• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning

ROG Keris

Lichtgewicht gaming-muis met speciaal afgestelde 16.000 dpi ROG-sensor, exclusieve push-fit switch sockets, PBT polymeer L/R-knoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

 • Speciaal afgestelde 16.000 dpi, 400 ips optische ROG-sensor en 1000Hz polling rate
 • Geoptimaliseerd voor FPS games, ergonomisch ontwerp is gebaseerd op de input van esport pro's
 • ROG-exclusief push-fit switch socket-ontwerp voor eenvoudig variëren van klikweerstand en verlengen van de levensduur van de muis
 • ROG Micro Switches voor consistente klikweerstand en een levensduur van 70 miljoen klikken
 • Inwendige honingraatstructuur resulteert in een lichtgewicht ontwerp van 62 gram
 • Hoogwaardige PBT-polymeer L/R-knoppen met een duurzame matte afwerking
 • ROG Paracord en 100% PTFE muisvoetjes met afgeronde randen voor een snelle en soepele glijbeweging
 • DPI On-The-Scroll voor moeiteloze nauwkeurigheidsaanpassingen
 • Exclusieve Armoury Crate-software voor eenvoudige en intuïtieve configuratie

Video Reviews

ROG Kerris Review: Familiar yet Different

PC 35 million in 2022 is very strange! There are 3070 Ti always !!!

With 1 million, you should buy this super light mouse !!! Review Asus Rog Keris

The 4.5 million challenge to buy 4 Gaming Gear Asus Rog Full LED RGB Aura Sync !!!

Media Reviews

GEMAAKT VOOR PRO'S

De ROG Keris is een vederlichte 62 gram wegende FPS gaming-muis met een speciaal afgestelde 16.000 dpi sensor. De muis beschikt over ROG-exclusieve push-fit switch sockets en ROG Micro Switches, naast links en rechts PBT-polymeerknoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting.

PRODUCTVIDEO

De ROG Keris is ontworpen dóór professionals, vóór professionals. Klik op de video voor een beter beeld.

UNBOXING VIDEO

Lees meer over de ROG Keris-serie, inclusief handvorm, ontwerp, prestaties, ROG Micro Switches, software, verlichting en meer.

ULTIEME NAUWKEURIGHEID

Elke treffer is van cruciaal belang. Het hart van de ROG Keris is een optische sensor die speciaal door ROG is afgesteld, voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en precisie om de concurrentie te verslaan.

16.000 DPI RESOLUTIE
400 IPS MAX. SNELHEID
50 G MAX. ACCELERATIE

VEDERLICHT ONTWERP

Een intern honingraatontwerp zorgt voor structurele stijfheid en helpt het totale gewicht laag te houden op slechts 62 gram*.

62g vederlicht ontwerp Vederlicht ontwerp
Honingraatstructuur Honingraat
structuur

*Totaal gewicht zonder kabel

ROG PARACORD

De ROG Keris bevat het verbeterde ROG Paracord - een extreem flexibele en lichtgewicht kabel, ontworpen om haperingen te minimaliseren en beweging te maximaliseren. Bovendien biedt het verhoogde poortontwerp van de ROG Keris ruimte tussen de kabel en het muisoppervlak om kabelweerstand en geluid te verminderen.

PERFECT VOOR
ALLE RECHTSHANDIGE GAMERS

ROG werkte tijdens de ontwerpfase samen met professionele gamers en gebruikte hun feedback om een gaming-muis te maken met uitzonderlijke ergonomie. De resulterende vorm vindt de sweet spot en zorgt voor een comfortabele grip en uitzonderlijke controle.

ROG MICRO SWITCH

De ROG Keris is uitgerust met de nieuwe ROG Micro Switch met een levensduur van 70 miljoen klikken en vergulde elektroverbinding, voor verbeterde duurzaamheid en een lange levensduur. Strenge ROG-productienormen zorgen ervoor dat elke individuele schakelaar wordt geïnspecteerd en gesorteerd, waarbij zowel de linker- als rechterschakelaar worden gekoppeld om krachtafwijking tussen +/- 5 gf te houden, voor een consistent klikgevoel.

70M KLIKKEN LEVENSDUUR
+/- 5 GF L/R-SCHAKELAAR KRACHTAFWIJKING
VERGULDE ELEKTROVERBINDING

EXCLUSIEVE PUSH-FIT SWITCH SOCKET

Dankzij de exclusieve push-fit switch sockets kunnen gemakkelijk nieuwe schakelaars worden geplaatst om de bedieningskracht en feedback aan te passen aan de eigen voorkeur. Dit maakt het ook gemakkelijk om versleten of defecte schakelaars te vervangen om de levensduur van de muis te verlengen.

PBT LINKER- EN RECHTERKNOPPEN

De linker en rechter PBT-knoppen hebben een duurzaam anti-slip oppervlak dat bestand is tegen slijtage of glans, wat zorgt voor een consistent gevoel.

scherm test
scherm test

ROG OMNI MUISVOETJES

Na een reeks tests heeft het ROG-ontwerpteam vastgesteld dat de muisvoetjes en de richtinggevoeligheid meer invloed hebben op het glijden dan op de grootte. De 100% Teflon (PTFE) muisvoetjes op de ROG Keris zijn afgerond en 25% gladder dan die van andere gaming-muizen, wat ervoor zorgt dat ze moeiteloos over elk oppervlak glijden.

DPI ON-THE-SCROLL

Met de functie DPI On-The-Scroll kan de gevoeligheid van de muis worden aangepast zonder dat menu's hoeven te worden geopend. Houd gewoon de DPI-knop ingedrukt en draai aan het scrollwiel om de gevoeligheidsniveaus aan te passen. Of klik op de knop om door de vier DPI-niveaus te rouleren.

Let op: het scrollwiel verandert van kleur op basis van het geselecteerde DPI-bereik.

AURA RGB-VERLICHTING EN ARMOURY CRATE

Geïntegreerde ROG RGB-verlichting in het logo en scrollwiel kan worden aangepast met een vrijwel eindeloos spectrum aan kleuren en een scala aan dynamische effecten. Gebruikers kunnen maximaal drie profielen opslaan in het on-board geheugen, zodat voorkeursinstellingen gemakkelijk toegankelijk zijn. Bovendien kunnen gebruikers via de Armoury Crate-software moeiteloos prestatie- en kalibratie-instellingen aanpassen of knoppen programmeren en toewijzen, verlichtingseffecten aanpassen en meer.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Reactief Reactief
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Partitie Partitie
ASUS Aura Sync
ROG Strix Magnus
0 40 60 100 Laag punt: 40 o C Hoog punt: 60 o C
Let op: alleen bij aanwezigheid van apparaten met monitoring-mogelijkheden.
Blauw:normale scènes Geel:waarschuwingsscènes Rood:gevaar/kwetsend

VERGELIJKINGSTABEL
(BEKABELD/DRAADLOOS)

  ROG Keris ROG Keris
Connectiviteit Bekabelde USB Draadloze RF 2.4GHz
Bluetooth LE
Bekabelde USB
Max. DPI 16000 DPI 16000 DPI
Micro Switch ROG Micro Switch met levensduur van 70 miljoen klikken ROG Micro Switch met levensduur van 70 miljoen klikken
Verwisselbare zijknoppen Nee Ja; beschikbaar in twee kleuren
PBT L/R-KNOPPEN Ja Ja
Programmeerbare knoppen 7 7
Speciale DPI-knoppen 4 niveaus, instelbaar 4 niveaus, instelbaar
DPI On-The-Scroll Ja Ja
Exclusief push-fit schakelsocket-ontwerp Ja Ja
Pivoterend knopmechanisme Ja Ja
RGB-verlichting 2-zones RGB
Logo/Scroll
2-zones RGB
Logo/Scroll
On-board geheugenprofiel 3 3
Kabeltype ROG Paracord 2 meter Afneembaar 2 meter lang ROG Paracord
Afmetingen 118 x 62 x 39mm 118 x 62 x 39mm
Gewicht 62g (zonder kabel)
65g (met kabel)
79g

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Keris Wireless

Lichtgewicht FPS draadloze gaming-muis met drievoudige connectiviteit (bekabeld/2.4GHz/Bluetooth), speciaal afgestelde 16.000 dpi ROG-sensor, exclusieve push-fit switch sockets, PBT polymeer L/R-toetsen, verwisselbare zijknoppen, ROG Omni muisvoetjes, ROG Paracord en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Strix Impact II

ROG Strix Impact II tweehandige, ergonomische gaming-muis met een 6.200 dpi optische sensor, lichtgewicht ontwerp en Aura Sync RGB-verlichting

ROG Strix Impact II Wireless

ROG Strix Impact II Wireless gaming-muis met 16.000 dpi optische sensor, 2.4GHz draadloze connectiviteit, lichtgewicht ontwerp, exclusief push-fit switch socket ontwerp, pivoterende knoppen en Aura Sync RGB-verlichting.

ROG Pugio II

De ROG Pugio II is een tweehandig te gebruiken lichtgewicht draadloze gaming-muis met 16.000 dpi optische sensor, 7 programmeerbare knoppen, configureerbare knoppen aan de zijkant, DPI On-The-Scroll knop en Aura Sync RGB-verlichting

Verwante producten

ROG Claymore II

ROG Claymore II modulair TKL 80%/100% gaming mechanisch toetsenbord met ROG RX optisch-mechanische schakelaars, afneembaar numeriek blok & polssteun, bedrade & draadloze 2.4G modi, extra aanpasbare klikkende sneltoetsen, volumeregelwiel en draadloze Aura Sync.

ROG Falchion

ROG Falchion 65% draadloos mechanisch gaming-toetsenbord met 68 toetsen, draadloze Aura Sync-verlichting, interactief touch-paneel, toetsenbord cover case, Cherry MX-schakelaars en tot 450 uur batterijduur

ROG Strix Scope TKL

ROG Strix Scope TKL bekabeld mechanisch RGB gaming-toetsenbord voor FPS-games, met Cherry MX-schakelaars, aluminium frame en Aura Sync-verlichting

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer