• Characteristics
 • Techn. specs
 • Onderscheidingen
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Windows 11 readerAdobe 1 month free bundle

ROG Strix X570-I Gaming

AMD X570 mini-ITX gaming-moederbord met PCIe 4.0, Aura Sync RGB, Intel Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6 (802.11ax), M.2 Audio Combo Card, HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, SATA 6Gb/s en USB 3.2 Gen2.

 • AM4 socket: klaar voor 2de en 3de generatie AMD Ryzen™ processors, voor maximale connectiviteit en snelheid met maximaal twee M.2 drives, USB 3.2 Gen2 en AMD StoreMI
 • Aura Sync RGB: ASUS-exclusieve Aura Sync RGB-verlichting, inclusief RGB-header en adresseerbare Gen 2-header.
 • Optimale voedingsoplossing: 8+2 vermogensfasen met een ProCool II-voedingsconnector, lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren ter ondersteuning van multi-core processors
 • Uitgebreid koelontwerp: VRM en chipset koellichamen voegen massa toe om meer hitte te helpen absorberen en zijn voorzien van miniatuurventilatoren, een ingebedde chipset heatpipe, een M.2 koellichaam en een aluminium achterplaat met cyber-tekstpatroon
 • Gaming-connectiviteit: ondersteunt PCIe 4.0, HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 en beschikt over dubbele M.2 en USB 3.2 Type A- en Type-C connectoren
 • Gaming-netwerkfuncties: Intel Gigabit Ethernet met ASUS LANGuard, Wi-Fi 6 (802.11ax) met MU-MIMO ondersteuning en gateway-teaming via GameFirst V
 • 5-Way Optimization: geautomatiseerde tuning voor het hele systeem, biedt speciaal voor de machine gemaakte overklokmogelijkheden en koelprofielen.
 • Gaming-audio: high-fidelity audio met SupremeFX S1220A, DTS® Sound Unbound en Sonic Studio III om gebruikers dieper in de actie op te laten gaan
 • Gamer’s Guardian: ASUS SafeSlot en hoogwaardige componenten, voor maximale duurzaamheid
ROG Strix B450-F

De ROG Strix X570-I Gaming stijgt boven de rest uit om ongelooflijke kracht en onmiskenbare stijl te leveren voor kleine vormfactor gaming builds. Met ondersteuning voor de nieuwste AMD Ryzen-processoren staat de ROG Strix X570-I Gaming klaar om maximale gaming-prestaties te leveren, terwijl het revolutionaire miniatuur actieve koeling-ontwerp efficiënt werkt om de temperaturen laag te houden. In combinatie met HDMI 2.0 en DisplayPort 1.4 voor ultrahoge-resolutie video-uitvoer, ultrasnelle volgende-generatie draadloze netwerken en PCIe 4.0-connectiviteit, is de ROG Strix X570-I Gaming een compacte gaming-krachtpatser.

 1. ProCool ll
 2. HDMI 2.0 + DisplayPort 1.4
 3. 4 x USB 3.2 Gen 1 4 x USB 3.2 Gen 2

  ‧ 3 x Type-A + 1 x Type-C

 4. Intel I211-AT Gb LAN

  ‧ ROG GameFirst V
  ‧ Anti-piekspanning LANGuard

 5. Intel®Wi-Fi 6 AX200

  ‧ 2x2, ondersteunt MU-MIMO
  ‧ Bluetooth v5.0

 6. LED-verlichte audio-aansluitingen
 7. SupremeFX S1220A CODEC

  ‧ Dubbele OpAmps
  ・ Impedantie-sensingfunctie voor en achter
  ・ 120dB SRV stereoweergave output
  ・ 113dB SRV opname input

  Sonic Studio III, Sonic Studio Virtual Mixer​ Sonic Radar III, DTS® Sound Unbound​
 8. AURA SYNC

  ‧ 1 x 4-pins AURA RGB-header
  ‧ 1 x 3-pins adresseerbare Gen2-header

 9. DDR4 4800 (overklokt)

  ‧ 2 x DIMM dual-channel
  ‧ OptiMem

 10. AMD AM4 Socket

  voor 3de en 2de generatie AMD Ryzen™ / 2de
  en 1ste generatie AMD Ryzen™ met Radeon™
  Vega Graphics processors

 11. 4 x SATA 6Gb/s-poorten
 12. 2 x USB 2.0
 13. T-sensor connector
 14. 2 x USB 3.2 Gen1
 15. 1 x PCle 4.0 x16 (Safeslot)
De specificaties zijn afhankelijk van verschillende CPU-types. De vermelde specificaties zijn gebaseerd op 3e generatie AMD Ryzen™ processors.

