• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Windows 11 readerAdobe 1 month free bundle

ROG Strix X299-E Gaming II

Intel X299 ATX-moederbord LGA 2066 voor Intel Core X-serie processors, met 12 vermogensfasen, on-board Wi-Fi 6 (802.11ax), 2.5Gbps Ethernet, USB 3.2 Gen 2, SATA, driemaal M.2, OLED en Aura Sync RGB-verlichting

 • Klaar voor de nieuwste Intel® Core™ X-serie processors voor maximale connectiviteit en snelheid met maximaal drie M.2 drives, USB 3.2 Gen 2, Intel® VROC en Intel® Optane™ geheugen compatibiliteit
 • Ongeëvenaarde personalisatie: OLED en ASUS-exclusieve Aura Sync RGB-verlichting, inclusief RGB-headers en adresseerbare Gen 2 RGB-headers
 • Optimale voedingsoplossing: 12 vermogensfasen met ProCool II-voedingsconnector, hoge kwaliteit spoelen en duurzame condensatoren ter ondersteuning van multi-core processors
 • Uitgebreide koeling: actief koelend VRM-koellichaam, gestapelde ribben koellichaam, met 8mm heatpipe, dubbele on-board M.2 koellichamen en een waterpomp + header
 • Gaming-connectiviteit: driemaal M.2, USB 3.2 Type C-poort en Type-C frontpaneelaansluiting
 • Gaming-netwerkfuncties: 2.5Gbps LAN en Intel® Gigabit Ethernet met ASUS LANGuard, Wi-Fi 6 (802.11ax) met MU-MIMO en gateway-teaming via GameFirst V
 • AI Overclocking: optimaliseert snel de CPU-prestaties op basis van CPU en koeler, waardoor resultaten worden behaald die zeer dicht in de buurt komen van handmatige afstemming door experts
 • Gaming-audio: high-fidelity audio met SupremeFX S1220A, DTS® Sound Unbound en Sonic Studio III om gebruikers dieper in de actie mee te nemen
 • Eenvoudige DHZ: ROG-gepatenteerde voorgemonteerde I/O-afscherming, ASUS SafeSlot, ASUS Node-connector en BIOS Flashback™ voor een meer gebruiksvriendelijke bouwervaring

Onderscheidingen

Video Reviews

My New 15000€ GAMING PC !

 1. ROG-gepatenteerde voorgemonteerde I/O-afscherming
 2. BIOS FlashBack knop
 3. 2.5G LAN-poort
  Intel® I219-V 1G LAN-poort

  ‧ ROG GameFirst V
  ‧ Anti-piekspanning LANGuard

  USB 3.2 Gen 2 poorten

  ‧ 3 x Type-A
  ‧ 1 x Type-C

 4. USB 3.2 Gen 1 poorten

  ‧ 2 x Type-A

 5. Intel® Wi-Fi 6 AX 200
 6. Vergulde audio-aansluitingen
 7. LiveDash OLED
 8. Multi-GPU SLI® / CFX ondersteuning

  ‧ 48-lane CPU
  ‧ 3 x PCIe 3.0 x16-slots (x16, x16/x16, x16/x16/x8)
  ‧ 44-lane CPU
  ‧ 3 x PCIe 3.0 x16-SafeSlots  (x16, x16/x16 of x16/x16/x4)
  ‧ Intel® X299-chipset
  ‧ 1 x PCIe 3.0 x4-slot
  ‧ 1 x PCIe 3.0 x1-slot

 9. SupremeFX S1220A CODEC

  ‧ Dubbele OpAmps
  ・ Impedantie-sensingfunctie voor en achter
  ・ 120dB SRV stereoweergave output
  ・ 113dB SRV opname input

  Sonic Studio III

  ‧ Sonic Studio Virtual Mixer

  Sonic Radar III
  DTS® Sound Unbound
 10. ProCool II
 11. 2 x 4-pins AURA RGB-headers
  2 x 3-pins adresseerbare Gen 2 RGB-headers
 12. Intel® LGA 2066 (6 cores boven),
  voor Core™ X-serie processorreeks
 13. DDR4 4266+ MHz (overklokt)

  ‧ 8 x DIMM, quad-channel

 14. USB 3.2 Gen 2 frontpaneel connector
 15. 3 x M.2 Socket 3 met M Key

  ‧  2 x Type 2242/2260/2280/22110,
  ondersteuning PCIe 3.0 x4-modus
  ‧  1 x Type 2242/2260/2280/22110,
  ondersteunt PCIe 3.0 x4 en SATA modi

 16. 8 x SATA 6Gb/s
 17. VROC-header
 18. 4 x USB 3.2 Gen 1-poorten
  Q-Code
  FlexKey
 19. ASUS NODE-connector

ROBUUSTE HARDWARESPECIFICATIES

Met uitgebreide koelopties en opgewaardeerde stroomtoevoer om CPU's met meer cores te voeden, plus snellere opslag en geheugen, biedt de ROG Strix X299-E Gaming II alles wat essentieel is om het volledige potentieel van componenten in de build te benutten, voor gaming-prestaties van topniveau.

VOEDINGSONTWERP

Digitale vermogensregeling en een scala aan vermogensfasen zorgen ervoor dat de ROG Strix X299-E Gaming II over de kracht beschikt om de nieuwste Intel CPU's aan te sturen.

 • ProCool II voedingsconnectoren

  ProCool II sockets zijn gebouwd volgens strenge specificaties om een vlak contact met de PSU-voedingskabels te garanderen en zijn voorzien van een metalen pantser voor betere warmteafvoer. De lagere impedantie van de connector helpt hotspots te voorkomen en verbetert de betrouwbaarheid.

 • Digi+ Power Control

  De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste in de industrie, en zorgt voor uiterst soepele en schone stroomtoevoer naar de CPU.

 • 12 Vermogensfasen

  De ROG Strix X299-E Gaming II heeft een CPU VRM met 12 vermogensfasen die high-side en low-side MOSFET's en drivers combineren in één pakket, om zo het vermogen en de efficiëntie te leveren waar de nieuwste Intel-processors om vragen.

 • Thermische oplossing

  De ROG Strix X299-E Gaming II gebruikt efficiënte spoelen en kwalitatief hoogwaardige thermische pads om de warmte van de inductor en fase-array over te helpen brengen naar een koellichaam met voldoende oppervlak voor de nieuwste processors.

 • Hoge kwaliteit spoelen en condensatoren

  Superieure spoelen en duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en tot 110% betere prestaties te bieden dan de industrienorm.

KOELINNOVATIE

ROG Strix Z390-E Gaming
 1. VRM-koellichaam met 8 mm heatpipe

  Een actief koelend VRM-koellichaam biedt een groot contactoppervlak voor de MOSFET's en spoelen, en een heatpipe maakt efficiëntere koeling van het westelijke en noordelijke VRM-koellichaam mogelijk, voor betere prestaties en wattagebestendigheid.

 2. Gestapelde ribben koellichaam

  De dicht opeengepakte, meerlagige ribben maximaliseren het oppervlak om de warmteafvoer van de controller te versnellen, waardoor de koeling wordt verbeterd.

 3. Thermische pad

  Een hoge kwaliteit thermische pad helpt warmte van de inductor en fase-array over te dragen naar het koellichaam.

 4. Achterplaat

  Een achterplaat op de achterzijde van het moederbord helpt de MOSFET-temperaturen in evenwicht te brengen en zorgt voor structurele versterking.

 5. PCH-koellichaam

  Het PCH-koellichaam sluit naadloos aan op de M.2 koellichamen.

KOELER ONTWERP

De ROG Strix X299-E Gaming II-serie beschikt over de meest uitgebreide koelopties ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS

 • CPU

 • M.2

 • behuizing

  • CPU ventilatorheader
   CPU ventilatorheader

   Een speciale PWM/DC ventilatorheader voor CPU-koelers.

  • AIO-pompventilatorheader
   AIO-pompventilatorheader

   Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

  • Waterpomp-aansluiting
   Waterpomp + header

   Een speciale header die ruim 3A kan leveren aan hoogwaardige PWM- of DC-waterpompen.

  • M.2-koellichaam
   M.2-koellichaam

   Het M.2-koellichaam houdt de M.2 SSD op de optimale bedrijfstemperatuur, voor consistente prestaties en betrouwbaarheid.

  • M.2-ventilator
   M.2-ventilatorheader

   Een speciale M.2-ventilatorheader helpt de temperaturen laag te houden, voor verbeterde prestaties en levensduur. * De M.2 ventilatorhouder is 3D-printbaar

  • 4-pins PWM/DC-ventilatorheader
   4-pins PWM/DC
   -ventilatorheader

   Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

AI Overclocking

ASUS AI Overclocking maakt automatische tuning sneller en slimmer dan ooit tevoren. Beschikbaar in Windows of rechtstreeks via het UEFI, profileert het de CPU en koeling om de optimale configuratie voor elk individueel systeem te voorspellen.

CPU-POTENTIEEL

We hebben een eigen algoritme ontwikkeld dat de mogelijkheden van uw CPU evalueert.

KOELVERMOGEN

De on-board intelligentie houdt ook essentiële systeemeigenschappen in de gaten zoals temperaturen, ventilatorsnelheden en stroomverbruik, om de koelprestaties te meten.

AI OVERCLOCKING

Maakt gebruik van on-board intelligentie om geautomatiseerde klokaanpassingen uit te voeren en biedt doelfrequentie- en spanningsschattingen voor gebruikers die de voorkeur geven aan handmatige tuning.

 • Voorspelling

 • AI OC Gids

 • Tunen per core

 • AI OC met één klik

 • TPU INSIGHT
  Voorspelling

  AI OC bewaakt essentiële systeemeigenschappen zoals temperaturen, ventilatorsnelheden en stroomverbruik om de overklokprestaties te meten.

 • Fan Xpert 4
  AI OC Gids

  De F11-sneltoets opent de AI OC Gids, die gedetailleerde informatie en instructies bevat die helpen bij de handmatige afstelling.

 • Digitale stroomregelaars
  Tunen via per-core count

  Voor high-core-count (HCC)-processors geeft AI Overclocking een overzicht van de gegevens per core. De technologie maakt adaptieve controle mogelijk op basis van de status van elke core en biedt gebruikers die de voorkeur geven aan handmatige afstelling de mogelijkheid om de doelfrequentie en de spanning in te schatten.

 • Speel sneller, scoor hoger
  AI Overclocking met één klik

  De on-board intelligentie laat gebruikers met slechts één klik automatisch overklokken, terwijl volledige, flexibele controle beschikbaar is via 5-Way Optimization binnen AI Suite.

GAMING-VERBETERING

De ROG Strix X299-E Gaming II is ontworpen met de nieuwste connectiviteit,voor de beste gaming-ervaringen. Zet bestanden sneller over en reken af met lag zodat je meer overwinningen behaalt.

DDR4 OC 4266MHz+

Het X299-platform biedt ruim voldoende bandbreedte op meerdere fronten. De quad-channel geheugencontroller ondersteunt tot 256GB DDR4-geheugen in acht slots. Dankzij een geoptimaliseerde trace layout kan de ROG Strix X299-E Gaming II geheugensnelheden tot DDR4 4266MHz of hoger bereiken.

Driemaal PCIe 3.0 M.2

De ROG Strix X299-E Gaming II is uitgerust met drie M.2-slots. Eén slot ondersteunt zowel SATA als PCIe 3.0 x4-modi en de andere slots ondersteunen PCIe 3.0 x4 voor NVMe. Samen levert dit de snelste en meest flexibele M.2-interface op die beschikbaar is.

VROC

Profiteer van de Intel® Virtual RAID on CPU (VROC) functie* door twee M.2 drives aan te sluiten in RAID-configuraties. Met VROC zijn RAID-arrays gemakkelijk te configureren als opstartbaar, en traditionele DMI-knelpunten worden geëlimineerd zodat de opslag niet wordt gehinderd door ander verkeer.

*Extra aankoop van Intel VROC-hardwaresleutel voor RAID 1, 5 of 10 vereist
Intel OPTANE GEHEUGEN > Meer info

VOLGENDE GENERATIE CONNECTIVITEIT

De ROG Strix X299-E Gaming II versterkt netwerken via 2.5G Ethernet en volgende generatie Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax), dat gigabitsnelheden overtreft om het LAN naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de door ROG GameFirst-software geboden multi-gate teaming profiteert u van de allerbeste online gaming-ervaring.

 1. Wi-Fi 6 (802.11ax)

  De nieuwste 802.11ax-standaard levert zeer efficiënte draadloze connectiviteit, voor beter speelplezier. 802.11ax biedt niet alleen betere netwerkpings in multi-user omgevingen, maar verbetert ook de doorvoer en dekking aanzienlijk ten opzichte van eerdere standaarden.

  *Snelheid kan variëren afhankelijk van de configuratie

 2. 2.5G Ethernet

  2.5G on-board Ethernet tilt de LAN-verbinding naar een hoger niveau, met een bandbreedteverbetering van tot wel 2,5x. Door de bestaande LAN-kabel te gebruiken, profiteren gebruikers van deze netwerkupgrade om soepeler en zonder vertraging te gamen, hoge-resolutie video's onmiddellijk te streamen en bestanden sneller over te zetten.

 3. Intel Gigabit Ethernet

  De ROG Strix X299-E Gaming II is voorzien van Intel Ethernet (I219-V), waardoor de gegevensuitwisseling met het netwerk en de buitenwereld snel en soepel verloopt. Intel Ethernet vermindert de CPU-overhead en verhoogt de TCP- en UDP-doorvoer, zodat er meer rekenkracht overblijft.

SUPREMEFX

Afgeschermde audio, superieur geluid

Ga volledig op in het geluid dankzij SupremeFX-audiotechnologie. Gebruikmakend van de S1220A-codec, is SupremeFX de geïntegreerde audio-oplossing die is ontworpen om een vlakke frequentierespons te leveren, voor een neutrale, gedetailleerde geluidssignatuur. En om ervoor te zorgen dat de zuivere signatuur perfect behouden blijft, wordt de uitgang op het frontpaneel aangestuurd met dubbele op-amps (operationele versterkers), die geluid leveren met de schaal en autoriteit om virtuele werelden te creëren via een gaming headset.
>Meer info over ROG-audiotechnologie

A. Audio cover

Effectieve afscherming tegen elektromagnetische interferentie behoudt de integriteit van audiosignalen, voor de beste geluidskwaliteit.

B. Audiolijn afscherming

Blokkeert elektromagnetische interferentie van het moederbord of uitbreidingen, om meer zuivere audio te bieden.

C. Dubbele op-amps

Met twee on-board op-amps kunnen gebruikers buitengewone audio naar hun favoriete luidsprekers pompen, met 32-600Ω hoofdtelefoonimpedantie voor geweldige flexibiliteit.

Hoogwaardige Nichicon™ audiocondensators

Fijne kwaliteit componenten van Japanse makelij produceren een warmer, natuurlijk geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

ONTWERP & AANPASSING

Een groot aantal ontwerpaccenten, waaronder een uniek cybertekstpatroon, plus aanpassingsopties, uitgebreide validatielijsten en het meest diverse ecosysteem van componenten in de industrie maken het bouwen en personaliseren van een gaming-machine met ROG Strix X299-E Gaming II wonderbaarlijk eenvoudig.

BAANBREKEND NIEUW ONTWERP

De ROG Strix X299-E Gaming II ziet er fascinerend uit, met of zonder RGB. De I/O-mantel is voorzien van een lasergegraveerd ROG-logo dat voor een ingetogen stijl zorgt. Dit wordt echter bekroond met een acryl plaat, bedrukt met ROG's kenmerkende cybertekstpatronen, zodat het inschakelen van de verlichting een geheel nieuwe esthetische dimensie laat oplichten - unieke stijl met een cyberpunk-randje.

ROG Strix Z390-E Gaming ROG Strix Z390-E Gaming
 • Levendig
 • Stealth
ROG Strix Z390-E Gaming

OUTSHINE THE COMPETITION

ROG Strix-moederborden leveren voortreffelijke prestaties, geaccentueerd door een esthetiek die de concurrentie doet verbleken. ASUS Aura biedt volledige RGB-lichtregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als voor strips die worden aangesloten op de on-board RGB-header - en alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Strobe Strobe
 • Regenboog Regenboog
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Sterrennacht Sterrennacht
 • Muziekeffect Muziek
 • Slim Slim
Adresseerbare Gen 2 RGB-header
RGB-header

ADRESSEERBARE GEN 2 RGB-HEADER

De adresseerbare Gen 2 RGB-headers van de ROG Strix X299-E Gaming II zijn nu in staat om het aantal LED's op tweede generatie adresseerbare RGB-apparaten te detecteren, zodat de software automatisch verlichtingseffecten kan aanpassen aan specifieke apparaten. De nieuwe headers bieden ook achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura RGB-uitrusting.

LIVEDASH OLED

De ROG Strix X299-E Gaming II is voorzien van LiveDash, een ingebouwd 1,3” OLED-paneel dat nuttige informatie en aanpasbare graphics weergeeft. Tijdens de power-on self-test (POST) fase toont LiveDash de belangrijkste statistieken over de voortgang, in eenvoudige taal en via traditionele POST-codes. Bij normale werking toont het levendige paneel vervolgens naar keuze CPU-frequentie, apparaattemperaturen, ventilatorsnelheden of informatie van de waterkoelingzone. Ook is het mogelijk om de standaard LiveDash GIF aan te passen, zodat deze een eigen afbeelding of animatie weergeeft.

Hardware
bewaking

Aangepast
logo

 • ROG-gepatenteerde voorgemonteerde I/O-afscherming

  ROG's gepatenteerde I/O-afscherming is afgewerkt in strak matzwart, en is voorgemonteerd om installatie van het moederbord eenvoudig te maken.

 • Safeslot

  3x slot
  Biedt sterkere PCIe-apparaatretentie en grotere schuifspanningweerstand

 • ESD Guards

  2x zo grote
  elektrostatische bescherming dan volgens de industrienorm. ESD Guards schermen de USB-, audio- en LAN-poorten af

 • BIOS FlashBack

  BIOS Flashback™ is de eenvoudigste en veiligste (UEFI) BIOS updatemethode. Zet het (UEFI) BIOS-bestand gewoon op een FAT32-geformatteerde USB-stick, steek deze in de USB BIOS Flashback™-poort en druk op de knop. Updates kunnen zelfs worden uitgevoerd zonder dat er geheugen of een CPU is geïnstalleerd.

 • Q-SLOT

  3 klemmen
  om videokaarten te verwisselen of vast te zetten

 • Q-DIMM

  1-zijdige
  klemmen voor supereenvoudige, superveilige hantering van geheugenmodules

 • Q-LED

  On-board LED's geven de voedingsstatus aan en eventuele problemen met CPU, geheugen, videokaart of opstartapparaat, voor een snelle diagnose

 • Q-Code

  Diagnostische codes bieden een referentie voor het snel en eenvoudig opzoeken van veelvoorkomende installatie- en componentproblemen.

 • FlexKey

  De frontpaneel-header laat u de resetknop op het frontpaneel van uw behuizing aanpassen, voor snelle toegang tot de door u gekozen Aura-verlichtingsregelaars, DirectKey of systeemreset.

GECERTIFICEERDE COMPATIBILITEIT

De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Daarom ondergaat ROG Strix een uitgebreid certificeringsprogramma, gericht op het bieden van de allerbeste compatibiliteit met het breedste scala aan componenten en apparaten. Onze uitgebreide lijst van gegarandeerd compatibele componenten is een onmisbaar hulpmiddel bij het bouwen van een ROG Strix gaming-systeem. Het specificeert duizenden compatibele onderdelen en bevat een speciale Qualified Vendor List (QVL, gekwalificeerde leverancierslijst) voor geheugen - om zorgeloos te kunnen bouwen.
Ontdek compatibele componenten >

ASUS NODE CONNECTOR​

ASUS Node is een bedrijfseigen bidirectionele interface die ASUS-moederborden laat communiceren met andere systeemcomponenten, waardoor een schat aan nieuwe opties beschikbaar komt voor systeembouwers.

HET ROG STRIX-ECOSYSTEEM WACHT

Rust het systeem uit met ROG Strix-componenten, van video- en geluidskaarten tot muizen en toetsenborden, en verbeter de gaming-ervaring met aanvullende esthetiek, besturing en compatibiliteit - en profiteer van meer keus dan bij elk ander concurrerend merk.

TUNE DE INSTALLATIE NAAR WENS

Het ROG Strix X299-E Gaming II moederbord is voorzien van firmwareregelingen en softwarehulpprogramma's die zijn ontworpen voor alle vaardigheidsniveaus, wat installatie, tuning en systeemonderhoud eenvoudig maakt. Met opties als overklokken en koelen tot het beheren van netwerkprestaties en audiokenmerken, is de ROG Strix gaming build naar wens te configureren.

5-WAY OPTIMIZATION

Regel complexe tuning met slechts één klik. ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim door essentiële aspecten van het systeem dynamisch te optimaliseren, overklok- en koelprofielen biedend die op maat zijn gemaakt voor de installatie.

 • TPU INSIGHT

 • EPU GUIDANCE

 • FAN XPERT 4

 • DIGI+
  POWER CONTROL

 • TURBO APP

 • TPU INSIGHT
  CPU PRESTATIEBOOST

  De TurboV Processing Unit (TPU) is een intelligente on-board micro-controller die een reeks systeemafstellingsfuncties biedt, inclusief de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen.

 • EPU
  ALLROUND ENERGIE-EFFICIËNTIE

  Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

 • Fan Xpert 4
  FLEXIBELE KOELINGREGELAARS VOOR LUCHT OF VLOEISTOF

  Profiteer van uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en all-in-one (AIO) koelers, via Fan Expert 4 of onze bekroonde UEFI. Of men nu koelt met lucht of vloeistof, de Auto-Tuning-modus configureert met een enkele klik op slimme wijze alle parameters. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

 • Digitale stroomregelaars
  NAUWKEURIGE DIGITALE STROOMREGELING

  De Digi+ Voltage-Regulator Module (VRM) levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

 • Speel sneller, scoor hoger
  TURBO APP

  AMD's processors beschikken over per-core tuning, en de ASUS Turbo-app maakt gebruik van deze functie door gebruikers applicaties te laten toewijzen aan specifieke processor cores, waarbij rekenkracht wordt geprioriteerd waar deze het hardst nodig is.

UEFI BIOS

Het gerenommeerde ROG UEFI (BIOS) biedt alles wat nodig is voor het configureren, aanpassen en afstellen van een installatie. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

 • De EZ-modus is ontworpen om de installatie te vereenvoudigen en presenteert alle essentiële instellingen en statistieken op één pagina. Met geleide wizards, drag & drop-functionaliteit en 1-klik toepassing van belangrijke instellingen, is de installatie in een mum van tijd operationeel.

  EZ MODE (EZ-modus)
  EZ MODE (EZ-modus)

  EZ Tuning Wizard

  Gestroomlijnde RAID-configuratie voor sneller ophalen van data en back-ups.

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling

  Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

  SATA-informatie

  Bekijk SATA-poort details voor gemakkelijke apparaatherkenning.

  Snelle en eenvoudige klokaanpassing

  Gebruik de muis om snel tijd- en datuminstellingen te wijzigen.

  Aura aan/uit-modus (Stealth)

  Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED eenvoudig aan of uit, voor een meer ingetogen esthetiek.

 • Als u klaar bent voor de volgende stap, duik dan in UEFI's Geavanceerde modus (Advanced mode) en neem de volledige controle over. De Geavanceerde modus biedt volledige controle over elk aspect van het moederbord en een ingebouwde zoekfunctie.

  GEAVANCEERDE MODUS (ADVANCED MODE)
  GEAVANCEERDE MODUS (ADVANCED MODE)

  My Favorites (Mijn Favorieten)

  Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  EZ Flash 3

  Flash het nieuwste BIOS via het internet, vanuit het BIOS.

  SMART

  Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.) logboeken van uw opslagapparaat om de betrouwbaarheid ervan te meten en potentiële defecten te identificeren.

  GPU POST

  Automatische detectie van geselecteerde ASUS-videokaarten om gedetailleerde informatie te bekijken.

  Secure Erase

  Zet SSD's en NVMe-opslag terug naar de fabrieksinstellingen.

  Last Modified (Laatst Aangepast) Log

  Houd de laatste wijziging bij en bewaar favoriete profielen op een USB-stick.

  SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen)

  Hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.

  Gebruikersprofiel (User Profile)

  Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

  Q-Fan Control

  Configureer de werkingssnelheid van de ventilator handmatig, of gebruik vooraf geconfigureerde ventilatorprofielen om snel te kiezen uit Standard (Standaard), Silent (Stil), Turbo of Full Speed (Volle Snelheid) modi. Standaard schakelen systeemventilatoren automatisch over op volle snelheid als de temperatuur de 75°C bereikt.

GAMEFIRST V NETWERKCONTROLE

GameFirst V is een ROG-exclusieve tool om een ROG-netwerkecosysteem te bouwen met een ROG router. Selecteer het beste wifi-kanaal voor maximale stabiliteit en minimale interferentie, optimaliseer het netwerkverkeer en de verbinding voor online gaming zonder lag, voeg gateways samen en houd bandbreedteverslindende apps in de gaten - alles vanuit een intuïtieve interface die eenvoudige, directe aanpassingen mogelijk maakt.

ROG FIRST

ROG First zoekt naar ROG-routers op het netwerk en laat u automatisch hun Adaptive QoS-instellingen optimaliseren voor de beste gaming-prestaties, zodat u niet hoeft in te loggen en de router handmatig configureren.

 • SONIC STUDIO III

  Sonic Studio ondersteunt HRTF-gebaseerde (head-related transfer function*) virtuele surround voor VR-headsets, een meeslepend auditief landschap creërend dat je dieper in de actie trekt. De intuïtieve Sonic Studio-interface biedt ook een reeks EQ-opties en 1-klik voorinstellingen, om de akoestiek aan te passen aan persoonlijke voorkeuren of de eigenschappen van de headset.

  *Een head-related transfer (hoofdgerelateerde overdracht) functie is een audio-algoritme dat is afgeleid van geluidsgegevens die zijn opgenomen via een dummyhoofd. Testtonen worden afgespeeld vanuit een sferisch raster rond het dummyhoofd om subtiele veranderingen te verkrijgen in geluiden die uit verschillende richtingen komen. De resultaten worden gecombineerd in een algoritme dat Sonic Studio's virtuele surround in staat stelt om geluid levensecht te verwerken.

  SONIC STUDIO LINK

  Pas eenvoudig Sonic Studio-effecten toe op alle weergaveapparaten. Druk gewoon op de Sonic Studio Link-knop om van het effect te genieten op alle weergaveapparaten.

  MEER INFO

  APP-SPECIFIEKE PROFIELEN

  Pas aangepaste audio-instellingen toe op verschillende toepassingen, zodat alle acties perfect zijn afgestemd op de gewenste luisterwijze.

  MEER INFO

  SONIC STUDIO VIRTUAL MIXER

  Combineer de audio-output van geselecteerde apps met audio van de microfooningang en stream de samengestelde mix.

  MEER INFO
 • DTS: SOUND UNBOUND

  De ROG Strix X299E Gaming II bevat een vooraf geladen DTS Sound Unbound-app die gebruikers met audio omhult als nooit tevoren en zo een geheel nieuw niveau van onderdompeling opwekt, voor uitzonderlijke gaming- en entertainmentervaringen. Door gebruik te maken van de ruimtelijke technologie van Windows Sonic levert DTS Sound Unbound audio in een virtuele 3D-ruimte. Dit plaatst gebruikers midden in het geluidslandschap, waar men de locatie en richting van elk schot, elke voetstap of ander geluid in de virtuele omgeving kan detecteren.

  * DTS Sound Unbound vereist in-game ondersteuning. Neem contact op met ontwikkelaars voor titels die ondersteuning bieden.
  STEREOGELUID

  De klassieke hoofdtelefoon of twee-luidsprekers opstelling, levert afzonderlijke linker- en rechteraudiokanalen.

  SURROUND SOUND

  Audio die wordt opgesplitst en wordt aangeboden via meerdere luidsprekerkanalen - zoals 5.1 of 7.1 - waardoor een omhullende ervaring wordt gecreëerd, maar op een enkel logisch vlak

  RUIMTELIJK GELUID

  Een gloednieuwe ervaring die een virtuele 'audiosfeer' creëert, met u in het midden, zodat geluiden alle kanten op lijken te gaan - om een verbluffende 360° onderdompeling te creëren.

Armoury Crate

Armoury Crate is een softwarehulpprogramma dat gecentraliseerde controle geeft over ondersteunde ROG gaming-producten. Vanuit één intuïtieve interface brengt Armoury Crate de controle over alle Aura-apparatuur binnen handbereik, terwijl de nieuwe Aura Creator klaar is voor gebruik. De software stelt gebruikers ook in staat om de instellingen te regelen voor een selectief en groeiend aantal ROG-producten, waardoor het gemakkelijker wordt om de ‘look & feel’ van het systeem af te stellen. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie- en ROG nieuwsfeed-gebieden om gebruikers contact te helpen houden met de ROG gaming community.

 • AURA SYNC

 • APPARAATCONFIGURATIE

 • STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN

 • GAMING HIGHLIGHT

 • ACCOUNTBEHEER

RAMCACHE III

RAMCache verandert milliseconden in microseconden, om de laadtijden van games te verbeteren. Volledig compatibel met de nieuwste NVM Express-opslagopties, slaat de unieke intelligente technologie effectief een volledig opslagapparaat op in de cache, zodat favoriete games en apps razendsnel zijn te starten.

 • Slimme modus (Smart mode): buffert automatisch alle opslagapparaten om het maximale uit de systeembronnen te halen.

 • De intuïtieve interface geeft real-time drive-informatie weer, zoals de huidige lees-/schrijfsnelheden.

 • Het stelt gebruikers bovendien in staat om snel de gezondheidstoestand van het toegewezen geheugen te controleren.

6Gb Bestandsoverdrachtstijd 2x zo snel

DE KRACHT VAN Intel

Intel® X299 chipset.

De Intel X299-chipset ondersteunt LGA 2066-socket Intel® Core™ X-serie processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de X299 maximaal 10 USB 3.2 Gen 1-poorten, 8 SATA 6Gbps-poorten en tot 32Gbps M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens.

Intel Core X-serie processoren voor LGA 2066 (R4) socket

Intel Core X-serie processors (6-core en hoger): 4-kanaals (8-DIMM's), 44/28 PCIe 3.0/2.0 lanes.

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG RYUJIN 360

ROG Ryujin 360 all-in-one vloeibare CPU-koeler met LiveDash kleuren-OLED, Aura Sync RGB en Noctua iPPC 2000 PWM 120mm radiatorventilator

ROG-THOR-1200P

ROG Thor 1200W Platinum Power Supply Unit onderscheidt zich met Aura Sync en een OLED display

Disclaimer

 • Het product (elektrische apparatuur, elektronische apparatuur, kwikhoudende knoopcelbatterij) mag niet bij het huisvuil worden geplaatst. Controleer de plaatselijke voorschriften voor het afvoeren van elektronische producten.
 • Het gebruik van het handelsmerksymbool (TM, ®) op deze website betekent dat de woordelijke tekst, handelsmerken, logo's of slogans worden gebruikt als handelsmerk onder algemene wetgeving en/of geregistreerd als handelsmerk in de V.S. en/of ander land/regio.
 • De termen HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, HDMI Trade dress en de HDMI logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van HDMI Licensing Administrator, Inc.
 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer