• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Chakram Core

ROG Chakram Core gaming-muis met programmeerbare joystick, geavanceerde 16000 dpi sensor, push-fit switch sockets ontwerp, instelbaar gewicht, stealth, instant screenshot en Aura Sync-verlichting

 • Krachtig presterende gaming-muis met 16.000 dpi optische sensor, 40g acceleratie, 400 ips, 1000Hz polling rate en instelbare lift-off afstand
 • Programmeerbare, afneembare joystick met 256-niveaus analoge of 4-weg-directionele digitale modus voor superieure in-game controle
 • Schroefloos ontwerp met magnetische knoppen en cover zorgen voor eenvoudige toegang tot ROG-exclusieve push-fit switch sockets en instelbaar gewicht
 • Pivoterend knopmechanisme biedt responsieve muisklikken met een tactiel gevoel
 • Gewoon het instelbare gewicht van 13,6 gram toevoegen of verwijderen voor een totaalgewicht van slechts 97 of 111 gram
 • DPI On-The-Scroll biedt finetuning van de gevoeligheidsniveaus zonder software, en een speciale knop schakelt onmiddellijk tussen vier vooraf ingestelde niveaus
 • Gebruik de Stealth-knop om alle apps te verbergen en het geluid te dempen voor onmiddellijke privacy, of de Screenshot-knop om je moment van glorie vast te leggen
 • Armoury Crate maakt intuïtieve aanpassing mogelijk van de joystick, knoppen, muisinstellingen en gesynchroniseerde verlichting
 • NVIDIA Reflex Latency Analyzer maakt het mogelijk om de responsiviteit van de muis in real-time te monitoren
 • o Officieel geverifieerd voor NVIDIA Reflex Latency Analyzer om de responsiviteit van de muis te meten -Ontdek meer

Stylosa

Endpoint

Guillaume

Hardware Sugar

TR HD Reviews

The Tech Nation

Donanimhaber.com

Max Shelest

Rozetka

GAME-CHANGING FLEXIBILITEIT EN CONTROLE

De ROG Chakram Core is een 16.000 dpi, 1000Hz bekabelde gaming-muis met een programmeerbare, verwijderbare joystick die superieure controle direct onder je duim plaatst. Met exclusieve push-fit switch sockets, instelbaar gewicht en de unieke DPI On-The-Scroll functie voor het aanpassen van de gevoeligheid, plaatst de Chakram Core alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

MEET. ANALYSEER. WIN.

Bij competitieve gaming draait het bij de pc-prestaties om responsiviteit - hoe snel het scherm wordt bijgewerkt na een muisklik. NVIDIA Reflex Latency Analyzer registreert end-to-end systeemlatentie en levert een nauwkeurige meting van de pc-prestaties. Ga vol vertrouwen de strijd aan in de wetenschap dat je pc op topniveau presteert met Chakram Core, GeForce RTX GPU's en de 360Hz PG259QNR monitor.

ULTRA-PRESTATIES

De ROG Chakram Core is uitgerust met een hoogwaardige optische gaming-sensor die je de nauwkeurigheid en snelheid levert die je nodig hebt. De 100 tot 16.000 dpi sensor volgt bewegingen feilloos tot een verbazingwekkende snelheid van 400 inches per seconde (IPS), op maximaal 40g acceleratie. De 1000Hz polling rate zorgt voor vertragingsvrije responsiviteit, zodat de actie op het scherm direct reageert.
 • 16000 DPI

  RESOLUTIE
 • 40g

  MAX. ACCELERATIE
 • 400 IPS

  MAX. SNELHEID

PROGRAMMEERBARE JOYSTICK

Profiteer van de ingebouwde joystick voor een ongeëvenaard niveau van controle met de ROG Chakram Core en je gaming-toetsenbord. De joystick kan worden ingesteld op Digitale of Analoge modus, afhankelijk van je gaming-stijl. Kies tussen de lange of de korte joystick, of geen van beide.
De 256-niveaus analoge modus geeft je een niveau van controle dat je zou verwachten van een echte analoge joystick of gamepad-joystick, voor veel preciezere controle. Run-and-gun met je in-game personage, rijd in een voertuig en bestuur een vliegtuig, allemaal met de Chakram Core.

Let op: de gids ondersteunt de ROG Chakram-serie


Joystick toewijzingsgids
In digitale modus werkt de joystick in vier richtingen en kan hij worden geprogrammeerd voor extra bedieningsmogelijkheden in first-person-shooter (FPS) of battle royale games. Duw gewoon om te herladen, van wapen te wisselen, te kantelen, in-game kaarten te openen en meer.
De twee meegeleverde joysticks zijn geschikt voor verschillende handgroottes en gaming-stijlen. Ze kunnen worden verwijderd wanneer ze niet in gebruik zijn, en je kunt de stopcontact-cover plaatsen voor een verzonken paneel.

Let op: om schade te voorkomen, dien je ervoor te zorgen dat de joystick vóór de installatie in de juiste richting staat.


Meer info

STAPPEN JOYSTICKINSTALLATIE

 • 1 Kies je joystick

 • 2 Zorg ervoor dat de opening vóór de installatie verticaal is

 • 3 Klaar

Let op: zorg er voor soepele installatie en om schade te voorkomen voor dat de joystick in de juiste richting in de opening wordt geplaatst.

SCHROEFLOOS, MODULAIR ONTWERP

De ROG Chakram Core heeft een schroefloos modulair ontwerp, met een magnetische cover en knoppen, en exclusieve push-fit switch sockets en instelbare gewichten die veel mogelijkheden bieden om de Chakram Core helemaal aan jou aan te passen.
 • Afneembare magnetische knoppen

  De muisknoppen zijn ook magnetisch los te maken, voor snelle toegang tot de verwisselbare schakelaars, zonder schroevendraaier.
 • Exclusief push-fit switch socket ontwerp

  Met push-fit switch sockets kun je schakelaars verwisselen om de actuatiekracht van de muisknop en de feedback in enkele seconden te wijzigen. Plaats je favoriete schakelaars en vervang versleten en gebroken schakelaars om de levensduur te verlengen.
 • Afneembare magnetische cover

  De afneembare magnetische bovenklep kan eenvoudig worden verwijderd, zonder gereedschap.
 • Instelbaar gewicht

  Vind je ideale muisgevoel door eenvoudigweg het gewicht van 13,6 gram toe te voegen of te verwijderen om te schakelen tussen 97 of 111 gram.
 • Afneembare magnetische knoppen

  De muisknoppen zijn ook magnetisch los te maken, voor snelle toegang tot de verwisselbare schakelaars, zonder schroevendraaier.
 • Exclusief push-fit switch socket ontwerp

  Met push-fit switch sockets kun je schakelaars verwisselen om de actuatiekracht van de muisknop en de feedback in enkele seconden te wijzigen. Plaats je favoriete schakelaars en vervang versleten en gebroken schakelaars om de levensduur te verlengen.
 • Afneembare magnetische cover

  De afneembare magnetische bovenklep kan eenvoudig worden verwijderd, zonder gereedschap.
 • Instelbaar gewicht

  Vind je ideale muisgevoel door eenvoudigweg het gewicht van 13,6 gram toe te voegen of te verwijderen om te schakelen tussen 97 of 111 gram.

VOOR DE ULTIEME ERVARING

De ROG Chakram Core is ontworpen voor een uitzonderlijke gaming-ervaring, met functies die hem boven de concurrentie laten uitstijgen.
Een kortere indrukafstand betekent sneller klikken, daarom hebben ROG-technici de ROG Chakram Core uitgerust met pivoterende knoppen. Het mechanisme maakt gebruik van veren en metalen scharnieren om de toetsen in balans te houden en de afstand tussen de knoppen en de schakelaars te minimaliseren. Het resultaat is een minimale indrukafstand en een snelle terugkeer, wat zorgt voor uitmuntende snelheid, responsiviteit en consistentie bij elke klik.

Zero Gap

Toets

Schakelaar

Veer

scharnier

Door op de DPI-knop te tikken kun je direct tussen 4 gevoeligheidsniveaus schakelen.

Met de DPI On-The-Scroll-functie op de ROG Chakram Core kun je de gevoeligheid van de muis eenvoudig aanpassen, zonder dat er software nodig is. Houd de DPI-knop gewoon ingedrukt en scroll het wiel om gevoeligheidsniveaus te selecteren voor nauwkeuriger snipen of verhoog het om sneller over het scherm te kunnen scrollen. De lampjes op de Chakram Core veranderen zelfs om de huidige DPI-niveaus aan te geven. Druk nogmaals op de DPI-knop om de gevoeligheid te vergrendelen.STEALTH, INSTANT SCREENSHOT EN TARGET FOCUS

Gebruik Armoury Crate om Stealth, Instant Screenshot of Target Focus commando's toe te wijzen aan een knop of de joystick in digitale modus. Stealth verbergt alle apps en dempt audio voor directe privacy, Instant Screenshot laat je je moment van glorie vastleggen. Target Focus verlaagt direct het gevoeligheidsniveau voor nauwkeuriger snipen.
 • STEALTH

 • INSTANT SCREENSHOT

 • TARGET FOCUS

AURA-VERLICHTING

Til stijl naar een hoger niveau met ASUS Aura Sync RGB-verlichting. Pas de ROG Chakram Core volledig aan met behulp van een eindeloos spectrum aan kleuren en een scala aan dynamische lichteffecten. Alle verlichting kan worden gesynchroniseerd met een steeds groter wordend portfolio van Aura Sync-geschikte hardware, om een echt gepersonaliseerde gaming-ruimte te creëren.
 • Statischs= Statischs= Statisch
 • Ademendnom Ademendact Ademend
 • Reactief Reactief Reactief
 • Kleurencyclusm Kleurencyclust Kleurencyclus
GLADIUS II ORIGIN
GLADIUS II ORIGIN

ARMOURY CRATE

Armoury Crate is een uitgebreid, driver-gebaseerd hulpprogramma dat uitgebreide bedieningsmogelijkheden biedt. Een intuïtieve gebruikersinterface laat je de ROG Chakram Core moeiteloos afstemmen op je gameplay - pas de prestaties en oppervlaktekalibratie-instellingen aan, programmeer en wijs knoppen toe, pas verlichtingseffecten aan en meer. Het is zelfs mogelijk om hardwarestatistieken voor data-analyse bij te houden tijdens de gameplay.

Nu downloaden

VERGELIJK ROG CHAKRAM-SERIE

ROG Chakram Core
Connectiviteit Bekabelde USB Draadloze RF 2.4GHz
Bluetooth LE
Bekabelde USB
Sensor Optisch Optisch
Max. DPI 16000 DPI 16000 DPI
Programmeerbare joystick Ja
256-niveaus analoge modus
4-directionele digitale modus
Ja
256-niveaus analoge modus
4-directionele digitale modus
Programmeerbare knoppen Tot 9 knoppen
(5 + 4 digitale knoppen op joystick)
Tot 9 knoppen
(5 + 4 digitale knoppen op joystick)
Speciale DPI-knop 4 vooraf ingestelde niveaus 4 vooraf ingestelde niveaus
DPI On-The-Scroll Ja Ja
Exclusief push-fit schakelsocket-ontwerp Ja Ja
Instelbaar gewicht Ja Nee
Pivoterend knopmechanisme Ja Ja
Aanpasbare logo-badge Nee Ja
RGB-verlichting 2-zones RGB
Logo/Scrollwiel
3-zones RGB
Logo/Scrollwiel/Front
On-board geheugenprofiel 3 3
Kabeltype 1,8 meter lange gevlochten USB-kabel Afneembare 1,8 meter lange USB-kabel
Afmetingen 132,7 x 76,6 x 42,8mm 132,7 x 76,6 x 42,8mm
Gewicht 97/111 gram (met instelbaar gewicht) 122 gram (exclusief kabel)
Connectiviteit Bekabelde USB
Sensor Optisch
Max. DPI 16000 DPI
Programmeerbare joystick Ja
256-niveaus analoge modus
4-directionele digitale modus
Programmeerbare knoppen Tot 9 knoppen
(5 + 4 digitale knoppen op joystick)
Speciale DPI-knop 4 vooraf ingestelde niveaus
DPI On-The-Scroll Ja
Exclusief push-fit schakelsocket-ontwerp Ja
Instelbaar gewicht Ja
Pivoterend knopmechanisme Ja
Aanpasbare logo-badge Nee
RGB-verlichting 2-zones RGB
Logo/Scrollwiel
On-board geheugenprofiel 3
Kabeltype 1,8 meter lange gevlochten USB-kabel
Afmetingen 132,7 x 76,6 x 42,8mm
Gewicht 97/111 gram (met instelbaar gewicht)
Connectiviteit Draadloze RF 2.4GHz
Bluetooth LE
Bekabelde USB
Sensor Optisch
Max. DPI 16000 DPI
Programmeerbare joystick Ja
256-niveaus analoge modus
4-directionele digitale modus
Programmeerbare knoppen Tot 9 knoppen
(5 + 4 digitale knoppen op joystick)
Speciale DPI-knop 4 vooraf ingestelde niveaus
DPI On-The-Scroll Ja
Exclusief push-fit schakelsocket-ontwerp Ja
Instelbaar gewicht Nee
Pivoterend knopmechanisme Ja
Aanpasbare logo-badge Ja
RGB-verlichting 3-zones RGB
Logo/Scrollwiel/Front
On-board geheugenprofiel 3
Kabeltype Afneembare 1,8 meter lange USB-kabel
Afmetingen 132,7 x 76,6 x 42,8mm
Gewicht 122 gram (exclusief kabel)
 • Vereist een compatibel 360Hz G-SYNC beeldscherm (zoals de ROG Swift PG259QNR) en het gebruik van de USB-doorluspoort van de monitor.
 • Alleen voor officieel door NVIDIA geverifieerde muizen
 • De ROG Chakram Core voegt ondersteuning toe voor NVIDIA Reflex Latency Analyzer vanaf firmware V1.00.08.
 • NVIDIA Reflex zal latentieverbeteringen leveren in GPU-intensieve gaming-scenario's op GeForce GTX 900 en hogere NVIDIA-videokaarten in de belangrijkste competitieve games