• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Ondersteuning
Reik tot een nieuwe horizon
ROG ScreenPad Plus
Verdubbel de mogelijkheden
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
Prestaties
Presteer op het hoogste niveau
ROG kiest zorgvuldig geavanceerde componenten om de stabiliteit en prestaties van het systeem te garanderen. Om de beste ervaring te leveren, gebruiken we DDR4-3200 geheugen dat draait op 1,2V. Het bereiken van die snelheid met modules van derden is niet gegarandeerd. Neem contact op met je lokale ASUS-supportcentrum voor meer details over opties voor geheugenupgrades.
Windows 10 Pro
BESTURINGSSYSTEEM
10e Gen. Intel®
Core™ i9 10980HK
CPU
NVIDIA® GeForce®
RTX 2080 SUPER™
GPU
ONDERSTEUNING TOT
48GB
DDR4-3200
Tot
2TB
SSD RAID 0
802.11ax
WIFI 6
WLAN
NVIDIA® GeForce RTX™ 20-serie GPUSnelle, stille prestaties. Real-time ray tracing en AI-verbeterde graphics. En de mobiliteit van 's werelds dunste en lichtste ontwerpen. Het is alles wat je wilt. En alleen te vinden in GeForce RTX™ gaming-laptops.
NVIDIA® Turing™ architectuurDeze revolutionaire architectuur, gecombineerd met ons gloednieuwe GeForce RTX™ platform, combineert real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading. Je hebt nog nooit eerder zulke games gemaakt en er zo van genoten.
Real-Time Ray Tracing In GamesRay tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt een niveau van realisme dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele renderingtechnieken. NVIDIA® Turing™ is de eerste GPU die in staat is om real-time ray tracing uit te voeren.
Verbluffende prestatiesGeForce RTX™ gaming-GPU's zijn uitgerust met volgende-generatie GDDR6-geheugen, ondersteuning voor DirectX 12-functies en meer. Oftewel, graphics opnieuw uitgevonden.
Drivers klaar voor gamingBehaal de hoogste prestatieniveaus en de meest vloeiende ervaring die mogelijk is, vanaf het moment dat je begint te gamen.
Baanbrekende gaming-technologieënGa voor de nieuwste NVIDIA® GameWorks™-technologieën, voor vloeiende gameplay, filmische ervaringen en revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR. Haal bovendien de prestaties in huis om de nieuwste schermen aan te sturen, inclusief VR, ultrahoge resolutie en meerdere beeldschermen tegelijk.
VR-gereedErvaar volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play-compatibiliteit met toonaangevende headsets, aangedreven door NVIDIA ® VRWorks™-technologieën. VR audio, fysica en haptiek laten je elk moment horen en voelen.
BEELDSCHERM
Ga voor hoge resolutie of hoge verversingssnelheid
  
4K UHD
HOOFDSCHERM
  
100%
Adobe RGB
  
3840x1100
Tweede scherm
  
FHD
IPS-NIVEAU PANEEL
  
300Hz
verversingssnelheid
  
3ms
responstijd
  
100%
sRGB
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
Koeling
Ga elke uitdaging aan
AAS Plus
Koeling
Vloeibaar metaal
Thermische verbinding
28,5mm
Luchtinlaat
+30%
luchtstroom
Bekijk de video
ONTWERP
Verbeter ultradunne gaming
Ergonomische
13°
schermkanteling
Flexibel
volledig metalen
behuizing
Ultradunne
20,9mm
vormfactor
Strakke, gestroomlijnde esthetiek past net zo moeiteloos bij je kantoor, een koffiezaakje en de gaming-arena.
Deze 15” laptop is 20,9 mm fun en weegt slechts 2,4 kg, met een combinatie van power en veelzijdigheid in een draagbaar pakket.
Een gebogen scharnier laat de verhoging van het aanraakscherm verspringend plaatsvinden, waardoor wrijving bij het openen van de klep wordt voorkomen.
Upgrademogelijkheden
Klaar voor de toekomst
ROG kiest zorgvuldig geavanceerde componenten om de stabiliteit en prestaties van het systeem te garanderen. Om de beste ervaring te leveren, gebruiken we DDR4-3200 geheugen dat draait op 1,2V. Het bereiken van die snelheid met modules van derden is niet gegarandeerd. Neem contact op met je lokale ASUS-supportcentrum voor meer details over opties voor geheugenupgrades.
Gemakkelijk te upgraden
Ontwerp
Te upgraden
RAM
Draagbaarheid
Draagbaar en krachtig
90Wh
Accu
Uiterst slanke
behuizing
Type-C
opladen
AUDIO
Hoor de ESS® Sabre brullen
2x
audio-aansluiting
7.1-kanaals
virtuele surround sound
Toetsenbord
De toetsen naar snelheid
PER-TOETS
RGB
1,4mm
Indrukafstand
Connectiviteit
Uitgebreide connectiviteit
USB 3.2 Gen 2 Type-CUSB 3.2 Gen 1 Type-AUSB 3.2 Gen 1 Type-ARJ45USB 3.2 Gen 2 Type-AHDMI 2.0bDC-inMic-in3,5mm audio-aansluiting
SOFTWARE
UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
* Interface kan per versie verschillen.
XBOX Game Pass
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-spellen op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te spelen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; de spelcatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
Screen Xpert
Screen Xpert-software zorgt voor naadloze navigatie tussen het primaire beeldscherm en het ScreenPad Plus tweede scherm. Het maakt slepen en neerzetten, touchscreenbediening en een reeks andere intuïtieve tools mogelijk om de ervaring te optimaliseren. Personaliseer de ScreenPad Plus-ervaring met taakgroepen die op commando tot 5 geselecteerde apps tonen, sneltoetsen om aangepaste snelkoppelingen voor het toetsenbord te maken en meer.
XSplit Gamecaster
De gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.
Aura Creator
Aura Creator is een krachtige verlichtingseditor waarmee je volledig nieuwe, complexe RGB-effecten kunt vervaardigen. Een eenvoudig te gebruiken interface stelt je in staat om voorgeïnstalleerde lichteffecten te personaliseren, laagjes en transities toe te voegen en ze te activeren voor een hele reeks van Aura Sync-apparaten. Maak aangepaste RGB-verlichting en laat je persoonlijkheid stralen.
Scenarioprofiel
Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Sonic Studio III
Sonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde noise-cancellation, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.
Game First VI
ROG GameFirst VI-technologie maximaliseert de doorvoer van games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS GT-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst VI-instellingen van de ROG-laptop.
Bundels
UITRUSTING KLAAR EN GAAN
*Gebundelde randapparatuur verschilt per regio.
ROG Gladius II Core
ROG GC21
ROG gaming-headset
ROG BP2500 rugzak
Palmsteun
65W ADAPTER
Dying Light 2, gepubliceerd en ontwikkeld door Techland sp. z o.o. Alle overige handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.

Onderscheidingen

Video Reviews

Performance is amazing

Asus continues its innovations with GX550

special laptop with super ideas from asus

a laptop from another universe with extraordinary specifications

Great invention from Asus

A content and game developer beast

a very powerful laptop for those who seeks ultimate performance

The most beautiful and powerful laptop

Zephyrus duo The price is more than 20 With 3 zeroes at the back Specs so crazy, outta whack

Expand your horizons with the #ZephyrusDuo15, features a #ROG #ScreenPad Plus secondary display that takes productivity and gaming experience to new heights. #ROGBeUnstoppableMY

Asus officially launched the high-end, unique Asus ROG Zephyrus Duo 15 in Malaysia. Sporting two screens, a fast Nvidia RTX 2080 Super Max-Q GPU, as well as a sleek design, it is the Taiwanese company’s most ambitious gaming laptop yet.

In one of the videos that we uploaded, we talked about the entire lineup of ROG lineup of laptops. The Zephyrus Duo is at the top of the hierarchy – and it packs with top-of-the-line hardware too.

Top Gaming Laptop Manufacture 2019 - ASUS

고성능 노트북의 새로운 기준, ROG 제피러스 듀오 GX550

Is there anything that immediately looks different from this laptop? Yep it has two screens bro!

GX550 is a low profile gaming laptop with great performance and comes with dual screen

The best innovation from this laptop is on the dual screens which have a very different mechanism from those used in the ZenBook Duo and ZenBook Pro Duo

Not only does it look cool or just to be stylish, but the latest ScreenPad Plus design has two different functions.

For you hardcore gamers, game streamers or content creators, you might drool because Asus has released a laptop that is the best of the best level

This laptop is intended for those who really need this laptop for work, such as streamers, professional gamers and content creators

A special high-performance laptop with extra comfort for content creators and connoisseurs of the best products that can be obtained today

The innovation made by Asus ROG is quite interesting, especially it will be useful for those of you who do work and don't think about price issues

I'm very, very excited about this laptop, not because this laptop is expensive, but because its features are really futuristic for me personally

I'm sure if you already have this laptop, your productive soul will definitely add to it

This laptop can be a very powerful portable machine

Not Expensive at all !!! 109,990 THB 2 screen laptops Asus ROG Zephyrus Duo 15 Must have!

Gaming Laptops with DUO screen ! - Zephyrus Duo how good is it on 100k THB?

Review - ASUS ROG Zephyrus Duo 15 GX550 2 Screen Inovation just WoW with Spec i7-10875H + RTX 2070 Super Max-Q

Review - ASUS ROG ZEPHYRUS DUO 15 Future laptops 2 screen yet porwerful

TWO SCREENS ON A LAPTOP ?! Asus Zephyrus Duo GX550 - what can it do?

Gaming laptop with two screens, powerful processor and graphics card - sounds like the best notebook for gamers? Today we're testing the ASUS ROG Zephyrus Duo 15. Watch!

51/5000 ASUS ROG Zephyrus Duo | PLN 20,000 for 2 screens?

TWO SCREENS IN A LAPTOP FOR 18K ?! 😮 - ASUS RoG Zephyrus DUO | Test and review

1 Laptop 2 SCREENS WOW !!! ASUS ROG Zephyrus Duo 16 (2022)

The groundbreaking ASUS ROG Zephyrus Duo 15 laptop with ROG ScreenPad Plus secondary display and 10th generation Intel Core i9 CPU provides you an unforgettable gaming experience and outstanding productivity.

Currently, it is one of the most powerful single card gamer laptops in the world.

The latest and greatest!

ROG Zephyrus duo 15 Best laptop in 2020

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG Gladius II

Ergonomische optische gaming-muis, geoptimaliseerd voor first person shooters, met easy-swap schakelsocket, Aura Sync RGB-verlichting en DPI-doel duimknop

ROG Delta

RGB gaming-headset met Hi-Res ESS Quad-DAC, rond RGB-verlichtingseffect en USB-C connector voor pc's, consoles en mobiele gaming

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer