• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Ondersteuning
Bereik ultradunne gaming
Ontwerp
SLANK EN DRAAGBAAR
PRESTATIES
WERK HARD. SPEEL HARD.
GeForce
RTX™ 2060
1298MHz bij 65W
Windows 10 Pro
Besturingssysteem
Ryzen™ 7 4800HS
CPU
Tot
1TB
NVMe SSD
Tot
32GB
DDR4-3200
NVIDIA® GeForce RTX™ 20-serie GPUSnelle, stille prestaties. Real-time ray tracing en AI-verbeterde graphics. En de mobiliteit van 's werelds dunste en lichtste ontwerpen. Het is alles wat u wilt. En alleen te vinden in GeForce RTX™ gaming-laptops.
NVIDIA® Turing™ architectuurDeze revolutionaire architectuur, gecombineerd met ons gloednieuwe GeForce RTX™ platform, combineert real-time ray tracing, kunstmatige intelligentie en programmeerbare shading. Je hebt nog nooit eerder zulke games gemaakt en er zo van genoten.
Real-Time Ray Tracing In GamesRay tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt een niveau van realisme dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele renderingtechnieken. NVIDIA® Turing™ is de eerste GPU die in staat is om real-time ray tracing uit te voeren.
Verbluffende prestatiesGeForce RTX™ gaming-GPU's zijn uitgerust met volgende-generatie GDDR6-geheugen, ondersteuning voor DirectX 12-functies en meer. Oftewel, graphics opnieuw uitgevonden.
Drivers klaar voor gamingBehaal de hoogste prestatieniveaus en de meest vloeiende ervaring die mogelijk is, vanaf het moment dat men begint te spelen.
Baanbrekende gaming-technologieënGa voor de nieuwste NVIDIA® GameWorks™-technologieën, voor vloeiende gameplay, filmische ervaringen en revolutionaire 360-graden beeldvastlegging, zelfs in VR. Haal bovendien de prestaties in huis om de nieuwste schermen aan te sturen, inclusief VR, ultrahoge resolutie en meerdere beeldschermen tegelijk.
VR-gereedErvaar volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play-compatibiliteit met toonaangevende headsets, aangedreven door NVIDIA ® VRWorks™-technologieën. VR audio, fysica en haptiek laten gebruikers elk moment horen en voelen.
PRODUCTIVITEIT
BLIJF ONDERWEG ACTIEF
Type-C opladen
Ondersteuning
BEELDSCHERM
WERKELIJKE KLEUR EN SNELHEID OP HET SCHERM
Tot
240Hz
verversingssnelheid
Snelle
3ms
reactietijd
81%
scherm/behuizing ratio
6,2mm
dunne bezels
Adaptive Sync
technologie
AUDIO
VERSTERK UW AUDIO
Smart-amp
technologie
2x
luider volume
3.5x
meer bas
3.5x
groter dynamisch bereik
KOELING
INTELLIGENT COOLING VERBETERT DE ERVARING
Zelfreinigende
Koeling
83-bladen
ventilatoren
Speciale
heat pipes
Scenarioprofielen
Naadloos schakelen tussen modi
TOETSENBORD
EEN TIKJE GAMING-GENIALITEIT
Desktop-geïnspireerde
indeling
N-key
rollover
Witte achtergrondverlichting
Toetsenbord
Overstroke
technologie
EXCLUSIEVE SOFTWARE
VERENIGDE SYSTEEMAFSTELLING EN PERSONALISATIE
Meer info > 
|
|
|
|
|
|
GameFirst VIROG GameFirst VI-technologie maximaliseert de doorvoer voor games! Het kent prioriteit toe aan netwerkpakketten, voor verhoogde bandbreedte voor online gaming en streaming waar dit het meest nodig is. In de Auto-modus krijgen toepassingen automatisch prioriteit; de Handmatige modus laat gebruikers programma's categoriseren en er op basis hiervan prioriteit aan toekennen. Daarnaast zorgt ROG First ervoor dat ROG- en ASUS GT-serie routers pakketten prioriteren volgens de GameFirst VI-instellingen van de ROG-laptop.
GameVisualROG GameVisual-software biedt zes deskundig afgestemde grafische modi die zijn ontworpen om visuele ervaringen te optimaliseren voor specifieke spelgenres. De First Person Shooter (FPS)-modus verbetert bijvoorbeeld de zichtbaarheid in donkere omgevingen, om vijanden die ergens in de schaduw rondhangen te verrassen. Gebruik GameVisual om de beste ervaring te krijgen voor elke game in de spelbibliotheek.
Sonic Studio IIISonic Studio III ondersteunt alle in-game audiobehoeften. Het hoofdbedieningspaneel biedt handmatige aanpassingen en geeft daarnaast toegang tot vijf speciaal afgestemde audiomodi voor verschillende speltypen. Verbeterde ruisonderdrukking, stemvolumestabilisatie en echo-onderdrukking voor opnames zorgen voor duidelijkere audiotransmissie voor team-spraakchats en streaming.
Aura CorePas de RGB-verlichting op Aura-compatibele randapparatuur aan de eigen gaming-stijl aan. Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van Aura Core stelt gebruikers in staat om een briljant spectrum van lichteffecten en kleuren aan te passen, naast het wisselen tussen vooraf ingestelde verlichtingsmodi. Ook is het mogelijk om Aura Sync activeren om de kleuren en effecten op meerdere apparaten met elkaar overeen te laten stemmen.
ScenarioprofielenAutomatisch schakelen tussen Silent (stille), Performance (prestatie) en Turbo-modi is slechts het begin voor Scenarioprofielen. Het is ook mogelijk om toepassingsspecifieke voorkeuren te definiëren voor andere essentiële systeeminstellingen, zoals de verlichtingsconfiguratie, of de Windows-toets of het touchpad is ingeschakeld, en welk GameFirst VI- en Sonic Studio III-profiel moet worden gebruikt. Armoury Crate maakt in een oogwenk aanpassingen die het beste bij de huidige taak passen, en elk profiel is precies naar eigen wens te configureren.
Android/iOS-appDownload de gratis mobiele app Armoury Crate voor Android of iOS om eenvoudig toegang te krijgen tot instellingen zonder de game te onderbreken! Nu beschikbaar op zowel Google Play™ en de App Store.
I/O-POORTEN
UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT
12USB 3.2 Gen1 Type-A3Kensington-slot4Voeding5RJ456HDMI 2.0b
7USB 3.2 Gen1 Type-A8USB 3.2 Gen2 Type-C,DP 1.4, PD (ingang/uitgang)93,5mm audio-aansluiting
GEBUNDELDE RANDAPPARATUUR
UITGERUST VOOR GAMING EN MEER
* Gebundelde randapparatuur kan per regio verschillen. Informeer bij lokale leveranciers naar het exacte aanbod.
ROG GLADIUS II
ROG GC21
65W ADAPTER
ROG RUGZAK
Disclaimer
© 2019 NVIDIA Corporation. Alle rechten voorbehouden. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, NVIDIA BatteryBoost, NVIDIA Turing, Optimus en ShadowPlay zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2018 Square Enix Limited. Ontwikkeld door Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, een ZeniMax Media bedrijf. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS en het schildlogo zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. ©2019 Electronic Arts Inc., EA, het EA-logo, het DICE-logo, Battlefield, Battlefield V en het Battlefield V-logo zijn handelsmerken van Electronic Arts Inc. GEEN ENKELE FABRIKANT VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF UITRUSTING IS GELIEERD AAN DIT SPEL OF HEEFT HET GESPONSORD OF AANBEVOLEN. Beelden uit in-game engine. © 2019 Koch Media GmbH en uitgegeven by Deep Silver. Ontwikkeld door 4A Games. 4A Games Limited en hun respectievelijke logo zijn handelsmerken van 4A Games Limited. Metro Exodus is geïnspireerd op de internationale bestsellerromans METRO 2033 en METRO 2035 van Dmitry Gluchovsky. Alle overige handelsmerken, logo's en auteursrechten zijn eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2019, Epic Games, Inc. Epic, Epic Games, het Epic Games-logo, Fortnite, het Fortnite-logo, Unreal, Unreal Engine 4 en UE4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Epic Games, Inc. in de Verenigde Staten en elders. Alle rechten voorbehouden.

Onderscheidingen

Video Reviews

The Best All Rounder Gaming Laptop - ROG Zephyrus G15 GA503

화려한 조명과 강력한 발열제어! 신상 게이밍 노트북 ASUS ROG Strix G512 리뷰

ROG Zephyrus G15 | 크리에이터를 위한 초슬림 게이밍 노트북

ASUS ROG is claiming it's position again as thee best gaming brand in Indonesia.

First try! | ROG ZEPHYRUS GA502IU RYZEN 7 4800HS COD:MW WARZONE only at 39,990 บาท !!

ROG Zephyrus G15 - Ryzen 7 4800HS Exellent CPU Notebook even as desktop with light and thin on 39,900 THB

Review - ASUS ROG ZEPHYRUS G15 (GA502IU) : Ryzen 7 4800HS + GTX 1660 Ti Max-Q Fastest laptop ever

Review | ASUS ROG Zephyrus G15 GA502IU first gaming laptop with Ryzen 7 4800HS in Thailand

Laptops that faster then desktop! | Red Fish Heaven live #198

Review Zephyrus G Newest, powerful! AMD Ryzen 4000

[Review] ROG Zephyrus GA502IU Ryzen 7 4800 HS + GTX 1660Ti Newest Most Powerful!

The ROG Zephyrus G15 GA502 might be one of of the absolute BEST gaming laptops with a Ryzen 9 5900HS and RTX 3080 it has performance to destroy benchmarks and the G15 battery life is super impressive too.

This is the best gaming laptop for what I do. My favorite device so far this year

Media Reviews

CUSTOMER REVIEWS

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer