• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Strix XG27AQM

ROG Strix XG27AQM HDR gaming-monitor - 27” WQHD (2560 x 1440), Fast IPS, Overklokbare 270Hz (boven 144Hz), 0,5ms (GTG), ELMB SYNC, G-SYNC Compatible, DisplayHDR™ 400

 • 27” WQHD (2560 x 1440) HDR gaming-monitor met ultrasnelle 270Hz* (overklokt) verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
 • ASUS Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 0,5ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
 • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
 • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 400-certificering
 • G-SYNC Compatible voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing
 • Full HD (1920 x 1080) @ 120Hz & 1440P (2560 x 1440) @ 60Hz uitvoer op PS5, 1440P (2560 x 1440) @ 120Hz VRR uitvoer op Xbox Series X/S

ROG STRIX XG27AQM

De PERFECTE BALANS

Zeer gedetailleerde beelden en contrast

Met WQHD (2560 x 1440) paneel dat tot 77% meer bureaubladruimte op het scherm biedt dan standaard Full HD (1920 x 1080) beeldschermen.

ASUS Fast IPS Display-0,5ms (GTG) reactietijd

Het ASUS Fast IPS-beeldscherm stelt de liquid crystal-elementen van het scherm in staat om tot 8x sneller te schakelen dan conventionele IPS-panelen, voor verbeterde respons. Met een grijs-tot-grijs responstijd van 0,5ms* worden vegen en bewegingsonscherpte nagenoeg geëlimineerd. Dit beeldscherm levert ook superieure beelden met uitmuntende kleuren, dankzij een DCI-P3 97% kleurengamma en een verbazingwekkende contrast ratio van 1000:1. Brede 178 graden kijkhoeken zorgen voor minimale vervorming en kleurverschuiving, zelfs indien vanuit extreme standpunten bekeken.

*Snelste intern gemeten responstijd

ONGELOOFLIJK HOGE 270HZ* VERVERSINGSSNELHEID

Je ervaart verbazingwekkend vloeiende gaming-beelden die je de overhand geven in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

*Overklokt. Neem voor gedetailleerde specificaties contact op met de GPU-fabrikanten.

Gecertificeerd NVIDIA G-SYNC Compatible

Levert een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR op NVIDIA GeForce GTX 10-serie en NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaarten.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

Met ELMB SYNC kun je ELMB (extreme low motion blur-technologie) en Adaptive-sync tegelijk inschakelen, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen.

Adaptive-sync™ technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging.

ASUS Extreme Low Motion Blur biedt een responstijd (MPRT) van 1ms om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.

NAUWKEURIG, BREDER KLEURENPALET

Biedt een breder kleurbereik met een DCI-P3 97% en sRGB 150% kleurengamma van bioscoopstandaard. Om de kleurnauwkeurigheid te garanderen, zijn alle monitoren in de fabriek voorgekalibreerd, inclusief een fabriekskalibratierapport.

ASUS AURA SYNC-VERLICHTING

Met exclusieve ASUS Aura Sync-verlichtingstechnologie biedt de Strix XG27AQM sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura-geschikte componenten en randapparaten.

*Aura Sync-functie wordt ondersteund door de Armoury Crate-toepassing

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor race games met ingeschakelde G-SYNC technologie.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en de lucht blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~100mm)

Draaien: -25°~+25°

Pivot: 0°~90° (met de klok mee)

Kantelen: +20° ~ -5°

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer