PDA

View Full Version : ROG Gladius Origin



Criosack
03-29-2019, 03:00 PM
Hi Guys ...I have a problem with my mouse ROG Gladius 2 Origin...cant set up buttons in ROG Armoury software ....Some ideas?

Criosack
04-15-2019, 09:26 AM
Hi Guys ...I have a problem with my mouse ROG Gladius 2 Origin...cant set up buttons in ROG Armoury software ....Some ideas?

TimeLion724
04-15-2019, 06:24 PM
Check out this thread, you might find out how to fix the problem you're experiencing.

https://rog.asus.com/forum/showthread.php?96091-SOFTWARE-ROG-Armoury-II