PDA

View Full Version : Long time Asus user looking for Support or Refund



Flustered
02-19-2019, 09:12 PM
I have used Asus Motherboards exclusively for years without hardly an issue. However my last build I used a Formula XI . A beautiful board for certain. Lots of promise inside that board.

Once windows 10 is installed, followed by the Asus drivers for the board and components. Then Aura and Live Dash . . I have the same issues that you are been receiving reports about from quite a few folks . Live Dash sometimes shows valid info (ie temp) other times it is stuck on "Detected Memory" or off completely until the next reboot. The Aura hangs and the service stops, it loses settings. you know , all that same stuff you have been hearing about for a while.

I would prefer that you fix these issues in a most expeditious manner, or refund the very expensive purchase price of my Formula MB.
One final note, I have installed, reinstalled, clean installed Windows 10 4 times over the last few days.

xeromist
02-19-2019, 11:21 PM
If you wish to receive a refund make sure you contact your retailer ASAP. Only the retailer can issue a refund. Once you pass the retailer's return window your only option will be RMA for repair or replacement. RMA is good at resolving hardware issues but isn't much help if you don't like the companion software.

ThrashZone
02-20-2019, 12:16 AM
Hi,
Really asus makes okay boards but software wise no way Jose does that stuff get installed on my ssd's :D
Not even ai suite all of it's pretty bad

Want lighting buy strip lighting and turn off all board rgb features.
https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811980001

jpmboy
02-20-2019, 01:36 AM
Live dash does this with the current software version - on my Max11E also. The in live dash are not retained thru an on/off cycle.

Silent Scone@ASUS
02-20-2019, 08:43 AM
I have used Asus Motherboards exclusively for years without hardly an issue. However my last build I used a Formula XI . A beautiful board for certain. Lots of promise inside that board.

Once windows 10 is installed, followed by the Asus drivers for the board and components. Then Aura and Live Dash . . I have the same issues that you are been receiving reports about from quite a few folks . Live Dash sometimes shows valid info (ie temp) other times it is stuck on "Detected Memory" or off completely until the next reboot. The Aura hangs and the service stops, it loses settings. you know , all that same stuff you have been hearing about for a while.

I would prefer that you fix these issues in a most expeditious manner, or refund the very expensive purchase price of my Formula MB.
One final note, I have installed, reinstalled, clean installed Windows 10 4 times over the last few days.


Can you confirm which UEFI version and version of Live Dash, please? I have the Formula XI cycling multiple info without issue on my personal system (0805). I also have Aura installed in tandem as well as the Aura Terminal.

Does the issue occur after resuming from S3, or randomly?

Flustered
02-20-2019, 01:14 PM
Can you confirm which UEFI version and version of Live Dash, please? I have the Formula XI cycling multiple info without issue on my personal system (0805). I also have Aura installed in tandem as well as the Aura Terminal.

Does the issue occur after resuming from S3, or randomly?

I am running 0805 for bios, however I noticed that my date on my 0805 is Jan 29, and the one now posted has a later date but is still listed as 0805. My issue is not random, it will fail everytime after a sleep state , and crash randomly during use if I enter the program. Sometimes it will not open at all .

Silent Scone@ASUS
02-20-2019, 02:02 PM
I am running 0805 for bios, however I noticed that my date on my 0805 is Jan 29, and the one now posted has a later date but is still listed as 0805. My issue is not random, it will fail everytime after a sleep state , and crash randomly during use if I enter the program. Sometimes it will not open at all .


I will attempt to rep this later, although I have not encountered any issues with services crashing. As above, can you tell me the version of Aura and Live Dash?

Flustered
02-20-2019, 03:43 PM
I will attempt to rep this later, although I have not encountered any issues with services crashing. As above, can you tell me the version of Aura and Live Dash?

I am currently running aura 1.07.35 and Live Dash 1.04. I am contemplating trying one more fresh install, but I really hate the idea of investing another day of software installation to have the same end result. Personally I would like to see Live dash and aura in the same program, instead of two different , I feel the confliction is between those two pieces of software. I appreciate your help and I look forward to your input.

Silent Scone@ASUS
02-20-2019, 05:47 PM
I am currently running aura 1.07.35 and Live Dash 1.04. I am contemplating trying one more fresh install, but I really hate the idea of investing another day of software installation to have the same end result. Personally I would like to see Live dash and aura in the same program, instead of two different , I feel the confliction is between those two pieces of software. I appreciate your help and I look forward to your input.

I've just installed 1.07.35 along side LD 1.04 and everything is working as intended, including resuming from S3. The OLED displays the Formula animation whilst in S3, and resumes cycling upon awaking from S3.


Can you

1. Confirm what settings you are using in Aura / Live Dash

2. List any other utilities or applications running in the background

3. List all Aura Sync devices connected

It may also help if you can save your UEFI config and upload the txt here.

79003

Flustered
02-20-2019, 06:52 PM
I've just installed 1.07.35 along side LD 1.04 and everything is working as intended, including resuming from S3. The OLED displays the Formula animation whilst in S3, and resumes cycling upon awaking from S3.


Can you

1. Confirm what settings you are using in Aura / Live Dash
Tried several Aura, current is static using 3 different colors. Live Dash is only CPU temp, It only displays correctly on fresh boot, after waking it displays "Detected Memory until it sometimes goes black, but most commonly a reboot.

2. List any other utilities or applications running in the background
I have tried Aura/Live Dash on a fresh install with only Asus drivers and Windows updates. I had the same symptoms and have since installed Razer Software for my game pad, ICUE for my Keyboard and Mousepad , Steam and some games. I will attempt to attatch a report from dxdiag , I attempted earlier to upload it, but It wouldnt allow me.

3. List all Aura Sync devices connected
6 gamdias rgb fans through a RGB hub; Barrow Boxfish, EK Velocity RGB CPU cooler, Phankeks GPU , the last 2 are on the 12v RGB.

It may also help if you can save your UEFI config and upload the txt here.

79003
System Information
------------------
Time of this report: 2/20/2019, 10:29:14
Machine name: MINE
Machine Id: {C8B6DD39-AFE9-4A99-906B-850F0C6A62B0}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: 0805 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz (12 CPUs), ~3.7GHz
Memory: 32768MB RAM
Available OS Memory: 32684MB RAM
Page File: 8404MB used, 29143MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.17763.0001 64bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 1080 Ti
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Type: Full Device (POST)
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1B06&SUBSYS_85EC1043&REV_A1
Device Status: 0180200A [DN_DRIVER_LOADED|DN_STARTED|DN_DISABLEABLE|DN_NT_E NUMERATOR|DN_NT_DRIVER]
Device Problem Code: No Problem
Driver Problem Code: Unknown
Display Memory: 27468 MB
Dedicated Memory: 11127 MB
Shared Memory: 16341 MB
Current Mode: 3440 x 1440 (32 bit) (60Hz)
HDR Support: Not Supported
Display Topology: Internal
Display Color Space: DXGI_COLOR_SPACE_RGB_FULL_G22_NONE_P709
Color Primaries: Red(0.639648,0.330078), Green(0.299805,0.599609), Blue(0.150391,0.059570), White Point(0.312500,0.329102)
Display Luminance: Min Luminance = 0.500000, Max Luminance = 270.000000, MaxFullFrameLuminance = 270.000000
Monitor Name: ROG PG348Q
Monitor Model: ROG PG348Q
Monitor Id: ACI3433
Native Mode: 3440 x 1440(p) (59.973Hz)
Output Type: Displayport External
Monitor Capabilities: HDR Not Supported
Display Pixel Format: DISPLAYCONFIG_PIXELFORMAT_32BPP
Advanced Color: Not Supported
Driver Name: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ dispi.inf_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\W indows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_disp i.inf_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\Windo ws\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.in f_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\Windows\S ystem32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_am d64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll
Driver File Version: 25.21.0014.1891 (English)
Driver Version: 25.21.14.1891
DDI Version: 12
Feature Levels: 12_1,12_0,11_1,11_0,10_1,10_0,9_3,9_2,9_1
Driver Model: WDDM 2.5
Graphics Preemption: Pixel
Compute Preemption: Dispatch
Miracast: Not Supported
Hybrid Graphics GPU: Not Supported
Power P-states: Not Supported
Virtualization: Paravirtualization
Block List: No Blocks
Catalog Attributes: Universal:False Declarative:False
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 2/5/2019 7:00:00 PM, 957816 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp: Unknown
Device Identifier: {D7B71E3E-5846-11CF-9074-E2A51BC2D435}
Vendor ID: 0x10DE
Device ID: 0x1B06
SubSys ID: 0x85EC1043
Revision ID: 0x00A1
Driver Strong Name: oem5.inf:0f066de35d9aeff6:Section108:25.21.14.1891 :pci\ven_10de&dev_1b06
Rank Of Driver: 00D12001
Video Accel:

D3D9 Overlay: Supported
DXVA-HD: Supported
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled
MPO MaxPlanes: 1
MPO Caps: Not Supported
MPO Stretch: Not Supported
MPO Media Hints: Not Supported
MPO Formats: Not Supported
PanelFitter Caps: Not Supported
PanelFitter Stretch: Not Supported

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Realtek Digital Output (Realtek(R) Audio)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: No
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_1220&SUBSYS_10438735&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: RTKVHD64.sys
Driver Version: 6.00.0001.8591 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 12/11/2018 12:00:00 AM, 6501760 bytes
Other Files:
Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No

Description: ROG PG348Q (NVIDIA High Definition Audio)
Default Sound Playback: No
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0082&SUBSYS_104385EC&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: nvhda64v.sys
Driver Version: 1.03.0038.0013 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 1/15/2019 12:00:00 AM, 228768 bytes
Other Files:
Driver Provider: NVIDIA Corporation
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No

jpmboy
02-20-2019, 07:38 PM
Just an FYI:
Max 11 Extreme, Live dash v1.04.00, Bios0602: if I do a clean reboot or power cycle, live dash seems to behave properly (displays cpu voltage and water inlet temp). However, if I hit restart on the MB, Live dash looses the settings when it gets back into windows and displays Code A0, Detect "HDD".
Not a concern for me. Maybe Flustered is having boot issues in there somewhere?

Silent Scone@ASUS
02-20-2019, 07:51 PM
Thanks, although the UEFI config txt may be more useful, given the OLED Code is related to memory. Will test with iCUE installed tomorrow.

Might be worth trying with UEFI defaults to rule out memory or CPU instability (No XMP). You can also limit the amount of Aura Sync devices to see if this helps. Try with board lighting only, for instance.


System Information
------------------
Time of this report: 2/20/2019, 10:29:14
Machine name: MINE
Machine Id: {C8B6DD39-AFE9-4A99-906B-850F0C6A62B0}
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 17763) (17763.rs5_release.180914-1434)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: 0805 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-8700K CPU @ 3.70GHz (12 CPUs), ~3.7GHz
Memory: 32768MB RAM
Available OS Memory: 32684MB RAM
Page File: 8404MB used, 29143MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 12
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: 120 DPI (125 percent)
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Available, with HDCP
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.17763.0001 64bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 1080 Ti
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Type: Full Device (POST)
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1B06&SUBSYS_85EC1043&REV_A1
Device Status: 0180200A [DN_DRIVER_LOADED|DN_STARTED|DN_DISABLEABLE|DN_NT_E NUMERATOR|DN_NT_DRIVER]
Device Problem Code: No Problem
Driver Problem Code: Unknown
Display Memory: 27468 MB
Dedicated Memory: 11127 MB
Shared Memory: 16341 MB
Current Mode: 3440 x 1440 (32 bit) (60Hz)
HDR Support: Not Supported
Display Topology: Internal
Display Color Space: DXGI_COLOR_SPACE_RGB_FULL_G22_NONE_P709
Color Primaries: Red(0.639648,0.330078), Green(0.299805,0.599609), Blue(0.150391,0.059570), White Point(0.312500,0.329102)
Display Luminance: Min Luminance = 0.500000, Max Luminance = 270.000000, MaxFullFrameLuminance = 270.000000
Monitor Name: ROG PG348Q
Monitor Model: ROG PG348Q
Monitor Id: ACI3433
Native Mode: 3440 x 1440(p) (59.973Hz)
Output Type: Displayport External
Monitor Capabilities: HDR Not Supported
Display Pixel Format: DISPLAYCONFIG_PIXELFORMAT_32BPP
Advanced Color: Not Supported
Driver Name: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ dispi.inf_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\W indows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_disp i.inf_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\Windo ws\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.in f_amd64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll,C:\Windows\S ystem32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_am d64_21a764822be8dff8\nvldumdx.dll
Driver File Version: 25.21.0014.1891 (English)
Driver Version: 25.21.14.1891
DDI Version: 12
Feature Levels: 12_1,12_0,11_1,11_0,10_1,10_0,9_3,9_2,9_1
Driver Model: WDDM 2.5
Graphics Preemption: Pixel
Compute Preemption: Dispatch
Miracast: Not Supported
Hybrid Graphics GPU: Not Supported
Power P-states: Not Supported
Virtualization: Paravirtualization
Block List: No Blocks
Catalog Attributes: Universal:False Declarative:False
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 2/5/2019 7:00:00 PM, 957816 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp: Unknown
Device Identifier: {D7B71E3E-5846-11CF-9074-E2A51BC2D435}
Vendor ID: 0x10DE
Device ID: 0x1B06
SubSys ID: 0x85EC1043
Revision ID: 0x00A1
Driver Strong Name: oem5.inf:0f066de35d9aeff6:Section108:25.21.14.1891 :pci\ven_10de&dev_1b06
Rank Of Driver: 00D12001
Video Accel:

D3D9 Overlay: Supported
DXVA-HD: Supported
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled
MPO MaxPlanes: 1
MPO Caps: Not Supported
MPO Stretch: Not Supported
MPO Media Hints: Not Supported
MPO Formats: Not Supported
PanelFitter Caps: Not Supported
PanelFitter Stretch: Not Supported

-------------
Sound Devices
-------------
Description: Realtek Digital Output (Realtek(R) Audio)
Default Sound Playback: Yes
Default Voice Playback: No
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_1220&SUBSYS_10438735&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: RTKVHD64.sys
Driver Version: 6.00.0001.8591 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 12/11/2018 12:00:00 AM, 6501760 bytes
Other Files:
Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No

Description: ROG PG348Q (NVIDIA High Definition Audio)
Default Sound Playback: No
Default Voice Playback: Yes
Hardware ID: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0082&SUBSYS_104385EC&REV_1001
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: nvhda64v.sys
Driver Version: 1.03.0038.0013 (English)
Driver Attributes: Final Retail
WHQL Logo'd: Yes
Date and Size: 1/15/2019 12:00:00 AM, 228768 bytes
Other Files:
Driver Provider: NVIDIA Corporation
HW Accel Level: Basic
Cap Flags: 0xF1F
Min/Max Sample Rate: 100, 200000
Static/Strm HW Mix Bufs: 1, 0
Static/Strm HW 3D Bufs: 0, 0
HW Memory: 0
Voice Management: No
EAX(tm) 2.0 Listen/Src: No, No
I3DL2(tm) Listen/Src: No, No
Sensaura(tm) ZoomFX(tm): No

Flustered
02-20-2019, 08:27 PM
-------------------------------------
Disabled Media Foundation Transforms
-------------------------------------

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\MediaFoundatio n\Transforms\DoNotUse]

<transform CLSID>



------------------------
Disabled Media Sources
------------------------

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\MediaFoundatio n\MediaSources\DoNotUse]

<media source CLSID>


---------------
EVR Power Information
---------------
Current Setting: {5C67A112-A4C9-483F-B4A7-1D473BECAFDC} (Quality)
Quality Flags: 2576
Enabled:
Force throttling
Allow half deinterlace
Allow scaling
Decode Power Usage: 100
Balanced Flags: 1424
Enabled:
Force throttling
Allow batching
Force half deinterlace
Force scaling
Decode Power Usage: 50
PowerFlags: 1424
Enabled:
Force throttling
Allow batching
Force half deinterlace
Force scaling
Decode Power Usage: 0

---------------
Diagnostics
---------------

Windows Error Reporting:
+++ WER0 +++:
Fault bucket 2000840064227812657, type 5
Event Name: BEX
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: 000c660f
P8: c0000409
P9: 00000005
P10:


+++ WER1 +++:
Fault bucket 2000840064227812657, type 5
Event Name: BEX
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: 000c660f
P8: c0000409
P9: 00000005
P10:


+++ WER2 +++:
Fault bucket 2000840064227812657, type 5
Event Name: BEX
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: 000c660f
P8: c0000409
P9: 00000005
P10:


+++ WER3 +++:
Fault bucket 1870967910835515035, type 5
Event Name: CLR20r3
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: GameManagerService.exe
P2: 2.0.133.3207
P3: 5c192fea
P4: System.Management
P5: 4.7.3190.0
P6: 5b6947cb
P7: 8a
P8: 51
P9: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
P10:


+++ WER4 +++:
Fault bucket 2044596380905301594, type 5
Event Name: CLR20r3
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: Corsair.Service.exe
P2: 3.12.0.12
P3: 5c35eff5
P4: System.Management
P5: 4.7.3190.0
P6: 5b6947cb
P7: 8a
P8: 51
P9: PSZQOADHX1U5ZAHBHOHGHLDGIY4QIXHX
P10:


+++ WER5 +++:
Fault bucket 1541087770473416243, type 1
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: c0000005
P8: 00012404
P9:
P10:


+++ WER6 +++:
Fault bucket , type 0
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: c0000005
P8: 00012404
P9:
P10:


+++ WER7 +++:
Fault bucket 1541087770473416243, type 1
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: c0000005
P8: 00012404
P9:
P10:


+++ WER8 +++:
Fault bucket , type 0
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: c0000005
P8: 00012404
P9:
P10:


+++ WER9 +++:
Fault bucket 2000840064227812657, type 5
Event Name: BEX
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: LightingService.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 5c2ed438
P4: LightingService.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 5c2ed438
P7: 000c660f
P8: c0000409
P9: 00000005
P10:

#aura

Silent Scone@ASUS
02-20-2019, 09:45 PM
Limit the Aura Sync devices connected, and see if the issue persists as per recommendation above (along with the UEFI settings, please).

As I have the board here, I'll do my best to reproduce your problem. So far I've been unable to.

Flustered
02-25-2019, 05:00 PM
It took a Windows Reset / Install to get everything right again. Now, for the time being , everything is working the way it should. All Aura devices, Live Dash. This time I only installed rog armoury and let it install drivers first, then utilities. After I verified Aura and Live Dash worked after waking from sleep and reboots, I then installed ICUE and Razer Chroma and Steam. Everything works, no crashing .
It is sad that it took a total reset to achieve success. Now I can move on to next project.