• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Adobe 3 month free bundle

ROG Swift PG329Q-W

ASUS ROG Swift PG329Q-W Gaming Monitor, 32” WQHD (2560 x 1440), Fast IPS, 175Hz*, 1ms (GTG), Extreme Low Motion Blur Sync, G-SYNC Compatible, DisplayHDR™ 600

 • 32” WQHD (2560 x 1440) Fast IPS gaming-monitor met ultrasnelle 175Hz* verversingssnelheid (boven 144Hz), ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
 • Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 1ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
 • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
 • G-SYNC Compatible, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate).
 • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 600-certificering.

ROG Swift PG329Q-W

De PERFECTE BALANS

Zeer gedetailleerde beelden en contrast

Met WQHD (2560 x 1440) paneel dat tot 77% meer bureaubladruimte op het scherm biedt dan standaard Full HD (1920 x 1080) beeldschermen. Levert bovendien een verbluffende 1000:1 contrast ratio.

ASUS Fast IPS beeldscherm-1ms (GTG) responstijd

Het ASUS Fast IPS-beeldscherm stelt de liquid crystal elementen van het scherm in staat om tot 4x sneller te schakelen dan conventionele IPS-panelen, voor verbeterde respons. Met een grijs-tot-grijs reactietijd van 1 ms worden vegen en bewegingsonscherpte nagenoeg geëlimineerd. Dit scherm levert ook superieure beelden met uitmuntende kleuren, dankzij een DCI-P3 kleurengamma van 98% en een verbluffende contrast ratio van 1000:1. Brede 178 graden kijkhoeken zorgen voor minimale vervorming en kleurverschuiving, zelfs indien vanuit extreme standpunten bekeken.

ONGELOOFLIJK HOGE 175HZ VERVERSINGSSNELHEID

Ervaar ongelooflijk vloeiende gamingbeelden, om de overhand te krijgen in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

Gecertificeerd NVIDIA G-SYNC Compatible

Levert een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR op NVIDIA GeForce GTX 10-serie en NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaarten.

EXTREME LOW MOTION BLUR SYNC

Met ELMB SYNC kun je ELMB (extreme low motion blur-technologie) en Adaptive-sync tegelijk inschakelen, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe beelden en hoge frame rates tijdens het gamen.

Adaptive-sync™ technologie levert de meest vloeiende, snelle en adembenemende gaming-beelden denkbaar, door een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, en door het minimaliseren van haperende weergave en invoervertraging.

ASUS Extreme Low Motion Blur biedt een responstijd (MPRT) van 1ms om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Het zorgt er ook voor dat bewegende voorwerpen er nog scherper uitzien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.

NAUWKEURIG, BREDER KLEURENPALET

Biedt een breder kleurbereik met een DCI-P3 98% kleurengamma van bioscoopstandaard en 160% sRGB. Om de kleurnauwkeurigheid te garanderen, zijn alle monitoren in de fabriek voorgekalibreerd, inclusief een fabriekskalibratierapport.

ASUS AURA SYNC-VERLICHTING

Met exclusieve ASUS Aura Sync verlichtingstechnologie biedt de ROG Strix X-serie sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura-geschikte componenten en randapparaten.

*Aura Sync-functie wordt ook ondersteund door de Armoury Crate applicatie

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor race games met ingeschakelde G-SYNC technologie.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.


Techniek

Hoogteaanpassing
(0 ~ 100mm)

Draaien (+25°~-25°)

Kantelen (+20°~-5°)

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer