• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG STRIX XG27VQ

ROG Strix XG27VQ Curved Gaming Monitor - 27” Full HD (1920x1080), 144Hz, Extreme Low Motion Blur, Adaptive-Sync (FreeSync™)

 • 27” 1800R gebogen gaming-monitor met ultrasnelle 144Hz vernieuwingsfrequentie, ontworpen voor professionele gamers en MOBA-liefhebbers
 • ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur voor trillingsvrije graphics en Adaptive Sync (FreeSync) technologie voor beelden zonder ‘tearing’
 • ROG Strix XG-serie gaming-monitoren zijn aan de achterzijde voorzien van ASUS Aura RGB-verlichting en projectie van een aanpasbare lichtsignatuur, voor gaming-geïnspireerde esthetiek
 • Voorzien van ergonomisch ontworpen voet voor uitgebreid kantelen, roteren en hoogteverstelling

Onderscheidingen

Video Reviews

Frankly, it's an amazing monitor for gaming. I can't find anything to say about its elegance and design.

Gebogen naar de winst

De ROG Strix XG27VQ combineert zeer vloeiende graphics en prachtige gaming-esthetiek om ongelooflijke gaming-ervaringen te leveren! Het is absoluut de beste gaming-monitor voor professionele gamers en MOBA-liefhebbers.

De Strix XG27VQ is een Full HD gebogen gaming-monitor met een indrukwekkende vernieuwingsfrequentie van 144Hz. Hij is uitgerust met ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur en Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie, voor ongelooflijke gameplay zonder tearing en haperen. Het gaming-geïnspireerde ontwerp heeft geïntegreerde ASUS Aura RGB-verlichting om sfeer toe te voegen aan elke gaming-opstelling of LAN-party.

Een overweldigende speelarena

Ervaar de kromming

De ROG Strix XG27VQ wikkelt zijn 27” paneel rond een 1800R kromming, om het gezichtsveld uit te breiden zodat u zich volledig voelt opgaan in het spel. De kromming van het scherm zorgt ervoor dat elk punt op het gebogen scherm zich op gelijke afstand van de ogen bevindt. Dit zorgt voor een comfortabele kijkervaring, zelfs tijdens marathon gaming-sessies. Deze monitor laat gebruikers ook genieten van brede kijkhoeken met minimale vervorming en kleurverschuiving - voor betere beelden in games, films of iets anders, vanuit vrijwel elke kijkhoek!

Vloeiende gameplay

Supersnelle 144Hz vernieuwingsfrequentie

Dankzij een verbazingwekkende 144Hz vernieuwingsfrequentie vormen snel bewegende beelden geen probleem voor de de ROG Strix XG27VQ. Er is geen frustrerende vertraging, zodat gamers de overhand krijgen in first-person shooters, racespellen, real-time strategie en sporttitels.
De ultra-snelle vernieuwingsfrequentie laat hen ook spelen op het hoogste visuele instellingen, om direct te kunnen reageren op wat er op het scherm gebeurt en altijd als eerste toe te slaan!

ASUS-exclusieve Extreme Low Motion Blur-technologie

De ROG Strix XG27VQ is uitgerust met de nieuwste ASUS Extreme Low Motion Blur-technologie, die afrekent met ‘smearing’ en bewegingsonscherpte en bewegende objecten scherper maakt, en daarmee de gameplay vloeiender en responsiever.

Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie voor vloeiende gameplay

Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan 'screen tearing' en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging. De ROG Strix XG27VQ levert naadloze, vertragingsloze beelden tijdens het spelen van de nieuwste, snelle first-person shooters, sportspellen of actie-avonturen games.

Gaming-geïnspireerde esthetiek

De ROG Strix-serie is een voortzetting van de onvergankelijke ROG-erfenis, met een opvallend, gestroomlijnd ontwerp inclusief de iconische statiefvoet. De serie is gemaakt met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen, vakkundig vervaardigd met de expertise en de avontuurlijke geest die synoniem is aan ROG.

ASUS Aura RGB-verlichting

ROG Strix XG-serie gaming-monitoren zijn aan de achterzijde voorzien van ASUS Aura RGB-verlichting. Het biedt diverse verlichtingsmodi om een coole en stijlvolle achtergrond te bieden voor elke gaming-installatie.

Aanpasbare Light Signature

Light Signature laat gebruikers de lichtprojectie-effecten* van de ROG Strix XG27VQ creëren en aanpassen. Het bevat twee ROG-logo covers en drie blanco covers die zijn te gebruiken voor het creëren van aangepaste, unieke lichtprojecties, als uitbreiding op het bureau-oppervlak.
* Op LED-verlichting projectie is patent aangevraagd. 

Supersmalle bezel

De Strix XG27VQ is voorzien van een supersmal ontwerp, waardoor het de ideale oplossing is voor vrijwel naadloze multi-scherm opstellingen. Bouw de ultieme commandopost en ga volledig op in de strijd!

Op gamers gerichte verbeteringen

GamePlus-technologie

De ROG Strix XG27VQ is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets. Deze biedt in-game verbeteringen om gebruikers meer uit het spel te helpen halen. Deze functie wordt mede-ontwikkeld naar aanleiding van input van professionele gamers, zodat ze hun gamingvaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat gamers altijd het vizier kunnen selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

De FPS-teller geeft aan hoe soepel het spel loopt.
*Dit kan worden geactiveerd terwijl FreeSync™ is ingeschakeld.

Het activeren van het schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

ASUS-exclusieve DisplayWidget-software

DisplayWidget is een intuïtief softwarehulpprogramma waarmee gebruikers instellingen kunnen tweaken of ASUS GameVisual, App Sync™ en Blue Light Filter configureren. Deze hulpprogramma's kunnen worden aangepast via het menu On Screen Display (OSD) of via de navigatiejoystick, maar ASUS DisplayWidget maakt toegang tot en het gebruik van deze verschillende instellingen veel sneller en gemakkelijker.

GameVisual

+ -

ASUS GameVisual geeft gamers zes vooraf ingestelde weergavemodi, afgestemd op verschillende soorten content.

App Sync™

+ -

Hiermee zijn specifieke ASUS GameVisual-modi toe te wijzen aan individuele applicaties en games, om ervoor te zorgen dat het gebruikte programma in de gewenste modus staat. Ook biedt het de mogelijkheid om deze toegewezen instellingen snel te wijzigen.

Ultra-Low Blue Light-technologie

+ -

DisplayWidget geeft gebruikers ook toegang tot verschillende blauw licht filterinstellingen. ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid door het beeldscherm uitgestraalde blauw licht en biedt vier verschillende on-screen filterinstellingen, passend bij de taak van dat moment. Deze instellingen zijn ook gemakkelijk toegankelijk via het OSD-menu.

Deelbare scherminstelling parameter

+ -

Alle aangepaste GameVisual-instellingen kunnen worden opgeslagen naar een AXML-bestandsformaat dat kan worden gedeeld met andere gebruikers van hetzelfde beeldscherm.

Racen
Bios
MOBA
RTS/RPG
FPS
sRGB
Landschap
Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor racespellen met ingeschakelde Adaptive-Sync technologie.
Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.
Versterkt de kleur van gezondheids-/manabalken van tegenstanders, om gelijktijdig te kunnen reageren en als eerste het hoofdgebouw van het vijandelijke team te kunnen verwoesten.
Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.
Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.
Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.
Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.

Robuuste connectiviteit

De ROG Strix XG27VQ heeft een breed aanbod aan connectiviteitsopties, waaronder DisplayPort 1.2, HDMI en Dual-Link DVI.

Ontworpen voor marathons

Ultra-Low Blue Light-technologie

De ROG Strix XG27VQ is voorzien van TÜV-gecertificeerde ASUS Ultra-Low Blue Light-filters om de ogen te beschermen tegen schadelijk blauw licht. De vier verschillende filterinstellingen zijn gemakkelijk te openen en te selecteren via het OSD-menu met behulp van de 5-weg joystick.
Low Blue Light-niveau

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Flicker-Free technologie

De ROG Strix XG27VQ vermindert on-screen flikkeringen om gebruikers een meer comfortabele gaming-ervaring te geven. Dit minimaliseert vermoeide ogen tijdens marathon gaming-sessies.Ergonomisch ontwerp

De ROG Strix XG27VQ beschikt over ergonomisch ontworpen voet die uitgebreide draai, kantel en hoogte-aanpassingen biedt — zodat u altijd die ideale kijkhoek kunt bereiken.

Draaien (+50° ~ -50°)

Hoogteaanpassing: 0 ~ 100 mm

Kantelen: +20° ~ -5°

 • Een overweldigende speelarena
 • Vloeiende gameplay
 • Gaming-geïnspireerde esthetiek
 • Op gamers gerichte verbeteringen
 • Ontworpen voor marathons

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer