ROG Gaming Charger Dock

ASUS estore-prijs € 59,99 € 69,99
ASUS estore-prijs € 59,99 € 69,99
 • Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
Drie ROG Gaming Charger Docks, één met de poorten zichtbaar, en de andere twee met respectievelijk de letters "ROG" en het ROG-logo zichtbaar.

ROG Gaming Charger Dock

Alles-in-een lader

De ROG Gaming Charger Dock combineert opladen met vol vermogen, gegevensoverdracht en scherm-output vanaf één apparaat. In combinatie met een ROG Ally kun je via HDMI verbinding maken met een tv of externe monitor, je toetsenbord en muis aansluiten via USB-A, en je apparaat opladen via USB-C, zodat je naadloos kunt gamen op het grote scherm.

Een ROG Gaming Charger Dock aangesloten op netstroom, een ROG Ally via USB-C, en een monitor via HDMI, met een Raikiri Pro controller ook zichtbaar in beeld.

Gelijktijdig opladen en weergeven

Bij aansluiting op het lichtnet ondersteunt de Gaming Charger Dock volledige 65W stroomvoorziening dankzij PD 3.0 snelladen via USB-C, terwijl het ook de schermuitvoer aanstuurt via de HDMI 2.0-poort. Als je twee apparaten tegelijk oplaadt, levert de USB-C poort 60W terwijl de USB-A poort 5W levert, waardoor je genoeg stroom overhoudt om opgeladen te blijven tijdens het gamen.

Een ROG Ally op een entertainment center, verbonden met een ROG Gaming Charger Dock en een groot formaat TV.

Meeslepende gaming op het grote scherm

Aangezien de Gaming Charge Dock ook een USB-hub is, kun je ook de HDMI-poort gebruiken om verbinding te maken met een tv of een externe monitor. En gebruik de USB-A om verbinding te maken met je toetsenbord en muis voor een comfortabele werkomgeving, zelfs wanneer je niet bent aangesloten op het lichtnet. De USB-A poort ondersteunt ook USB 2.0 gegevensoverdracht als je verbinding wilt maken met een USB-stick*.

*Als USB-hub ondersteunt de USB-A poort apparaten met laag stroomverbruik, zoals toetsenbord, muis en USB-drive.

Een ROG Phone 7 aangesloten via USB-C op de ROG Gaming Charger Dock, met een HDMI-uitgang die het signaal levert aan een externe monitor.

De ROG Gaming Charger Dock is voorzien van een HDMI 2.0 poort, waardoor je naadloze compatibiliteit hebt met vrijwel elke moderne TV en pc-monitor. Met ondersteuning van maximale verversingssnelheden van 120Hz bij 1080p en 60Hz bij 4K worden zowel je snelle games als video content kristalhelder weergegeven.

Een ROG Ally, twee Gaming Charger Docks, een USB-C kabel en een ROG Phone 7 op een witte tafel.

Universele Charger Dock

De ROG Gaming Charger Dock is een compact en handig apparaat dat kan worden gebruikt met diverse apparaten, waaronder de ROG Ally, laptops en mobiele telefoons die weergavefunctionaliteit via USB Type-C ondersteunen.

Twee USB-C kabels, verlengd van buiten het scherm en samenkomend in het midden van het frame

Strenge kwaliteitstesten

De meegeleverde 2 meter lange USB-C kabel ondersteunt stroomvoorziening, audio en beeldschermuitvoer tot 4K/60Hz. We hebben hem ook extreem getest op stevigheid, duurzaamheid en veiligheid, zodat je je favoriete apparaten jarenlang naadloos kunt blijven koppelen.

CUSTOMER REVIEWS

Verwante producten

ROG Ally (2023) RC71L

.Windows 11 Home 

.Up to AMD Ryzen™ Z1 Extreme Processor 

.Up to AMD Radeon™ Graphics (AMD RDNA™ 3, 12 CUs, up to 2.7 GHz, up to 8.6 Teraflops) 

.7-inch, FHD (1920 x 1080) 16:9, Refresh Rate: 120Hz 

.16GB LPDDR5 on board 

.512GB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD 

ROG Raikiri Pro

De ROG Raikiri Pro PC Controller heeft een OLED display, vier knoppen achterop, selecteerbare triggers, ESS DAC, aanpasbare joystickgevoeligheid en responscurves, en drievoudige connectiviteit. Hij is ideaal om te gamen via bedrade USB-C, 2.4GHz of Bluetooth op pc's

Product has High-Definition Multimedia Interface

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • For pricing information, ASUS is only entitled to set a recommendation resale price. All resellers are free to set their own price as they wish.
 • Price may not include extra fee, including tax、shipping、handling、recycling fee.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer