• Techn. specs
  • Onderscheidingen
  • Galerij
  • Waar te koop
  • Ondersteuning
Adobe 1 month

ROG Strix XG43UQ

ROG Strix XG43UQ DSC grote gaming-monitor - 43”, 4K (3840 x 2160), 144Hz, DSC, FreeSync™ 2 HDR, DisplayHDR™ 1000, DCI-P3 90%

  • 43” anti-reflectie 4K gaming-monitor met 144Hz verversingssnelheid, voor supervloeiende gaming-beelden.
  • Ondersteunt Display Stream Compression-technologie voor het transporteren van ultra hoge-definitie videostreams over één enkele interface op hoge snelheid, zonder merkbaar verlies van visuele kwaliteit.
  • High dynamic range (HDR)-technologie met DisplayHDR™ 1000-certificering en 90% DCI-P3 professioneel kleurengamma zorgt voor uitzonderlijk contrast en kleurprestaties
  • Radeon™ FreeSync 2 HDR-technologie zorgt voor uiterst vloeiende gameplay, lage latentie en betere helderheid en contrast

ADBIG

Extreme IT

CTRL TECH

TECHNOZON

Geekay TV

Tech2

PCAXE

's Werelds eerste 43” HDMI 2.1 gaming-monitor

De ROG Strix XG43UQ is 's werelds eerste 43" HDMI® 2.1 gaming-monitor, die 4K UHD-beelden en een moving picture response time (MPRT) van 1ms levert voor supersnel gamen op een groot scherm. Voorzien van Display Stream Compression (DSC) en AMD FreeSync™ Premium Pro-technologie, maakt de Strix XG43UQ supervloeiende 4K 120Hz gaming via HDMI 2.1 mogelijk op de nieuwste consoles. Bovendien zorgen een DCI-P3-kleurengamma van 90% en DisplayHDR™ 1000-certificering voor levensechte kleuren.

Supersnel gamen met HDMI 2.1

HDMI 2.1 maakt een verbluffende gaming-ervaring mogelijk op de nieuwste consoles, en biedt gamers 4K UHD-beelden bij verbluffende verversingssnelheden tot 120Hz.

Variable Refresh Rate (VRR)

Auto. lage latentie

4K @120Hz verversingssnelheid

Ga voor groot met next-gen gameplay

Op de pc wordt het nog beter, met beelden tot 4K 144Hz indien aangedreven door de nieuwste videokaarten. DSC-technologie ondersteunt 4K UHD-beelden via een enkele DisplayPort 1.4-aansluiting, door elk frame in een oogwenk te comprimeren en te decomprimeren zonder verlies van beeldkwaliteit.

Meer info over DSC


*Om 4K-resolutie op 144Hz met DSC mogelijk te maken, is een NVIDIA® GeForce® RTX 20-serie, AMD Radeon™ RX 5700 of hogere videokaart vereist. Neem voor meer informatie over het inschakelen van DSC contact op met de fabrikant van de videokaart.

Display Stream Compression (DSC)-technologie

De Display Stream Compression-technologie is een industriebrede compressiestandaard voor het transporteren van ultrahoge-definitie videostreams over één enkele interface op hoge snelheid, zonder merkbaar verlies van visuele kwaliteit. Met DSC-technologie kan de ROG-monitor ongelooflijk gedetailleerde en vloeiende beelden weergeven op een native 4K-resolutie met een verversingssnelheid van 144Hz via een enkele DisplayPort 1.4-aansluiting zonder chroma-subsampling, wat een negatieve invloed kan hebben op de visuele natuurgetrouwheid.

Om dit prestatieniveau te bereiken, hadden gaming-monitoren voorheen twee DisplayPort-aansluitingen nodig om het videosignaal van de pc over te brengen, wat ook vaak een complexe driverconfiguratie vereiste en de weergave verhinderde van inhoud met een hoog dynamisch bereik (HDR) en variabele verversingssnelheden tijdens het gamen. De ROG-monitor rekent af met deze problemen en ondersteunt zowel HDR als variabele verversingssnelheden via een enkele DisplayPort 1.4-aansluiting.

Vergelijking van de gebruikte methoden om 4K-beelden te bereiken op 144Hz:

AFSTANDSBEDIENING

Een meegeleverde afstandsbediening laat gebruikers de monitorinstellingen op afstand aanpassen.

ANTI-REFLECTIEPANEEL

Het matte anti-reflectiepaneel vermindert storende reflecties en schitteringen, zodat gamers zich kunnen concentreren op wat er op het scherm gebeurt.

10-WATT STEREO LUIDSPREKERS

ASUS SonicMaster-technologie verbetert gaming-ervaringen, door ongelooflijke hifi-niveau audio te leveren voor een nog hoger niveau van onderdompeling.

GAMEFAST INVOERTECHNOLOGIE

Ingebouwde GameFast invoertechnologie minimaliseert invoervertraging zodat gaming-invoer altijd synchroon loopt met de actie.


ULTRASNELLE 144HZ VERVERSINGSSNELHEID EN 1MS MPRT

Speel de nieuwste games, van snelle first-person shooters tot realtime strategie, op hun hoogste grafische instellingen bij een uiterst vloeiende 144 frames per seconde met een vrijwel onmiddellijke MPRT-responstijd (Moving Picture Response Time) van 1ms.

AMD FREESYNC PREMIUM PRO VOOR VLOEIENDE GAMEPLAY

Ingebouwde FreeSync Premium Pro-technologie zorgt ervoor dat de ROG Strix XG43UQ supervloeiende beelden met lage latentie levert die helderder zijn en een beter contrast hebben. Deze technologie gebruikt lage latentie verwerking voor zowel standaard als HDR-content, waardoor wordt afgerekend met de invoervertraging waar vaak sprake van is bij HDR-content.

BREED KLEURBEREIK EN HOOG CONTRAST

HIGH DYNAMIC RANGE (HDR)
MET UITZONDERLIJKE KLEUREN

Een DCI-P3 90% kleurengamma en uitmuntend kleurcontrast zorgen ervoor dat de ROG Strix XG43UQ voldoet aan de DisplayHDR 1000 certificeringsnormen. Ervaar levensechte kleuren samen met de helderste wit- en donkerste zwarttinten.

MEERDERE HDR-MODI

Drie HDR-modi zorgen voor optimale beelden bij elk kijkscenario.

In-game verbeteringen

Vermindert invoervertraging, wat het ideaal maakt voor race games met ingeschakelde FreeSync-technologie.

Verbetert de kleur van de gezondheids/manabalken van de tegenstander, zodat je weet wanneer je toe moet slaan.

Verkoelt en verzadigt kleuren, voor meer meeslepende films.

Verbetert de kleurverzadiging en de contrastscherpte, voor betere, fellere kleuren en gedetailleerde beelden in real-time strategy (RTS) of RPG games.

Hoge contrastinstellingen verbeteren de zichtbaarheid, zelfs in donkere scènes, zodat vijanden duidelijk te zien zijn.

Perfect voor surfen op het web of het bewerken van foto's.

Biedt meer contrastgradaties om het gras groener en luchten blauwer te maken, dus ideaal voor diavoorstellingen.

MOEITELOZE tweak-tool

Eye-Care oplossingen

Low Blue Light-niveau


PICTURE-IN-PICTURE EN PICTURE-BY-PICTURE SNELTOETSEN

De ROG Strix XG43UQ ondersteunt een picture-in-picture modus met een hoofdvenster en een inzetvenster, naast een picture-by-picture modus die de monitor in segmenten verdeelt, voor een optie om meerdere bronnen tegelijk te bekijken.

Robuuste connectiviteit / Aura Sync

Robuuste connectiviteit

AURA SYNC-VERLICHTING

Exclusieve ASUS Aura Sync* verlichtingstechnologie biedt sfeerverlichting die kan worden gesynchroniseerd met andere Aura-geschikte componenten en randapparaten.
*Download de nieuwste Aura Sync-software hier.