• Characteristics
  • Techn. specs
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning

ROG Strix XG349C

ROG Strix XG349C gaming-monitor – 34” UWQHD (3440 x 1440), overklokbare 180Hz (boven 144Hz), 1ms (GTG), Extreme Low Motion Blur Sync, USB Type-C, 135% sRGB, G-Sync Compatible*, DisplayHDR™ 400

  • 34” UWQHD (3440 x 1440) HDR gaming-monitor met ultrasnelle 180Hz* (overklokt) verversingssnelheid, ontworpen voor professionele gamers en meeslepende gameplay
  • ASUS Fast IPS-technologie maakt een responstijd van 1ms (GTG) mogelijk, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates
  • ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) technologie maakt ELMB mogelijk samen met G-SYNC Compatible, waarmee een eind wordt gemaakt aan ghosting en tearing, voor scherpe gaming-beelden met hoge frame rates.
  • High Dynamic Range (HDR) technologie met professioneel kleurengamma levert contrast en kleurprestaties die voldoen aan de DisplayHDR™ 400-certificering
  • De USB Type-C hun ondersteunt videotransmissie in DisplayPort-signaal; kan dienen als een USB-hub, wat betekent dat het apparaat kan worden aangesloten op bedrade randapparatuur via een opgeruimde opstelling
  • G-SYNC Compatible*, voor het leveren van een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR (variable refresh rate)

ROG STRIX XG349C

GEBOGEN NAAR DE WINST

Ervaar ultrabreed

De ROG Strix XG349C gaming-monitor heeft een 34" 3440 x 1440 ultrabrede QHD-scherm met een pixeldichtheid van 109 pixels per inch (PPI) zodat je profiteert van meer details tijdens het gamen of het bekijken van films. Het ultra-brede paneel met een beeldverhouding van 21:9 levert 35% meer schermruimte dan een WQHD-scherm, zodat er nog meer ruimte is voor de verschillende applicatievensters zodra het tijd is om productief te worden.

SNEL, RESPONSIEF & LEVENDIG 1ms GTG beeldscherm

ASUS Fast IPS-technologie zorgt ervoor dat het beeldscherm tot vier keer sneller aan en uit is te schakelen dan conventionele IPS-panelen, waardoor de XG349C een 1ms GTG-responstijd heeft en weinig tot geen vegen of bewegingsonscherpte.

ONGELOOFLIJK HOGE 180HZ VERVERSINGSSNELHEID

Ervaar ongelooflijk vloeiende gamingbeelden, om de overhand te krijgen in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

NVIDIA G−SYNC Compatible*

Levert een naadloze gaming-ervaring zonder tearing door standaard inschakeling van VRR op NVIDIA GeForce GTX 10-serie en NVIDIA GeForce RTX 20-serie videokaarten.

*G-SYNC-compatible in proces

USB Type-C hub

Het ondersteunt videotransmissie in DisplayPort-signaal; kan dienen als een USB-hub, wat betekent dat het apparaat kan worden aangesloten op bedrade randapparatuur via een opgeruimde opstelling. Ook te gebruiken om mobiele apparaten op te laden. Het ontwerp met omkeerbare USB Type-C™ connector maakt het aansluiten van andere apparaten moeiteloos en snel.

KVM-schakelondersteuning

Wanneer twee apparaten op de monitor zijn aangesloten, zijn beide apparaten via de KVM-schakelaar te bedienen met slechts één toetsenbord en muis. Dit bespaart bureauruimte en werkt meer intuïtief!

HDR

In−game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, dus ideaal voor race games als Adaptive-Sync technologie aan staat.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoog contrast verheldert donkere gebieden en schaduwen op het scherm, om gamers te helpen verborgen vijanden te vinden.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.


Techniek

Hoogteaanpassing (0~100mm)

Draaien (+25°~-25°)

Kantelen (+20°~-5°)