• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Strix XG309CM

ROG Strix XG309CM Gaming Monitor - 29.5" 2560x1080, overklokt 220Hz* (boven 144Hz), 1ms (GTG), Fast IPS, Extreme Low Motion Blur Sync, USB Type-C, 110% sRGB, G-Sync compatibel (under processing), KVM-ondersteuning, statiefaansluiting.

 • 29.5” 2560 x 1080 HDR gaming-monitor met ultrasnelle 220Hz* (overklokt) verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
 • ASUS Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 1ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
 • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met variabele verversingssnelheid, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
 • Met de KVM-switch kunt u twee aangesloten apparaten bedienen met slechts één toetsenbord en muis.
 • De USB Type-C hun ondersteunt videotransmissie in DisplayPort-signaal; kan dienen als een USB-hub, wat betekent dat het apparaat kan worden aangesloten op bedrade randapparatuur via een opgeruimde opstelling

ROG STRIX XG309CM

Immersieve gameplay

Ervaar ultrabreed

De ROG Strix XG309CM gaming-monitor heeft een 29.5" 2560 x 1080 ultrabreed QHD-scherm om te profiteren van meer details tijdens het gamen of het bekijken van films. Het ultrabrede paneel met een beeldverhouding van 21:9 levert meer bureaubladruimte op het scherm dan een 16:9-scherm, zodat er nog meer ruimte is voor de verschillende applicatievensters zodra het tijd is om aan het werk te gaan.

SNEL, RESPONSIEF & LEVENDIG 1ms GTG beeldscherm

ASUS Fast IPS-technologie zorgt ervoor dat het beeldscherm tot vier keer sneller aan en uit is te schakelen dan conventionele IPS-panelen, waardoor de XG309CM een 1ms GTG-responstijd heeft en weinig tot geen vegen of bewegingsonscherpte.

ONGELOOFLIJK SNELLE 220HZ (OVERKLOKT) VERVERSINGSSNELHEID

Ervaar ongelooflijk vloeiende gamingbeelden, om de overhand te krijgen in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

NVIDIA G−SYNC Compatible*

Levert een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR op NVIDIA GeForce GTX 10-serie en NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaarten.

*G-SYNC-compatible in proces

USB Type-C hub

Het ondersteunt videotransmissie in DisplayPort-signaal; kan dienen als een USB-hub, wat betekent dat het apparaat kan worden aangesloten op bedrade randapparatuur via een opgeruimde opstelling. Ook te gebruiken om mobiele apparaten op te laden. Het ontwerp met omkeerbare USB Type-C™ connector maakt het aansluiten van andere apparaten moeiteloos en snel.

KVM switch support

Wanneer twee apparaten op de monitor zijn aangesloten, zijn beide apparaten via de KVM switch te bedienen met slechts één toetsenbord en muis. Dit bespaart bureauruimte en werkt meer intuïtief!

Op gamers gericht ontwerp

In−game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor race games als Adaptive-Sync technologie aan staat.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~110mm)

Draaien (+25°~-25°)

Kantelen (+20°~-5°)

CUSTOMER REVIEWS

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De termen HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI Trade dress en de HDMI logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer