• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Strix XG27ACS-W

ROG Strix XG27ACS-W USB Type-C Gaming Monitor – 27" 2560x1440, 180Hz (boven 144Hz), 1ms (GTG), Fast IPS, Extreme Low Motion Blur Sync, USB Type-C, G-Sync compatible, DisplayWidget Center, statiefaansluiting, HDR

 • 27” 2560 x 1440 HDR gaming-monitor met ultrasnelle 180Hz verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
 • ASUS Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 1ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
 • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met variabele verversingssnelheid, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
 • 97% DCI-P3 kleurengamma met ASUS geavanceerde gray-scale tracking-technologie zorgt voor vloeiendere kleurgradaties en uniformiteit
 • DisplayWidget Center maakt gemakkelijke aanpassingen van monitorinstellingen mogelijk via een muis
 • USB Type-C met DP Alt-modus, wat betekent dat je je apparaat netjes kunt aansluiten
 • ROG Gaming A.I-technologie met AI-functies om de gaming-ervaring van gebruikers te verbeteren.
ROG Strix XG27ACS-W
ROG Strix XG27ACS-W

Utility Redefined

WQHD (2560 x 1440)180HzNVIDIA® G-SYNCFast IPSHDRVESA CERTIFIED DisplayHDR 400

Verbeter je gaming-ervaring met de ROG Strix XG27ACS-W, zorgvuldig ontworpen voor bruikbaarheid en prestaties. Ga helemaal op in vloeiende, levensechte beelden met een resolutie van 1440p, een verversingssnelheid van 180Hz en een razendsnelle responstijd van 1ms. Overwin moeiteloos uitdagingen dankzij AI-aangedreven functies en verbeter je connectiviteitsopties met een veelzijdige Type-C aansluiting, zodat je de leiding houdt terwijl je profiteert van het gemak van moderne connectiviteit.

27”
1440p
2560 x 1440
DCI-P3 97%
sRGB 133%
180Hz
Verversingssnelheid
ELMB Sync
fast IPS
Fast IPS
1ms
GTG
Deze monitor neemt weinig ruimte in beslag en bespaart zo kostbare bureauruimte.
Productontwerp
Display Widget Center-app pictogram
Display Widget Center
NVIDIA® G-SYNC
G-SYNC compatibel
GamingAI
Dynamic Crosshair
Dynamic Shadow Boost
Variable OD 2.0
Type-C
DisplayPort
HDMI
tbdtbd

Ongeëvenaard visueel briljant

Dompel jezelf onder in verbluffende visuele precisie met de ROG Strix XG27ACS-W. De Fast IPS-technologie, gekoppeld aan een levendige 1440p resolutie en Display HDR400 ondersteuning, zorgt voor een ongeëvenaarde gaming- en multimedia-ervaring, waarbij elk detail tot leven komt met levendige kleuren en opmerkelijke helderheid.

1440p
fast IPSVESA CERTIFIED DisplayHDR 400
tbd

Naadloze snelheid en precisie

Maak een eind aan lag en bewegingsonscherpte met een native verversingssnelheid van 180Hz en een razendsnelle responstijd van 1 ms (GTG). Deze combinatie zorgt voor soepele, responsieve gameplay, waardoor je een voorsprong hebt in snelle titels zoals first-person shooters, race games en real-time strategy games. Reageer onmiddellijk op on-screen acties en vuur die kritieke schoten vol vertrouwen af.

180Hz
1ms (grijs naar grijs)
tbdtbd

Gamen zonder tearing en ghosting

Geniet van een gaming-ervaring zonder tearing dankzij G-SYNC en FreeSync compatibiliteit. Dit zorgt voor vloeiende, gesynchroniseerde beelden door variable refresh rate (VRR) standaard in te schakelen. Daarnaast rekent ELMB-SYNC technologie af met ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen. Geïntegreerde ASUS Variable Overdrive-technologie past de overdrive-instelling van de monitor dynamisch aan wanneer frame rates fluctueren, en zorgt zo voor optimale resultaten voor elke game.

NVIDIA® G-SYNC AMD FreeSync
ELMB-SYNC
Variable Overdrive 2.0
tbdtbd

Levendige kleuren, fabrieksgecontroleerd

Ga helemaal op in een breder kleurbereik met een bioscoopstandaard DCI-P3 97% en sRGB 133% kleurengamma. Elke monitor ondergaat strenge fabriekscontroles om de kleurnauwkeurigheid te garanderen, zodat je verzekerd bent van een levensechte en meeslepende visuele ervaring

DCI-P3 97%
sRGB 133%
Kleurkalibratie E-rapport

Flexibele connectiviteit

Sluit je apparaten gemakkelijk aan dankzij de uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder een Type-C poort* met ondersteuning voor DP Alt-modus voor video-uitgang en stroomvoorziening, DisplayPort 1.4 voor verbindingen met hoge resoluties en hoge verversingssnelheden en een HDMI 2.0-poort voor het aansluiten van consoles en andere multimedia-apparaten.

Type-C
stroomtoevoer
DisplayPort 1.4
HDMI

*Controleer vóór gebruik of de USB-C poort van je apparaten DP Alt-modus ondersteunt. Ga hier naar de FAQ voor meer informatie.

tbd

AI-aangedreven voordeel

Met de AI-aangedreven GamePlus-technologie analyseert de monitor de scène op het scherm in realtime en past het GamePlus-vizier aan om de richtnauwkeurigheid te verbeteren. Daarnaast verheldert Dynamic Shadow Boost donkere gebieden zonder heldere gebieden te overbelichten, wat een duidelijk voordeel biedt in omgevingen met weinig licht.

Compact ontwerp, ergonomisch comfort

Deze monitor neemt weinig ruimte in beslag en bespaart zo kostbare bureauruimte. De voet is ook voorzien van een handige telefoonhouder, zodat je je telefoon gemakkelijk binnen handbereik kunt houden en tegelijkertijd kunt opladen via de Type-C poort. De ergonomisch ontworpen voet kan worden gekanteld, gedraaid, gezwenkt en in hoogte worden versteld, zodat je de perfecte kijkpositie vindt voor een hele dag comfort. Bovendien kun je de monitor dankzij VESA-compatibiliteit aan de muur bevestigen voor nog meer flexibiliteit.

Productontwerp
Kleine voetafdruk + telefoonhouder
Ergonomisch ontwerp
tbd
tbd
tbd
tbd
tbdtbd

Moeiteloze aanpassing instellingen

Pas eenvoudig je monitorinstellingen aan via de intuïtieve DisplayWidget Center-app, waardoor je geen fysieke knoppen meer nodig hebt. Pas gemakkelijk je instellingen aan voor verschillende games en applicaties.

Meer info over DisplayWidget Center
In nieuw tabblad openen

Milieuvriendelijke verpakking

ASUS is toegewijd aan klimaatverantwoordelijkheid. Deze monitor wordt verzonden in een verpakking van 100% gerecycled karton, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt en duurzame praktijken worden bevorderd.

tbd

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Strix XG27AQ-W

ROG Strix XG27AQ-W IPS gaming-monitor - 27” WQHD (2560 x 1440), Fast IPS, Overklokbare 170Hz (boven 144Hz), 1ms (GTG), ELMB SYNC, G-SYNC Compatible, DisplayHDR™ 400

Verwante producten

ROG Strix GeForce RTX® 4090 OC Edition 24GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX® 4090 OC Edition 24GB GDDR6X opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

ROG Strix GeForce RTX® 4090 24GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX® 4090 24GB GDDR6X opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

ROG Strix GeForce RTX™ 4080 16GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX™ 4080 16GB GDDR6X OC Edition opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De termen HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI Trade dress en de HDMI logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.