn VR-Ready.
Beste - Bijna alle games draaien op 60 FPS of meer op een resolutie van 1440p en de hoogste grafische instellingen. Veel games zijn ook speelbaar op een 4K-resolutie.
Klik hier voor meer info over UL-scoring
Wat betekent de 3DMark-score?
3DMark is een populaire tool voor het benchmarken van de prestaties van gaming-pc's. De 3DMark-score vertelt je hoe goed een pc is voor gaming op basis van zijn videokaart en processor. Hoe hoger de score, hoe beter de prestaties.
BEELDSCHERM
Zie alles met professionele precisie
  
4K 120Hz
HOOFDSCHERM
3ms
RESPONSTIJD
  
100%
Adobe RGB
  
3840x1100
Tweede scherm
  
300Hz
verversingssnelheid
  
FHD
IPS-NIVEAU PANEEL
  
3ms
responstijd
  
100%
sRGB
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
koeling
Ga elke uitdaging aan
AAS Plus
koeling
Vloeibaar metaal
Thermische verbinding
28,5mm
Luchtinlaat
+30%
luchtstroom
ONTWERP
Ervaar echte innovatie
Ergonomische
13°
schermkanteling
Flexibel
volledig metalen
behuizing
Ultradunne
20,9mm
vormfactor
De strakke, professionele stijl past net zo moeiteloos in je kantoor, een koffiezaak en de gaming-arena.
De dunne 20,9 mm behuizing is slechts 2,4 kg licht, wat power en veelzijdigheid draagbaarder maakt dan ooit.
Een gebogen scharnier laat de verhoging van het aanraakscherm verspringend plaatsvinden, waardoor wrijving bij het openen van de klep wordt voorkomen.
AUDIO
Ga helemaal op in haarzuiver geluid
4X
LUIDSPREKERS
5.1.2-KANAALS
VIRTUELE SURROUND SOUND
Draagbaarheid
Ga overal heen. Doe alles.
90Wh
accu
Uiterst slanke
behuizing
Type-C
opladen
Toetsenbord
Toetsen zijn snelheid
PER-TOETS
RGB
1,4mm
Indrukafstand
Upgrademogelijkheden
On-demand uitbreiden
Gemakkelijk te upgraden
Ontwerp
Te upgraden
RAM
Connectiviteit
Flexibiliteit voor meer
USB 3.2 Gen 2 Type-CUSB 3.2 Gen 2 Type-AUSB 3.2 Gen 2 Type-ARJ45USB 3.2 Gen 2 Type-AHDMI 2.0bMicroSD 4.0 kaartlezerDC-inAudio combi-aansluiting
SOFTWARE
UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
* Interface kan per versie verschillen.
XBOX Game Pass
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te gamen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; de gamecatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
Screen Xpert
Screen Xpert-software zorgt voor naadloze navigatie tussen het primaire beeldscherm en het ScreenPad Plus tweede scherm. Het maakt slepen en neerzetten, touchscreenbediening en een reeks andere intuïtieve tools mogelijk om de ervaring te optimaliseren. Personaliseer de ScreenPad Plus-ervaring met taakgroepen die op commando tot 5 geselecteerde apps tonen, sneltoetsen om aangepaste snelkoppelingen voor het toetsenbord te maken en meer.
XSplit Gamecaster
De gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.
Aura Creator
Aura Creator is een krachtige verlichtingseditor waarmee je volledig nieuwe, complexe RGB-effecten kunt vervaardigen. Een eenvoudig te gebruiken interface stelt je in staat om voorgeïnstalleerde lichteffecten te personaliseren, laagjes en transities toe te voegen en ze te activeren voor een hele reeks van Aura Sync-apparaten. Maak aangepaste RGB-verlichting en laat je persoonlijkheid stralen.
Scenarioprofiel
Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Je kunt ook toepassingsspecifieke voorkeuren definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie en of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Bundels
UITRUSTING KLAAR EN GAAN
*Gebundelde randapparatuur verschilt per regio.
ROG Chakram Core
ROG GC21
ROG gaming-headset
ROG Ranger BP2701
Palmsteun
100W ADAPTER
Dying Light 2, gepubliceerd en ontwikkeld door Techland sp. z o.o. Alle overige handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.

Dave2D

Nerd Reviews ID

Jagat Review

DK ID

StopGame KEK

PING 120

StopGame.Ru

Others

Tech Critter

Nextrift

KLGadgetGuy

TechBRoll

Hardware Voyage

Topes De Gama

Tecnonauta

김재원의 즐거운 세상

윤루트

The SINZA

Product video

Extreme IT

Comcraft

Adpok

iNewCH

TechXcite

Wylsacom

Denis Sviridenko

Dave2D

PCMag

TechteamGB

Tecnoandroid.it

Multiplayer.it

Filipe View

Toni Vicente

E-katalog