• Characteristics
 • Techn. specs
 • Galerij
 • Waar te koop
 • Ondersteuning
TUF GAMING Hoge prestaties verduurzaamd.

ROG Strix Gold Aura Edition

Straal power uit

De ROG Strix 1200W Gold Aura Edition combineert premium componenten, superieure koeling en boeiende RGB-verlichting tot een formidabele kracht. Met enorme ROG-koellichamen, een zeer efficiënte Axial-tech ventilator en een opvallende aluminium afwerking is het een flink opgevoerde PSU-krachtcentrale voor je volgende gaming-installatie.

 • Aluminium behuizing

 • Axial-tech ventilator

 • PCIe Gen
  5.0 gereed

 • Cybenetics
  Lambda A+

 • 80 PLUS Gold

 • Klaar voor de toekomst

 • Aura Sync

 • 10 jaar garantie

TUF GAMING Hoge prestaties verduurzaamd.

ROG Strix Gold Aura Edition

Straal power uit

De ROG Strix 1200W Gold Aura combineert hoogwaardige componenten, superieure koeling en boeiende RGB-verlichting tot een formidabele kracht. Met enorme ROG-koellichamen, een zeer efficiënte Axial-tech ventilator en een opvallende aluminium afwerking is het een flink opgevoerde PSU-krachtcentrale voor je volgende gaming-installatie.

KOELING

Zijaanzicht van de aluminium behuizing van de ROG Strix 1200W Gold Aura Edition

Aluminium behuizing

Gemaakt om koel te draaien

De ROG Strix 1200W Gold Aura Edition is gevat in een sterke, slanke aluminium behuizing die ook fungeert als koellichaam voor de interne voedingstransformator, wat de temperaturen verder helpt te verlagen en het geluid te minimaliseren.

TECHNIEK

Efficiëntiecurve van de ROG Strix 1200W Gold Aura Edition met 80 Plus Gold en Cybenetics Gold certificering

80 Plus Gold-certificering

Een hart van goud

Topkwaliteit Japanse condensatoren zorgen voor efficiënte werking en hebben de ROG Strix Aura Edition PSU's een 80 PLUS Gold certificering helpen behalen. De verhoogde efficiëntie leidt ook tot minder warmte, minder geluid en verbeterde betrouwbaarheid.

PCIe 5.0 600W stroomkabel met ATX 3.0 compatibel logo

ATX 3.0 compatibel

Stap in de toekomst

De laatste stroomspecificatie-updates zijn hier. ATX 3.0 luidt strengere spannings- en stroomreguleringsrichtlijnen in voor next-gen hardware - en de ROG Strix Aura Edition loopt hierop vooruit door er al volledig aan te voldoen. Bij de PSU wordt een 16-pins PCIe-kabel geleverd die geschikt is om tot 600W vermogen naar PCIe Gen 5.0 videokaarten te leiden, zodat je build klaar is voor de volgende generatie.

Zie het FAQ-gedeelte voor specifieke instructies over het juiste gebruik van deze geavanceerde 16-pins kabel

[Videokaart & PSU] Uitleg op de juiste manier aansluiten 16-pins stroomkabel

Raadpleeg de kabellijst voor de ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition door hier te klikken

ERVARING

Pause
Zijaanzicht van de ROG Strix 1200W Gold Aura Edition met lichteffect.

Aura Sync

Outshine the competition

Adresseerbare RGB-verlichting is direct ingebouwd in de ROG Strix 1200W Gold Aura Edition, zodat hij helemaal klaar is voor integratie met het Aura Sync verlichtingsecosysteem - waarmee hij esthetische stijl toevoegt aan puur vermogen.

*Als de aansluitkabel niet wordt gebruikt, is het standaard kleureffect een regenboog.
*Om te kunnen profiteren van Aura Sync, heb je een Aura Sync-compatibel ASUS- of ROG-moederbord nodig. Evenzo vereist het Smart Mode-verlichtingseffect, dat de GPU-temperatuur weergeeft, het gebruik van een compatibele ASUS- of ROG-videokaart.

CUSTOMER REVIEWS

Aanbevolen producten

ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition

De ROG Strix 1000W Gold Aura Edition is een koele, stille en krachtige PSU, ontworpen voor efficiëntie in een opvallende stijl.

ROG STRIX 850W Gold Aura Edition

De ROG Strix 850W Gold Aura Edition is een koele, stille en krachtige PSU, ontworpen voor efficiëntie in een opvallende stijl.

ROG STRIX 750W Gold Aura Edition

De ROG Strix 750W Gold Aura Edition is een koele, stille en krachtige PSU, ontworpen voor efficiëntie in een opvallende stijl.

ROG-STRIX-1000G

De ROG Strix 1000W Gold PSU brengt hoogwaardige koelprestaties naar de zwaargewichten onder de gaming-machines

Verwante producten

ROG-THOR-1600T-GAMING

Fueled by Gallium Nitride transistors, digital control, and low-ESR capacitors, the ROG Thor 1600W Titanium is the ultimate PSU for monstrous rigs.

ROG-THOR-1200P2-GAMING

De ROG Thor 1200W Platinum II is de stilste PSU in zijn klasse.

ROG-THOR-1000P2-GAMING

De ROG Thor 1000W Platinum II is de stilste PSU in zijn klasse.

Disclaimer

 • Producten gecertificeerd door de Federal Communications Commission en Industry Canada worden gedistribueerd in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek de websites van ASUS USA en ASUS Canada voor informatie over lokaal verkrijgbare producten.
 • Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Informeer bij de leverancier naar het exacte aanbod. Producten zijn mogelijk niet leverbaar in alle regio's.
 • Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de specificatiespagina voor de volledige details.
 • PCB kleur en meegeleverde softwareversies kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 • Genoemde merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.
 • Tenzij anders aangegeven, zijn alle prestatieclaims gebaseerd op theoretische prestaties. Daadwerkelijke cijfers kunnen in praktijksituaties verschillen.
 • De daadwerkelijke overdrachtssnelheid van USB 3.0, 3.1, 3.2 en/of Type-C is afhankelijk van vele factoren, waaronder de verwerkingssnelheid van het hostapparaat, bestandskenmerken en andere factoren die verband houden met de systeemconfiguratie en uw gebruiksomgeving.
 • Wat betreft prijsinformatie heeft ASUS alleen het recht om een adviesprijs vast te stellen. Alle wederverkopers zijn vrij om hun eigen prijs te bepalen.
 • De prijs is mogelijk exclusief extra kosten, waaronder belasting, verzendkosten, recyclingkosten.
Productvergelijking

Product toegevoegd aan vergelijking. Voeg maximaal 4 producten toe of ga verder met het vergelijken van de geselecteerde producten.

  BEKIJK VERGELIJKING

  ASUS Footer