Ontworpen om koel te zijn

Effectieve koeling is uiterst belangrijk, dus biedt de ROG Strix X570-I Gaming uitgebreide koeleigenschappen die hogere prestaties mogelijk maken bij lagere temperaturen.

KOELINNOVATIE

ROG Strix Z390-E Gaming
 1. Thermische pad

  Hoogwaardige thermische pads tot 6W/mK helpen warmte over te dragen naar de koellichamen.

 2. VRM Heatsink

  Een VRM-koellichaam biedt een groot contactoppervlak voor de MOSFET's en spoelen, en een geïntegreerde ventilator maakt efficiëntere koeling mogelijk, voor betere prestaties en wattagebestendigheid.

 3. Actieve chipset koellichaam

  PCIe 4.0 biedt tweemaal zoveel bandbreedte voor data die door de chipset stromen, wat meer warmte produceert dan de vorige generatie. De ROG Strix X570-I Gaming is voorzien van een actief gekoeld koellichaam om throttling te voorkomen tijdens langdurige gegevensoverdrachten.

 4. Achterplaat

  De kleine, sterke achterplaat voorkomt dat het moederbord gaat buigen en kromtrekken, wat ervoor zorgt dat de MOSFET’s van de spanningsregelaarmodule rechtstreeks contact houden, voor ononderbroken koeling en stabiele temperaturen.

 5. 8-laags PCB

  De 8-lagen PCB voert de warmte rond de VRM snel af, waardoor de algehele stabiliteit van het systeem wordt verbeterd en de CPU meer overklokruimte krijgt.

 6. M.2-koellichaam

  Het M.2-koellichaam houdt de M.2 SSD op de optimale bedrijfstemperatuur, voor consistente prestaties en betrouwbaarheid.

ACTIEVE CHIPSET & VRM KOELLICHAAM

Dubbele aangepaste Delta Superflo-ventilatoren

De aangepaste geluidsarme ventilatoren zijn voorzien van zeer duurzame kogellagers met een levensduur van 60.000 uur L10*.

* L10 levensduur van de kogellager is een standaardmetriek die het aantal uren specificeert dat 90% van de lagers naar verwachting met succes in bedrijf zal blijven, als minimum.
Chipset heatpipe

Een heatpipe maakt efficiëntere koeling mogelijk van het chipset-koellichaam, voor betere prestaties door de warmte weg te leiden van de chipset.

Geribde koellichamen

de ribdichtheid van het koellichaam is geoptimaliseerd om het oppervlak te maximaliseren, met behoud van een uitlaatpad met lage weerstand.

KOELER ONTWERP

De ROG Strix X570 Gaming-serie beschikt over de meest uitgebreide koelopties ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS

 • CPU

 • M.2

 • behuizing

  • CPU ventilatorheader
   CPU-ventilator

   Een speciale PWM/DC ventilatorheader voor CPU-koelers.

  • AIO-pompventilatorheader
   AIO-pompventilatorheader

   Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

  • M.2-koellichaam
   M.2-koellichaam

   Het M.2-koellichaam houdt de M.2 SSD op de optimale bedrijfstemperatuur, voor consistente prestaties en betrouwbaarheid.

  • 4-pins PWM/DC-ventilatorheader
   4-pins PWM/DC
   ventilatorheader

   Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

SOLIDE HARDWARESPECIFICATIES

Met bijgewerkte vermogensafgifte voor het aansturen van high-core-count Ryzen CPU's, plus snellere opslag en netwerkmogelijkheden, biedt de ROG Strix X570-I Gaming alles wat essentieel is om het volledige potentieel van componenten in de build te benutten, voor gaming-prestaties van topniveau.

VOEDINGSONTWERP

Digitale vermogensregeling en een scala aan vermogensfasen zorgen ervoor dat de ROG Strix X570-I Gaming over de kracht beschikt om de nieuwste AMD Ryzen CPU's aan te sturen.

 • ProCool II voedingsconnector

  ProCool II sockets zijn gebouwd volgens strenge specificaties om een vlak contact met de PSU-voedingskabels te garanderen en zijn voorzien van een metalen pantser voor betere warmteafvoer. De lagere impedantie van de connector helpt hotspots te voorkomen en verbetert de betrouwbaarheid.

 • Digi+ Power Control

  De Digi+ Voltage Regulator Module (VRM) is een van de beste in de industrie, en zorgt voor uiterst soepele en schone stroomtoevoer naar de CPU.

 • 8+2 Vermogensfasen

  De ROG Strix X570-I Gaming heeft een CPU VRM met 8+2 vermogensfasen die high-side en low-side MOSFET's en drivers combineren in één pakket, om zo het vermogen en de efficiëntie te leveren waar de nieuwste AMD-processors om vragen.

 • Thermische balans

  De ROG Strix X570-I Gaming gebruikt efficiënte lichtmetalen spoelen en kwalitatief hoogwaardige thermische pads om de warmte van de inductor en fase-array over te helpen brengen naar een koellichaam met voldoende oppervlak voor de nieuwste processors.

 • Hoge kwaliteit spoelen en condensatoren

  Superieure spoelen en duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en betere prestaties te bieden dan de industrienorm.

ASUS OptiMem

Tot DDR4 4800+ MHz (overklokt)

ASUS OptiMem geheugen trace lay-out ontgrendelt het volledige prestatiepotentieel van AMD's Infinity Fabric-architectuur door hogere geheugenfrequenties en lagere latentie mogelijk te maken.

ASUS OptiMem voordeel:
ASUS OptiMem
53.12 V*pS
Referentie-ontwerp
72.51 V*pS
26%
Vermindering in crosstalk
ASUS OptiMem voordelen:
 • ・Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
 • ・Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
 • ・Verbeterde geheugenfrequentiemarge

Getest met behulp van Synopsys HSPICE simulatiesoftware

DUBBELE PCIE 4.0 M.2

Dubbele PCIe 4.0 M.2-slots ondersteunen tot type 2280 en bieden NVMe SSD RAID-ondersteuning, voor een ongelooflijke prestatieverbetering. Maak een RAID-configuratie met maximaal twee PCIe 4.0 opslagapparaten, om te profiteren van de hoogste gegevensoverdrachtssnelheden op het 3e generatie AMD Ryzen-platform.


 1. Wi-Fi 6 (802.11 AX)

  De ROG Strix X570-I Gaming versterkt netwerken met Intel Gigabit Ethernet en volgende-generatie Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax), dat uw LAN naar een hoger niveau tilt. Dankzij de door ROG GameFirst-software geboden multi-gate teaming profiteert u van de allerbeste online gaming-ervaring.

 2. Intel Gigabit Ethernet

  De ROG Strix X570-I Gaming is voorzien van Intel Ethernet (I211-AT), waardoor de gegevensuitwisseling met uw netwerk en de buitenwereld snel en soepel verloopt. Intel LAN vermindert de CPU-overhead en verhoogt de TCP- en UDP-doorvoer, zodat er meer rekenkracht overblijft.

SUPREMEFX

Afgeschermde audio, superieur geluid

Ga volledig op in het geluid dankzij SupremeFX-audiotechnologie. Gebruikmakend van de S1220A-codec, is SupremeFX de geïntegreerde audio-oplossing die is ontworpen om een vlakke frequentierespons te leveren, voor een neutrale, gedetailleerde geluidssignatuur. En om ervoor te zorgen dat de zuivere signatuur perfect behouden blijft, wordt de uitgang op het frontpaneel aangestuurd met dubbele op-amps (operationele versterkers), die geluid leveren met de schaal en autoriteit om virtuele werelden te creëren via een gaming headset.
Meer info over ROG-audiotechnologie

B. Dubbele op-amps

Met twee on-board op-amps kunnen gebruikers buitengewone audio naar hun favoriete luidsprekers pompen, met 32-600Ω hoofdtelefoonimpedantie voor geweldige flexibiliteit.

C. Hoogwaardige Nichicon™ audiocondensatoren

Fijne kwaliteit componenten van Japanse makelij produceren een warmer, natuurlijk geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.

LED audio-aansluiting

Verlichte audioaansluitingen voorkomen rondtasten in het donker.

ONTWERP & AANPASSING

De komst van de ROG Strix X570-I Gaming brengt een gloednieuw ontwerp met unieke mesh- en cybertekstpatronen. Samen met het meest gevarieerde ecosysteem van componenten in de industrie, maakt de ROG Strix X570-I Gaming het bijzonder gemakkelijk om een gaming-machine te bouwen en aan te passen die de persoonlijke stijl van de eigenaar weerspiegelt.

BAANBREKEND NIEUW ONTWERP

De ROG Strix X570-I Gaming heeft een opvallend nieuw ontwerp met een complex regenvalpatroon dat diagonaal over de I/O snijdt en, samen met het iconische ROG-logo, is doordrenkt met Aura RGB-verlichting, stralend in een briljante reeks van levendige kleuren. Futuristische cybertekstpatronen zorgen voor een extra stijlvol accent en ronden een ontwerp af dat vol trots de gaming-identiteit van het moederbord toont.

ROG Strix Z390-E Gaming
ROG Strix Z390-E Gaming
 • Safeslot

  Biedt sterkere PCIe-apparaatretentie en grotere schuifspanningweerstand.

 • FlexKey

  De frontpaneel-header laat u de resetknop op het frontpaneel van uw behuizing aanpassen, voor snelle toegang tot de door u gekozen Aura-verlichtingsregelaars, DirectKey of systeemreset.

 • Q-LED

  On-board LED's geven de voedingsstatus aan en eventuele problemen met CPU, geheugen, videokaart of opstartapparaat, voor een snelle diagnose.

 • Verlengkabels

  De meegeleverde verlengkabels hebben een uniek ontwerp om ze aan te kunnen sluiten zonder verkrampte handen en minimaliseren het risico op sneetjes en snijwonden binnen kleine behuizingen.

 • Q-SLOT

  Om de videokaart te verwisselen of vast te zetten.

 • ESD Guard

  2x zo grote
  elektrostatische bescherming dan volgens de industrienorm. ESD Guards schermen de USB-, audio- en LAN-poorten af.

 • Q-DIMM

  1-zijdige
  klemmen voor supereenvoudige, superveilige hantering van geheugenmodules.

OUTSHINE THE COMPETITION

ROG Strix-moederborden leveren voortreffelijke prestaties, geaccentueerd door een esthetiek die de concurrentie doet verbleken. ASUS Aura biedt volledige RGB-lichtregeling met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel ingebouwde RGB LED's als voor strips die worden aangesloten op de on-board RGB-header - en alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

 • Statisch Statisch
 • Ademend Ademend
 • Strobe Strobe
 • Regenboog Regenboog
 • Kleurencyclus Kleurencyclus
 • Sterrennacht Sterrennacht
 • Muziekeffect Muziek
 • Slim Slim
Adresseerbare Gen 2 RGB-header
RGB-header

ADRESSEERBARE GEN 2 RGB-HEADER

De adresseerbare Gen 2 RGB-headers van de ROG Strix X570-I Gaming zijn nu in staat om het aantal LED's op tweede generatie adresseerbare RGB-apparaten te detecteren, zodat de software automatisch verlichtingseffecten kan aanpassen aan specifieke apparaten. De nieuwe headers bieden ook achterwaartse compatibiliteit met bestaande Aura RGB-uitrusting.

Adresseerbaar Gen 2-apparaat: het effect wordt perfect afgestemd op de LED's op de strip, soepel van begin tot eind bewegend.

Adresseerbaar Gen 1-apparaat: in de meeste gevallen zal het effect verder gaan dan het fysieke aantal LED's op de strip, wat resulteert in perioden van duisternis.

PERFECTE
SYNCHRONISATIE

Het Asus Aura-ecosysteem is in opkomst, met een uitgebreide en groeiende lijst van ASUS-producten die nu compatibiliteit met Aura Sync bieden - naast tal van compatibele accessoires en kits die verkrijgbaar zijn via partners. De ingebouwde Aura RGB-verlichting van uw ROG Strix-moederbord synchroniseert eenvoudig met pc-behuizingen, geheugenmodules, koelers en RGB LED-strips uit een breed aanbod van bekende fabrikanten. ASUS Aura-software biedt eenvoudig en intuïtief verlichtingsbeheer.

*Meer info over ASUS ASUS Aura Sync.

GECERTIFICEERDE COMPATIBILITEIT

De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Daarom ondergaat ROG Strix een uitgebreid certificeringsprogramma, gericht op het bieden van de allerbeste compatibiliteit met het breedste scala aan componenten en apparaten. Onze uitgebreide lijst van gegarandeerd compatibele componenten is een onmisbaar hulpmiddel bij het bouwen van een ROG Strix gaming-systeem. Het specificeert duizenden compatibele onderdelen en bevat een speciale Qualified Vendor List (QVL, gekwalificeerde leverancierslijst) voor geheugen - om zorgeloos te kunnen bouwen.
Ontdek compatibele componenten >

HET ROG STRIX-ECOSYSTEEM WACHT

Rust het systeem uit met ROG Strix-componenten, van video- en geluidskaarten tot muizen en toetsenborden, en verbeter de gaming-ervaring met aanvullende esthetiek, besturing en compatibiliteit - en profiteer van meer keus dan bij elk ander concurrerend merk.

TUNE UW INSTALLATIE NAAR WENS

Het ROG Strix X570-I Gaming moederbord is voorzien van firmwareregelingen en softwarehulpprogramma's die zijn ontworpen voor alle vaardigheidsniveaus, wat installatie, tuning en systeemonderhoud eenvoudig maakt. Met opties als overklokken en koelen tot het beheren van netwerkprestaties en audiokenmerken, is de ROG Strix gaming build naar wens te configureren.

5-WAY OPTIMIZATION

Regel complexe tuning met slechts één klik. ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim door essentiële aspecten van het systeem dynamisch te optimaliseren, overklok- en koelprofielen biedend die op maat zijn gemaakt voor de installatie.

 • TPU INSIGHT

 • EPU GUIDANCE

 • FAN XPERT 4

 • DIGI+
  POWER CONTROL

 • TURBO APP

 • TPU INSIGHT

  CPU PRESTATIEBOOST

  De TurboV Processing Unit (TPU) is een intelligente on-board micro-controller die een reeks systeemafstellingsfuncties biedt, inclusief de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen.

 • EPU

  ALLROUND ENERGIE-EFFICIËNTIE

  Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

 • Fan Xpert 4

  FLEXIBELE KOELINGREGELAARS VOOR LUCHT OF VLOEISTOF

  Profiteer van uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en all-in-one (AIO) koelers, via Fan Expert 4 of onze bekroonde UEFI. Of u nu koelt met lucht of vloeistof, de Auto-Tuning-modus configureert met een enkele klik op slimme wijze alle parameters. Ook is er een Extreme Quiet (extreem stille) modus, die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

 • Digitale stroomregelaars

  NAUWKEURIGE DIGITALE STROOMREGELING

  De Digi+ Voltage-Regulator Module (VRM) levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

 • Speel sneller, scoor hoger

  TURBO APP

  AMD's processors beschikken over per-core tuning, en de ASUS Turbo-app maakt gebruik van deze functie door gebruikers applicaties te laten toewijzen aan specifieke processor cores, waarbij rekenkracht wordt geprioriteerd waar deze het hardst nodig is.

UEFI BIOS

Het gerenommeerde ROG UEFI (BIOS) biedt alles wat nodig is voor het configureren, aanpassen en afstellen van een installatie. Het biedt op intelligente wijze vereenvoudigde opties voor beginnende pc-zelfbouwers, naast uitgebreide functies voor doorgewinterde veteranen.

 • De EZ-modus is ontworpen om de installatie te vereenvoudigen en presenteert alle essentiële instellingen en statistieken op één pagina. Met geleide wizards, drag & drop-functionaliteit en 1-kliks toepassing van belangrijke instellingen, is de installatie in een mum van tijd operationeel.

  EZ MODE (EZ-modus)
  EZ MODE (EZ-modus)

  EZ Tuning Wizard

  Gestroomlijnde RAID-configuratie voor sneller ophalen van data en back-ups.

  Intuïtieve grafische ventilatorregeling

  Stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

  SATA-informatie

  Bekijk SATA-poort details voor gemakkelijke apparaatherkenning.

  Snelle en eenvoudige klokaanpassing

  Gebruik de muis om snel tijd- en datuminstellingen te wijzigen.

  Aura aan/uit-modus (Stealth)

  Zet de Aura RGB-verlichting of elke on-board LED eenvoudig aan of uit, voor een meer ingetogen esthetiek.

 • Als u klaar bent voor de volgende stap, duik dan in UEFI's Geavanceerde modus (Advanced mode) en neem de volledige controle over. De Geavanceerde modus biedt volledige controle over elk aspect van het moederbord en een ingebouwde zoekfunctie.

  GEAVANCEERDE MODUS (ADVANCED MODE)
  GEAVANCEERDE MODUS (ADVANCED MODE)

  My Favorites (Mijn Favorieten)

  Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

  EZ Flash 3

  Flash het nieuwste BIOS via het internet, vanuit het BIOS.

  SMART

  Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (S.M.A.R.T.) logboeken van uw opslagapparaat om de betrouwbaarheid ervan te meten en potentiële defecten te identificeren.

  GPU POST

  Automatische detectie van geselecteerde ASUS-videokaarten om gedetailleerde informatie te bekijken.

  Secure Erase

  Herstel uw SSD's en NVMe-opslag naar de fabrieksinstellingen.

  Last Modified (Laatst Aangepast) Log

  Houd de laatste wijziging bij en bewaar favoriete profielen op een USB-stick.

  SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen)

  Hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.

  Gebruikersprofiel (User Profile)

  Verstuur configuratie-instellingen tussen verschillende BIOS-versies of deel ze met vrienden.

  Q-Fan Control

  Configureer de werkingssnelheid van de ventilator handmatig, of gebruik vooraf geconfigureerde ventilatorprofielen om snel te kiezen uit Standard (Standaard), Silent (Stil), Turbo of Full Speed (Volle Snelheid) modi. Standaard schakelen systeemventilatoren automatisch over op volle snelheid als de temperatuur de 75°C bereikt.

 • SONIC STUDIO III

  Sonic Studio ondersteunt HRTF-gebaseerde (head-related transfer function*) virtuele surround voor VR-headsets, een meeslepend auditief landschap creërend dat je dieper in de actie trekt. De intuïtieve Sonic Studio-interface biedt ook een reeks EQ-opties en 1-klik voorinstellingen, om de akoestiek aan te passen aan persoonlijke voorkeuren of de eigenschappen van de headset.

  *Een head-related transfer (hoofdgerelateerde overdracht) functie is een audio-algoritme dat is afgeleid van geluidsgegevens die zijn opgenomen via een dummyhoofd. Testtonen worden afgespeeld vanuit een sferisch raster rond het dummyhoofd om subtiele veranderingen te verkrijgen in geluiden die uit verschillende richtingen komen. De resultaten worden gecombineerd in een algoritme dat Sonic Studio's virtuele surround in staat stelt om geluid levensecht te verwerken.

  SONIC STUDIO LINK

  De nieuwe Sonic Studio Link laat u nu Sonic Studio-effecten toepassen op alle weergave-apparaten. Druk gewoon op de Sonic Studio Link-knop om te genieten van het effect op alle weergave-apparaten.

  MEER INFO

  APP-SPECIFIEKE PROFIELEN

  Pas aangepaste audio-instellingen toe op verschillende toepassingen, zodat alle acties perfect zijn afgestemd op de gewenste luisterwijze.

  MEER INFO

  SONIC STUDIO VIRTUAL MIXER

  Een virtueel audioapparaat die streamers geluidsuitvoer en uitvoer van verschillende apps laat combineren. Dit stelt u in staat om uw spraak- en gaming-audio te mixen binnen streamingsoftware. Een verscheidenheid aan instel- en bewakingsinstrumenten zorgt voor een hoog niveau van digitale controle.

  MEER INFO
 • DTS: SOUND UNBOUND

  DTS Sound Unbound omhult u met audio als nooit tevoren en roept een geheel nieuw niveau van onderdompeling op voor buitengewone gaming- en entertainmentervaringen. Door gebruik te maken van de ruimtelijke technologie van Windows Sonic levert DTS Sound Unbound audio in een virtuele 3D-ruimte, en plaats u daarmee midden in het geluidslandschap. Elk ROG Crosshair VIII-moederbord heeft ingebouwde ondersteuning* voor deze verbazingwekkende nieuwe audiotechnologie en wordt geleverd met voorgeïnstalleerde DTS Sound Unbound-app, zodat u de locatie en richting van elk schot, elke voetstap en elk omgevingsgeluid kunt waarnemen.

  * DTS Sound Unbound vereist in-game ondersteuning. Neem contact op met ontwikkelaars voor titels die ondersteuning bieden.
  STEREOGELUID

  De klassieke hoofdtelefoon of twee-luidsprekers opstelling, levert afzonderlijke linker- en rechteraudiokanalen.

  SURROUND SOUND

  Audio die wordt opgesplitst en wordt aangeboden via meerdere luidsprekerkanalen - zoals 5.1 of 7.1 - waardoor een omhullende ervaring wordt gecreëerd, maar op een enkel logisch vlak

  RUIMTELIJK GELUID

  Een gloednieuwe ervaring die een virtuele 'audiosfeer' creëert, met u in het midden, zodat geluiden alle kanten op lijken te gaan - om een verbluffende 360° onderdompeling te creëren.

GAMEFIRST V NETWERKCONTROLE

GameFirst V is een ROG-exclusieve tool waarmee u een ROG netwerk ecosysteem kunt bouwen met een ROG router. Selecteer het beste wifi-kanaal voor maximale stabiliteit en minimale interferentie, optimaliseer het netwerkverkeer en uw verbinding voor vertragingsvrije online gaming, voeg uw gateways samen en houd bandbreedteverslindende apps in de gaten; alles vanuit een intuïtieve interface die eenvoudige, directe aanpassingen mogelijk maakt.

ROG FIRST

ROG First zoekt naar ROG-routers op het netwerk en laat u automatisch hun Adaptive QoS-instellingen optimaliseren voor de beste gaming-prestaties, zodat u niet hoeft in te loggen en de router handmatig configureren.

RAMCACHE III

RAMCache verandert milliseconden in microseconden, om de laadtijden van games te verbeteren. Volledig compatibel met de nieuwste NVM Express-opslagopties, slaat de unieke intelligente technologie effectief een volledig opslagapparaat op in de cache, zodat favoriete games en apps razendsnel zijn te starten.

 • Slimme modus (Smart mode): buffert automatisch alle opslagapparaten om het maximale uit de systeembronnen te halen.

 • De intuïtieve interface geeft real-time drive-informatie weer, zoals de huidige lees-/schrijfsnelheden.

 • En het stelt u in staat om snel de gezondheidstoestand van het toegewezen geheugen te controleren.

6Gb Bestandsoverdrachtstijd 2x zo snel

Armoury Crate

Armoury Crate is een nieuw softwarehulpprogramma dat is ontworpen om u gecentraliseerde controle te geven over ondersteunde ROG-gamingproducten. Vanuit één intuïtieve interface laat Armoury Crate je eenvoudig RGB-verlichting en effecten aanpassen voor elk compatibel apparaat in je arsenaal en deze synchroniseren met Aura Sync, voor unieke systeemverlichtingseffecten. De software biedt ook controle over de instellingen voor een select en groeiend aantal ROG-producten, inclusief toetsenbord- en muisvoorkeuren, laptop overklokmogelijkheden en ventilatorsnelheden, waardoor het makkelijker is om de look and feel van uw systeem te tunen. Armoury Crate beschikt zelfs over speciale productregistratie- en ROG-nieuwsgebieden om je contact te helpen houden met de ROG gaming community.

 • AURA SYNC

 • APPARAATCONFIGURATIE

 • STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN

 • GAMING HIGHLIGHT

 • ACCOUNTBEHEER

DE KRACHT VAN AMD

AMD X570-chipset

De AMD X570-chipset levert uitmuntende overklokmogelijkheden voor de nieuwste AMD AM4-socket voor 3e en 2e generatie AMD Ryzen™/2e en 1e generatie AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics processors. Het is geoptimaliseerd voor meerdere GPU-configuraties, inclusief NVDIA SLI® en AMD CrossFireX™. Het ondersteunt ook x16 PCI Express 4.0/3.0 lanes en biedt 10Gb/s USB 3.2 Gen 2-poorten en 6Gb/s SATA-poorten, voor sneller ophalen van gegevens.

AMD AM4 Socket voor 3e en 2e Gen. AMD Ryzen / 2e en 1e Gen. AMD Ryzen met Radeon Vega Graphics processors.

De krachtige 3e generatie AMD Ryzen™-processors zijn gebaseerd op de volgende-generatie 7 nm Zen-architectuur en ondersteunen tot 16 processor cores. AMD AM4-socket processors zijn uitgerust met dual-channel DDR4-geheugen, native 10Gb/s USB 3.2 Gen. 2 en x16 PCI Express® 4.0/3.0 lanes, voor uitmuntende prestaties.

CUSTOMER REVIEWS

Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer