• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning
</ROG>
BUILTUP
PRECISIEBEWERKING
Virtueel huisdier
Animatie
Audio
Systeem
PERSONALISATIE
LICHTEN AAN
PRESTATIES
POWER UP
Windows 10 Pro
OS
8-core
Ryzen™ 9 5900HS
CPU
7nm
CPU-proces
GeForce
RTX™ 3060
Graphics
GeForce RTX™ 30-serie laptopsDe GeForce RTX™ 30-serie drijft de snelste laptops ter wereld aan voor gamers en creatieven. Ze zijn gebouwd met de bekroonde Ampere -NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.
NVIDIA Ampere-architectuur
2E GENERATIE
RT-CORES
2X DOORVOER
3E GENERATIE
TENSOR-CORES
TOT 2X DOORVOER
NIEUW
SM
2X FP32 DOORVOER
RTX. It’s on.Ervaar de populairste titels van nu als nooit tevoren met de natuurgetrouwe beelden van real-time ray tracing en de ultieme prestaties van AI-aangedreven DLSS. RTX. It’s on.
DLSS AI-versnellingNVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die de frame rates een boost geeft met ongeëvenaarde beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-processing Tensor-cores op de GeForce RTX™. Dit geeft je qua prestaties de speelruimte om instellingen en resoluties op te voeren, voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is naar gaming gekomen.
Dynamic Boost 2.0 Het nieuwe AI-aangedreven Dynamic Boost 2.0 verdeelt automatisch het benodigde vermogen tussen GPU, GPU-geheugen en CPU, voor een grotere prestatieboost dan ooit tevoren. De AI-netwerken in Dynamic Boost 2.0 beheren het vermogen op frame-basis, zodat de laptop voortdurend wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties tijdens het gamen en creëren.
WhisperMode 2.0 WhisperMode 2.0 levert een nieuw niveau van akoestische controle voor gaming-laptops. Het is van de grond af aan opnieuw ontworpen en op systeemniveau in laptops ingebouwd. Kies het gewenste akoestische niveau en de AI-aangedreven algoritmen van WhisperMode 2.0 beheren de CPU, GPU, systeemtemperaturen en ventilatorsnelheden om geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties te leveren.
Resizable BAR Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die de CPU in staat stelt de volledige GPU-framebuffer in één keer te benaderen, wat de prestaties in veel games verbetert.
DLSS NVIDIA DLSS levert een enorme prestatieboost bij hetzelfde vermogen door de Tensor-cores te gebruiken voor baanbrekende AI-rendering.
Voer je creativiteit opTil je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX™ 30-serie laptops. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Gesteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video bewerkt of live streams verzorgt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX™ laptops geven je de prestaties om je beste creaties te maken.
Overwinning gemeten in millisecondenNVIDIA Reflex levert het ultieme concurrentievoordeel op. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door GeForce RTX™ 30-serie laptops. Vind doelwitten sneller, reageer vlotter en verhoog de nauwkeurigheid tijdens het richten via een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie te meten en te optimaliseren voor competitieve games.
Stream als een baasSteel de show met ongelooflijke graphics en soepele live streaming zonder haperingen. De volgende generatie hardwarecodering en -decodering komen samen om de beste momenten tot in het kleinste detail te laten zien. En de geheel nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een nieuw niveau dankzij krachtige AI-mogelijkheden om de audio- en videokwaliteit te verbeteren met effecten zoals virtuele achtergronden, webcam auto frame en verwijdering van microfoonruis. GeForce RTX™ 30-serie laptops leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek altijd het beste te geven.
DRAAGBAARHEID
LIVE IT UP
Tot
12,5uur
Video's afspelen
Tot
13,7uur
web browsen
Type-C opladen
Ondersteuning
BEELDSCHERM
BEELDSCHERM
SPEED UP
Tot
WQHD
resolutie
Tot
144Hz
verversingssnelheid
85%
scherm/behuizing ratio
</Zephyrus G14>
TOETSENBORD
MASH UP
Inloggen met één druk op de knop
Kracht en vingerafdruk
Desktop-geïnspireerde
indeling
Gamen
Sneltoetsen
  
  
N-key
rollover
Snel activerende
toetsschakelaars
AUDIO
TURN IT UP
Two-way
AI Noise-Cancelation
Vier
luidsprekers
2,85x
luider volume
1,71x
meer bas
2,82x
groter dynamisch bereik
TWO-WAY AI NOISE CANCELATION
Onze geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation-technologie werkt met elk invoerapparaat en ook met downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen van zowel je eigen microfooninput als van inkomende feeds. Het draait ook op de CPU, wat de GPU vrijmaakt om hogere FPS-snelheden te behalen. Noise-canceling instellingen kunnen zelfs per programma worden aangepast, waarbij specifieke apps zoals voicechats worden gefilterd zonder dat dit gevolgen heeft voor de game-audio die je ongemoeid wilt laten.
DRAADLOOS
DRAADLOOS
KEEP UP
* Tenzij anders vermeld, zijn de geclaimde wifi-snelheden gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen in praktijksituaties verschillen.
THERMISCH
DON’T HEAT UP
 
Thermal Grizzly
Vloeibaar metaal
84-bladen
Arc Flow-ventilatoren
 
Geüpgraded
Zelfreinigende koeling
2,0
SOFTWARE
TUNE UP
|
|
|
|
|
Virtueel huisdierDit virtuele huisdier, een personage uit het ROG-universum, is een leuke sidekick die ook dienst doet als interactieve assistent. Na activering leeft het op je bureaublad en reageert in realtime op veranderingen in de systeembelasting en het accuniveau. Het virtuele huisdier kan ook worden geconfigureerd om op het AniMe Matrix™-scherm van de Zephyrus G14 rond te hangen.
Xbox Game Pass Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te gamen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; gamescatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
GameVisualROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.
ScenarioprofielenAutomatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Android/iOS-appDownload de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.
Voeding HDMI 2.0bUSB 3.2 Gen2 Type-C™
met DisplayPort™ 1.4
en Power Delivery
3,5mm audioaansluiting USB 3.2 Gen2 Type-C USB 3.2 Gen1 Type-AKensington-slot
I/O-POORTEN
LOAD UP
ROG STRIX IMPACT
ROG GC21
100W ADAPTER
ROG SLEEVE
GEBUNDELDE
RANDAPPARATUUR
GEAR UP
* Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX, G-SYNC en ShadowPlay zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Onderscheidingen

Video Reviews

Tamagotchi feature on your laptop? ROG ZEPHYRUS G14 2021 strikes a balance between gaming and productivity.

The display is very vibrant and crisp for gaming, entertainment, and even productivity device, giving Zephyrus G14 a premium vibe

If you're looking for an amazing preformance in a small form factor, ROG G14 is the laptop for you

작지만 강하다! 14인치 게이밍 노트북! [ROG GA401]

포르자4 110fps..? Ryzen9 + RTX3060 품은 GA401 게이밍 노트북

세계에서 가장 강력한 게이밍 노트북 GA401!

This is not an ordinary laptop! What can ASUS ROG Zephyrus G14 do?

The Asus ROG Zephyrus G14 with an AMD Ryzen 7 4000 series processor is a killer combo. In a small, light package, we get powerful components, and at the same time we look at a laptop capable of working away from the socket for 8 hours. Only a few months ago such a combination seemed impossible, and here you are - the Asus / AMD tandem showed that it can be.

Zephyrus G14 - a small gaming laptop with LED backlight unlike any other

ASUS ROG ZEPHYRUS G14 review - mobile, fast and very nice!

ASUS Zephyrus G14 - we fought for such a 14-inch

Laptop with LED panel in the housing! 😱 ASUS ROG Zephyrus G14

I recommend it without a doubt.

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG Ranger Carry Sleeve 15.6

ROG Ranger Carry Sleeve 15.6" met waterafstotende buitenkant en waterdichte rits voor bescherming bij alle weersomstandigheden, plus doorschijnend TPU uiterlijk. Dankzij de afneembare gespen en een verstelbare schouderriem kun je hem op drie verschillende manieren dragen. Riem vast en je kunt op stap.

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer