• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Gladius II Core

ROG Gladius II Core lichtgewicht, ergonomische, optische gaming-mouse met snoer en sensor van 6200 dpi, exclusief ROG switch socket ontwerp en Aura Sync-verlichting

 • Klassieke ROG Gladius-ergonomie, met discrete knoppen links en rechts, een lichtgewicht ontwerp en duurzame slipvaste grepen aan de zijkant waarop het iconische ROG-totem is geëtst
 • Hoogwaardige PAW3327 optische sensor met maximaal 6200 DPI voor snel, nauwkeurige volgen
 • Exclusief ROG push-fit switch-socket ontwerp, bestendig tegen veel klikken en voor een lange levensduur
 • Intuitiëve ASUS Armoury II-software voor eenvoudig personaliseren van knoppen en instellingen voor prestaties en verlichting

Onderscheidingen

Video Reviews

TOP 5 Gaming Mouse

Unboxing and comparison of Asus TUF Gaming M3 Gen. II and ROG Gladius II Core | Gaming mice under a thousand

LICHTGEWICHT MODEL MET EEN STEVIGE SLAG

Het exclusieve ROG switch socket-ontwerp tilt personalisatie naar een geheel nieuw niveau door de mogelijkheid om muisschakelaars eenvoudig te verwisselen. Hierdoor kun je een schakelaar met je favoriete bedieningskracht en feedback installeren en versleten of kapotte schakelaars vervangen om de levensduur van de muis te verlengen.

HOOGWAARDIGE PRESTATIES

Met een hoogwaardige PAW3327 optische sensor is de ROG Gladius II Core de perfecte compagnon voor gaming-succes, met een gevoeligheid van 200 tot 6200 dpi voor uiterste precisie. De sensor volgt bewegingen tot 220 inches per seconde (IPS) bij een versnelling tot 30 g, waardoor je zo snel kunt vegen en schuiven als nodig is om de strijd te winnen. We hebben de binnenkant van de Gladius II Core's ook verbeterd; het resultaat is een hoogwaardige gaming-muis die 20% lichter is dan de originele Gladius. Dit vereenvoudigt elke beweging en verlicht pijn in gewrichten en vermoeidheid, waardoor je langer kunt spelen.

6200DPI

RESOLUTIE

30g

MAX ACCELERATIE

220IPS

MAX SNELHEID

EXCLUSIEF SWITCH SOCKET-ONTWERP

Het exclusieve ROG switch socket-ontwerp tilt personalisatie naar een geheel nieuw niveau door de mogelijkheid om muisschakelaars eenvoudig te verwisselen. Hierdoor kun je de schakelaar met je favoriete bedieningskracht en feedback installeren en versleten of kapotte schakelaars vervangen om de levensduur van de muis te verlengen.


*Na het klikken op Meer informatie, wordt er een pop-upscherm geopend, zie de volgende pagina.

VERVANG DE SCHAKELAARS
IN SLECHTS DRIE STAPPEN

JE SCHAKELAARS KIEZEN

De ROG Gladius II Core gebruikt Omron®-schakelaars die 50 miljoen klikken meegaan.

OMRON D2FC-F-K(50M)

Bedieningskracht 60 +/- 15gf

De ROG Gladius II Core is compatibel met schakelaars uit de Omron D2F en D2FC serie. Klik hier voor de volledige lijst.
Opmerking: de standaard schakelaars hebben vooraf gemonteerde kussentjes aan de onderkant, die opnieuw kunnen worden gebruikt voor kortere schakelaars.

JE SCHAKELAARS KIEZEN

De ROG Gladius II Origin gebruikt Omron-schakelaars, die 50 miljoen klikken meegaan. Om nog meer opties te bieden wordt er een extra paar hoogwaardige, in Japan gemaakte schakelaars meegeleverd die een ander klikgevoel bieden!

 • Omron D2FC-F-K (50M)

  Bedieningskracht 60 +/- 15gf

 • Omron D2F-01F (Japan)

  Bedieningskracht 75gf

 • ROG Gladius II Origin is compatibel met schakelaars uit de Omron D2F en D2FC serie. Klik hier voor de volledige lijst.

  Opmerking: De standaard schakelaars hebben vooraf gemonteerde kussentjes aan de onderkant, die opnieuw kunnen worden gebruikt voor kortere schakelaars.

Vervang de schakelaars in slechts drie stappen
 • stap1

  Verwijder de vier rubber schroefkapjes en schroeven aan de onderkant.

 • stap2

  Til het deksel van de muis omhoog en trek deze naar achteren om de schakelaars zichtbaar te maken.

 • stap3

  Trek de schakelaars eruit.

ERGONOMISCH ONTWORPEN VOOR ALLE SOORTEN GREEN

De ROG Gladius II Core biedt het ultieme comfort bij gaming, spel na spel. De contouren en ontwerpdetails, zoals de zijpanelen met textuur, zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest. Het resultaat is een gaming-muis die heerlijk de rechterhand past, geoptimaliseerd voor handpalm-, klauwgreep- en vingertopstijlen.

PALM
KLAUW
VINGERTOP

AURA SYNC RGB VERLICHTING

Til stijl naar een hoger niveau met ASUS Aura Sync RGB-verlichting. Pas de muis volledig aan met behulp van een eindeloos spectrum aan kleuren en een scala aan dynamische lichteffecten. Alle verlichting kan worden gesynchroniseerd met een steeds groter wordend portfolio van hardware die met Aura compatibel is, om een echt gepersonaliseerde gaming-kamer te creëren.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Reactief Reactief
 • Kleurcyclus Kleurcyclus

Opmerking: De synchronisatie van verlichting tussen compatibele ROG- en TUF-gaming-toetsenborden, muizen en muismatten kan worden ingeschakeld en bediend via onze Armoury II-software, terwijl synchronisatie met andere componenten kan worden ingeschakeld en bediend via ASUS Aura.

ARMOURY II

Asus Armoury II is een uitgebreid, driver-gebaseerd hulpprogramma voor randapparatuurconfiguratie dat uitgebreide regelmogelijkheden biedt. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kun je de ROG Gladius II Core eenvoudig afstemmen op je gameplay - pas de prestaties en oppervlaktekalibratie-instellingen, programma- en kaartknoppen, verlichtingseffecten en meer aan. Het is zelfs mogelijk om hardwarestatistieken voor data-analyse bij te houden tijdens de gameplay. .

Downloaden

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Gladius II

Ergonomische optische gaming-muis, geoptimaliseerd voor first person shooters, met easy-swap schakelsocket, Aura Sync RGB-verlichting en DPI-doel duimknop

ROG Gladius II Origin

Ergonomische bedrade optische gaming-muis, geoptimaliseerd voor FPS, met Aura Sync

Verwante producten

ROG Strix Scope

ROG Strix Scope RGB bekabeld mechanisch gaming-toetsenbord met Cherry MX-schakelaars, aluminium frame, Aura Sync-verlichting en extra zilverkleurige WASD-toetsen voor FPS games

ROG Strix Scope TKL

ROG Strix Scope TKL bekabeld mechanisch RGB gaming-toetsenbord voor FPS-games, met Cherry MX-schakelaars, aluminium frame en Aura Sync-verlichting

ROG Strix Scope PBT

ROG Strix Scope PBT bekabeld mechanisch gaming-toetsenbord met Cherry MX-schakelaars, aluminium frame, Aura Sync-verlichting en bredere Ctrl-toets voor FPS games

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • For pricing information, ASUS is only entitled to set a recommendation resale price. All resellers are free to set their own price as they wish.
 • Price may not include extra fee, including tax、shipping、handling、recycling fee.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer