Spelen Slepen
Bekijk de video
0
Score {{ gameScore | numberFormat }}
Levels complete
0
Level voltooid
Levelscore
{{ currentScore | numberFormat}}
Comboscore
{{ pastCombos | numberFormat}}
Total score
{{ totalScore | numberFormat}}
Game over
Levelscore
{{ currentScore | numberFormat }}
Comboscore
{{ pastCombos | numberFormat }}
Totale score
{{ totalScore | numberFormat }}
Locatie
Onderbroken
Tik of veeg naar rechts om naar rechts te gaan... ...en links om naar links te gaan Tik of veeg omhoog om door kleine ruimtes te bewegen Tik of veeg omlaag om onder obstakels door te gaan Druk op de pijl naar rechts om naar rechts te gaan... ...en de linker pijl om naar links te gaan Druk op de pijl-omhoog-toets om door kleine ruimtes te gaan Druk op de pijl-omlaag-toets om onder obstakels door te gaan
Score
{{ totalScore | numberFormat }}
Combinatie
{{ comboScore | numberFormat }}

Go with the flow

Een laptop die zich aan jou aanpast. Met de kracht om te schakelen en te transformeren, houdt de ROG Flow het ritme van je leven bij – van high-end gaming tot je favoriete serie onderweg.

Speel
het spel

TRANSFORMEERBAAR

Ontworpen met veelzijdigheid in gedachte.

Met een 360°-scharnier kunnen deze laptops zich aan elke situatie aanpassen. Gebruik de laptop voor werk en ontspanning. Verander van clamshell naar staander, tablet- of tentmodus voor een unieke game-ervaring en krijg verbeterde koeling die de processortemperaturen verlaagt voor topprestaties bij gamen. Klap het scherm terug om te genieten van een tablet met touchscreen met actieve stylusondersteuning voor tekenen en notities maken, of ga aan de slag met je favoriete games.

Image of floating lamp from ROG video
Image of floating football from ROG video
Playtime. Anytime Playtime. Anytime Playtime. Anytime Playtime. Anytime
Image of a floating cube from a sports pitch

AFNEEMBAAR

Gamen op een tablet is nog nooit zo krachtig geweest.

Met een 13-inch touchscreen worden al je favoriete mobiele en touch compatible games ondersteund op de ROG Flow Z13. De ingebouwde standaard kan tot 170 graden worden geopend, wat zorgt voor optimale kijkhoeken voor je favoriete games of films, waar je ook bent. Of sluit je favoriete draadloze muis aan op ons geïntegreerde toetsenbord voor een traditionele pc-game-ervaring!

Detached laptop 1 Detached laptop 2 Detached laptop 3