• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning

&lt/Zephyrus G14&gt

Windows-logo op een zwarte achtergrond.

Windows 11 Pro
Tot een AMD Ryzen™ 9 7940HS CPU.

Meer info over prestaties

Een "GPU" op een zwarte achtergrond.

Tot een NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU met 125W max. TGP, NVIDIA® Advanced Optimus en DLSS 3.

Meer info over prestaties

Nebula-logo, een "N" op een zwarte achtergrond.

ROG Nebula HDR™
Tot 16:10 Mini LED QHD 165Hz Display, Pantone® Validation, 100% DCI-P3 en Dolby Vision.

Meer info over display

Vereenvoudigde afbeelding van het AniMe Matrix™-paneel, een rechthoek, onderverdeeld door een diagonale schuine streep.

AniMe Matrix™, 14.969 CNC-gefreesde gaten, 1449 LED's en aangepaste animaties.

Meer info over AniMe Matrix™

Twee golven tegenover elkaar.

ROG Intelligent Cooling
Een aangepaste dampkamer en vloeibaar metaal ondersteunen 0dB Ambient Cooling.

Meer info over koeling

Snel opladen tot 50% in 30 minuten, 100W USB Type-C opladen, en Wi-Fi 6E ondersteuning.

Snel opladen tot 50% in 30 minuten, 100W USB Type-C opladen, en Wi-Fi 6E ondersteuning.

Meer info over draagbaarheid

NVIDIA GEFORCE RTX logo AMD RYZEN 7000-SERIE Xbox Game Pass logo
#SCHERM
Basis laptopcontouren, met afbeelding op laptopscherm en paneelspecificaties boven het toetsenbordgedeelte

ROG Nebula HDR grafisch logo en merk, op een paarse en blauwe achtergrond.

Mini LED QHD
165Hz/3ms

16:10
beeldverhouding

600 nits piekhelderheid

504 dimzones

Nebula HDR-engine

ROG Nebula HDR grafisch logo en merk, op een paarse en blauwe achtergrond.

Voor gamers die ongelooflijke beweging en beeldhelderheid eisen, biedt de Zephyrus G14 een ongelooflijk Nebula HDR Display met een verversingssnelheid van 165Hz, 100% DCI-P3 dekking en 600 nits piekhelderheid, voor verbluffende HDR gameplay. Het 14”, 16:10 Mini LED-paneel biedt ongelooflijk diepe zwarttinten voor content die van het scherm springt, of je nu naar een film kijkt of een snel bewegende arena shooter speelt. Of kies voor een QHD 165Hz Nebula Display met 500 nits piekhelderheid, of een Full HD 144Hz display. Alle modellen hebben een ongelooflijke 91% scherm/behuizing ratio.

Meer info over ROG Nebula-displays vind je hier
*AniMe Matrix™ uitgeruste modellen zijn niet beschikbaar met Nebula HDR Mini LED-paneel.

Tot
QHD
resolutie
Tot
165Hz/3ms
verversingssnelheid


91%
scherm/behuizing
ratio
G-SYNC LOGO
Dolby Vision LOGO
Pantone Validated LOGO
Display HDR 600 LOGO
Afbeelding toont de verschillende verwerkingslagen en algoritmen, en het AMLED-logo.

Nebula HDR-engine

De Nebula HDR-engine is een speciaal ontwikkeld algoritme voor lokaal dimmen, dat verbluffende highlights produceert met ongeëvenaarde diepte. Het algoritme is getraind op een instructieset van meer dan 150 video's en meer dan 2000 foto's en kan dynamisch de HDR-verlichting aanpassen die nodig is om blooming rond individuele dimzones met 25% te minimaliseren.

De woorden "Mini LED" op een donkerblauwe en paarse achtergrond.

Mini LED-technologie

Mini LED's zijn veel kleiner dan gewone LED's, met diodes kleiner dan 0,2 mm. Schermtechnici kunnen deze diodes veel dichter bij elkaar plaatsen dan bij typische schermen, wat 504 afzonderlijke zones van Mini LED's mogelijk maakt die zichzelf afzonderlijk kunnen dimmen.

Cyberpunk-scène van een neonverlicht stadsgezicht uit het ROG SAGA-universum.

100.000:1 hoge contrast ratio

Dankzij de hoge pixeldichtheid van Mini LED’s hebben onze Nebula HDR-panelen een veel hogere contrastverhouding dan standaard laptopschermen. Dit zorgt voor donkerder zwart en helderdere highlights, voor een prachtig beeld dat er echt uit knalt.

Foto van een ROG SAGA-personage dat van de ene wolkenkrabber naar de andere springt om de G-SYNC-technologie te demonstreren.

G-SYNC technologie

Niets onderbreekt het volledig opgaan in games zo erg als screen tearing-effecten. GPU's renderen frames met variabele snelheden, maar schermen vernieuwen meestal constant, zodat ze niet synchroon kunnen lopen, wat zichtbare haperingen en artefacten veroorzaakt die je afleiden van de actie. Met NVIDIA® G-SYNC synchroniseert de verversingssnelheid van het scherm met de frame rate van de GPU om een eind te maken aan visuele tearing, haperingen tot een minimum te beperken en invoervertraging te verminderen. Maak je klaar om gameplay te ervaren die er natuurlijker dan ooit uitziet en aanvoelt.

Afbeelding toont de voordelen van Dolby Vision-technologie.

Dolby Vision®-technologie

Van scène tot scène, van frame tot frame, Dolby Vision ® laat media er beter uitzien. De technologie biedt een verbetering ten opzichte van high dynamic range (HDR) 4K video, door beelden dynamisch aan te passen om elk beeld dat je ziet rijker, helderder en levendiger te maken. Creators kunnen hun streams, video's en andere content filmen en bewerken in een formaat dat doorgaans wordt gebruikt door professionals in de sector.

Laptopscherm, met daarop een contrastrijke afbeelding van exploderende verf gesuperponeerd.

Pantone® kleurvalidatie

Elk IPS-niveau beeldscherm is in de fabriek gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de kleuren nauwkeurig zijn voor het Pantone®-palet. Kunstenaars, ontwerpers en contentmakers kunnen daardoor hoogwaardige content toevoegen aan hun portfolio's en op de zelfde machine genieten van rijkere gaming-beelden.

Afbeelding toont de kleurnauwkeurigheidsscore en kalibratie van het scherm.

100% DCI-P3 kleurdekking

Hoewel de sRGB-kleurruimte de standaard is voor de meeste digitale beelden, vertegenwoordigt deze slechts ongeveer 75% van het DCI-P3 spectrum dat wordt gebruikt voor professionele filmproducties. Beeldschermen met volledige DCI-P3 dekking bieden een breed kleurengamma en rijke kleuren, en laten je films en andere media precies zien zoals ze bedoeld waren om te worden ervaren.

#PRESTATIES

Next-gen vermogen

De 2023 Zephyrus G14 wordt aangedreven door het beste van AMD en NVIDIA® voor een fantastische Windows 11 Pro gaming-ervaring direct uit de verpakking. Uitgerust met tot de nieuwe AMD Ryzen™ 9 7940HS-processor en een NVIDIA® GeForce RTX® 4090 Laptop GPU met een max. TGP van 125W, evenals een MUX Switch en NVIDIA® Advanced Optimus-ondersteuning, is deze 14" krachtpatser klaar voor elke vorm van gaming of multitasking.


Windows 11 Pro
Besturingssysteem
Tot AMD
Ryzen™ 9 7940HS
CPU
Tot NVIDIA® GeForce
RTX™ 4090
Laptop GPU
Tot
1TB PCIe® 4.0
SSD-opslag
Tot
32GB 4800Hz
DDR5-geheugen
Tot
125W
GPU power met Dynamic Boost

AMD CPU

Zet je schrap voor alle games of projecten, met een AMD Ryzen™ 9 7940HS-processor met 8 cores en 16 threads. Of je nu single core vermogen nodig hebt voor gaming of multithreaded power voor multitasking, de Zephyrus G14 is klaar en in staat om het te leveren.


8 cores


16 threads

GPU-vermogen ontketend

Componenten van topklasse vereisen vermogen, vooral als het gaat om het maximaliseren van de gaming-prestaties van je GPU. Aangedreven door NVIDIA DLSS 3, ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en Max-Q technologieën. De NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU heeft een indrukwekkende max. TGP van 125W, dankzij de extra 25W die beschikbaar is via Dynamic Boost. Hogere vermogenslimieten zorgen ervoor dat de kaart langer een hogere boost kan geven, waardoor de absolute topprestaties uit je machine worden geperst, zodat je de hoogst mogelijke frame rates behaalt.

Tot NVIDIA® GeForce
RTX™ 4090
Laptop GPU
Max. TGP
125W
met Dynamic Boost

NVIDIA® Advanced Optimus

GeForce RTX 40-serie laptops

Sneller dan snel voor gamers en creators

Naast elkaar geplaatste screenshots van gameplay, links met lage FPS met DLSS uitgeschakeld en ray tracing ingeschakeld, rechts met aanzienlijk hogere FPS met DLSS 3 ingeschakeld samen met ray tracing.

AI-aangedreven prestaties en levensechte graphics*

Maak een kwantumsprong in prestaties in games en creatieve apps met AI-aangedreven DLSS 3 en maak levensechte virtuele werelden mogelijk met volledige ray tracing.

Afbeelding van een zeepaardje met 3D-creatiesoftware, op drie panelen die de verschillende stadia van modelleren en inkleuren tonen.

Versnel je ideeën

NVIDIA Studio tilt je creatieve projecten naar een hoger niveau. Ontgrendel RTX- en AI-versnelling in de beste creatieve apps, NVIDIA Studio-stuurprogramma's voor maximale stabiliteit en een pakket met exclusieve tools om je creativiteit te versnellen.

Afbeelding van God of War op een laptopscherm, waarbij de linkerhelft veel dikker is met grotere bezels, en de rechterhelft modernere dunne en lichte gaming-laptops toont.

Geoptimaliseerde power en prestaties

NVIDIA Max-Q is een geavanceerd pakket van AI-aangedreven technologieën die het systeem optimaliseren voor piekefficiëntie. Dit maakt razendsnelle laptops mogelijk die dun en stil zijn, met een verbazingwekkende accuduur.

*Cyberpunk 2077 beeld vastgelegd op een desktop met nieuwe Ray Tracing: Overdrive Mode AAN, alleen ter illustratie. De werkelijke prestaties verschillen per systeem.

NVIDIA GEFORCE RTX logo
Artistieke weergave van het signaalpad tussen de CPU, GPU, MUX Switch en scherm.

MUX Switch met NVIDIA Advanced Optimus

Met NVIDIA® Advanced Optimus kan de laptop automatisch frames van de afzonderlijke GPU rechtstreeks naar het scherm leiden met behulp van een MUX Switch, waarbij de geïntegreerde graphics worden overgeslagen. Deze route verbetert de prestaties met 5-10% ten opzichte van machines zonder een MUX Switch, zodat je gegarandeerd de allerbeste gaming-ervaring krijgt - en dat allemaal zonder ook maar één knop te hoeven aanraken.

2D zwart en wit wireframe van een RAM DIMM, met 8 geheugenchips zichtbaar op de stick.

Energiezuinig DDR5-geheugen

Met een capaciteit tot 32GB die normaal gesproken is voorbehouden aan high-end werkstations, zorgt het ultrasnelle 4800MHz geheugen ervoor dat de Zephyrus G14 moeiteloos kan multitasken. Eén SO-DIMM is toegankelijk voor toekomstige upgrades.

2D zwart en wit wireframe van een M.2 SSD, met "NVMe PCIE® 4.0 SSD" geschreven op de schijf.

Ruime opslag

Games, applicaties en grote bestanden worden met warpsnelheid geladen op een ultrasnelle PCIe 4.0 SSD. Tot 1TB aan opslagruimte laat veel ruimte over voor creatieve apps en tonnen aan games, met genoeg resterende ruimte voor je professionele portfolio.

Game. Stream. Creëer.

De Zephyrus G14 is vanaf de grond opgebouwd voor gamers - en natuurlijk voor game-ontwikkelaars. De Zephyrus G14 kan alle nieuwste game-engines draaien, zoals Unity en Autodesk, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en iets nieuws kunt maken. Of je nu een digitale kunstenaar, streamer of video-editor bent, of experimenteert met animatie en game-ontwikkeling, de Zephyrus G14 heeft alle pk's die je nodig hebt om je creaties naar het volgende niveau te tillen.

#THERMISCH

Krachtige hardware vereist robuuste koeling, vooral in een compacte behuizing. De Zephyrus G14 bevat een dampkamer voor de CPU en GPU met Thermal Grizzly's vloeibaar metalen thermische compound, voor uiterst efficiënte warmteoverdracht vanaf de warmste onderdelen van de machine. Met een dekking van 48,2% van de warmteproducerende componenten maakt de dampkamer het mogelijk dat de G14 een 25W hoger stroombudget heeft, waarbij de prestaties tot het uiterste worden gedreven zonder dat het ventilatorgeluid of de behuizingsgrootte toeneemt.
In de Silent-bedrijfsmodus, tijdens taken op laag vermogen, zorgt de 0dB-technologie ervoor dat de ventilatoren automatisch worden uitgeschakeld, voor een echt stille ervaring.

*Meer info over ROG Intelligent Cooling™ hier.


Dampkamer


48,2%
thermische dekking

25W
hogere thermische speling
Grizzly_Logo
Vloeibaar metaal
Tot
13°C koelere

Tot
14x betere
thermische geleidbaarheid

0dB Ambient Cooling

koeling display
Bovenaanzicht van de Zephyrus G14, met de ROG Fearless Eye logo op het AniMe Matrix™ scherm. Bovenaanzicht van de Zephyrus G14, met tekst over het ontwerp van het AniMe Matrix™ paneel. Voor modellen zonder AniMe Matrix™ rolt een Moonlight White Zephyrus G14 voorbij met het Prismatische Film-effect op de klep. Profielaanzicht van de Zephyrus G14, met nadruk op de strakke esthetiek. Onderaanzicht van de Zephyrus G14, met nadruk op de volledig metalen cover. Zijaanzicht van het achterscharnier, met de nieuwe scharnier en ventilatie lay-out en het ROG Fearless Eye op het AniMe Matrix™ paneel.

PRECISIEBEWERKING

Het Prismatische Logo-naamplaatje is gemaakt met nano-imprint lithografie op de versterkte aluminium klep en heeft een glanzende nieuwe holografische tint.

De klep van de machine is bedekt met
14.969 precisie CNC-gefreesde gaatjes.

met 1449 miniLED's
op AniMe Matrix™-modellen

of een Prismatische Folie
die van onderaf oplicht en de klep siert.

De zijkant van de G14 is voor 2022 vernieuwd en ziet er nu
dunner & indrukwekkender
uit, met een strakke esthetiek.

De onderkant van de machine maakt gebruik van geperforeerd metaal, waardoor hij dun en licht blijft en makkelijker kan
ademen.

Een vernieuwde indicator markeert de systeemstatus en weerspiegelt het ruitpatroon van de behuizing.

Twee Eclipse Gray en twee Moonlight White Zephyrus G14's, opgesteld om de opties voor kleur en klepontwerp te tonen
Het smalle venster op de pagina scrollt mee met de pagina, en op de achtergrond staat een statische afbeelding van het personage OMNI, dienst lichaam wordt langzaam gescand terwijl je over de pagina navigeert.
#AniMe Matrix

Ontdek de matrix

AniMe Matrix™ en Virtual Pet OMNI hebben beide een upgrade gekregen. Meer LED's betekent meer animatiemogelijkheden, en OMNI keert terug met een hele reeks mini games, zoals een speelautomaat, een shooter en mollenjacht. De games verlichten naarmate je verder gaat ook de AniMe Matrix™, en als je hoge scores behaalt, ontgrendel je meer animaties voor OMNI als hij zich bij je voegt op het bureaublad.

Eindeloze personalisatie

Maak de Zephyrus G14 helemaal van jou met aanpasbare animatie-opties. Toon tekstberichten of systeemmeldingen, stel de matrix in om in realtime te reageren op je audiobron, of maak je eigen aangepaste animatie.

Demonstration of text effect. Demonstratie van pixel editor.

*PC nodig om aangepaste animaties op te slaan

#Software

TUNE UP

Zicht op het laptopscherm, met OMNI en zijn virtuele assistentopties op het scherm. Zicht op de hoofdpagina van Armoury Crate. Weergave van het Game Visual instellingenmenu in Armoury Crate. Weergave van het Scenario Profiles instellingenmenu in Armoury Crate.

ROG's eigen OMNI-mascotte fungeert als een leuke sidekick die ook dienst doet als interactieve assistent. Na activering leeft OMNI op je bureaublad en reageert het in realtime op veranderingen in de systeembelasting en het accuniveau. Het virtuele huisdier kan ook worden geconfigureerd om op het AniMe Matrix™-scherm van de Zephyrus G14 rond te hangen.

Wanneer je instellingen wilt tweaken, temperaturen wilt bewaken of aan je laptop wilt sleutelen, is Armoury Crate je commandocentrum. Realtime monitoring laat je zien waar je GPU, CPU en geheugen mee bezig zijn. RGB kan per game worden aangepast via Aura Sync. Ventilator- en vermogensprofielen laten je de akoestiek, vermogensafgifte en thermische kenmerken van de laptop in een oogwenk wijzigen. Exclusieve game-aanbiedingen houden je bibliotheek bovendien altijd aangevuld.

ROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke game-genres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in je bibliotheek.

Automatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.

#DRAAGBAARHEID

Ontgrendel je systeem eenvoudig en veilig met een FHD-webcam en ondersteuning voor Windows Hello.

WindowsHello LOGO
ROG Zephyrus G14
ROG Zephyrus G14
ROG Zephyrus G14

Flexibel 180 graden ErgoLift-scharnier

Snelladen tot 50% accu in slechts 30 minuten

Blijf onderweg verbonden met volledige ondersteuning voor Wi-Fi 6E. Logo van Wi-Fi 6E

Ontgrendel je systeem eenvoudig en veilig met een FHD-webcam en ondersteuning voor Windows Hello.

Zephyrus G14
Zephyrus G14
Zephyrus G14

Flexibel 180 graden ErgoLift-scharnier

Blijf onderweg verbonden met volledige ondersteuning voor Wi-Fi 6E. Logo van Wi-Fi 6E

Snelladen tot 50% accu in slechts 30 minuten

#AUDIO
Drie Moonlight White Zephyrus G14's, opgesteld op drie pilaren van verschillende hoogte, met de klep dicht, half open en helemaal open.

Feel the beat

Virtuele 5.1.2-kanaals surround sound, aangedreven door Dolby Atmos® -technologie, plaatst je midden in de actie met een volume dat 1,78x luider is dan de Zephyrus G14 uit 2021. Dubbele tweeters vuren het geluid rechtstreeks op je af, terwijl dubbele Smart Amp-woofers het geluid van de tafel onder het toestel laten weerkaatsen. Schakel tussen 6 vooraf ingestelde modi die de instellingen optimaliseren op basis van type game en media, of maak handmatige aanpassingen die passen bij je behoeften en voorkeuren. Two-Way AI Noise Cancelation filtert zowel de input- als de output-audio, zodat streams, chats en opnames duidelijker dan ooit worden.


DolbyAtmos LOGO

Vier
luidsprekers

1.78X
luider volume
Two-Way
AI Noise Cancelation
Veelzijdige
3D-microfoon
array
Moonlight White en Eclipse Gray Zephyrus G14's, rug tegen rug, zwevend om de nadruk op het luidsprekersysteem te tonen.

Dolby Atmos®

Of je nu een hoofdtelefoon of luidsprekers gebruikt, de Dolby Atmos®-technologie verbetert de ruimtelijke onderdompeling via meer genuanceerde, gelaagde virtuele surround sound-effecten die verder kunnen worden geoptimaliseerd met speciaal afgestemde, vooraf ingestelde modi voor films en games.

Moonlight White en Eclipse Gray Zephyrus G14's, rug tegen rug, tonen dekking van de 3D microfoonarray.

3D-microfoonarray

Drie modi voor de geïntegreerde microfoonarray geven je meer controle over je input. De Cardioïde-modus vangt het geluid op van direct vóór de laptop, terwijl de input van de achterkant wordt geminimaliseerd, wat het ideaal maakt voor streaming en gaming. De Stereo-modus gebruikt de rechter- en linkerkanalen om een breder geluidslandschap vast te leggen voor live muziek of andere ervaringen waar je helemaal in op wilt gaan. De Omnidirectionele modus pikt het geluid uit alle richtingen op voor duidelijkere vergadergesprekken.

Moonlight White Zephyrus G14, met links een artistieke weergave van zompige audio en rechts gefilterde audio.

Two-Way AI Noise Cancelation

Onze geavanceerde Two-Way AI Noise Cancelation-technologie werkt met elk invoerapparaat en ook met downstreamverbindingen, zodat je ruis kunt verwijderen van zowel je eigen microfoon als inkomende feeds. Het draait ook via de CPU, wat de GPU vrijmaakt om hogere in-game FPS-snelheden te behalen. Noise-canceling instellingen kunnen zelfs per programma worden aangepast, waarbij specifieke apps zoals voice chats worden gefilterd zonder dat dit gevolgen heeft voor de game-audio die je ongemoeid wilt laten.

#KEYBOARD
Bovenaanzicht van een Moonlight White Zephyrus G14, met ROG SAGA-personages op het scherm en het toetsenbord verlicht in het wit voor één foto, met een schuifknop om als alternatief een optie met één zone-RGB te zien.
+0%
Wit licht
1-zone RGB

Mash up

De 2023 Zephyrus G14 heeft een desktop-geïnspireerde toetsenbordindeling die past bij het grotere 16:10 beeldscherm. Overstroke-technologie zorgt ervoor dat het toetsenbord bij elke toetsaanslag sneller reageert en het ErgoLift-ontwerp plaatst het toetsenbord in een hogere hoek om het typen comfortabeler te maken. Volume, microfoon dempen en ROG Armoury Crate sneltoetsen houden kritische commando's binnen handbereik. De sneltoetsen zijn ook volledig aanpasbaar, en kunnen geprogrammeerd worden om apps te starten, als functietoets ingesteld worden, of als macro gebruikt worden.


Desktop-geïnspireerde
indeling
Gaming
sneltoetsen
met macrofunctie

Snel activerende
toetsschakelaars
Logo van ASUS AURA SYNC
#CONNECTIVITEIT

Aanpasbare connectiviteit

Dubbele USB Type-C-poorten, waarvan één met vermogensafgifte en DisplayPort™ 1.4 ondersteuning, en een stel USB 3.2 Type-A-poorten zorgen voor ruime aansluitmogelijkheden. De gloednieuwe toevoeging van een Micro SD-kaartlezer is perfect voor ontwerpers die onderweg gegevens moeten overzetten.

Micro SD-kaartlezer
(UHS II)
USB 3.2 Gen2 Type-C met DisplayPort™ 1.4
USB 3.2 Gen2 Type-A
Voeding
HDMI 2.1
USB 4 Type-C met
DisplayPort™ 1.4 en Power Delivery
3,5mm audio-aansluiting

Uitrusting gereed!

Bundel de ROG Zephyrus G14 met een scala aan gaming-randapparatuur en accessoires. Navigeer soepel en nauwkeurig met de ROG Impact gaming-muis. Verlicht je last met een kleinere, 100W adapter met genoeg vermogen om je overal productief te houden. En geef je laptop onderweg wat extra bescherming met een handige hoes met perfecte afmetingen.

*Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.

Promotionele compositie-afbeelding voor Xbox Game Pass, met onder andere beelden van Halo en Microsoft Flight Simulator 5.

Xbox Game Pass Ultimate

Ontdek je volgende favoriete game

Speel meer dan 100 games van hoge kwaliteit met vrienden op je pc, console, telefoon of tablet voor één lage maandelijkse prijs.* Omdat er constant games worden toegevoegd, is er altijd iets nieuws te spelen.

*Voorwaarden en uitzonderingen zijn van toepassing. De gamescatalogus varieert per tijd, regio en toestel. Zie xbox.com/gamepass en https://www.ea.com/eaplay/terms voor details. Xbox Cloud Gaming: Streaminglimieten zijn van toepassing. Compatibele controller (afzonderlijk verkocht), ondersteund apparaat en Xbox Game Pass-app vereist; zie systeemvereisten. De systeemeisen verschillen per game; de prestaties nemen toe bij krachtigere systemen.

Scan de doos met je
telefoon om OMNI te vinden