• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Strix XG249CM

ROG Strix XG249CM gaming-monitor – 23.8” Full HD (1920 x 1080), 270Hz* (boven 144Hz), 1ms GTG, Extreme Low Motion Blur Sync, 105% sRGB, FreeSync Premium, HDR

 • 23.8” Full HD (1920 x 1080) gaming-monitor met ultrasnelle 270Hz* verversingssnelheid (overklokt), ontworpen voor professionele gamers
 • ASUS Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 1ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
 • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
 • HDR-technologie (High Dynamic Range) levert contrast- en kleurprestaties
 • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten en FreeSync™ Premium met AMD videokaarten. *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten

ROG STRIX XG249CM

De PERFECTE BALANS

ASUS Fast IPS Display-1ms (GTG) reactietijd

ASUS Fast IPS Display stelt de liquid crystal elementen van het display in staat om tot 4x sneller te schakelen dan conventionele IPS-panelen, voor een betere respons. Met een grijs-tot-grijs reactietijd van 1 ms worden vegen en bewegingsonscherpte nagenoeg geëlimineerd. Dit beeldscherm levert ook superieure beelden en een verbazingwekkende contrastverhouding van 1.000:1.

ONGELOOFLIJK SNELLE 270HZ (OVERKLOKT) VERVERSINGSSNELHEID

Ervaar ongelooflijk vloeiende gamingbeelden, om de overhand te krijgen in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

AMD FreeSync™ Premium-technologie

AMD FreeSync™ Premium-technologie biedt uitzonderlijke beelden met een hoog dynamisch bereik, terwijl de latentie laag blijft.

USB Type-C hub

Het ondersteunt videotransmissie in DisplayPort-signaal; kan dienen als een USB-hub, wat betekent dat het apparaat kan worden aangesloten op bedrade randapparatuur via een opgeruimde opstelling. Ook te gebruiken om mobiele apparaten op te laden. Het ontwerp met omkeerbare USB Type-C™ connector maakt het aansluiten van andere apparaten moeiteloos en snel.

KVM-schakelondersteuning

Wanneer twee apparaten op de monitor zijn aangesloten, zijn beide apparaten via de KVM-schakelaar te bedienen met slechts één toetsenbord en muis. Dit bespaart bureauruimte en werkt meer intuïtief!

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor race games als Adaptive-Sync technologie aan staat.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~100mm)

Draaien (+25°~-25°)

Pivot: 0°~90° (met de klok mee)

Kantelen (+20°~-5°)

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING