• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning
Een stapje hoger. Een sprong vooruit.
Een stapje hoger.
Een sprong vooruit.
Ontwerp
Gestroomlijnde elegantie
Ergonomisch
5° toetsenbord
Kantelen
Flexibel
Volledig metalen
behuizing
Ultradun
19,9mm
vormfactor
Prestaties
Buitengewone prestaties
*Tot 140W Dynamic Boost GPU-vermogen alleen beschikbaar met GeForce RTX™ 3080 en 3070 en ingeschakelde Turbo-bedrijfsmodus.
*NVIDIA Advanced Optimus is alleen beschikbaar met de WQHD 165Hz/3ms-schermoptie.
Windows 10 Pro
OS
NVIDIA® GeForce
RTX™ 3080
GPU
11e gen. Intel®
Core™ i9
CPU
NVIDIA
Advanced Optimus*
technologie
Tot
3 NVMe SSD's
HyperDrive Ultimate RAID
Uiterst snelle
PCIe® Gen 4
Connectiviteit
Ondersteuning tot
48GB
DDR4-3200 RAM
NVIDIA Advanced Optimus
*NVIDIA Advanced Optimus is alleen beschikbaar met de WQHD 165Hz/3ms schermoptie.
*Prestaties kunnen variëren, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Benchmarking uitgevoerd met NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 GPU, 11e gen. Intel® Core™ i9 CPU.
SHADOW OF THE TOMBRAIDER
DDS
137
Zonder DDS
119
FAR CRY 5
DDS
124
Zonder DDS
115
GeForce RTX™ 30-serie laptopsDe GeForce RTX™ 30-serie drijft de snelste laptops ter wereld aan voor gamers en creatieven. Ze zijn gebouwd met de bekroonde Ampere -NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT-cores, Tensor-cores en streaming multiprocessors, voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.
NVIDIA Ampere-architectuur
2E GENERATIE
RT-ORES
2X DOORVOER
3E GENERATIE
TENSOR-CORES
TOT 2X DOORVOER
NIEUW
SM
2X FP32 DOORVOER
RTX. It’s on.Ervaar de populairste titels van nu als nooit tevoren met de natuurgetrouwe beelden van real-time ray tracing en de ultieme prestaties van AI-aangedreven DLSS. RTX. It’s on.
DLSS AI-versnellingNVIDIA DLSS is baanbrekende AI-rendering die de frame rates een boost geeft met ongeëvenaarde beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-processing Tensor-cores op de GeForce RTX™. Dit geeft je qua prestaties de speelruimte om instellingen en resoluties op te voeren, voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is naar gaming gekomen.
Dynamic Boost 2.0 Het nieuwe AI-aangedreven Dynamic Boost 2.0 verdeelt automatisch het benodigde vermogen tussen GPU, GPU-geheugen en CPU, voor een grotere prestatieboost dan ooit tevoren. De AI-netwerken in Dynamic Boost 2.0 beheren het vermogen op frame-basis, zodat de laptop voortdurend wordt geoptimaliseerd voor maximale prestaties tijdens het gamen en creëren.
WhisperMode 2.0 WhisperMode 2.0 levert een nieuw niveau van akoestische controle voor gaming-laptops. Het is van de grond af aan opnieuw ontworpen en op systeemniveau in laptops ingebouwd. Kies het gewenste akoestische niveau en de AI-aangedreven algoritmen van WhisperMode 2.0 beheren de CPU, GPU, systeemtemperaturen en ventilatorsnelheden om geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties te leveren.
Resizable BAR Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die de CPU in staat stelt de volledige GPU-framebuffer in één keer te benaderen, wat de prestaties in veel games verbetert.
DLSS NVIDIA DLSS levert een enorme prestatieboost bij hetzelfde vermogen door de Tensor-cores te gebruiken voor baanbrekende AI-rendering.
Voer je creativiteit opTil je creatieve projecten naar een nieuw niveau met GeForce RTX™ 30-serie laptops. Levert AI-versnelling in de beste creatieve apps. Gesteund door het NVIDIA Studio-platform van speciale drivers en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 8K-video bewerkt of live streams verzorgt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX™ laptops geven je de prestaties om je beste creaties te maken.
Overwinning gemeten in millisecondenNVIDIA Reflex levert het ultieme concurrentievoordeel op. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door GeForce RTX™ 30-serie laptops. Vind doelwitten sneller, reageer vlotter en verhoog de nauwkeurigheid tijdens het richten via een revolutionaire reeks technologieën om de systeemlatentie te meten en te optimaliseren voor competitieve games.
Stream als een baasSteel de show met ongelooflijke graphics en soepele live streaming zonder haperingen. De volgende generatie hardwarecodering en -decodering komen samen om de beste momenten tot in het kleinste detail te laten zien. En de geheel nieuwe NVIDIA Broadcast-app tilt je livestreams naar een nieuw niveau dankzij krachtige AI-mogelijkheden om de audio- en videokwaliteit te verbeteren met effecten zoals virtuele achtergronden, webcam auto frame en verwijdering van microfoonruis. GeForce RTX™ 30-serie laptops leveren de prestaties en beeldkwaliteit die nodig zijn om je publiek altijd het beste te geven.
Toetsenbord
Vlot reagerend comfort
Per-toets
RGB
1,9mm
Indrukafstand
0,15mm
Toetskapschotel
N-key
rollover
Desktopachtige
indeling
Aura Sync
5° tillen
Top responsiviteit
Uitgebreid touchpad
koeling
Verhoogde koeling
AAS Plus
koeling
Vloeibaar metaal
Thermische verbinding
12mm
Luchtinlaat
+25%
luchtstroom
-25%
Huidtemperatuur
5dB
Stillere
Beeldscherm
Zichtbaar superieure keuzes
*Voor Advanced Optimus-configuraties met dynamisch schakelen ingeschakeld, wordt Dolby Vision alleen ondersteund wanneer de geïntegreerde GPU actief is.
 
4K
resolutie
 
120Hz/3ms
beeldscherm
 
100%
DCI-P3
 
500 nits
helderheid
 
165Hz/3ms
beeldscherm
 
WQHD
resolutie
 
100%
DCI-P3
De 4K UHD 120Hz/3ms paneeloptie brengt een balans aan tussen vloeiendheid met een hogere resolutie en een hogere helderheid van 500 nits, en biedt zo de beste ervaring voor creatief werk en meeslepende AAA-games. En met Adaptive-Sync om tearing te verminderen, maakt vloeiendheid altijd deel uit van het plaatje.
Kies het WQHD 165Hz/3ms paneel voor de soepelste gaming-ervaring. De hoge verversingssnelheid en snelle respons worden ondersteund door G-SYNC™ met Advanced Optimus, dat gebruik maakt van een dynamische beeldschermschakelaar om de prestaties en vloeiendheid te maximaliseren terwijl de accu onderweg langer meegaat.
Eersteklas gemak
Handig draagbaar
 
90Wh
accu
Ruisonderdrukkende
camera
 
Configureerbaar
Multiwheel
 
Klaar voor gebruik
3DNR-camera
Configureerbaar Multiwheel
Audio
Beste luidsprekers in een gaming-laptop
*Bij interne tests produceerden de luidsprekers van de Zephyrus S17 een diepere bassen en een luider volume dan concurrerende gaming-laptops.
 
6
luidsprekers
 
Dubbele
Force-canceling woofers
 
3D-microfoon
array
Two-Way
AI Noise-Cancelation
 
Two-Way AI Noise Cancelation
Onze geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation-technologie werkt met elk invoerapparaat en ook met downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen van je eigen microfooninput en van inkomende feeds. Het draait ook op de CPU, wat de GPU vrijmaakt om hogere FPS-snelheden te behalen. Noise-canceling instellingen kunnen zelfs per programma worden aangepast, waarbij specifieke apps zoals voicechats worden gefilterd zonder dat dit gevolgen heeft voor de game-audio die je ongemoeid wilt laten.
Upgrademogelijkheden
Moeiteloze uitbreiding
Gemakkelijk te upgraden
ontwerp
Te upgraden
geheugen
SO-DIMM
Te upgraden
opslag
M.2 SSD's
Connectiviteit
Ultieme flexibiliteit
Thunderbolt™ 4
poort
SD-kaart
lezer
Type-C
Opladen
Type-A ondersteuning USB3.2 Gen2Type-A ondersteuning USB3.2 Gen2SD-kaartlezerLAN RJ-45 poortType-C met Thunderbolt™4
(ondersteunt DisplayPort™ 1.4/PD 3.0)
3,5mm audio-aansluitingVoedingHDMI 2.0bType-A ondersteuning USB3.2 Gen2Type-C ondersteuning USB3.2 Gen2
/DisplayPort™ 1.4/ PD 3.0
Software
UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
ROG Armoury Crate brengt systeem- en verlichtingsregelaars samen en brengt zo binnen één hulpprogramma essentiële zaken binnen handbereik. Definieer en wijzig eenvoudig Scenarioprofielen die automatisch aanpassingen maken bij het opstarten van favoriete games.

*Interface kan per versie verschillen.
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-games op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te gamen.

*Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; games-catalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.
Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Je kunt ook toepassingsspecifieke voorkeuren definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie en of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Neem met Armoury Crate de volledige controle over het configureerbare Multiwheel van de Zephyrus S17. Selecteer en herschik snel functies zoals volume- en microfoonregelaars, helderheid van het scherm, achtergrondverlichting van het toetsenbord, omschakelen tussen taken en selectie van de bedrijfsmodus. Wat de taak ook is, je kunt het Multiwheel aanpassen om je flow te versnellen.
Download de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.
Meegeleverde accessoires
Uitrusting klaar en gaan
ROG Chakram Core
100W adapter
ROG DELTA GAMING-HEADSET
ROG Ranger BP2701
ASUS Pen

Onderscheidingen

Video Reviews

[ROG Zephyrus S17] Highest performance and price! The ultimate gaming laptop that works slimy even in 4K

RTX3080 게이밍 랩탑으로 서울에서 경비행기 날렸습니다 (ASUS ROG Zephyrus S17 GX703)

롤 일러스트 아리를 그려봐요! | ASUS 제피러스 S17 GX703 게이밍 노트북으로 그림까지

ROG Zephyrus S17 GX703 한 걸음 위. 그 이상의 도약

RTX3080 게이밍 랩탑으로 서울에서 경비행기 날렸습니다 (ASUS ROG Zephyrus S17 GX703)

롤 일러스트 아리를 그려봐요! | ASUS 제피러스 S17 GX703 게이밍 노트북으로 그림까지

It's the best multimedia machine in the market right now

-

-

-

-

-

-

You've Never Seen a Laptop Do THIS...

ASUS Zephyrus S17 Review - The Best 17” Gaming Laptop?

ROG Zephyrus S17 | Step beyond the usual patterns

THE MOST POWERFUL: ASUS ROG Zephyrus S17 review

The best gaming laptop in 2021

Review of ROG Zephyrus S17 (GX703) - you can't hide behind the calm appearance of gigaflops ...

Gaming Laptop in a fresh new style

Zephyrus S17 is already in Ukraine! First acquaintance with the new ASUS ROG Zephyrus S17 (GX703)

Maximum power!

ROG Zephyrus S17: laptop with a rising keyboard.

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG Ranger BP2701 Gaming Backpack

De ROG Ranger BP2701 lichtgewicht gaming-rugzak is gemaakt van waterafstotend materiaal, met meerdere vakken, met plaats voor een laptop t/m 17"

ROG Chakram Core

ROG Chakram Core gaming-muis met programmeerbare joystick, geavanceerde 16000 dpi sensor, push-fit switch sockets ontwerp, instelbaar gewicht, stealth, instant screenshot en Aura Sync-verlichting

ROG Delta

RGB gaming-headset met Hi-Res ESS Quad-DAC, rond RGB-verlichtingseffect en USB-C connector voor pc's, consoles en mobiele gaming

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer