• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
De woorden "Krachtiger, meeslepender, levendiger" komen links en rechts het scherm op, waarna een zwarte en een witte versie van de Zephyrus G16 in beeld komen.

Levendiger

Meeslepender

Krachtiger

ROG ZEPHYRUS G16

Voer je game op.

Windows logo

Geniet van moeiteloze Windows 11 gaming-prestaties met tot een 13e generatie Intel® Core™ i9-13900H processor op de Zephyrus G16

CPU en GPU pictogram

Tot een NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU met, NVIDIA® Advanced Optimus en DLSS 3

QHD pictogram

Tot een 240Hz/3ms QHD-paneel, met 16:10 verhouding en 94% scherm/behuizing ratio

accu pictogram

Game onderweg dankzij een 90Wh accu en ondersteuning voor maximaal 100W USB Type-C opladen

Thunderbolt™ 4 logo

Uitbreidbare opslag, geheugen en uitgebreide I/O-connectiviteit, waaronder Thunderbolt™ 4

koeling pictogram

Thermische compound van vloeibaar metaal, Arc Flow Fans™ met 84 bladen en gerichte interne luchtstroom

NVIDIA Geforce RTX logo
game pass logo
SCHERM
ROG Nebula Display logo

94% scherm/behuizing ratio94% scherm/behuizing ratio

QHD 240HzQHD 240Hz

240Hz/3ms QHD-paneel optie240Hz/3ms QHD-paneel optie

3ms responstijd3ms responstijd

100% DCI-P3 kleur100% DCI-P3 kleur

Pantone® ValidatedPantone® Validated

16" scherm, 15" behuizing

Zet het gaming-erfgoed van de Zephyrus G15 voort met een prachtig 16" 240Hz QHD-scherm met ultradunne bezels van 4,66 mm op de gloednieuwe Zephyrus G16. De Zephyrus G16 heeft een beeldverhouding van 16:10 en een scherm/behuizing ratio van 94% en biedt ook 100% dekking van de DCI-P3-kleurruimte, Pantone® Validation en Dolby Vision HDR ondersteuning. Het Nebula Display, het paneel van de Zephyrus G16, laat je helemaal opgaan in je favoriete games of content, hoe snel dat ook gaat.

Snelle
240Hz
verversingssnelheid
Heldere
QHD
resolutie
Levendige
100%
DCI-P3 kleur

De Zephyrus G16 kan ook worden uitgerust met een FHD 165Hz paneel, met 100% sRGB en Dolby Vision ondersteuning. Met dezelfde extra hoge 16:10 beeldverhouding, dus bereid je voor om in de actie op te gaan als nooit tevoren.

165Hz
verversingssnelheid
FHD
resolutie
100%
sRGB
Dolby Vision logo
Moonlight White Zephyrus G16, met Fortnite gameplay en NVIDIA® merk op het scherm.
Moonlight White Zephyrus G16, met God of War Ragnarok gameplay en NVIDIA® merk op het scherm.
kleurrijke achtergrond
PRESTATIES
Roze en blauw licht
Blauwe achtergrond
Groene achtergrond

Precisievermogen

Bereid je voor op het ontsluiten van een heel nieuw niveau van Windows 11 gaming. Aangedreven door tot een 13e generatie Intel® Core™ i9 13900H processor en tot een NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU, is de Zephyrus G16 klaar om te domineren in de nieuwste AAA-games. Met ondersteuning voor maximaal 48GB RAM en maximaal 2TB SSD-opslag kan de G16 je hele gamesbibliotheek opslaan en achtergrond-apps moeiteloos soepel draaiende houden tijdens het gamen.

Zephyrus G16's schaduw "ROG Zephyrus G16" en "prestaties" benadrukt
Windows 11 Pro
Besturingssysteem
13e gen. Intel® Core™
i9 13900H
CPU
NVIDIA® GeForce
RTX™ 4070
Laptop GPU
Tot
48GB
DDR4-3200 RAM
Tot
2TB
SSD
NVIDIA®
Advanced Optimus
Zephyrus G16 op een donkere achtergrond, met ROG SAGA-personages op het scherm.

Volgende generatie verwerking

Dankzij de hybride core-technologie van Intels Raptor Lake CPU-architectuur offert de Zephyrus G16 geen energiezuinigheid of prestaties op. Of je nu games speelt met hoge frame rates of meerdere achtergrondprogramma's openhoudt terwijl je tegelijk streamt, de Intel® Core i9-13900H kan het allemaal aan.

Gestileerde 3D-weergave van een CPU met Intel® merk die in de machine wordt geplaatst.
Gestileerde 3D-weergave van een GPU met NVIDIA® merk die in de machine wordt geplaatst.

GeForce RTX 40-serie

Aangedreven door NVIDIA DLSS 3, ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en Max-Q technologieën. Voorzien van een NVIDIA® GeForce RTX 4070 Laptop GPU met een maximale TGP van 120W met Dynamic Boost, staat de Zephyrus G16 klaar om je gameplay te verbeteren in de nieuwste games.

GEFORCE RTX

THE ULTIMATE PLAY
Naast elkaar geplaatste screenshots van gameplay, links met lage FPS met DLSS uitgeschakeld en ray tracing ingeschakeld, rechts met aanzienlijk hogere FPS met DLSS 3 ingeschakeld samen met ray tracing.
AI-aangedreven prestaties en levensechte graphics*

Maak een kwantumsprong in prestaties in games en creatieve apps met AI-aangedreven DLSS 3 en maak levensechte virtuele werelden mogelijk met volledige ray tracing.

Afbeelding van een zeepaardje met 3D-creatiesoftware, op drie panelen die de verschillende stadia van modelleren en inkleuren tonen.
Versnel je ideeën

NVIDIA Studio tilt je creatieve projecten naar een hoger niveau. Ontgrendel RTX- en AI-versnelling in de beste creatieve apps, NVIDIA Studio-stuurprogramma's voor maximale stabiliteit en een pakket met exclusieve tools om je creativiteit te versnellen.

Afbeelding van God of War op een laptopscherm, waarbij de linkerhelft veel dikker is met grotere bezels, en de rechterhelft modernere dunne en lichte gaming-laptops toont.
Geoptimaliseerde power en prestaties

NVIDIA Max-Q is een geavanceerd pakket van AI-aangedreven technologieën die het systeem optimaliseren voor piekefficiëntie. Dit maakt razendsnelle laptops mogelijk die dun en stil zijn, met een verbazingwekkende accuduur.

*Cyberpunk 2077 beeld vastgelegd op een desktop met nieuwe Ray Tracing: Overdrive Mode AAN, alleen ter illustratie. De werkelijke prestaties verschillen per systeem.

Game. Stream. Creëer.

De Zephyrus G16 is vanaf de grond opgebouwd voor gamers - en natuurlijk voor game-ontwikkelaars. De Zephyrus G16 kan alle nieuwste game-engines draaien, zoals Unity en Autodesk, zodat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en iets nieuws kunt maken. Of je nu een digitale kunstenaar, streamer of video-editor bent, of experimenteert met animatie en game-ontwikkeling, de Zephyrus G16 heeft alle pk's die je nodig hebt om je creaties naar het volgende niveau te tillen.

ROG SAGA-personage SE7EN weergegeven boven het toetsenbord van de Zephyrus M16 terwijl ze een digitale zweep gebruikt, met software voor game-ontwikkeling en een stadsgezicht op het scherm.
THERMISCH
ROG Intelligent Cooling logo

Verbetert je ervaring

Elke krachtige laptop heeft een even krachtige koeloplossing nodig. De Zephyrus G16 is voorzien van geavanceerde ROG Intelligent Cooling om ervoor te zorgen dat hij altijd top presteert. Met Thermal Grizzly's thermische compound van vloeibaar metaal, tot 6 heatpipes, gerichte binnenwaartse luchtstroom en Arc Flow Fans met 84 bladen, kan de G16 zelfs de meest intensieve gaming-sessies met gemak aan. Deze overbouwde koeloplossing heeft nog een ander voordeel tijdens low power taken - echt stille werking met 0dB Ambient Cooling. De machine voert de warmte passief af, waarbij de ventilatoren indien nodig automatisch weer worden ingeschakeld.

Thermal Grizzly
Vloeibaar metaal
thermische compound
84-bladen
Arc Flow Fans™
Echt stil
0dB
Ambient Cooling
Gerichte
Luchtstroom
Met interne straalkoeling
Uitgebreide
6 heatpipes
Dekking
Holografische achtergrond
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16.
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16, met de nadruk op de Arc Flow Fans™.
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16, met de nadruk op het heatpipe-systeem.
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16, met de nadruk op de Arc Flow Fans™.
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16, met de nadruk op de thermische compound van vloeibaar metaal.
Exploded beeld van de koeloplossing van de Zephyrus G16.

Koeler ontwerp

Geniet van echt stille koeling bij lichte werkbelasting dankzij 0dB Ambient Cooling-technologie. In de Stille bedrijfsmodus schakelt het koelsysteem alle ventilatoren uit tijdens alledaagse taken, om warmte passief af te voeren. Dankzij minder afleiding kun je je concentreren op je werk en helemaal opgaan in films. Als de CPU- of GPU-temperaturen stijgen, schakelen de ventilatoren automatisch weer in.

Houd je CPU koel met Liquid Metal

De vloeibaar metalen compound van Thermal Grizzly verlaagt de CPU-temperaturen met tot wel 13°C in vergelijking met standaard thermische pasta. Het aanbrengen ervan op CPU's is delicaat werk, dus heeft ROG op maat gemaakte apparatuur in gebruik genomen om het proces te automatiseren met mechanische precisie. Het heeft ook een gepatenteerd interne omheining ontworpen om de compound te omvatten.

Tot
13°C
Koeler

Verbeterde Arc Flow Fans™ verplaatsen meer lucht met minder geluid

Onze Arc Flow-ventilatoren met 84 bladen variëren van basis tot punt in dikte om de luchtstroom te maximaliseren, afgetopt door een speciaal aerodynamisch golfpatroon dat turbulentie en geluid minimaliseert. Dankzij de 0dB-technologie schakelen de ventilatoren volledig uit wanneer de CPU- en GPU-temperaturen onder de 50°C komen in de Stille werkstand, voor echt onhoorbare koeling bij lichte werkbelasting.

Tweede generatie anti-stoftunnels verwijderen rommel

Het stofvrij houden van de koellichamen is cruciaal voor het handhaven van optimale warmteafvoer. Onze nieuwste antistof-maatregelen leiden deeltjes weg van de ventilatorbladen, koellichaamribben en andere koelcomponenten om ophoping in de loop van de tijd te voorkomen.

Tot 6 uitgebreide heatpipes zorgen dat je goed zit

Zes heatpipes voeren warmte af van niet alleen de CPU, GPU en VRAM, maar ook van de VRM-circuits die hen van stroom voorzien. Het verlagen van de temperatuur van deze componenten helpt de stabiliteit en betrouwbaarheid op lange termijn te verbeteren.

0,1mm ultradunne ribben voor de winst

De thermische energie wordt afgevoerd door vier koellichamen op de flanken. Elk is bekleed met ultradunne ribben van slechts 0,1mm dun, wat hogere dichtheid en lagere luchtweerstand mogelijk maakt dan bij gangbare ribben. 256 koellichaamribben met een totaal oppervlak van 103.385,5 mm² leiden de luchtstroom in meerdere richtingen en minimaliseren interferentie van het ErgoLift-ontwerp.

Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.
Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.
Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.
Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.

D E S I G N

Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.

ECLIPSE
GREY

ECLIPSE
GREY

Moonlight White en Eclipse Gray cirkels, elkaar overlappend met een donker reliëf van een rots op de achtergrond. Langzaam stijgen twee laptops van de onderkant van het scherm op om de twee gekleurde cirkels te bedekken, waarna een tegel die de Prismatische Film uitlegt de pagina volledig bedekt.

MOONLIGHT
WHITE

Close-up opname van de klep van de Zephyrus G16, om de glans van de Prismatische Film te benadrukken
Prismatische glans

Het asymmetrische dotmatrixontwerp op de klep bestaat uit 8279 perfect verdeelde gaatjes, met een prismatische film die de machine vanuit elke hoek laat schitteren.

Zicht op de klep, met nadruk op het nieuwe holografische naamplaatje.
Kosmische kleurtonen

Geïnspireerd door zonlicht dat op de ruimtestations in ROG SAGAvalt, is het naamplaatje van de G16 gedrukt met Nanoimprint Lithography, voor een subtiel holografisch effect.

Profielaanzicht van de Zephyrus G16, met het ErgoLift-scharnier volledig uitgeschoven tot 180°, wat de echte flexibiliteit van het scharnier toont.
Ergonomie en luchtstroom

De Zephyrus G16 heeft een ErgoLift-scharnier dat 180° kan bewegen. Dit komt de ergonomie ten goede, terwijl de behuizing bij het openen ook iets omhoog komt.

DRAAGBAARHEID

Altijd klaar voor actie

Geniet van het vermogen om overal te werken en te gamen, dankzij een lichtgewicht behuizing van 2 kilo en minder dan 20 mm dik. Met de geïntegreerde webcam kun je naadloos deelnemen aan videogesprekken en je machine ontgrendelen via Windows Hello. Een hoge-capaciteit 90Wh-accu betekent dat je minder aan het stopcontact vast zit en meer tijd kunt doorbrengen waar je wilt zijn. Type-C oplaadondersteuning verlengt de gebruiksduur nog verder, zodat gebruikers overal productief kunnen blijven met draagbare accu's. De geïntegreerde supersnelle Wi-Fi 6E maakt overal verbindingen mogelijk met lagere latentie, van volle collegezalen tot drukke koffiezaken.

*De Fast Charging-technologie wordt getest terwijl het apparaat is uitgeschakeld, met de bij het apparaat geleverde standaardadapter. De oplaadtijd kan als gevolg van systeemtolerantie variëren met +/-10%.
*Wi-Fi 6E is niet in alle regio's beschikbaar, neem voor meer info contact op met je lokale ROG-vertegenwoordiger

90Wh
Accu
Veelzijdige
Type-C
Snellaad
2KG
Lichtgewicht
slechts
19,9mm
Zephyrus G16 met de klep grotendeels gesloten, met het ROG Fearless Eye logo op het scherm.
Bovenaanzicht van de Moonlight White Zephyrus G16, met een gestileerde anime-tekening op het scherm en de RGB-verlichting op het toetsenbord.
BEDIENING

The Key To Victory

Typ en game in comfort dankzij de toetskappen met extra lange 1,7 mm indrukafstand. Dankzij n-key rollover hoef je je nooit zorgen te maken dat je een commando mist in het heetst van de strijd. Het toetsenbord heeft ook witte achtergrondverlichting, zodat je de actie ook altijd kunt volgen in donkere ruimtes.

Verlichte
toetsen
1,7mm
Indrukafstand
AURA SYNC
technologie
Bovenaanzicht van de Moonlight White Zephyrus G16, met een gestileerde anime-tekening op het scherm en de RGB-verlichting op het toetsenbord.
Wit licht
1-zone RGB
Kleurrijke achtergrond
SOFTWARE

Armoury Crate

Wanneer je instellingen wilt tweaken, temperaturen wilt bewaken of aan je laptop wilt sleutelen, is Armoury Crate je commandocentrum. Realtime monitoring laat je zien waar je GPU, CPU en geheugen mee bezig zijn. RGB kan per game worden aangepast via Aura Sync. Ventilator- en vermogensprofielen laten je de akoestiek, vermogensafgifte en thermische kenmerken van de laptop in een oogwenk wijzigen. Exclusieve game-aanbiedingen houden je bibliotheek bovendien altijd aangevuld.

Screenshot van de hoofdpagina van Armoury Crate.
Xbox Game Pass promotiebeeld, met onder andere Halo, Forza en Microsoft Flight Simulator. De tekst zegt "Ontdek je volgende favoriete game".

Xbox Game Pass

Toegang tot 100+ pc games inbegrepen bij dit apparaat. Download en speel nieuwe games zoals Microsoft Flight Simulator, plus recente toptitels zoals Minecraft Dungeons en Gears Tactics en veelgeprezen indie games. Voorwaarden zijn van toepassing.

*Activering vereist. Creditcard vereist. Tenzij je het opzegt, wordt het huidige abonnementstarief in rekening gebracht na afloop van de proefperiode. Game-catalogus varieert in loop der tijd (xbox.com/gamepass). Voor Xbox Game Pass Ultimate-gebruikers geldt een conversieratio. Limiet: 1 per persoon/account.

Moonlight White Zephyrus G16, met 3D-interpretatie van geluidsgolven op de achtergrond.
AUDIO

Geluid van studiokwaliteit

Laat je games en favoriete content echt tot leven komen met een getunede audio-oplossing. Zes luidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning kunnen scènes precies zo weergeven als de artiest ze heeft bedoeld, en ingebouwde Two-Way AI Noise Cancelation kan zowel inkomende als uitgaande audio vrij houden van omgevingsgeluiden, zodat je je alleen hoeft te richten op missiekritische communicatie.

6
Luidsprekers
Two-Way
AI Noise Cancelation
CONNECTIVITEIT
Profielaanzicht van de Zephyrus G16, met de nadruk op de I/O-poorten aan de zijkant, waaronder USB-Type C.

1

USB3.2 Gen2 Type-A

2

Micro SD

3

Kensington-slot

4

Thunderbolt™ 4
met DisplayPort™ 1.4, USB4 & Power Delivery

5

Voeding

6

HDMI 2.1

7

RJ45

8

USB3.2 Gen2 Type-A

9

USB3.2 Gen2 Type-C
met DisplayPort™ 1.4 & Power Delivery

10

3,5mm audio-aansluiting

Overzicht van de bundelopties voor de Zephyrus G16.
BUNDEL

Uitrusting klaar, gamen maar

#SCHERM

#PRESTATIES

#THERMISCH

#ONTWERP

#DRAAGBAARHEID

#BEDIENING

#SOFTWARE

#AUDIO

#CONNECTIVITEIT

#BUNDEL

Video Reviews

2023 ROG Zephyrus G16 - Amp Your Game. | ROG

2023 ROG Zephyrus G16 GU603 Product Video

The resolution of the camera is only HD, the light metering and color metering are not as good as they should be.

Overview of ROG Nebula and ROG Nebula HDR displays

ASUS Zephyrus G16 & Zephyrus M16 - GoodBye AMD! 😔

2023 ROG Zephyrus G16 - For All Uses.

New ASUS Gaming Laptops in 2023 are CRAZY!

ASUS Zephyrus G16 & Zephyrus M16 - GoodBye AMD! 😔

New ASUS Gaming Laptops in 2023 are CRAZY!

2023 ROG Zephyrus G16 - For All Uses.

2023 ROG Zephyrus G16 - Official unboxing video | ROG

Asus Zephyrus G16 Review (RTX 4060), Unboxing, Benchmarks, 5+ Games, Overclock, Display Test, More!

Video review from the channel Warkey

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Zephyrus M16 (2023) GU604

 • Windows 11 Pro 
 • GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU 
 • 13th Gen Intel® Core™ i9 
 • 16 inch QHD Mini-LED 240Hz/3ms, 16:10, ROG Nebula HDR™ 
 • 64GB of 4800MHz DDR5 RAM with 2 SO-DIMM 
 • 2TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD 

ROG Zephyrus duo 16 (2023) GX650

 • Windows 11 Pro 
 • GeForce RTX™ 4090 Laptop GPU  
 • AMD® Ryzen™  
 • 16" 
 • 4TB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0, RAID 0 SSD 

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De standaard Asus-testomgeving voor de accuduur is als volgt: Windows-besturingssysteem, schermmodule met 150 nits helderheid, verlichting uit en andere toepassingsinstellingen.
 • Video afspelen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth uitgeschakeld, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiebesparingsmodus ingesteld op Battery Saver, systeemvolume op 67% en video op volledig scherm, 1080p resolutie
 • Web browsen: tests zijn uitgevoerd met wifi/Bluetooth, Windows-energiebeheerschema ingesteld op Balanced, Taakbalk-energiemodus ingesteld op Better Battery en met gebruik van de website Weblooper Top50 in Google Chrome om de video af te spelen met een verversingstijd van 10 seconden.
 • Factoren die de accuduur beïnvloeden zijn onder andere de laptopconfiguratie, de energie-instellingen en de manier waarop de laptop wordt gebruikt. De accucapaciteit neemt af met het aantal cycli en de leeftijd.
 • Snellaadtijden zijn van toepassing wanneer de juiste ASUS/ROG-adapter wordt gebruikt die bij het geselecteerde model wordt geleverd en het systeem wordt uitgeschakeld (via het commando "afsluiten"). In compatibele scenario's kunnen accu's binnen 30 minuten tot 50% worden opgeladen bij een optimaal temperatuurbereik van 20-45 graden Celsius. Oplaadtijden kunnen +/10% variëren als gevolg van systeemtolerantie.
 • De termen HDMI en HDMI High-Definition Multimedia Interface, het HDMI handelsimago en de HDMI logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • De actuele versie van HDMI 2.1 moet worden gecontroleerd op de pagina met specificaties.
 • HDMI 2.0 is gewijzigd in HDMI 2.1 TMDS en HDMI 2.1 is gewijzigd in HDMI 2.1 FRL, met ingang van 3 mei 2022.
 • De actuele HDMI-versie van de producten moet worden gecontroleerd op de respectievelijke pagina met productspecificaties.
 • Unit met RJ45-poort ondersteunt geen "Power over Ethernet" (PoE), alleen datatransmissie.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer