• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Ondersteuning
Prikkel je zintuigen

De snelle, slanke en ultradunne Zephyrus M16 biedt een opwindende Windows 10-ervaring. Alles, van het maken van content op pro-niveau tot competitieve games, verloopt soepel met maximaal een 11e generatie Intel® Core™ i9-11900H CPU met vloeibaar metaal en een NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU. Bekijk het allemaal op een WQHD 165Hz/3ms Pantone® Validated beeldscherm met 100% DCI-P3 kleuren en Dolby Vision ondersteuning, omlijst door 's werelds eerste aan 4 zijden supersmalle bezels voor een royale 94% scherm/behuizing ratio. Geniet van surround sound met zes Dolby Atmos®-luidsprekers en dubbele force-canceling woofers die elke vorm van entertainment verrijken.

Ga op in de actie

Het WQHD-beeldscherm is vrijwel randloos en is met een scherm/behuizing ratio van 94% meeslepend en diep. High-FPS gameplay is rijker dankzij een balans van hoge-resolutie details, 165Hz verversingssnelheid en een responstijd van 3ms. Bekijk de kleurnauwkeurigheid over het hele spectrum dankzij Pantone®-validatie en 100% DCI-P3, ideaal voor gamers die ook creëren. Een hoge beeldverhouding van 16:10 verruimt het zicht, zodat het gemakkelijk is om belangrijke commando's in beeld te houden.

Snel
165Hz/3ms
beeldscherm
Scherp
WQHD
resolutie
Levendig
100% DCI-P3
kleurruimte
Vloeiend
Adaptive-Sync
technologie
MEER INFO
MEER INFO
Overtref iedereen

Snelheid, power en draagbaarheid bereiken een perfecte balans in de veelzijdige ROG Zephyrus M16. Het ultraslanke frame herbergt een krachtige 11e generatie Intel® Core™ i9-11900H CPU met NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 graphics. Met maximaal 48GB DDR4-3200 RAM en tot 2TB ultrasnelle PCIe® Gen 4-opslag kun je je dagelijks werk en multitasking sneller uitvoeren. Razendsnelle laadtijden voor veeleisende apps maken gaming en contentcreatie sneller dan ooit.

 
Windows 10 Pro
OS
NVIDIA® GeForce
RTX™ 3070
GPU
11e gen. Intel®
Core™ i9-11900H
CPU
Tot
2TB PCIe® 4.0
SSD
Ondersteuning tot
48GB
DDR4-3200 RAM
MEER INFO
MEER INFO

GeForce RTX 30-serie laptops

De GeForce RTX™ 30-serie drijft de snelste laptops ter wereld aan voor gamers en creatieven. Ze zijn gebouwd met de bekroonde Ampere -NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.

NVIDIA Ampere-architectuur

2E GENERATIE
RT-CORES
2X DOORVOER

3E GENERATIE
TENSOR-CORES
TOT 2X DOORVOER

NIEUW
SM
2X FP32 DOORVOER

RTX. It’s on.

Ervaar de grootste blockbusters van vandaag als nooit tevoren met de visuele getrouwheid van real-time ray tracing en de ultieme prestaties van AI-aangedreven DLSS. RTX. It’s on.

DLSS AI-acceleratie

NVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die de frame rates een boost geeft met ongeëvenaarde beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-processing Tensor-cores op de GeForce RTX™. Dit geeft je qua prestaties de speelruimte om instellingen en resoluties op te voeren, voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is naar gaming gekomen.

DYNAMIC BOOST 2.0

Het nieuwe AI-aangedreven Dynamic Boost 2.0 verdeelt automatisch het benodigde vermogen tussen GPU, GPU-geheugen en CPU, voor een grotere prestatieboost dan ooit tevoren. De AI-netwerken in Dynamic Boost 2.0 beheren het vermogen op frame-basis, zodat de laptop voortdurend wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties tijdens het gamen en creëren.

WHISPERMODE 2.0

WhisperMode 2.0 levert een nieuw niveau van akoestische controle voor gaming-laptops. Het is van de grond af aan opnieuw ontworpen en op systeemniveau in laptops ingebouwd. Kies het gewenste akoestische niveau en de AI-aangedreven algoritmen van WhisperMode 2.0 beheren de CPU, GPU, systeemtemperaturen en ventilatorsnelheden om geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties te leveren.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die de CPU in staat stelt de volledige GPU-framebuffer in één keer te benaderen, wat de prestaties in veel games verbetert.

DLSS

NVIDIA DLSS levert een enorme prestatieboost bij hetzelfde vermogen door de Tensor-cores te gebruiken voor baanbrekende AI-rendering.

Voer je creativiteit op

Til je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX™ 30-serie laptops. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Gesteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video bewerkt of live streams verzorgt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX™ laptops geven je de prestaties om je beste creaties te maken.

Overwinning gemeten in milliseconden

NVIDIA Reflex levert het ultieme concurrentievoordeel op. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door GeForce RTX™ 30-serie laptops. Vind doelwitten sneller, reageer vlotter en verhoog de nauwkeurigheid tijdens het richten via een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie te meten en te optimaliseren voor competitieve games.

Stream als een baas

Steel de show met ongelooflijke graphics en soepele live streaming zonder haperingen. De volgende generatie hardwarecodering en -decodering komen samen om de beste momenten tot in het kleinste detail te laten zien. En de geheel nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een nieuw niveau dankzij krachtige AI-mogelijkheden om de audio- en videokwaliteit te verbeteren met effecten zoals virtuele achtergronden, webcam auto frame en verwijdering van microfoonruis. GeForce RTX™ 30-serie laptops leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek altijd het beste te geven.

16" scherm in een 15" behuizing

In het gestroomlijnde ontwerp past een 16" beeldscherm in een ultraslanke 15" behuizing. De Zephyrus M16 is tot 5% lichter en kleiner dan zijn voorgangers en combineert gebruiksgemak en draagbaarheid op volledige grootte.

Zacht aanvoelende coating

Zacht aanvoelende lak bedekt de palmsteun, waardoor vlekken en vingerafdrukken tot een minimum worden beperkt, met een dunne coating die de slanke styling en subtiele glans tot het einde van de dag helpt te behouden.

16" scherm in een 15" behuizing

In het gestroomlijnde ontwerp past een 16" beeldscherm in een ultraslanke 15" behuizing. De Zephyrus M16 is tot 5% lichter en kleiner dan zijn voorgangers en combineert gebruiksgemak en draagbaarheid op volledige grootte.

Prismatische glans

Het dotmatrixontwerp op de klep is gemaakt via een precisie CNC-freesproces dat 8279 perforaties met nauwe tussenruimtes creëert. Prismatische folie glinstert eronder, wat een subtiel glinsterend effect geeft ten opzichte van het pure "lichtzwart"

Zacht aanvoelende coating

Zacht aanvoelende lak bedekt de palmsteun, waardoor vlekken en vingerafdrukken tot een minimum worden beperkt, met een dunne coating die de slanke styling en subtiele glans tot het einde van de dag helpt te behouden.

180° ErgoLift

Maak meer kijkhoeken mogelijk met het 180° ErgoLift-scharnier. Typische laptops hebben een beperkt bewegingsbereik, maar de Zephyrus M16 laat je het scherm helemaal naar achteren klappen, zodat je het gemakkelijk kunt delen met een groep of de perfecte hoek voor jezelf kunt instellen

Prismatische glans

Het dotmatrixontwerp op de klep is gemaakt via een precisie CNC-freesproces dat 8279 perforaties met nauwe tussenruimtes creëert. Prismatische folie glinstert eronder, wat een subtiel glinsterend effect geeft ten opzichte van het pure "lichtzwart"

Intelligente koeling zorgt voor stille voeding

ROG's Intelligent Cooling-filosofie combineert de juiste functies en instellingen om de beste ervaring te waarborgen voor elke behuizing. Voor de Zephyrus M16 koelt de vloeibare metalen thermische compound je CPU. Een aangepaste zelfreinigende 2.0 thermische module verwijdert stof om de stabiliteit op lange termijn te verbeteren, terwijl Arc Flow-ventilatoren zijn ontworpen om een indrukwekkende luchtstroom te genereren met minder turbulentie, wat zorgt voor krachtige en toch stille koeling.

Thermal Grizzly
Vloeibaar metaal
thermische compound
84-bladen
Arc Flow
ventilatoren
Aangepaste
Self-Cleaning
Cooling 2.0
Uitgebreid
6 heatpipes
dekking
MEER INFO
MEER INFO
Ga helemaal op in subliem geluid

Streamen, opnemen en gamen wordt gestroomlijnd dankzij het veelzijdige audiosysteem van de Zephyrus M16. Dankzij de Dolby Atmos®-technologie, dubbele tweeters en dubbele force-canceling woofers is de akoestiek prachtig uitgebalanceerd, met Hi-Res-certificering die media met de hoogste natuurgetrouwheid ondersteunt. Een aanpasbare 3D-microfoonarray vangt audio op in verschillende scenario's, terwijl Two-Way AI Noise Cancelation het geluid van je feed en inkomende feeds verheldert.

Immersieve
6 luidsprekers
configuratie
Dubbele
force-canceling
woofers
Veelzijdige
3D-microfoon
array
Two-Way AI
Noise-Cancelation
technologie
Dubbele force-canceling woofers

Woofers produceren lage frequenties die de bas definiëren en helpen een rijker, dynamischer geluidslandschap voor je audio te creëren. Geluiden op zulke lage frequenties produceren meestal sterkere, meer merkbare trillingen. Om resonantie in de kleinere behuizing tot een minimum te beperken, gebruikt de Zephyrus M16 woofers in paren die iets verschoven zijn om elkaars trillingen te onderdrukken.

3D-microfoonarray

Drie modi voor de geïntegreerde microfoonarray geven je meer controle over je input. De Cardioïde modus vangt het geluid op van direct vóór de laptop, terwijl de input van de achterkant wordt geminimaliseerd, wat het ideaal maakt voor streaming en gaming. De Stereo modus gebruikt de rechter- en linkerkanalen om een breder geluidslandschap vast te leggen voor live muziek of andere ervaringen waar je helemaal in op wilt gaan. De Omnidirectionele modus pikt het geluid uit alle richtingen op voor duidelijkere conferentiegesprekken.

AI Noise-Cancelation
Cardioïde
Omnidirectioneel
Stereo
Lichter. Dunner. Draagbaarder

Game, stream, en codeer overal. De ultrasnelle Thunderbolt™ 4 laat je gemakkelijk in een oogwenk verbinding maken met de nieuwste apparaten, zoals krachtige externe GPU's of docking stations. De Type-C oplaadmogelijkheid zorgt ervoor dat je kunt opladen via draagbare accu's, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar een stopcontact als de accu bijna leeg is. Stekker eruit en relax met tot wel 10 uur accuduur.

*Accutests uitgevoerd door ASUS met behulp van standaard video-afspeelscenario.
Testconfiguratie: ROG Zephyrus M16 GU603HR, WUXGA 144Hz LCD-paneel, Intel® Core™ i7-11800H, GeForce RTX 3070, 1TB PCIe® 4.0 x4 SSD.
Testinstellingen: Wi-Fi ingeschakeld zonder verbinding met Access Point, helderheid van het scherm ingesteld op 150 nits.

Ruime
90Wh
accu
50% in 30 min.
Snellaad
technologie
Veelzijdige
Thunderbolt™ 4
met Type-C opladen
Tot
10 uur
video's afspelen
MEER INFO
MEER INFO
Een tikje geniaal

Behoud een laag profiel met een nieuw Stealth Type-toetsenbord dat toetsaanslagen onder 30dB houdt. Voer complexe opdrachten snel in met N-key rollover die ervoor zorgt dat elke toetsindruk wordt geregistreerd, en Overstroke-technologie die het actuatiepunt van elke toets verlaagt voor moeiteloze invoer. Navigatie gaat ook soepeler en gemakkelijker dankzij een 20% groter en nauwkeuriger touchpad, zodat je precisienavigatie binnen handbereik hebt.

 
Stealth Type
toetsenbord
 
Vingerafdruk
sensor
 
1,7mm
indrukafstand
 
Overstroke
technologie

Groter glazen touchpad

Power
HDMI 2.0b
RJ45
USB 3.2 Gen 2
Thunderbolt™ 4
USB 3.2 Gen 2 Type-C
met DP 1.4 en PD 3.0
3,5mm audio-aansluiting
USB 3.2 Gen 1​
MicroSD 4.0​
Uitgebreide connectiviteit
① Voeding
② HDMI 2.0b
③ RJ45
④ USB 3.2 Gen 1
⑤ Thunderbolt™ 4
⑥ USB 3.2 Gen 2 Type-C met DP 1.4 en PD 3.0
⑦ 3,5mm audio-aansluiting
⑧ USB 3.2 Gen 1
⑨ MicroSD 4.0​

Een verscheidenheid aan I/O-poorten houd je verbonden en laat je productief blijven, waar je ook bent. De uiterst veelzijdige Thunderbolt 4-poort met DisplayPort™ 1.4 en Power Delivery 3.0 wordt vergezeld door drie USB 3.2 Type-A-poorten voor een gaming-muis, gamepad en andere accessoires. Een MicroSD-slot maakt het voor creatieven gemakkelijk om overal foto's en video's te maken, te bewerken en te verwerken.

Unified System Tuning en Personalisatie
Armoury Crate
ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelaars samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games.

* Interface kan per versie verschillen.
XBOX Game Pass
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te gamen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; de gamecatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
GameVisual
ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.
Scenarioprofielen
Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Je kunt ook toepassingsspecifieke voorkeuren definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie en of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Uitrusting klaar, gamen maar
Game in stijl met ROG-accessoires. Navigeer met precisie met de ROG Chakram Core muis. Dompel je onder in rijk, levensecht geluid met de ROG Delta gaming-headset. Laad onderweg op met maximaal een 100W PD-adapter. Draag het allemaal mee in een duurzame 15" ROG Ranger rugzak met ROG-accenten.

*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
Dolby Vision-technologie

Van scène tot scène, van frame tot frame, Dolby Vision laat media er beter uitzien. De technologie biedt een verbetering ten opzichte van high dynamic range (HDR) 4K video, door beelden dynamisch aan te passen om elk beeld dat je ziet rijker, helderder en levendiger te maken. Creatieven kunnen hun streams, video's en andere content filmen en bewerken in een formaat dat doorgaans wordt gebruikt door professionals in de sector.

100% DCI-P3 kleur

Hoewel de sRGB-kleurruimte de standaard is voor de meeste digitale beelden, vertegenwoordigt deze slechts ongeveer 70% van het Adobe RGB-spectrum dat wordt gebruikt voor professionele kunst, grafisch ontwerpen en filmmaken. De Adobe RGB-kleurruimte werd gecreëerd om optimaal gebruik te maken van het brede scala aan pigmenten dat mogelijk is voor high-end printers en film, waardoor het een cruciaal hulpmiddel is voor serieuze ontwerpers. Beeldschermen met volledige Adobe RGB-dekking maken het kunstenaars, videomakers en ontwerpers makkelijker om professioneel werk toe te voegen aan een portfolio.

PANTONE® gevalideerd

Vertrouw op echte kleuren met PANTONE® gevalideerde beeldschermen. Elk IPS-niveau paneel is in de fabriek gekalibreerd om te garanderen dat elke kleur die je ziet voldoet aan de strenge en wereldwijd erkende Pantone® kleurvalidatievereisten. Superieure kleurnauwkeurigheid stelt kunstenaars, ontwerpers en contentmakers in staat om serieus professioneel werk te doen en op de zelfde machine tegelijk te genieten van rijkere gaming-beelden.

Adaptive-Sync technologie

Niets onderbreekt het volledig opgaan in games zo erg als screen tearing-effecten. GPU's renderen frames met variabele snelheden, maar beeldschermen worden meestal ververst met een constante clip, zodat ze vaak niet synchroon lopen. Met Adaptive-Sync synchroniseert de verversingssnelheid van het beeldscherm met de frame rate van de GPU om een eind te maken aan visuele tearing, haperingen tot een minimum te beperken en invoervertraging te verminderen, voor gameplay die er meer natuurlijk uitziet en aanvoelt.

11e gen. Intel® Core CPU

Game, stream en creëer op professioneel niveau met tot een 11e generatie Intel® Core™ i9-11900H CPU. Deze krachtige CPU's zijn ontworpen om gameplay voor echte liefhebbers te leveren in kleinere, slankere en beter draagbare apparaten dan ooit. Met een kloksnelheid tot een verbazingwekkende 4.9GHz en de mogelijkheid om 8 cores en 16 threads te activeren, kunnen gamers en creatieven toonaangevende power gebruiken om door de meest veeleisende taken te razen.

* Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie.

CPU Cinebench R20 Multi-Core benchmark
11e gen. Core™ i9-11900H
+39,15%
11e gen. Core™ i7-11800H
+35,87%
10e gen. Core™ i7-10875H​
GeForce RTX 30-serie GPU

Geavanceerde GPU's met de nieuwste NVIDIA®-snelheid bieden betrouwbare frame rates voor populaire games. Topconfiguraties zijn uitgerust met een GeForce RTX™ 3070 die tot 1390MHz is geklokt op 80W met ROG Boost, met nog eens 20W beschikbaar via Dynamic Boost. Deze GPU's zijn gebouwd op de NVIDIA Ampere-architectuur en combineren nieuwe streaming-multiprocessors met verbeterde RT- en Tensor-cores om de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies mogelijk te maken. Ervaar betrouwbare, vloeiende prestaties voor esports, AAA-games en alles daartussenin.

*Prestatietest uitgevoerd door ASUS met de ROG Zephyrus M16 GU603HR met WUXGA 165Hz-paneel, Intel® Core™ i9-11900H, NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 GPU, 32GB DDR4 RAM en 2TB PCIe® 4.0 x4 SSD.

3DMark FireStrike​
24832
grafische score
Far Cry 5​
118 FPS
op Ultra
Assassin’s Creed Origins​
87 FPS
op Ultra Hoog
Snelle PCIe® Gen 4 SSD-opslag

Games, applicaties en grote bestanden worden met warpsnelheid geladen op maximaal een ultrasnelle Gen 4 PCIe® SSD. Tot 2TB aan opslagruimte laat veel ruimte over voor creatieve apps en tonnen aan games, met genoeg resterende ruimte voor je professionele portfolio. Het tweede M.2 SSD-slot ondersteunt RAID 0 en laat je moeiteloos meer opslagruimte toevoegen om de totale capaciteit te vergroten of een aparte werkschijf te gebruiken om contentcreatie te versnellen.

Dual-channel DDR4-geheugen

Met zijn krachtige processor en ondersteuning voor maximaal 48GB dual-channel DDR4-3200 geheugen maakt de ROG Zephyrus M16 korte metten met zware multitasking. Het RAM heeft de bandbreedte en capaciteit om soepel te kunnen omgaan met gelijktijdige streaming, creatie en web browsen.

Vloeibaar metaal thermische verbinding

De vloeibaar metalen compound van Thermal Grizzly verlaagt de CPU-temperatuur met tot wel 10°C* in vergelijking met standaard thermische pasta. Het aanbrengen ervan op CPU's is delicaat werk, dus heeft ROG op maat gemaakte apparatuur in gebruik genomen om het proces te automatiseren met mechanische precisie. Het heeft ook een gepatenteerd interne omheining ontworpen om de compound te omvatten.

*Tenzij anders vermeld, zijn de cijfers gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.

Bijgewerkte Self-Cleaning Cooling 2.0

Het stofvrij houden van de koellichamen is cruciaal voor het handhaven van optimale warmteafvoer. Onze nieuwste antistof-maatregelen leiden deeltjes weg van de ventilatorbladen, koelribben en andere koelcomponenten om ophoping in de loop van de tijd te voorkomen. Dit zelfreinigende koelsysteem helpt in de loop van de tijd consistente koelprestaties te waarborgen, wat de stabiliteit op lange termijn en de algehele betrouwbaarheid verbetert.

Meer ultradunne ribben

De thermische energie wordt afgevoerd door 4 koellichamen, elk gevoerd met ultradunne koperen ribben van slechts 0,15mm dun. Deze ribben zijn half zo groot als gangbare oplossingen, voor een hogere dichtheid die het oppervlak voor de warmteafvoer vergroot en een lagere luchtweerstand voor vlottere doorstroming. Er zijn 252 koellichaamribben met een totale oppervlakte van 110.328 mm2.

Uitgebreide heatpipes

Zes heatpipes voeren warmte af van niet alleen de CPU, GPU en VRAM, maar ook van de VRM-circuits die hen van stroom voorzien. Het verlagen van de temperatuur van deze componenten helpt de stabiliteit en betrouwbaarheid op lange termijn te verbeteren.

Nieuwe Arc Flow-ventilatoren

De slanke behuizing laat weinig ruimte over voor koeling, dus verbeteren we elk aspect van de Arc Flow-ventilatoren. Elk heeft 84 bladen die van basis tot punt in dikte variëren om de luchtstroom te maximaliseren, en de bladen zijn afgedekt met een speciaal aerodynamisch golfpatroon dat turbulentie en geluid tot een minimum beperkt. Een stabiele, gelijkmatig geregelde luchtstroom zorgt in de loop van de tijd voor grotere betrouwbaarheid. De ventilatoren zijn gemaakt van een speciaal liquid crystal polymeer dat sterk genoeg is om te draaien bij hoge toerentallen, zelfs bij ultradunne afmetingen. Dit maakt onze hoogste bladdichtheid mogelijk en verbetert de luchtstroom met tot wel 5%. Dankzij 0dB-technologie schakelen de ventilatoren volledig uit als de CPU- en GPU-temperaturen onder 50°C zakken in de Silent-bedrijfsmodus. Dit maakt het koelen echt stil bij lichte belasting.

Scenarioprofielen

Scenarioprofielen schakelen automatisch tussen bedrijfsmodi om de prestaties en akoestiek voor verschillende games en toepassingen te optimaliseren. De Turbomodus maakt gebruik van de hoogste ventilatorsnelheid en kloksnelheden om de maximale snelheid te behouden, de Prestatiemodus past de kloksnelheden en koeling aan om het geluidsniveau tijdens het gamen te verlagen, en de Stille modus loopt nog stiller, voor lichtere werkzaamheden en entertainment. Pas Scenarioprofielen aan om naadloos van modus te wisselen op basis van eigen voorkeuren, of gebruik de sneltoets op het toetsenbord om handmatig van modus te wisselen.

Wi-Fi 6

Ultrasnelle Wi-Fi 6 (802.11ax) laat je betrouwbaar gamen op LAN-snelheden, overal waar compatibele verbindingen beschikbaar zijn. Netwerkconnectiviteit is sneller en efficiënter, wat vooral nuttig is in drukke ruimtes met veel verkeer. Wi-Fi 6 beschikt ook over een bijgewerkt Target Wake Time-mechanisme dat de accuduur verlengt en een nieuwe WPA3-veiligheidsstandaard die de draadloze bescherming verbetert.

*Tenzij anders vermeld, zijn de geclaimde wifi-snelheden gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke prestaties kunnen in praktijksituaties verschillen.

Thunderbolt™ 4
Thunderbolt™ 4

Met 4x de doorvoer van USB 3.1 biedt Thunderbolt™ 4 snelle connectiviteit naar de nieuwste apparaten. Laad op vanaf powerpacks met Type-C-oplaadfunctie, zodat je ook onderweg door kunt gaan. Sluit aan op een externe GPU om je grafische vermogen te versterken voor Ultra HD-gaming of 3D-rendering. Ondersteuning van DisplayPort™ 1.4 laat je twee 4K-beeldschermen op 60Hz aansluiten, of één 8K UHD TV of monitor, voor meeslepende beelden.

2DNR
2DNR + 3DNR
Geïntegreerde webcam

Onze geïntegreerde webcam maakt het gemakkelijker om onderweg te streamen en content te creëren. Traditionele camera's maken gebruik van 2DNR-technologie die afzonderlijke frames analyseert om ruis te corrigeren, of van 3DNR-technologie die reeksen frames analyseert om de algehele natuurgetrouwheid te verbeteren. Onze webcams gebruiken een mix van 2DNR- en 3DNR-technologie om ruis te verminderen voor beelden binnen reeksen, om het beste van beide te combineren.

Onderscheidingen

Video Reviews

unboxing media

Unboxing by Huan

Unboxing video

Powerful and compact gaming laptop with RTX 3070.

A very cool laptop for those who want a machine that is good for both work and play.

The Zephyrus laptop family represents the top category among gamer laptops, and the M16 is also a good choice for content producers.

Arabhardware

Gamers Tech

2021 ROG Zephyrus M16 - Thrill Your Senses | ROG

ASUS ROG Zephyrus M16 Unboxing + First Impressions!

ASUS nailed it! - Zephyrus M16 Gaming Laptop

Asus ROG Zephyrus M16 (2021) review: All hail the gaming champ

ROG Zephyrus M16 | A feast for the senses

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

    BEKIJK VERGELIJKING

    ASUS Footer