• Characteristics
  • Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning

ROG Scabbard II

ROG Scabbard II verlengde gaming-muismat met beschermende nano coating voor een water-, olie- en stofafstotend oppervlak, met anti-rafel, platgestikte randen en een anti-slip rubberen onderzijde

  • De beschermende nano coating van militair niveau biedt een water-, olie- en stofafstotend oppervlak, en zorgt voor een soepel glijdende muis
  • Anti-rafel, platgestikte randen
  • Het smalgestikte frame-ontwerp zorgt voor een lange levensduur en een strakkere esthetiek

DRIEVOUDIGE BESCHERMING
VOOR SOEPEL GLIJDEN

De ROG Scabbard II maakt de weg vrij naar je meest epische gevechten en fantastische overwinningen. Deze verlengde gaming-muismat biedt voldoende ruimte voor je toetsenbord, muis en andere gaming-uitrusting, waardoor het een ideaal podium is voordat je de strijd aangaat. Het is gemaakt van duurzaam materiaal met een nano-coating van militair niveau die water, olie en stof afstoot, waardoor je een optimaal glijvlak krijgt voor de muis. Met anti-rafel platgestikte randen en een anti-slip rubberen onderzijde, is de ROG Scabbard II je beste gaming-bondgenoot.

ROG SCABBARD II VIDEO

De ROG Scabbard II gaming-muismat met drievoudige bescherming biedt voldoende ruimte voor je toetsenbord, muis en andere gaming-uitrusting, waardoor het een ideaal podium is voordat je de strijd aangaat.

AFSTOTEND OPPERVLAK

water
water

Water

olie
olie

Olie

stof
stof

Stof

De ROG Scabbard II is gemaakt van duurzaam geweven stof met toonaangevende American Association of Textile Chemists and Colorists (AATCC) Grade 100 water- en Grade 2.5 oliebestendigheid, dus het is beschermd tegen morsongelukjes en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Het is voorzien van een beschermende nano-coating* van militair niveau om te zorgen voor een consistent en responsief tracking-oppervlak dat standhoudt in de strijd.

Let op: de beschermende nano coating kan worden beschadigd door vloeistoffen heter dan 30°C.

1,5x gladder

VOOR GAMING GEOPTIMALISEERD OPPERVLAK

Het textielgeweven oppervlak is voorzien van een speciale coating die het 1,5 keer gladder maakt dan standaardweefsels, waardoor je een glad oppervlak met voldoende wrijving krijgt, geweldig voor zowel optische als lasersensoren. Bovendien voegt het 3mm dikke, licht gewatteerde oppervlak een extra niveau toe qua gaming-comfort.

12% dunner

ANTI-RAFEL,
PLATGESTIKTE RANDEN

De platgestikte randen van de ROG Scabbard II maken het 12% dunner dan standaard anti-rafel gestikte muismatten. De dunnere muismat verkleint de afstand tussen de bovenkant van de muismat en het bureau, waardoor het comfortabeler is voor gamers die vaak urenlang doorgaan. Platte steken zijn ook smaller, wat de Scabbard II een aangenamere esthetiek geeft.

MUISMAT OP FORMAAT BUREAULEGGER

Met een afmeting van 900 x 400 x 3 mm heeft de ROG Scabbard II voldoende ruimte voor je laptop, toetsenbord, muis en andere gaming-accessoires. Het beschermt bovendien je bureau tegen per ongeluk morsen en krassen.

VERGELIJKINGSTABEL

ROG Scabbard II

ROG Scabbard II

  ROG Scabbard

ROG Scabbard

900 x 400 x 3mm Afmetingen 900 x 400 x 2mm
Beschermend nano-coating materiaal Oppervlak Cordura® Lite materiaal
Water-/Olie-/Stofafstotend Prestaties Spatwaterbestendig
Anti-rafel, platgestikte randen Gestikte randen Anti-rafel gestikte randen
Anti-slip zwarte rubberen onderzijde Onderkant Anti-slip rode rubberen onderzijde