Afspil Træk
Se videoen
0
Score {{ gameScore | numberFormat }}
Levels complete
0
Niveau fuldført
Niveau score
{{ currentScore | numberFormat}}
Kombineret score
{{ pastCombos | numberFormat}}
Total score
{{ totalScore | numberFormat}}
Spillet er slut
Niveau score
{{ currentScore | numberFormat }}
Kombineret score
{{ pastCombos | numberFormat }}
Samlet score
{{ totalScore | numberFormat }}
Lokalitet
Sat på pause
Tryk eller skub til højre for at gå til højre ... ... tryk eller skub til venstre for at gå til venstre Tryk eller skub op for at komme igennem små rum Tryk eller skub ned for at passere under forhindringer Tryk på højre piletast for at gå til højre ... ... og på venstre piletast for at gå til venstre Tryk på piletast op for at komme igennem små rum Tryk på piletast ned for at passere under forhindringer
Score
{{ totalScore | numberFormat }}
Kombineret
{{ comboScore | numberFormat }}

Go with the flow

En laptop, der tilpasser sig til dig. ROG FLOW har evnen til at ændre og omstille sig, samt følge med din livsrytme – fra avanceret gaming til at se din yndlingsserie, mens du er på farten.

Spil spillet

CONVERTIBLE

Designet med fokus på alsidighed.

Takket være et 360°-hængsel kan disse laptops tilpasse sig enhver situation. Åbn computeren, og så er du klar til at arbejde eller gaming. Skift fra almindelig tilstand til stående tilstand, tablettilstand eller telttilstand, så du kan game tæt på hinanden, og få forbedret køling, der sænker processortemperaturerne og sikrer maksimal gaming ydelse. Skub skærmen helt tilbage og brug den som en touchscreen-tablet med active stylus support, så du kan tegne og tage noter, eller komme i gang med dine yndlingsspil.

Image of floating lamp from ROG video
Image of floating football from ROG video
Playtime. Anytime Playtime. Anytime Playtime. Anytime Playtime. Anytime
Image of a floating cube from a sports pitch

DETACHABLE

Gaming på tablet har aldrig været så kraftfuldt som nu.

Med en 13-tommers touchscreen-skærm understøttes alle dine yndlingsmobilspil og touch-kompatible spil på ROG Flow Z13. Den indbyggede kickstand kan åbnes op til 170 grader, hvilket sikrer, at du får vist dine yndlingsspil eller film helt optimalt, uanset hvor du befinder dig. Hvis du vil have en traditionel pc-gaming oplevelse, kan du også slutte din foretrukne trådløse mus til vores integrerede tastatur.

Detached laptop 1 Detached laptop 2 Detached laptop 3