• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Swift OLED PG34WCDM

ROG Swift OLED PG34WCDM gaming monitor - 34" (33.9" zichtbaar, 3440 x 1440) 800R gebogen OLED-paneel, 240Hz, 0,03 ms (GTG) responstijd, G-SYNC® compatibel, aangepast koellichaam, uniforme helderheid, ROG Smart KVM, 90 W Type-C® en ASUS DisplayWidget Center

 • 34" 800R gebogen ultrabrede (3440 x 1440) OLED gaming monitor met 240Hz verversingssnelheid en 0,03ms (GTG) responstijd voor meeslepende gaming
 • Zeer efficiënt aangepast koellichaam en geavanceerd luchtstroomontwerp voor beter warmtebeheer om het risico van inbranden te verminderen
 • Hoge perceptuele 1300 nits helderheid (3% van het scherm met HDR ingeschakeld), 99% DCI-P3 gamma en Delta E < 2 kleurverschil voor verbazingwekkende HDR-prestaties
 • Optionele instelling voor uniforme helderheid zorgt voor consistente helderheidsniveaus
 • Ingebouwde ROG Smart KVM maakt naadloze bediening van twee apparaten mogelijk met één toetsenbord en muis, zonder extra hardware; maakt het ook eenvoudig om bestanden te kopiëren tussen apparaten via USB 3.2

Onderscheidingen

Video Reviews

OLED, is THIS the Future of Gaming? | ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM 34" 240Hz | First Look

0:35 / 13:29 • Intro ROG 34" OLED Gaming Monitor: Unboxing + Review (PG34WCDM)

ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM Review - Faster and Curvier Ultrawide

ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM Best Settings

I Built The Most Powerful 4090 BTF Gaming PC! | ASUS ROG Hyperion BTF Edition

My new PC GAMER 2024 : AMAZING 🤯🤯🤯

We present a new OLED monitor today on our channel, with a 34-inch curved model, the PG34WCDM. It has a curved radius of 800R.

The Asus ROG SWIFT OLED PG34WCDM is a perfect monitor for gamers due to its very low response time and picture quality. Colour reproduction is very reliable, true-to-life and vivid. That's why this feature also makes it great for work.

Today we're going to discover another new feature signed by ASUS ROG, which is still very much in the pipeline when it arrives on the European market. I bet you'll enjoy getting to know this "set" that we're going to put together in another unboxing.

ASUS ROG SWIFT PG34WCDM OLED LCD Unboxing (In a word, breathtaking)

De ROG Swift OLED PG34WCDM gaming monitor

Transcendentie

Verleg de grenzen van gaming met de ROG Swift OLED PG34WCDM ultrabrede gebogen gaming monitor. Hij is voorzien van een 34" 3e generatie ROG OLED-technologie paneel dat 30% helderder beeld biedt vergeleken met zijn voorganger, met 100% venster in HDR, vermindering van kleurranden en ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie. Een verversingssnelheid van 240Hz en een grijs-naar-grijs (GTG) responstijd van 0,03 ms zorgen voor ongelooflijk meeslepende virtuele werelden zonder bewegingsonscherpte of screen tearing. Bovendien vermindert een geavanceerd aangepast koellichaamontwerp het risico op inbranden, om de prestaties en de levensduur van het OLED-paneel te verbeteren.

 • 3E GEN. ROG OLED-technologie

 • 100% venster met HDR

  30%

  helderder

  Clear Pixel Edge algoritme

  Haarscherpe tekst

  Extreme Low Motion Blur

  Duidelijkere bewegende beelden

 • Ultrabreed 34" paneel

  800R pictogram

  240Hz

  verversingssnelheid

 • AANGEPAST KOELLICHAAM

  99% DCI-P3 pictogram

  0,03ms

  responstijd

  DELTA E < 2

 • ASUS OLED Care

  ROG SMART KVM

  ASUS
  DISPLAYWIDGET
  CENTER

 • 2 JAAR GARANTIE

  (Meer info)

  UNIFORME HELDERHEID

  TYPE-C PD(90 W)

*Vergeleken met zijn voorganger.

Ervaar vloeiende en
meeslepende gaming-beelden

Ervaar de sensatie van vloeiende en responsieve gaming-beelden op het 34" ultrabrede 800R gebogen paneel van de ROG Swift OLED PG34WCDM. De kromming van het paneel bootst de vorm van het menselijk oog na voor ongeëvenaarde kijkervaringen, en een razendsnelle 240Hz verversingssnelheid zorgt ervoor dat snelle actie op het scherm vloeiend en zonder bewegingsonscherpte blijft.

 • 34”

  3440x1440

 • 800R

  kromming

 • 240Hz

  verversingssnelheid

Een gaming-opstelling met de PG34WCDM, een microfoon en toetsenbord

3RD-GEN

Derde generatie ROG OLED-technologie

30% helderder met 100% venster in HDR

Het nieuwste generatie OLED-paneel gebruikt META-technologie om nog indrukwekkendere beelden te bieden. Het biedt ook 20% bredere kijkhoeken vergeleken met zijn voorganger.

Vooraanzicht van een gaming-opstelling met de PG34WCDM samen met een toetsenbord en muis

Clear Pixel Edge

Het nieuwste generatie OLED-paneel beschikt ook over het Clear Pixel Edge-algoritme dat groene en rode randen op teksten en lijnen vermindert, voor een betere kijkervaring.

De randen van elke afzonderlijke letter zijn duidelijk en scherp. / De randen van elke letter vertonen rode en groene kleurranden

Clear Pixel Edge AAN

Clear Pixel Edge UIT

Extreme Low Motion Blur

Exclusieve ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie vermindert ghosting en bewegingsonscherpte verder.

Een helder, duidelijk bewegend beeld van een in-game personage dat twee geweren afvuurt / Een screengrab van een in-game personage dat twee geweren afvuurt, beeld vertoont aanzienlijke bewegingsonscherpte

Met ELMB

Zonder ELMB

Voordelen van
OLED-technologie

De ROG Swift OLED PG34WCDM biedt uitzonderlijke beelden dankzij een extreem hoge contrastverhouding, die de diepste zwarttinten en levendige kleuren levert. Bovendien zorgt de verbluffende grijs-naar-grijs (GTG) responstijd van 0,03 ms voor supervloeiende gameplay met lage latentie.

 • 1,5M :1 contrastverhouding
 • 0,03 ms responstijd
 • 99% DCI-P3 gamma
 • Delta E < 2
Publiek bekijkt een live uitzending van een gevecht"

ASUS OLED Care

Geavanceerd aangepast koellichaam

Het aangepaste koellichaam van de Swift OLED PG34WCDM heeft een compacte lay-out die prioriteit geeft aan warmteafvoer. Daarnaast is de achterkant van de monitor voorzien van ventilatieopeningen aan de bovenkant die efficiënte warmteafvoer nog verder bevorderen en het risico op inbranden verkleinen.

Luchtuitwisseling via het koellichaam in de monitor

ASUS OLED Care

SCHERMBEVEILIGING

ASUS OLED Care biedt gebruikers tijdige pixelreinigingsherinneringen, een screensaver, een schermverplaatsingsfunctie en meer om het OLED-paneel te beschermen en de levensduur van het scherm te garanderen.

De ASUS DisplayWidget Center gebruikersinterface toont schermbeveiliging zoals de screensaver, pixelreiniging en schermverplaatsing.
 • Screensaver

  Dimt het scherm automatisch na twee minuten inactiviteit.

 • Pixelreiniging

  Herkalibreert het scherm wanneer de monitor meerdere uren actief is geweest. Het proces duurt slechts enkele minuten en wordt automatisch geactiveerd wanneer de monitor wordt uitgeschakeld.*

 • Schermverplaatsing

  Pixellocaties worden periodiek iets verschoven om inbranden te voorkomen. Je kunt kiezen uit verschillende verplaatsingsniveaus.

 • Helderheidsaanpassing logo

  De monitor detecteert automatisch statische logo's op het scherm en vermindert hun helderheid om mogelijke problemen met de beeldkwaliteit te corrigeren.

*Haal de stekker niet uit het stopcontact tijdens deze periode, anders wordt de pixelreiniging onderbroken.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Uniforme helderheid

Wanneer geactiveerd, verlaagt de ROG-exclusieve Uniforme Helderheidsinstelling in het OSD-menu de piekhelderheid om niveaus consistent te houden, voor een betere weergave, zelfs wanneer je de grootte van helderwitte vensters verandert. Het maakt marathon gaming-sessies ook veel comfortabeler voor de ogen.

MET uniforme helderheidsinstelling

Vergelijkende afbeelding van een wit venster dat groter wordt terwijl het helderheidsniveau van het scherm hetzelfde blijft

ZONDER uniforme helderheidsinstelling

Vergelijkende afbeelding van een wit venster dat groter wordt terwijl het helderheidsniveau van het scherm donkerder wordt
*Monitor in sRGB-modus.

Dient ook als veelzijdig werkstation

 • Type-C poort

Met de innovatieve ROG Smart KVM-functie kun je twee op de monitor aangesloten apparaten bedienen met slechts één toetsenbord en muis, zonder dat extra hardware nodig is Gewoon aansluiten en moeiteloos schakelen tussen gamen en werken op één scherm. Je kunt zelfs bestanden kopiëren en plakken of slepen tussen twee apparaten via een USB 3.2-verbinding, voor ultrasnelle bestandsoverdrachten die tot 10x sneller gaan dan USB 2.0.

Afbeelding toont de monitor verbonden met een pc en laptop. Hij staat in PBP-modus en toont een bestandsoverdracht van de pc naar de laptop via Smart KVM.

Vereenvoudig je configuratie met USB-C®, de krachtige poort die alles aan kan. Gebruik hem om verbluffende beelden weer te geven, tot 90 W stroom te leveren, heldere audio te bieden en gegevens razendsnel over te zetten. Of je nu je laptop, smartphone of tablet wilt aansluiten, USB-C biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid.

USB-C aansluiting - Voeding / Schermsignaal / Gegevensoverdracht / Audio

ASUS DisplayWidget Center

ASUS DisplayWidget Center-software laat je eenvoudig monitorinstellingen en OLED-gerelateerde functies wijzigen met je muis via een intuïtieve interface, zonder dat je het OSD-menu hoeft te openen.

De nieuwe ASUS DisplayWidget Center gebruikersinterface toont systeeminstellingen, OLED-functies en meer.

VRR

Ervaar uitmuntende vloeiendheid en responsiviteit

De Swift OLED PG34WCDM is voorzien van AMD FreeSync™ Premium Pro-technologie en NVIDIA® G-SYNC™ compatibiliteit, wat zorgt voor supervloeiende beelden zonder tearing en met lage latentie.

Omni en Acht op een zwevend skateboard, waarbij het lichaam van Acht tearing vertoont door de afwezigheid van VRR-technologie.

G-SYNC AAN

G-SYNC UIT

_In-game verbeteringen

 • GAMEPLUS

 • GAMEVISUAL

 • FLICKER-FREE
  TECHNOLOGIE

 • LOW BLUE LIGHT
  TECHNOLOGIE

ASUS Dynamic Shadow Boost gebruikt ROG Gaming AI-technologie om automatisch donkere delen van het scherm te verbeteren zonder andere delen te veranderen, waardoor het makkelijker wordt om vijanden te spotten die zich verstoppen in schemerige delen van de kaart.

Een gedetailleerde afbeelding van een man die in het donker staat

Shadow Boost aan

Een afbeelding van een man die in het donker staat, zijn onderlichaam is onduidelijk en mist details

Shadow Boost uit

De ASUS-exclusieve, geïntegreerde GamePlus-sneltoets biedt in-game verbeteringen. De GamePlus-functionaliteit is mede-ontwikkeld met input van professionele gamers en stelt je in staat om je gaming skills te oefenen en te verbeteren met de door ROG Gaming AI-technologie verbeterde Dynamic Crosshair.

De verschillende functies van GamePlus
 • Beeld met STOPWATCH functie
 • Beeld met VIZIER functie
 • Beeld met TIMER functie
 • Beeld met FPS-TELLER functie
 • Beeld met SCHERMUITLIJNING functie
 • Beeld met Sniper-functie
 • Beeld met Sniper-nachtzichtfunctie
 • Stopwatch

 • Vizier

 • Timer

 • FPS-teller

 • Schermuitlijning

 • Sniper

 • Sniper-nachtzicht

ASUS GameVisual-technologie heeft zeven vooraf ingestelde weergavemodi om beelden te optimaliseren voor verschillende soorten content. Deze unieke functie is gemakkelijk te bereiken via een sneltoets of het OSD-instellingenmenu.

 • Racen

 • MOBA

 • Bioscoop

 • RTS/RPG

 • FPS-modus

 • sRGB

 • Landschap

 • vergelijkend beeld met Racen-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met MOBA-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met Bioscoop-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met RTS/RPG-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met FPS-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met sRGB-modus aan en uit
 • vergelijkend beeld met Landschap-modus aan en uit

TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie rekent af met flikkeringen, wat zorgt voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeidheid van de ogen en andere kwalen die vaak gepaard gaan met urenlang kijken te minimaliseren.

Monitor met ASUS Flicker-Free technologie.

MET FLICKER-FREE TECHNOLOGIE

Monitor zonder ASUS Flicker-Free technologie.

ZONDER FLICKER-FREE TECHNOLOGIE

De nieuwe hardwaregebaseerde ASUS Low Blue Light-technologie vermindert potentieel schadelijke hoogenergetische blauwlichtemissies en biedt tegelijkertijd kleurprestaties die beter zijn dan monitoren met softwaregebaseerde filteroplossingen.

Monitor met hardwaregebaseerde ASUS Low Blue Light vermindert de uitstoot van schadelijk blauw licht

LOW BLUE LIGHT

Monitor zonder hardwaregebaseerde ASUS Low Blue Light heeft beelden met een gelige tint.

CONVENTIONEEL BLAUWLICHTFILTER

Uitgebreide connectiviteit

Uitgebreide aansluitmogelijkheden zoals DisplayPort™ 1.4 (DSC), HDMI® 2.1, USB-C met 90W Power Delivery en een USB-hub bieden ondersteuning voor een breed scala aan multimedia-apparaten.

Het achterpaneel van de PG34WCDM is voorzien van DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, Type-C.
 • DisplayPort™ 1.4 (DSC)

 • HDMI® 2.1

 • USB-C(90W PD)

 • USB

Ergonomische voet

Een speciaal ontworpen uitgeholde voet biedt kantel-, draai- en hoogte-verstellingen voor ideale kijkposities. Het scherm is ook compatibel met VESA-wandmontage.

 • Hoogteverstelling van de monitor

  [ 0-110MM ]

  HOOGTEVERSTELLING

 • Draaiverstelling van de monitor

  [ -15°~ +15° ]

  DRAAIEN

 • Kantelverstelling van de monitor

  [ -5°~ +20° ]

  KANTELEN

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG Swift OLED PG27AQDM

ROG Swift OLED PG27AQDM gaming-monitor - 27" (26.5" zichtbaar) 1440p OLED-paneel, 240Hz, 0,03ms responstijd, G-SYNC® compatibel, antireflectie, aangepast koellichaam, intelligente spanningsoptimalisatie, uniforme helderheid, DisplayWidget Center

ROG Swift OLED PG49WCD

ROG Swift OLED PG49WCD gaming monitor - 49" (5120x1440) gebogen QD-OLED paneel, 144Hz, 0,03 ms, G-SYNC® compatibel, aangepast koellichaam, uniforme helderheid, ROG Smart KVM, 90 W Type-C, ASUS DisplayWidget Center

ROG Swift OLED PG32UCDM

ROG Swift OLED PG32UCDM gaming-monitor - 32” (31.5” zichtbaar) 4K (3840 x 2160) QD-OLED paneel, 240Hz, 0,03 ms (GTG), G-SYNC® compatible, aangepast koellichaam, grafeenfilm, uniforme helderheid, 99% DCI-P3, True 10-bit, 90 W Type-C®, en ASUS DisplayWidget Center

Verwante producten

ROG Strix GeForce RTX® 4090 24GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX® 4090 24GB GDDR6X opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

ROG Strix GeForce RTX® 4090 OC Edition 24GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX® 4090 OC Edition 24GB GDDR6X opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

ROG Strix GeForce RTX™ 4080 16GB GDDR6X

ROG Strix GeForce RTX™ 4080 16GB GDDR6X OC Edition opgewaardeerd ontwerp met de beste thermische prestaties.

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • De termen HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI Trade dress en de HDMI logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.