PDA

View Full Version : Asus rog aura creator



AnonGhost
07-13-2019, 04:06 AM
HEY TO All
CAN SOMEONE TELM WHY AURA CREATOR DON'T SEE MY ASUS ROG STRIX Z370E GAMING MOTHERBOARD?

1mluer
07-13-2019, 09:14 AM
HEY TO All
CAN SOMEONE TELM WHY AURA CREATOR DON'T SEE MY ASUS ROG STRIX Z370E GAMING MOTHERBOARD?

Where did you get aura creator. I would love to test too.

dfaovred
07-13-2019, 09:15 AM
Where did you get aura creator. I would love to test too.

https://www.microsoft.com/en-au/p/aura-creator/9mwz3vlw5hbw?activetab=pivot%3Aoverviewtab

cayde
07-13-2019, 03:15 PM
HEY TO All
CAN SOMEONE TELM WHY AURA CREATOR DON'T SEE MY ASUS ROG STRIX Z370E GAMING MOTHERBOARD?

Hello
There are a very limited number of devices compatible with Aura Creator, you can see here
https://www.asus.com/campaign/aura/global/Aura-creator.php

MrAgapiGC
07-13-2019, 04:29 PM
so i have to get a new mouse. and get the app that does not work or update. mmmm. let me think about that. and as far my reading the new line of x570. i have check the new board as soon are here.

1mluer
07-13-2019, 08:19 PM
Ahh it says armory crate software must be installed for Aura Creator to work.. I have 2 items on the approved list. my mouse an mouse pad :) This is going no where fast.. I don't have armory loaded as I hate bloatware. That software is a mechanism to have constant ads freely accessing your machines as far as I can tell.

MrAgapiGC
07-22-2019, 11:34 PM
Ahh it says armory crate software must be installed for Aura Creator to work.. I have 2 items on the approved list. my mouse an mouse pad :) This is going no where fast.. I don't have armory loaded as I hate bloatware. That software is a mechanism to have constant ads freely accessing your machines as far as I can tell.

I try all I can.

Just aura quits on me and live dash. Even that the software (armory crate) aura and livedash is in is non the code. Works at first. but trying to make it work the less and less works.

Now no way to make it work. Not even my cook way to install works. try evey bios, every driver and nada.

No idea why

I have a Perflib
Access to performance data was denied to user "SYSTEM" (value from GetUserName() for the running thread) as attempted from module "C:\Program Files (x86)\LightingService\LightingService.exe" (value from GetModuleFileName() for the binary that issued the query).

a service control manager
The AsusUpdateCheck service did not shut down properly after receiving a preshutdown control.

The application \Device\HarddiskVolume8\Program Files (x86)\LightingService\LightingService.exe with process id 4808 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0B05&PID_18AE&MI_00\6&1389fada&0&0000.

The application \Device\HarddiskVolume8\Program Files (x86)\ASUS\AsusFanControlService\2.00.76\AsusFanCo ntrolService.exe with process id 4804 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0B05&PID_18AE&MI_00\6&1389fada&0&0000.

The application \Device\HarddiskVolume8\Program Files (x86)\LightingService\LightingService.exe with process id 4808 stopped the removal or ejection for the device USB\VID_0B05&PID_18AE&MI_00\6&1389fada&0&0000.

All test was made using clean install. of windows. No idea what to do next. i am run out of ideas.

If i use live aura as normal without it, there is way to make light works, I know that works since i see it on my machine post on my gruop. but now is trash to good. i have to do something