• Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Ondersteuning
Reik tot een nieuwe horizon
ROG ScreenPad Plus
Verdubbel de mogelijkheden
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
Prestaties
Presteer op het hoogste niveau
ROG kiest zorgvuldig geavanceerde componenten om de stabiliteit en prestaties van het systeem te garanderen. Om de beste ervaring te leveren, gebruiken we DDR4-3200 geheugen dat draait op 1,2V. Het bereiken van die snelheid met modules van derden is niet gegarandeerd. Neem contact op met je lokale ASUS-supportcentrum voor meer details over opties voor geheugenupgrades.
Windows 10 Pro
BESTURINGSSYSTEEM
10e Gen. Intel®
Core™ i9 10980HK
CPU
NVIDIA® GeForce®
RTX 2080 SUPER™
GPU
ONDERSTEUNING TOT
48GB
DDR4-3200
Tot
2TB
SSD RAID 0
802.11ax
WIFI 6
WLAN
NVIDIA® GeForce RTX™ 20-serie GPUSnelle, stille prestaties. Real-time ray tracing en AI-verbeterde graphics. En de mobiliteit van 's werelds dunste en lichtste ontwerpen. Het is alles wat je wilt. En alleen te vinden in GeForce RTX™ gaming-laptops.
NVIDIA® Turing™ architectuurDeze revolutionaire architectuur, gecombineerd met ons gloednieuwe GeForce RTX™ platform, combineert real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading. Je hebt nog nooit eerder zulke games gemaakt en er zo van genoten.
Real-Time Ray Tracing In GamesRay tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt een niveau van realisme dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele renderingtechnieken. NVIDIA® Turing™ is de eerste GPU die in staat is om real-time ray tracing uit te voeren.
Verbluffende prestatiesGeForce RTX™ gaming-GPU's zijn uitgerust met volgende-generatie GDDR6-geheugen, ondersteuning voor DirectX 12-functies en meer. Oftewel, graphics opnieuw uitgevonden.
Drivers klaar voor gamingBehaal de hoogste prestatieniveaus en de meest vloeiende ervaring die mogelijk is, vanaf het moment dat je begint te gamen.
Baanbrekende gaming-technologieënGa voor de nieuwste NVIDIA® GameWorks™-technologieën, voor vloeiende gameplay, filmische ervaringen en revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR. Haal bovendien de prestaties in huis om de nieuwste schermen aan te sturen, inclusief VR, ultrahoge resolutie en meerdere beeldschermen tegelijk.
VR-gereedErvaar volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play-compatibiliteit met toonaangevende headsets, aangedreven door NVIDIA ® VRWorks™-technologieën. VR audio, fysica en haptiek laten je elk moment horen en voelen.
BEELDSCHERM
Ga voor hoge resolutie of hoge verversingssnelheid
  
4K UHD
HOOFDSCHERM
  
100%
Adobe RGB
  
3840x1100
Tweede scherm
  
FHD
IPS-NIVEAU PANEEL
  
300Hz
verversingssnelheid
  
3ms
responstijd
  
100%
sRGB
GAMING-BEELDEN, GRAPHICS EN GEBRUIKERSINTERFACE NIET DEFINITIEF
Koeling
Ga elke uitdaging aan
AAS Plus
Koeling
Vloeibaar metaal
Thermische verbinding
28,5mm
Luchtinlaat
+30%
luchtstroom
Bekijk de video
ONTWERP
Verbeter ultradunne gaming
Ergonomische
13°
schermkanteling
Flexibel
volledig metalen
behuizing
Ultradunne
20,9mm
vormfactor
Strakke, gestroomlijnde esthetiek past net zo moeiteloos bij je kantoor, een koffiezaakje en de gaming-arena.
Deze 15” laptop is 20,9 mm fun en weegt slechts 2,4 kg, met een combinatie van power en veelzijdigheid in een draagbaar pakket.
Een gebogen scharnier laat de verhoging van het aanraakscherm verspringend plaatsvinden, waardoor wrijving bij het openen van de klep wordt voorkomen.
Upgrademogelijkheden
Klaar voor de toekomst
ROG kiest zorgvuldig geavanceerde componenten om de stabiliteit en prestaties van het systeem te garanderen. Om de beste ervaring te leveren, gebruiken we DDR4-3200 geheugen dat draait op 1,2V. Het bereiken van die snelheid met modules van derden is niet gegarandeerd. Neem contact op met je lokale ASUS-supportcentrum voor meer details over opties voor geheugenupgrades.
Gemakkelijk te upgraden
Ontwerp
Te upgraden
RAM
Draagbaarheid
Draagbaar en krachtig
90Wh
Accu
Uiterst slanke
behuizing
Type-C
opladen
AUDIO
Hoor de ESS® Sabre brullen
2x
audio-aansluiting
7.1-kanaals
virtuele surround sound
Toetsenbord
De toetsen naar snelheid
PER-TOETS
RGB
1,4mm
Indrukafstand
Connectiviteit
Uitgebreide connectiviteit
USB 3.2 Gen 2 Type-CUSB 3.2 Gen 1 Type-AUSB 3.2 Gen 1 Type-ARJ45USB 3.2 Gen 2 Type-AHDMI 2.0bDC-inMic-in3,5mm audio-aansluiting
SOFTWARE
UNIFORME SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
* Interface kan per versie verschillen.
XBOX Game Pass
Onbeperkte toegang tot meer dan 100 hoogwaardige pc-spellen op Windows 10. Eén maand abonnement op Game Pass is inbegrepen bij de aankoop van je apparaat. Omdat er steeds games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws om te spelen.

* Actief abonnement vereist; loopt door totdat het wordt geannuleerd; de spelcatalogus varieert in de loop van de tijd. Vereist Windows 10 en een app om pc-games te spelen; zie details op xbox.com/pcgamesplan. Zie xbox.com/game-pass.
Screen Xpert
Screen Xpert-software zorgt voor naadloze navigatie tussen het primaire beeldscherm en het ScreenPad Plus tweede scherm. Het maakt slepen en neerzetten, touchscreenbediening en een reeks andere intuïtieve tools mogelijk om de ervaring te optimaliseren. Personaliseer de ScreenPad Plus-ervaring met taakgroepen die op commando tot 5 geselecteerde apps tonen, sneltoetsen om aangepaste snelkoppelingen voor het toetsenbord te maken en meer.
XSplit Gamecaster
De gratis versie van XSplit Gamecaster maakt live streaming en uitzenden rechtstreeks naar internet streaming platforms mogelijk, of het maken van opnames om deze eenvoudig online te delen. Ook is interactie met het publiek mogelijk tijdens uitzendingen op YouTube en Twitch.
Aura Creator
Aura Creator is een krachtige verlichtingseditor waarmee je volledig nieuwe, complexe RGB-effecten kunt vervaardigen. Een eenvoudig te gebruiken interface stelt je in staat om voorgeïnstalleerde lichteffecten te personaliseren, laagjes en transities toe te voegen en ze te activeren voor een hele reeks van Aura Sync-apparaten. Maak aangepaste RGB-verlichting en laat je persoonlijkheid stralen.
Scenarioprofiel
Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Sonic Studio III
Sonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde noise-cancellation, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.
Game First VI
ROG GameFirst VI-technologie maximaliseert de doorvoer van games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS GT-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst VI-instellingen van de ROG-laptop.
Bundels
UITRUSTING KLAAR EN GAAN
*Gebundelde randapparatuur verschilt per regio.
ROG Gladius II Core
ROG GC21
ROG gaming-headset
ROG BP2500 rugzak
Palmsteun
65W ADAPTER
Dying Light 2, gepubliceerd en ontwikkeld door Techland sp. z o.o. Alle overige handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle rechten voorbehouden.
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo en GeForce zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de VS en andere landen.

Lowyat.net

Lowyat.net

Lowyat.net

Lowyat.net

GiriSonnaSeri Tech

Product video

GadgetIn

Gadget Squad YT

Rekometar

Jagat Review

The Lazy Monday

Estechmedia

Onedox

Kelvin Kurniawan

Jagat Review

Gaptech.id

DK ID

Extreme IT

Overclockzone TV

Notebookspec

Underdesktop

iXBT.com

Азамат Мусагалиев

nieantyfan

Tabletowo.pl

Ja,Rock!

TechnoStrefa

Cambotar | كمبوطر

AnonimInc

Tech2

Arab Hardware

Cambotar

Al7drani

unlimit-tech

Total Tech

TrueGaming

Omardizer

Giga Technology

UTD Saudi